Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

jojo a dávají Piráty na vlnách

Maya

to vůbec neznám, teď na to koukám o čem to je a ani ťuk

kachna

ramštajn

tajnosnubné

v mobilu mi přestalo fugnovat inteligentní odemčení doma a u náramku

netuším

Fifi

tajnosnubné
            Bnéumatika mi brdla, rýbu báb, co já si počnu.

Inteligentni odemčení. 😀

PetraK

mi brdla
              mi teď málem.brdla cévka z Mousese. Venku řádil jak magor, hráli jsme na bábu kolem včelína a pak nechtěl dolú. A to jsem Peťe před tím do.telefenu říkala že půjde.domú v pohodě. nechci ho nechat venku ešivá budou bouchat.

Ščasný A veselý a plný zdraví a ščestí ať je ten rok 2021

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
              Petrs01

Tady už to bouchá ze všech stran. Pitomci.

Maya

u nás bouchaj akorát naplavy, snad je to brzo přejde
                  a prej že lidi nemaj prachy

Fifi

I zde se nedodrzuje zakaz vychazeni a mrda to tu jedna petarda o druhou… V poli to strelci odpalujou, nevim, zda naplavy ci naopak starousedlici.
                    Edit
                    Mit psa, kterej se boji petard, tak se zblaznim. Cimz preju vsem panickum takovych psisek pevnej nerv a psum jeste pevnejsi.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Fifi.
                    PetraK

AhooooOoooj🥂
                      Tady taky boucháním, ale je to proti Prahé v pohodě většina je daleko od nás a je to jen trochu. Ale čokle a kocour radši zavřený jsou. Naštěstí neřeší ani jeden.

MirkaD

tady rány průběžně furt-kreténi sou to
                        su strašně nadřená-velkoúklid,x hodin vybalování+kasa-od 10 hodin do sedmi do večera….
                        všem co nejhezčí novej rok,du ležet
                        a mějte se krásně
                        Fifi-závidím nebázliví psy
                        Petrs01-drží pěsti!!!!!!!!!
                        PetiK-Davidovi vše nej k svátku!!!
                        Čajdo-seš borec-foukám koleno
                        Kachna-ahá-už to chápu:D

Fifi

AhoOj. 😀
                          Jsem jen ze zvedavosti zkusila dat jeden alavis bobek v 11 vecir kazdymu. Oni se neboji, ale Troldik co rok vic steka a chce to zahnat, takze uplne na pohodu to asi nemel. Ruzice alavis bobek este nemela nikdy.
                          A tadaaa, Pipinek je absolutne v pohode, nejeci. Ruzice je taky calmed down, tu jak kdyz by clovek vypnul, nehloda, neblazni, zuzle si uzliky. 🙂 Nebo byla jen unavena pres den, nicmene mirny rozdil v chovani jsem svym bystrym okem zachytila.

Toz cink na zdravi, vitej ty jednicko.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Fifi.
                          PetraK

🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

Fifi sipr, že to.takhle zvládli. Ohařiska chápou a.Mouses čuměl a poslouchal, teď už taky.spi. doobrou

cernej caj

MirkaD
                              odpocin si poradne

Fifi
                              tak to je fajn s psiskama… u nas jakztakz dobry ale pak v noci byl asi velkej, to sem uz spala to teda se feri nelibilo vubec, ono jednu, dve rany, to moc neresi, ale to tu strilelo snad 10 minut v kuse… 🙁

PetraK
                              doufam, ze jste ho ulovili

Maya
                              a nedoslo k nejakymu updatu? nebo vypadku sluzby? ja teda nevim, jak to funguje (asi ze kdyz je naramek u mobilu, tak je odemcenej?) tak trebapreinstalovat appku nebo tak…

MirkaD

tak řekněte Bohovi svý plány-a rozesmějete ho…
                                včera východ slunka.měsíc,cáry mlhy,modrý nebe,přimrzlo….foták doma
                                dnes ráno před osmou-všude mlha,slunko nikde,měsíc nikde,mrzlo,námraza
                                tak ze psy k lípě a do lesa a fotit-větve,listy a tak,psi běhaly po pařezech,tahali větve,ke konci jsem hodila párkrát uzlík a šlo se dom
                                nikde nikdo,hezky ticho
                                doma dostali pejsci granule zalitá horkou vodou s masem,at se zahřejí já si dala kafe a zázvorový čaj,snídaní a šla věšet….kalendáře

cernej caj

MirkaD
                                  ja mam tri a fakt nevim, kam je jako dam… 😀

dneska celej den makam na povidani a fotkach:) a cesu ferinku a drbu a vubec si ji uzivam 🙂

kachna

řekněte Bohovi svý plány-a rozesmějete ho…

nikoho rozesmívat nehodlám!

MirkaD

mě uoadne ruka s ramenem
                                      jeden mi taky přebývá…
                                      záložkový mini na chodbě,od Denyky na zdi v kuchyni,stolní na skřínce,ještě mám velký od psa přítele-ten nevím kam…
                                      jsem si vzala paralen a nic…
                                      odpo chvlílu ze psama,s rodiny nevylezl nikdo,že syrovo
                                      psi od rodičů 2 vycházky za celý svátky…to mi je trochu líto,ale zase-rodiče sou furt doma…tak kdyby chtěli tak s něma jdou…
                                      já su ráda,že su ráda…
                                      ještě jsem udělala větvičky na hřbitov do BK,
                                      a jdu se zase válet-což kromě vycházek a nádobí dnes dělám furt…
                                      od zítra v práci-ranní od 5
                                      užívej si Ferinku,o víkendu si doma?
                                      jak to má muž?je doma,nebo chodí do práce?

MirkaD

Kachna-takže ty si nic neplánuješ?
                                        já ten foták snad budu nosit furt,jak se na to dramaticky na chystám-tak nic…

Denny

Pohodový rok 2021 přeji všem, ať ho máte dle svých představ U nás klídek, včera jsne poseděli u Frantiska, přes den procházky, trochu odpočinku a tak vůbec. Jo a mám těhotnou krevetku takže množírna funguje 🙈. Ne mam z toho radost, ze se jim daří.

Attachments:
                                          Denny

Tady tehule

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
                                            Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.