- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
29.12.2023 v 17:31 #163271
kachna
Kimi, doufám, že to s nejpozději s 1. lednem skončí a pak už jen pevné zdraví
29.12.2023 v 17:54 #163272cernej caj
kachna
a jsou ve stejny workgroup? nemela by sis to heslo nastavit a pak to treba aspon pujde?29.12.2023 v 18:04 #163273Petrs01
Mawe, ten hrad jsi měla dát jako hádanku – já se nechytám. Ono je těch hradů tohoto typu u nás hrozně moc.
Fifi, doufám že bolest brzo povolí!
29.12.2023 v 18:57 #163274PetraK
černej čaj má pravdu.
Thielli omlouvám se,
Debilitní jsem já a moje poznámka.
29.12.2023 v 19:07 #163275kachna
jsou ve stejny workgroup?
Myslím, že jo.
Total commander je zobrazuje pod stejnou sítí, propojený jsou přes modrej zub, ale když dám přesun, tak to chce heslo, to samé při propojení kabelem. Zkoušela jsem i správce souborů.
Netušim jaký heslo. Myslela jsem, že win heslo, ale to mu nestačí. PC se se mnou normálně baví.
z mobajlu mi to obrázky přesunulo.29.12.2023 v 19:18 #163276kachna
a jsou ve stejny workgroup?
tak asi ne, ale nejdou dát do stejný.
a heslo nikde nastavit nejde29.12.2023 v 19:58 #163277Fifi
Aaa, tady je ajty krouzek, od toho ja mam radsi lidi. 🙂
Zado bylo vcera zajimavy, jsem zvykla na vselijakou bolest, vsak predloni ta krcni plotna. Tohle byl zasah na jinym miste, srabackej spodní.Jsem si rozsirila znalosti, u pravy ruky uz jsem vedela, kudy vedou nervy, ted uz to vim i v pravy noze a kudyma obtejkaji koleno. Ze i sednout na wc trabl a tak dale. A muze za to ted pruhatej smrad, nedoslo mi, ze zada uz par dni protestujou, prece jen ho parkrat za den zvednu. A on roste. Uz to nema urco 8 kg, spis tak 11-12. No, tahejte pytel grancli, kdyz podrepnout kvuli kolenu nemuzete.
Nicmene byli vcera solidarni, zabicka i pruhy, provalela jsem celej den, zaplatbuh za kostival gel, po novym roce se objednam na rehabku, kterou jsem odsunula (to nedelas dobre…). 🙂
Workgroup pruhata a cerna tu funga na 1*, ty propojeny jsou a maji asi i stejny hesla. Ja si s prvnim clenem stale malo rozumim, prijde mi jak Taliprtka v mini verzi.29.12.2023 v 20:06 #163278Thielli
PetraK
Ale prdlajs omluva, rozesmála jsi mě. Čajik to mysli obecně dobře, ale já si ze sebe umím udělat legraci. To bych sem jinak tu fotku nedala. Já už se dávno neberu vážně, na to jsem trpěla hlavně v mládí 😆29.12.2023 v 20:11 #163279Kimi
Fifi, ať je brzo líp. Kostivalový gel používám taky na to potlučené rameno a koleno.
Potřebuju se do příštího týdne uzdravit, týden bude náročný – zubař, rehabilitace, kadeřnice.29.12.2023 v 20:54 #163280Asteris
Fifi úplně s tebou soucítím, měla jsem něco podobnýho na jaře a bolela mě fest noha, chodit jsem moc nemohla, podbřišek, já myslela, že mám slepáka a bylo to od bederní páteře…
Přeju ať to brzy odezní.29.12.2023 v 20:57 #163281Thielli
Fifi
Zrovna jsem si říkala, jak někdo, kdo nemá třeba po ruce jeřáb v podobě bratra Arnolda Schwarzeneggera zvládá situace, kdy je třeba přemístit tricetikilového nebo ještě tezsiho psa 😳 když jsem nosila do patra hnědou, po měsíci už jsem byla na pokraji sil. A ty píšeš o koleni i o zádech 😳😳 a máš velká psiska… Držím palce, ať to povolí co nejdříve. A nezapomeň vleže hluboce dýchat do pánve. ☝️ pozdrav tobě i těm dvěma.29.12.2023 v 21:19 #163282Fifi
Asteris (sakra, ja mam furt tendence psat Asterix 😀 )
měla jsem něco podobnýho na jaře a bolela mě fest noha, chodit jsem moc nemohla, podbřišek, já myslela, že mám slepáka a bylo to od bederní páteře…
Nooo presne, to je vono, akorat ja mam slepaka uz venku dlouho a tahly me tam naky i ty srusty. Bylo to hnusny, ted uz to „jen boli“, jak kdyz te nekam picha jehlici do jednoho mista v ty bederce, prodlouzeni bolesti do nervu v noze jsem klidovym rezimem odstranila.
Kimi
Tys byla rozbita tuze moc, at ti vsechno sroste a klapne a choroba opusti, jen ji neposilej sem, ju? 🙂
Thielli
A nezapomeň vleže hluboce dýchat do pánve.
Bych se posrala bolesti, pardon, doslova. 😀 Tyhle cviky mam na krcni pater, praktikuju, ale to ted s ustrelem nejde. To chce klid a teplo, chemii a bylinky gelovy. Ja si, kravicka, este vcera rano prave zacvicila dornovku s rucnikem, kdyz uz to bylo hodne au, mela jsem to nechat bejt. Odskriplo by se to samo, takhle jsem si to vic neco priskripla.
Ale do panve budu dychat, jdu si konecne neco uvarit. 🙂 Jo a ja nemusim tahat psiska do patra, jsem v domecku, takze jen dva schudky mezi chodbou, otevru a cokle muzou tahnout na zahradu. Pana Pepina jsem tahala do auta nebo akutka doma, aby se nepochcal, kdyz radil s Ruzici. Podrb ty dve kudrlinky svoje.Joo, a Cajiku, jsem docetla povidani, cos linkovala. Opet fotos krasny, ses dobra, ze to takhle zpetne pises.
29.12.2023 v 21:23 #163283MirkaD
tak dnes ráno vycházka kratší-kousek k lípě,
bláto jak svina,a pak cvičení tanečních cviků a sestav-kroky,otočky,obíhačky,couvání+s oběma chůzi u nohy+ přivolání
pak došla máti,at s ní jede Martin nakoupit a já nenápadně dohlídnu na otce,že moc nejí a že byly VČERA OBA NA HROMADĚ,ŽE MYSLELA,ŽE TO BUDE JEJICH POSLEDNÍ HODINKA,
TVL HOLKY-TO NYVYMYSLÍTE!!OTCE CHTĚL KOKTEJL Z MRAŽENEJCH JAHOD ZMRZKY A ČEHOSI,NUTIL MÁTI,ŽE SI MUSÍ!!!!!! VZÍT,DALY SO OBA A OBĚMA BYLO BLBĚ OD ŽLUČNÍKU!!
máti otcovi na nic neřekne ne!,snesla by mu modrý z nebe na úkor jejích zdraví,tak jsem jí řekla-vás 2 nechat bez dozoru,to je taky zážitek!!
no a že,když šla k slepicím,tak na nebi udělali 2 letadla kříž…
ve všem vidí znamení..
tak jsem nenápně šla k rodičům-otec telefonoval
pak jsem tam šla nenápadně vrátit časák..
pak talíř..
otce se mnou chvilku mluvil a že je zesláblej,obleče se a pjde kousek k chatě na zahradu….
šla jsem nenápadně zamést terasu,pak jsem šla hledat otce-seděl v altánku a dovezl jedno kolečko se dřevem…
už se nemůže dočkat až bude sekat,kácet….
ostříhala jsem Dafči trochu palicu,učesala Žeryka,trochu uklidila a jeli jsme do práce
hlavní kasa,pak umýt nádobí a o půl 9 dom
už vím,proč mě nechal ve středu doma-dal mi dovču,zítra nám sebral člověka na odpo budem 2!!-protože hodináč…já +paní hlemýždová protivná složitá-blbě se s ní domlouvá pracovně,držkuje a je pomalá
já su taky pomalá-to bude peklo,večer je moooře přecenění kvůli DPH..budem končit pozdě…chjo….
jo s Martina mě brzo jebne-před pár lety mezi moje obrázky ze psama+diplomy dal obří dluhý obraz červený altánek čínskej!!+rozkvetlá třešen-fest se to tam nehodilo+obraz by se mi nelíbil nikde nikam a nikdy-mám ráda český lesy,háje,bystřiny,skály,rybníky,říčky-ne debilní čínský altánky..
no tak koupil obraz rezavýho pejska-něco jak Betulka v rozkvetlým roští,dal ho mezi ty psí a sundal 2 diplomy-to je fuk,že diplomy,i kdyby sundal jiný 2 tak by mě vytočil,že se mi furt vrtá v obrázkách…tož nic no…
bunda moje zimní půjde !!
naštěstí fajn vyměnit-přijedou pro ni a dovezou větší-uf,to je dobře
mikinu co byla původně pro tatky-teplá přes hlavu,bude nosit Martin,
i výměna dalších věcí-tepláky,mikina vyšla v pohodě,takže dobrý
tatka nakonec spokojenej
-Martinovvi rolák tenkej svetrovej ode mě +triko tlustší domácí je taky-tak jsem se trefa….
a do narozenin mám klid..
narozky jsou v lednu…:-))-Martina i otce….29.12.2023 v 21:34 #163284Maya
koukám tady se marodí, tak přeju všem marodům brzké uzdravení
Thielli mikina super, i když já bych v tom teda nevylezla 😀
teď asi tyhle japonský kultovky letěj, neteř zas furt čte nějaký japonský komiksy, na vánoce jsme jí kupovali asi 3 knihy
a volný oblečení kalhoty i mikinu asi o 10 čísel větší taktéž29.12.2023 v 21:38 #163285MirkaD
Thielli-no,stíhám-perpetum PetraK-stíhá asi o milion věcí vic nežž my všichni dohromady….:-)))
ale vážně-po létech jsem se přestala měřit v tom kolik toho stihne kdo-a kolik já
že PetraK stíhá stavět,vařit,uklízet,pracovat,sekat louku u domečku,venčit a psát web a knížku
že Petrs01 stíhá obří vycházky,práci,plavání,dělat rozhodčí v plavání a nevím co ještě
že Černejčaj nachodí kilometry,zvládá práci,po práci cvičení,tyč,čajovnu-aspon teda dřív,při jiné pracovní době
že Kachna zvládá práci,děti,rodinu,zvířata….
že Maya zvládá práci,zahradu a krásně vyšívá,má obrovský přehled v knížkách….
že Fifi-zvládá velký pejsky,práci,domácnost..zvládala 4 velký pejsky….
mě občas serou 4 malí…..
no,takže srovnávat jsem se tady přestala,
ale…..
snažím se-aby mí psi měly denně vycházky,z toho jednu hlavní -kde by se proběhli,pohráli si,pocvičily+další kratší venčící,nebo prostě pidi venčící,
snažím se věnovat domácnosti,cvičit na záda,číst
+se starat o psy rodičů,
o zahradu se staráme,jen když nesjsou rodiče doma…stačí mě zaplněný okna kvítkama…
stíhám tak,že občas spím 5-6 hodin….
učím se říkat NE v práci-to mi jde troškuNE kamarádkám-to mi nejde skoro vůbec
a NE psům rodičů-to mi nejde skoro vůůůbec-když vidím,že chcou jít taky,tak jim to neumím odepřít,protože rodiče s něma jdou jednou týdně,ani to ne
ted už s něma máti dlouho nebyla,a když se nadšeně nasomrují k vratům,že jdou taky,tak je skoro vždycky vezmu-i když je to záhul na záda-oba strašně tahají,furt k čemusi čmuchají,záhul na bederku jak prase….
a neberu je teda denně…ale když chcou jít,tak je vezmu,aspon chvíli,nebo s nimi pak cvičím na dvořek dyž dojdou…29.12.2023 v 21:43 #163286Maya
MirkaD
jo knižky, jestli čteš i detektivky a psy určitě, tak doporučuju https://www.databazeknih.cz/knihy/podezrely-19290929.12.2023 v 21:46 #163287MirkaD
Kimi-přeju ti,at si co nejdřív fit,a at už tě šmarjjjájosééfježíší už nic nezlobí:-)
Fifi-chudero malá ze zádama,já dostala od máti jakjsi přirodní olej na záda+mám ty nahřívací polštářky…
a dne po směně mě tak bolí podbřišek,že mám tendenci se dívat,jestli jsem to nedostala…..,peklo….29.12.2023 v 22:09 #163288Fifi
Mirko,
ty mas zahul hlavne v praci. Pak te boli vsechno, kdypak si pujdes na nejakou masaz a tak, at je tvymu telu chvili dobre? 🙂 Jak pises o tahani tvych blesek na voditku – neber to spatne – ale sismarja, takovy prtky prtavy, to nema zadnej drajv na voditkach. Teda z myho pohledu. Jen holt kdyz mas unaveny ty ruce z prace, je to asi jiny, taaakze mustek osli k nejaky tvy wellness cinnosti, at se zase nesedres total.
Jela jsem si dneska do lekarny pobliz, inventura, tak zitra urvu v nakym supermarketu nahrivaci/chladici placky, ten posledni modrej gel se rozblemcnul u krcni patere pri potrebe suchyho tepla.
Este jsem chtela pisnout, dokud sedim a neboli me to uz echt, ze se psama nechodim xkrat denne, vyvenci se na zahrade a jednou denne vetsi vychazka. Kdyz je hnusne, ani pres plot je nevykopu. S petardama, poridilas Calming pro Zeryka? Snad to bude praskat minimum, ale i tak… Tadydadyda, cokle si tu zerou hlavy, ja si jdu sezrat poblifku. Dobrou noc. 🙂29.12.2023 v 22:15 #163289MirkaD
Fifi-jooo-masáž-po novém roce se objednám,děkuji za připomenutí!!
jasně,že to neberu blbě,a vím,že mám malý blešky,oproti tvým velkým
nebo jiným velkým…
ale jak říkáš,su ztahaná z práce,takže mě vadí i pidi zatáhnutí,
-a psi rodičů chodí jak buldozeři-čmuchají a od čmuchání k čmuchání-čumák dolů a valí,a když je chceš od něčeho odtáhnout,tak se zapřou-že ne..
oni rodiče s nimi vždy trpělivě stojí,kdykoliv oni se zastaví…
-ježíš-debíl su..
to asi nejde vzít v lékarně,že?29.12.2023 v 22:40 #163290Fifi
Ten Alavis Calming? Ten ma kdejakej zooshop, na to nemusi bejt vet ci lekarna.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.