- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18.12.2020 v 19:37 #113123
MirkaD
-jo,hlídat jinejm jo,stará se o jiný jo
ale sami nepůjčíme:D
taky tak
Černjčaj-tak já to nemyslela ani tak jako na vycházky,ale celodenně
jinak-já byla párkrát v nemocnici,takže to byl beze mě Gero-a to byl obr závislák
no,a ted zase byly psi tady sami,když byly x týdnů v nemocnici Martin
-a to ho mají oba hodně rádi-není to tak,že jako-jak u Gera-panička na prvním místě-pak dlouho nic,pak byl Martin,mamka jeho,můj tatka-a pak nikdo…18.12.2020 v 19:38 #113124kachna
treba vykadi recyklovanou svicku…
Rozhodně bych jí nezkoušela zapálit.
18.12.2020 v 19:45 #113125PetraK
Rozhodně bych jí nezkoušela zapálit
a pak že já sem jelito😁18.12.2020 v 20:33 #113126Fifi
Esusova
Klakson a Hemerojd nelibi snad panince???
Libi, a nerikej mu Hemerojd, fuj, to si nezaslouzi. Ta krava s vlajicima vlasama – no proste ses pako. 😀Kachno
Rozhodně bych jí nezkoušela zapálit.
To nebude v mych rukach… 😀- Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
18.12.2020 v 22:41 #113128Maya
no já nikdy neměla psa co by šel půjčovat, tak jsem nad tím ani nikdy nepřemejšlela, ale nějaký důvěryhodný osobě bych asi půjčila a pak bych si doma hryzala nehty nervózou 😀
musím udělat reklamu e-shopu
https://barevnefusky.cz/
předevčírem jsem tam objednala, dneska volal pán, jestli jsem si všimla, že u pár objednaných je že jsou skladem externě, nevšimla jsem si, žejo 😀 aže mi do vánoc nepřijdou a jeslti nechci jiný podobný, co mají skladem a ještě jestli nechci změnit dopravu, že ta vybraná už do vánoc nedoručuje, a cenu že nechá stejnou
tak jsem to odkejvala, budu mít překvapení a jestli budou ponožky puntíkatý místo proužkatý je mi jedno, fakt do dneska poslali a cena je ještě levnější než původně
a prej když se mi nebudou líbit, můžu je v lednu vyměnit
jako takovýhle přístup jsem fakt už dlouho nezažila, spíš když něco není skladem, tak je ticho po pěšině19.12.2020 v 8:48 #113129kachna
To nebude v mych rukach…
no, právě…, ale debatu na téma, v čích orgánech to bude, bych vynechala.
19.12.2020 v 9:22 #113130kachna
Dneska je Kačítku 9
19.12.2020 v 11:18 #113131cernej caj
kachna
vsechno nejlepsi kacence! 🙂Maya
tak to je super, to ja jak s botama volala pani, ze kolik vazim ze ty vybrany sou spis pro tezsiho chlapa, ze mi posle jiny stejne siroky, ze to ted premerovala nedavno, ale ze vlatne muze tyhle a tamty, jo oboji do sneznic ok ale tyhle ze nevi jesli ma v mym cisle ale tamty by mit mela, no tak sme se domluvili, ze NECO posle 😀 😀 a jako jo, su moc spokojena a sou urco i lepsi, nez ty mnou vybrany 🙂19.12.2020 v 19:10 #113132cernej caj
ja musela byt moc moc hodna, protoze u kamosky pod stromeckem na me cekaly samy luxusni darecky 🙂
hromada cukrovi, horka cokolada… maloco mi chybi tolik jako kamaradi.
20.12.2020 v 17:48 #113133Fifi
Pekny svatecni nedelni podvecir preju.
Kachno
Kacitku dodatecne VSE NEJ k narozeninam! 🙂A poslusne hlasim, ze Pepina neblila ani nemela srajdu. Jeji trus pry nemel tvar svicky, skoda. 😀
Jsem dneska zvedava na krmeni coklu, vyndala jsem jim šproty celé. Takovy 20cm rybicky syrovy od Falca. Tipuju, ze Troldak bude delat frfňáka. 🙂20.12.2020 v 17:58 #113134cernej caj
Fifi
tak to je dobre s pepinou 🙂verim tomu, ze ferinka by se na to vrhla s chuti 😀 co sem bravala nejaky takovy fakt hnusny ryby tak to chroupala nadsene 😀 tak at jim chutna 🙂 ja budu doufam mit k veceri tunacka. sice sem dneska nic moc nedelala, ale musim se pochvalit – ten kos s pradlem ze susaku, co v nem sou jeste kratasy :D:D sem konecne skoro celej uklidila 🙂
20.12.2020 v 18:04 #113135Fifi
Cajdo
Tak tos byla sikovna! 🙂 Dobre chuti s tunakem. Jak jsem rybozrava, tak tunaka proste ne a ne a nemusim.
O Ruzici taky nepochybuju, ta to vdechne. Pindik bude ve strehu, aby ho to asi nekouslo. 😀 Uvidim za chvili, poreferuju.20.12.2020 v 18:40 #113136Petrs01
co v nem sou jeste kratasy
no a? Já už teda druhý den chodím v dlouhých, ale kraťasy ještě oprané nemám 😀
20.12.2020 v 19:07 #113137Fifi
Ooo, dobre znam Troldika pruhateho. Test syrovyho šprota – blee, bych se poblil, ckej, zkusim to vzit do huby, nee, to nejde, takhle to zrat nebudu! 😀
Ale nakonec to sezral a mlaskal si a boule za usima. Stacilo pridat prilohu (rejze s kapustou), ale hlavne! Sproty jen prelit vrouci vodou a natrhat napul. Doslova. Se to rozvonelo rybinou a nebylo to pro nej tak nebezpecny. 🙂
Ruzice bez problemu sezrala vse i bez sparovani a trhani, hodne jim chutnalo. Jen to tu ted smrdi jak v rybarne. 😀20.12.2020 v 19:21 #113138cernej caj
Fifi
tak si dal rict pipinek nakonec 🙂Petrs01
no jo, ale ty je nosis, ja je od srpna nenosim 😀20.12.2020 v 19:32 #113139Fifi
Cajdo
Jj, nakonec jo, on miluje treba sardinky ve vlastni stave, schrousta kapri hlavu. Tohle mel poprvy, tak musel bejt ve strehu. Kdysi meli ve Falcu makrely nebo co to bylo za ryby, to je par let. Fakt velky ryby, hodne masa, to se bejvala smecka mohla uzrat. Pohlazeni Ferisakovi, kup ji nakou konzervicku, at ti nezavidi tunaka. 🙂20.12.2020 v 20:46 #113140cernej caj
Fifi
nojo, to muze byt nebezpecna vec, kdyz to nezna 😀ferisak hebouckej vycesanej rad prijima podrbani:)
ps: vis co sem koupila muzi na vanoce? jak jsi mi tenkrat poslala tu misku, ze ktere fakt hrozne rada jim, jinak sem do ty doby jedla miskoveci z esusu 😀 tak muz mi ji furt krade, tak dostane vlastni 😀no a kdyby chtel nekdo na vecer pokoukanicko do chmurnyho pocasi
20.12.2020 v 21:53 #113141Fifi
Cajdo
Ja si uz nepamatuju, co jsem ti za misku poslala, ale tesi me, ze jste se o ni malem porvali. A ze budete mit kazdej svoji teda. 😀
Moc pekny pocteni, to byl ten vichricovej vikend?20.12.2020 v 22:19 #113142Maya
Fifi
Loki je úplně stejnej, ač pažravec, jak se mu dá něco nového, tak neee
a nechce ani moc jiný granule než co měl jako štěně, což mě trochu štve
Dorinovi jsem objednala nějaký těstoviny pro psy instatní, že prej stačí jen přelejt teplou vodou, znáte to někdo, fakt změknou?
cernejcaj
tuňáka taky nezávidím, ryby můžu, ale tuňáka, sardinky a kapra, to ne, to je fuj 😀20.12.2020 v 22:37 #113143Petrs01
znáte to někdo
jj, občas kupuju, nech to chvíli zalité odležet
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.