- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
27.12.2023 v 23:18 #163218Kimi
Svátky zatím celkem v pohodě, Štědrý večer u syna, včerejší svátek u bratra, od oběda až o večera, na návštěvě byl synovec pražský, synovec brněnský mě přijede navštívit domů. K obědu švagrová uvařila skvělou svíčkovou, k čaji pak domácí vánočka a spousta výborného cukroví. Děti si užívaly dárky a pohádky v televizi, k večeru přišel i Jakub s Bárou, ti mě pak odvezli domů.😊
Protože ruka se lepší, zkusila jsem dnes vyrazit autem na větší nákup. Jakub auto párkrát projel, když já nemohla, a tvrdí, že přední náprava není v pořádku. Já to nepoznám, ale byla jsem objednaná do servisu na předzimní prohlídku, ten úraz do toho hodil vidle, tak to budu muset hned po svátcích napravit, protože mě koncem ledna čekají nějaké kontroly v nemocnici a chci jet autem, vlak i autobus mají zastávky dost daleko. Nákup jsem zvládla, i když na některé věci jsem zapomněla, tak si to budu muset zítra nebo pozítří zopakovat.🙄 Stejně budu muset přinejmenším pro rohlíky nebo korn na výrobu silvestrovských jednohubek – to už mám takovou tradici.
Odpoledne se ale vydařilo – když jsem dávala nějaké věci do mrazáku, taška spadla ze židle, kelímek s jogurtem praskl a borůvkový jogurt se omatlal na vše, co v tašce zbylo.☹ Pak se mi Goliáš pomstil za to, že jsem ho nechala doma a pozvracel se – ze stresu se mu to občas stane (trpí separační úzkostí). Kdyby se to stalo na vinyl, úklid by byl v pohodě, ale on to samozřejmě vyhodil na kobereček, který má vedle pelíšku a na něm má narovnané hračky. 😡😟28.12.2023 v 6:11 #163219cernej cajKimi
to sis uzila hezky svatky s rodinou 🙂 a je dobre, ze uz muzes i opatrne ridit, aspon budes trenovat, kdyz musis jeste pro rohliky 🙂 a chudak goliasek, ted te mel pro sebe mnohem vic, tak zas asi trochu sok, ze ho nechavas doma samotneho a neni to on, kdo nechava doma tebe28.12.2023 v 18:18 #163243cernej cajCharlie ma dneska 11 let, tak snad dostane brzo i rozum 🙂
28.12.2023 v 20:00 #163244MirkaDtak ráno vycházka ze všema 4-vratama dozadu k zahradám,kousek k lípě a zpět,do dědiny,kousek směr cvičák,na fotbalovým hřišti pár cviků s Dafčou a Žerykem,a pak už jen v pidi parčíku-15*18 kroků-2 lavky a odpadkáč,tak tam ukázat lavičku a dom
táta se sbalil,čapli jsme kytku mou lesní ozdobnou vánoční a jeli jsme do BK,
po cestě jsme zajeli do Lipovce pro maso,v BK na hřbitov,v BK na obšd,meníčko,už teda bez tatky-já pizzu,Martin řízek,brambory,tatarka,řízek měl od štědrýho dne xx krát….
pak jsme koupily po cestě tašku místo té co jsme daly rodičům tak trošku jinou přes rameno od máti-značka
LS loap Sport Wear-taková čtveratá,krátká…ale tak něco se tam snad vleze…
tak na ježdění do BK to s batohem bude stačit…máti,pořád at si místo té tašky koupím jinou,a dala mi to k jéžišku…
doma jsme šly rychle oba kousek ze psama-do dědiny k tomu hříšti,
Žeryk roztřepanej,že se bude střílet…
ale vyvenčil se,na hřišti si párkrát zaběhl pro kolečku,Dafi k lavičce a šlo se dom,
doma jsme se stavily chvílu za máti….,máti,že otec pořád něco chce na-jídlo,pití…všecko rozrýpe..
máti se od něj nechce hnout ani na minutu…
včera se šla jen dívat na PC jak mu píchat injekce a vyšilovala,že se od něj nemůže hnout….
jsem jí nabzela,že za otcem půjdem/půjdu
at jde ze psama
at jde bez psů
at jde k nám-si něco přečíst,mrknout na PC,prostě vypadnout…
at zavolá Zdiškovi at zítra přijede….
nechce nic-nechce od nějmnechce at tam jdem,nechce vystřídat…nehce nic
jen doufá,že v neděli přikede David…
tak jsme si odpo daly pohádky..
máti chce prostě dělat vše sama a neřekne si o pomoc……28.12.2023 v 20:04 #163245MirkaDKimi-to je fajn,že jsi si užila svátky,a že už řidičuješ….
akorýt teda rozpatlanej jogurt přidá práci+Goliášek…
—-tak k jogurtu ti můžu dát neyžádanou radu-někteří naši zákazníci všechny věci v kelímku-jogurty,hořčice,smetany balí do sáčků-mě to sice trošku fascinuje,když vymotávám xxx kelímků,ale když to není zasukovaný,tak je mi to fuk,a oni říjají,že se jim to aspon nerozbije v tašce,že se jim to párkrát stalo…tak kelímky balit do sáčků,klidně v tom šoupnout do ledničky:-)28.12.2023 v 20:18 #163246PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hááálo! Poctivě se přiznám, že nemám momentálně možnost dočítat. Protože jsem se úplně tak trochu odpojila od techniky. Takže dočtu až potom a doufám, že jste si užili – y co nejlepší Vánočky. Byla jsem trochek chorá -nejen na hlavu, ale už funguju. Šla jsem se podívat, ešivá máme na zítra hádání a máme! Díky Thielli máme. Takže se máte na co těšit. A já jdu zas do kšáá!
P.S. byla jsem nejhodnější, dostala jsem mnoho dárečků a ten jeden z nej je Bubinka. Fordí, přátelé fordí! A to je nejvíc.
28.12.2023 v 20:50 #163247KimiTak mi ČEZíšek nadělil, kvůli nedoplatku za rok 2023 ve výši cca 1.200, mi zvedli zálohu o 500 Kč měsíčně.🦹♂️🙅♀️🤦♀️💰⚡
28.12.2023 v 21:46 #163248MayaJežišmajrá to mi připomíná, že mi někdy před vánoci přišel mail, že si mám udělat samoodečet
28.12.2023 v 21:47 #163249MayaKimi
buď ráda, že ti to zvedly, teď s tím nevýšením ceny od ledna bys pak měla pěknej nedoplatek28.12.2023 v 22:34 #163250Mayacernejcaj
prej dobra cestovatelska knizka, sice to neni pesky, ale i tak
https://www.databazeknih.cz/knihy/na-kole-pres-afriku-43837128.12.2023 v 22:37 #163251ThielliV rámci rodinných putování o těchto svátcích k nám přijela sestra s potěrem. Chlapečkovi bude 16 a přijel v mikině barvy, ze které mě přecházel zrak. Chlapeček je typický výrostek se všemi standardními vlastnostmi jinocha daného věku. A že mi odmítl pózovat, půjčila jsem si ten hadr na sebe, abych vám mohla poslat hity dnešní mládeže… babička mu ho na přání objednala v 🙈 Japonsku…
29.12.2023 v 1:26 #163253PetraKThielli
jsi odvážná 😀 😀 😀 a to jinochovi jinak nevadí, že v tom vypadá jakožto debilitní marshmalow ? což se pochopitelně nevztahuje na Tebe!29.12.2023 v 5:47 #163255cernej cajPetraK
tak ja nevim, soudit modu cizich… tak se mu to asi libi? jestli je to ted moderni jako ruzny podivny serialy tak z toho treba ma radost a nemysli si to co tys bubinkou to je uzasny!
Thielli
zajimava mikina se zipem pres oblicej 😀Kimi
no zalezi, ono muzes mit nedoplatek 12×100 to pak nedava smysl, ze, ale taky 3x 400 treba, jestli se menil cenik… takze vuci tomu muzou byt zalohy nastaveny…Maya
driv sem cetla samy cyklo dokud sem jezdila 😀 ale porad nemam prectenou tu jak delal skicy, ale to ma tak desne mrnavy pismenka… a porad premyslim, jestli si nemam koupit ten box zmizela sumava 1-3MirkaD
achjo s mati, ale tak kdyz ma pocit, ze to takhle musi delat… dobre, ze ste se prosli s hafikama29.12.2023 v 7:38 #163256ThielliPetraK
Jako debilní marshmalow v tom vypadám jen já. Chlapeček se bál, abych mu zkoušením neroztáhla spodní lem. Na něm to visí jako byste hodili na smeták hadr na podlahu. K tomu má černé kapsáče, proklatě nízko zachycené s rozkrokem u kolen. Na hlavě trs, který už si nepamatuje hřeben. No… k Rychlým Šípům má synovec daleko. Po všech stránkách. 🙄
Nicméně, prozradil mi značku, tak jsem se na ty stránky ze zvědavosti podívala. No a že mám úplně rozpadlou psí venčící teplejší bundu, kterou jsem před Vánoci už lepila na šesti místech záplatami na stan… poté, co jsem viděla jiný model, bylo jasno. Když máte psa, jako je madam Hnědá, musíte prostě tuhle bundu mít 😁 ono už je ve finále z eko pohledu jedno, zda lidl z Číny, nebo tohle z Japonska…
Když jsem se synovci pochlubila, zeptal se, zda vím, že všechny ty hadry jsou podle počítačových postav a to, co jsem si objednala, je z hororové hry Five Nights at Freddy’s.
Mně je jedno, že hra je o pěti nocích, já mám hororové hry s hnědou každou chvíli. 😑 A když potkám nějakého pejskaře blbečka, zapnu se až nahoru.černej čaj
čajíku, jen ať Petra soudí 😂, má úplnou pravdu. Zrovna nedávno mi kolegyně z účtárny řekla, že nikdo jiný ve firmě neumí říci tomu druhému tak hezky jako já, že mu to vůbec nesluší 😊 ale my tu máma nadstandardní vztahy. Jakože opravdu přátelské a plné humoru i porozumění.MirkaD
Mirko, já nevím, zda tě mám ještě číst 😁 …vždycky , když skáču tvými odstavci, cítím se úplně uštvaná a unavená 😄- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem Thielli.
29.12.2023 v 10:17 #163259KimiPohoda skončila, po úterní rodinné sešlosti nás přepadl moribundus jakýsi – ve středu ulehla s horečkou švagrová, včera já a Jakub, Báře prý taky není moc dobře. Průdušky jsou uchrchlané. Tak si vařím bylinkové čaje, užívám tymiánový sirup a provozuji gaučing.
29.12.2023 v 11:42 #163260ThielliKimi
Přeji, ať to rychle odezní. Ty horečky mívají lidi hlavně s covidem, ale (klepu) naštěstí co tak slyším kolem a kolem, už nikdo široko daleko s covidem nemusel do nemocnice. Možná to očkování opravdu průběh zmírní, kdo ví? (Já tedy nevím, takže mi nezbývá než věřit). I u nás v rodině si covid vybral jeden lidský život tenkrát, když to celé začalo.
Tak se hlavně nezapomeň pravidelně obracet na tom gauči, ať nemáš mravence 😁29.12.2023 v 14:36 #163261AsterisZdravím všechny v mezisvátčí. A dodatečně vítám Thielli. Snažila jsem se číst novinky, ale nějak jsem nestíhala psát
Kimi, přeju rychlé uzdravení.
Pro Thielli: mám fenku českého strakatého psa Emmu, budou jí dva roky a dělá čest své rase. Je potrhlá, bohužel zatím stále ještě loví, respektive, lovila by, kdybych se jí v tom nesnažila bránit.
Vánoce jsme přežili tedy lidi v pohodě, částečně rodinně a částečně výletově. Ovšem Emma si už před svátky pořídila nějaké zažívací problémy, prostě blila a blila. Nejdřív to vypadalo, že to ustijíme s dietou, ale nějak to úplně nefungovalo, takže jsem nakonec v sobotu v krásném lijáku letěla na veterinu. Mno, po poměrně důkladné prohlídce se ukázalo, že je vlastně zdravá, dostala dvě injekce, při té první ječela jak protržená, dvě konzervy, šetřící (ale ne peněženku) granule a probiopastu. Tu jsem jí měla hned doma dát – tak ta byla v mžiku na podlaze. No asi po hodině asi zabrala ta injekce… Konzervy dobré, ale přechod na granule se nepodařil, nakonec pomohl Enterozoo gel (na radu kamarádky a vnučky) . Snad už se to zklidňuje. Ovšem jinak venku řádí jak tajfun…
Pepino je úžasnej a jak se krásně kamarádí s Růžicí.
Thielli – venčící bunda nemá chybu, hlavně pokud ji budeš zapínat až nahoru…
Mirko, achjo, nemáš to lehké, všem vám držím palce…
Jo, a knížka! knížka je super!29.12.2023 v 17:04 #163265FifiMoc toho nenapisu, vcera mi ruply zada, poprvy nakej prdelni spoj, asi esicko. Auvajs. Tak jen zdravim a jsem zcela unesena z ty bundy, Thielli, tohle kdyz si zapnes komplet, odezenes kazdyho psiho vetrelce! 😀 Jdu se odkutalet do vodorovna, Pruhy spi, tak muzu. Pac a blemc.
29.12.2023 v 17:19 #163266cernej cajThielli
a nebude na ni videt bahno! muzes priste s holkama do kaluze ;DAsteris
krasny fotky z venku! a mas moc hezkej stromecek 🙂 snad teda uz bude lip a nebude zvracet. Krasne jito slusi na fotkach a dobre, ze to neni nic vaznehofifi
lity lity, davej na sebe pozorkimi
at jste brzy zdravi vsichni!29.12.2023 v 17:28 #163269kachnaRumštajn,
nemůžu propojit dva své počítače, zuřím!!! Chtěj po mě heslo. JÁ ŽÁDNÝ NEMÁM!!!!
Jinak jsme doma z dovolené ve Kvarech a bylo to super a skvělý.
Byli jsme v Abertamech v mjůzeu. Vřele doporučuju.
Thielli, mikina je dobrá.
Fifi, doufám, že se odblokuješ.- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem kachna.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.