Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jéé tady už Jéžšišek naděluje! Já jsem si nadílku poctivě usyslila pod stromeček. V sobotu jsme měli návštěvu , přijeli nám novomanželé 🙂 🙂 . Toooo je tak ftipný, takhle je vnímat 🙂 .Tak viděli Domeček , poseděli jsme a pak frčeli domů. A Maaayaaaa má u nich tu krabici, pjoumatiku a žárovky. Bude svítit ešče za sto let totiž 🙂

Fifi
      Peknej vikend vsem preju a krasnou dovolenou vsem, kdo ji pak maji. (Ja, ja!
      další z prevítů! 🙁 6:33 a jsem tu, ale zase vypadnu ve dvě.

treba vykadi recyklovanou svicku…
      parfémovanou 😀

Libi, a nerikej mu Hemerojd, fuj, to si nezaslouzi. Ta krava s vlajicima vlasama – no proste ses pako.

Hemerojd mu řikaj Klakson a Mej, to já neeee 😀 😀 . Já si tehdy polila pyžamo, když mu tak Klakson řeknul 😀

eji trus pry nemel tvar svicky, skoda. 😀
      to jo, recyklace je dneska v kurzu, i když tohle by spíš byla upcyklace 😀

Ooo, dobre znam Troldika pruhateho. Test syrovyho šprota – blee, bych se poblil, ckej, zkusim to vzit do huby, nee, to nejde, takhle to zrat nebudu!

jojo, u nás Tali to stejný. Má to voči, dívá se to na mě, to nejim 😀

kachna
      Dneska je Kačítku 9

šééécko nejlepčejší přejeme Kačítku, ať se mu v životě dobře daří!

černej čaj
      tos vymyslela dobrej dárek pro muže, mám ráda,když dárek splní svůj opravdovej účel. Na čtení se těším

Maya

Petrs01
        diky, tak doufam, ze to bude fungat a nebudu muset varit normalni testoviny
        kachna
        vsechno nejlepsi Kacatku!
        PetraK
        driv nez ja, to jsou poradky toto 😀
        tak doufam, ze si to nekdy u nich vyzvednu, aby nesvitili voni sto let 😀
        ted koncem tejdne ma prej nasnezit i v nizinach

cernej caj

Fifi
          Ano abo, vichricovej vikend…

To asi nevadi, ze si ji nepamatujes, ale je proste skvela 😀

A ja nasla uplne stejnou (tvarem na celym internetu jednu jedinou ruzovou se srdickem 😀 ty normalni sou vsude vyprodany asi uz roky:D

Petrak
          Tak to ste meli super navstevicku:)

Maya
          Ale to roztaje hnrd ne?

Petrs01

Má to voči, dívá se to na mě, to nejim

Vidím to stejně, rozumní pejsci! (i sardinky u nás rozdává páníček, já sedím opodál a větrám)

PetraK

Maya
              aby nesvitili voni sto let
              😀 😀 nebooj, ono to vyjde, však v létě minimálně se odhodláš. Čeká tam na Tě přece ta krabice! A tu tam nechat nemůžeš!!

Petrs01
              á sedím opodál a větrám)
              je pravda, že rybí odér je stejně strašlivej, jako odér ze zelenejch držtěk. pamatuju si,když jsem se rozhodla Ešátorovi upéct sušenky ze sardinek v konzervě. bože!! Ten smrad se držel v bytě ešče tejdny. Páč i ty sušenky byly výživný, smrděla jsem na procházkách tak, že se ke mně sbíhali čokle ze širokýho dalekýho okolí 😀

Maya

cernejcaj
                asi ne, prej se ma i ochladit a bejt pres den pod nulou, koncem tejdne ted tak nejak
                ale na zimu celkove to moc nevidim, Loki lina jak na jare

Maya

chcete-li se hudebne pobavit, jako je to bozi 😀
                  od birmy fb, caj to asi uz videla
                  https://artsandculture.google.com/experiment/blob-opera/AAHWrq360NcGbw?cp=e30.

PetraK

Maya
                    mně to nejedeeeee 🙁

MirkaD

tak mám za sebou 2 ranní
                      v sobotu ráno mražák,pak kasa,pak vybalování,ve 2dojel Martin,nakoupily jsme a dom
                      jelikož on upřednostnuje kvalitu s kvantitou-olejů 5 a dražších,s wc papírem máme obložený zdi,rýže jasmínová,tatrka za 60 místo za 30,už vím kam u nás mizí peníze…
                      já vím,že kvalitní věci jsou potřeba,ale…jestli smažím na řepkovým za 20kč,nebo o 20dražším já teda nepoznám
                      těstoviny-vždy jsem brala njelevnější,on t z dražších já tam nevidím rozdíl
                      jako,chápala bych sýry,šunky,salámy..a nevím co ještě…u věcí jako rýže,těstoviny,olej…rozdíl nevidím…
                      tak jsme se po xtý chytly na téma,že on nešetří…
                      no nic
                      dojely jsme dom,já na hcvíli ze psy k hájence a zpět,trochu jim zaházet aport a dom-mlhavo,blátivo-už mě strašně chybí slunko
                      zabalila jsem ždibec dárků-a málem mi upadly záda…
                      tak jsem šla hajat…
                      v neděli v práci pečení+házení pečiva,kasa,vybalování,
                      po druhé hodině dojel Martin,a mezitím co šel zase nakupovat já šla ze psy,který mě dovezlo,udělala jsem si okruh kolem rodinných domků,obhlídla výzdobu v zahradách a jely jsme dom
                      doma jsem dala ležing,a v osm jsem vylezla něco dělat…
                      večer teda chvilku za psama…
                      včera jsem si poumývala serepatičky ve stěně a mrskla tam betlém
                      akorát ještě nevím,kam mrsknu větve,ty mám nachystaný ve sklnce na terase,ještě musím udělat na hrobečky,a kam mrsknu papírový stromeček,podobný jak má PetraK na fotce u článku,
                      navrchu moc místo není,zespod to pokrade Dafča
                      ted budu mít na odpo,ráno deštivo,blátivo,tak vycházka kousek ke křížku a zpět..
                      to bláto a nedostatek slunka mě leze na nervy,chcu slunko a sucho…
                      jinak všem dovolenkovým přeju krásnou dovolenou

Fifi-vidíš,já psům vlastně ryby moc nedávám…
                      tak na Troldíka chudáka jídlo čučelo?
                      Petrs01-no,naše mamka taky nerada ryby tyto…jí vadil ten smrad…

cernej caj

Maya
                        Se podivam doma na pc ja to jeste nevidela 😀

V praci docela pohodicka na patre sme 3 😀

PetraK

černej čaj

závidím pohodičku- jedu jako šroubeček, chci vypadnout ve dvě

Maya

PetraK
                            jde to i na mobilu, jde to i lip na dotykaci nez mysi
                            cernejcaj
                            u me nudaaa
                            a tak alespon neco uklidim a vytru
                            MirkaD
                            ja teda taky rozdil vidim a testoviny, olej kupuju ty lepsi
                            zas si rikej, ze je to zdravejsi

MirkaD

Maya-tak jo,přemluvily jste mě:-)
                              já tam poprvdě fakt rozdíl nevidí,ale je možný že má člověk otupělý chutový pohárky?

Maya

MirkaD
                                nebo cichovy, me treba repkovy olej smrdi 😀
                                PetraK
                                neboj krabici tam nenecham

PetraK

tááák první dnešní velkoúkol za mnou a jdu na další, ať to odsejpá.

MirkaD

mě se chce spinkáááát
                                    za tím na mě spala Dafina,ale loupání vajíčka ju vyprsklo s křesla
                                    Kachna-vše nejlepší Kačítku!

cernej caj

Mirkad
                                      Pritom repkovej olej je lepsi na smazeni jez slunecnicovej

Maya
                                      Tak uklizej:D

Petrak
                                      Tak ja tu 8h musim byt ale prace mam spis na 2,5 dny nez na 4 takze v klidku

cernej caj

Tak uz mam na zbyly dva dny praci na 3 😀

kachna

Děkuji za přání Káčátku

Mám kinekologický problém.
                                          Jak mám ovládat hluchého psa na volno, když neumím házet?
                                          Včera mi Michal říká „tak po ní něco hoď, ne?“
                                          Hodila sem. Neletělo to ani moc tím směrem, ani to ani vzdáleně nedoletělo ke psovi.
                                          Michal se v záchvatu smíchu složil také (NETREFILA JSEM HO)

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem kachna.
                                          kachna

MirkaD
                                            – rýži nepoznám, max. podle kvality varu a rozvaru.
                                            – těstoviny kupuju, jde-li to, jen oblíbenou jednu značku.
                                            – olej řepkovej jakejkoliv
                                            – vajíčka (pokud to jde, tak domácí, fakt poznám rozdíl)
                                            – mouka – rozdíl poznám jen když vařím modelínu
                                            – mlíko děti pijí jen jedné značky, syn nepije ani tučnější od stejného výrobce
                                            Ale ve dvou to jídlo není až tak brutální položka, ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.