- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
-
AutorPříspěvky
-
15.12.2023 v 6:48 #162408
MirkaD
čajíku-ano-totéž si přeju i já,bud t se uzdraví,nebo at se dlouho netrápí…kdyby měl mít nějak mega dlouho problémy….
s tím kamarádem-hele Martinovi ten vývod hrozil taky,měl několik operací,a naposled mu brali 2 metry,celej důchod měl taky,ted má částečný…
jestli myslíš to,že by byl kamarád pak odepsaný zdravotně?s tím vývodem?
-jinak každopádně moc kamarádovi držím palce!!!at je to nejjednodušší varianta!!!!15.12.2023 v 7:10 #162409Thielli
Já znovu děkuju moc všem za uvítání a představení – teď ráno jsem to jen rychle proběhla okem, musím odbavit tu práci, která na mě podupává nožkou…
15.12.2023 v 7:14 #162410cernej caj
MirkaD
docasny bude mit asi urcite, ale je otazka, kolik mu toho vezmou. pokud ale vim, martin nemel ten vyvod? tam jde o to, ze s tim vyvodem uz mas asi nejaky zdravotni omezeni, ale tak hlavne aby to dopadlo nejak prijatelne, a byl pak uz OK.prave i tim, ze vim, ze martin je uz celkem OK, tak si rikam, ze je vysoka sance, ze dneska se tohle umi a ze je snad v nejlepsi peci.
martin byl v bohunicich? kamos je u svate anny, on je tam i zamestnanej tak za nim chodi aspon kecat kolegove, tak ma trochu vzpruhu 😀
za chvili jeduuuu na fyzio, snad bude sikovna.
Thielli
chtela sem ti dat na precteni claneko prvnim mesici s charliem u nas, ale pak sem ho prolitla a normalne sem si uvedomila, ze to zvire uz taky umi pouzivat telo jako rozrazedlo malych skvir, normalne jeste tim cumakem poradne vrazi do skviry do pomalu se otevirajicich nebo do rychle se zavirajicich dveri jako beranidlo, aby tam rychle pronikl! (treba kdyz se tesi na postel:D)
ale s manipulaci sme na tom asi jako 2 roky zpet :D:D tapicky neee a cesani jen kdyz je moooc unavanej pejsek 😀
15.12.2023 v 7:20 #162411MirkaD
Čajíku-no,Martin ten vývod neměl,a jezdí do Bohunic,každopádně kamarádovi držím palce at mu ufiknou co nejmín čehokoliv-třeba nehtu:-))))
promin-jsem to musela ždibec odlehčit:-)))
ale jo-na Martinovi vidíš,že se docela spravil-už má i prsa!:-)15.12.2023 v 7:53 #162412MirkaD
že bych napsala článek 8 let s Žerykem?
no nerada bych si to po přečtení šla hpdit…tak nic…
ten blbec vrčí i na Dafinu,když chce jít do postele,z postele,nebo se pohne…
myslím,že to,že ji mám 2 dny každý měsíc-kromě tropů,který jí vadí,v Blansku,je i pro ni taková duševní ozdravovna,že nemusí být furt ve střehu….15.12.2023 v 8:26 #162413Maya
Thielli
to je dobre, ze te sem holky dotahly
ja jsem assil neb na ifaune Maya uz bylo obsazeny a na chovzvirat jsem to uz nechtela menit
pes Loki lapinkoira a dve kocky, dve zelvy a slepice nekdy i kralici, ale ne jak Mileny Mysice, tak nevim, jestli se to pocita 😀
pudla mela kdysi moje znama a byl to super pes, ale byl to nejaky ten mensi pudl
Fifi
krasny fotos, jak pruhy zbozne koukaji na Ruzici, to je uplne bozi
a teda taky musim rict, ze rtw co jsem kdy videla, byli takovy spis soudecci15.12.2023 v 8:32 #162414Maya
cernejcaj
tata mel vyvod z tlusteho streva asi dva roky, ono nejaky extra omezeni s tim neni, jen je to proste starost a vopruz
co vim normalne s tim chodej lidi do prace, sportujou a tak, asi pokud nedela neco hodne fyzicky narocneho, neni to tak ze automaticky celej ID
ono kdyz se o to clovek zajima, tak zjisti, ze tech lidi s tim je hodne, jen to neni videt
jen jsou pak proste ruzny kvality tech pomucek a clovek si musi vydupat poukazy na ty lepsi
ale preju kamosovi samozrejme at se bez toho obejde15.12.2023 v 8:40 #162415Zlata
Černej čaj
To je jogurt .3/4 on,1/4já.
Co hlava?
Mirka
Tatínkovi držím palce.
Máte teď větší záhul v práci,tak odpočiň.víc doma.Aspoň že budete mít volno na Štědrý den.To byste snad měli mít 3dni volna za sebou a jít až 27.15.12.2023 v 8:52 #162416MirkaD
Zlatko-jo,3 dny volna být mají
Žeryk ždibec kucká,Dafi se táhne jak slimák…
tak ani s vycházkou to nepeháníme….15.12.2023 v 9:09 #162417PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zpívejmež s reklamou:
VÁNOCE SOU TADY, VÁNOCE SOU TADY
ROTVAJLÉŘI STŘÍDAJ SOBY
SATAN KLAUS SI ŠUNKY VÁLÍ,
JEN JÉŽIŠEK NEZAHÁLÍ!a doufám, že pilně dopravuje knižNí dárečky!
A koukám, že u černýho čaje to bude s problémem!! Dostaneš se tam do soboty? (Já se poctivě přiznám, že nestíhám číst detaily. Doufám, že se to vbrzku už srovná.)
nemas spis pstrosa? 😀
ANO, ANO!! Odetta nemá psa, má pčtrosa!! 😀 😀 to jsi odhalila dobře, dostáváš řád zlatýho Kolomba + vožižlanej doutnik jako ocenění k tomu 😀 (jestli tedy víš, kdo je Colombo 😀 , jinak Tě cena rozhodně nepotěší)
Thielli
už se – řekla bych pomalu zorientíruje, kdo jsme kdo, že jo?
A taky – nemáš hnědou pudlici, ale přerostlou bíglici 😀 . Já jsem u Tali říkávala totéž, nikdy bych nechtěla bígla / PETRS PROMINE!/ a tak jsem ho dostala v obřím balení 😀Fifi
, pomahal ji s pneu a dalsima vecma.
Tak von je Pepin vedoucí pjoumatikoservicu!Mirko a černej čaji
já………moc držím palce, moc. víc asi nejde napsat, aby to nějak dávalo smysl. Držte se a hlavně oni, ať mají dost síly.Mílo – Myša nejni jen tak nějakej králik, totiž. Myša je převlečenej pejsek, abyste ho mohli mít doma, víš?
15.12.2023 v 9:25 #162418Petrs01
PETRS PROMINE
Petrs nepromine a Piksle tě za trest převálcuje a pak tebou hluboce opovrhne.
Ty jsi nezažila Barouška, co? Představ si ovladatelnost Rumíčka, ale inteligenci o patro výš (a Rumouš je chytrej pef). Pes schopnej domýšlet důsledky, ne ve stylu „když podám pac, dostanu piškot“, ale za dva rohy – „já udělám tohle, ona tohle, takže pak můžu tamto, protože ona bude pokračovat takhle…“.
Půdl nebo choďák se mi snažili číst myšlenky. Ale nějak přitom nepoužívali ty vlastní. Ale když pes přemýšlí a přitom jede podle tebe… to se musí zažít 🖤Edit – a neurážej bígly, Tali tu hlavu taky používá spíš jako beranidlo než aby zkusila přemýšlet.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Petrs01.
15.12.2023 v 9:48 #162420Kuskus
Ahoj Thielli
já su postarší Kuskus a Zrzavce sleduji pravidelně. Můj kocour (nejchytřejší a nejkrásnější na světě) odešel před třemi lety a nyní žiju sama bez mazlíčků. Nejsem na tom dobře zdravotně, ale na webu znám každý chlup. Občas tu něco mimozního kváknu i přesto jsou místní páníčkové ke mě hodní a shovívaví.
Královského pudla naživo jsem neviděla už spoustu spoustu let. Až nedávno u nás v parku a byla jsem překvapena jeho velikostí a jak se důstojně nesl, bohužel mi nevěnoval jediný pohled. 🙂
Těším se, že teď, milá Thielli, poznám dvě holky pudlí blíže. I když jen virtuálně.15.12.2023 v 9:53 #162421PetraK
Tak jsem právě přišla o geniální dárek, který jsem včera cestou do prasé vymyslela.Že jako koupím Brtnikovi návlek na volant, aby ho tak nestudil. Tak po prostudování problematiky jsem zavrhla chlupaté a nahřívací návleky, protože nejni pak ta pevnost mezi držením volantu. A našla jsem si na stránkách jedněch, že kožený návleky, a tam píšou, že jako v létě to zabrání tomu, aby byl volat vařicí a v zimě, že to do pěti minut nejni tak ledový. Volám tam, hovořím tam s majitelem a von mi řeknul, že je to blbost 🙂 , že to taky bude ledový, že to takhle nefungá , ať nosí rukavice. 🙂 boží člobrda, ale takhle moc kšeftů teda neudělá 😀 . Směju se tu jako blázen, byl moc sympatickej.
15.12.2023 v 10:09 #162422Maya
PetraK
to je dobrej prodejce, hani vlastni zbozi 😀
podle me muzou fungovat jen ty chlupaty navleky, cokoliv hladkyho bude taky ledovy
a nebo pak jak to ma bracha, ze vstane, na dalku z baraku zapne topeni v aute a kdyz jede ma uz komplet vyhrato 😀15.12.2023 v 10:12 #162423PetraK
Maya
to je dobrej prodejce, hani vlastni zbozi 😀výbornej týpek, dle mluvy odněkud ostravsko. No ty chlupatý jsou blbý v tom, že nemáš ten kontakt s volantem, to jsem právě nechtěla. No takže prt. Prostě příště budeme mít vyhřívanej volant, což jsem i původně navrhovala, když se auto sestavovalo, ale odmávnul to, že zbytečnost, protože………. Praha, ž ejo. to jsme moc nejezdili. Ale já už evidentně podvědomě tušíla, že praha ne for ever a že se to bude hodit. Ešče, že sem tu guli vybojovala tehdy ,páč bez ní bychom byli nahraní.
15.12.2023 v 10:13 #162424PetraK
Petrs01
a neurážej bígly
jsem to myslela jináč, neboj.15.12.2023 v 10:23 #162425Maya
PetraK
me guli vnutil bracha a je mi k nicemu neb vozejk je zastavenej v garazi rozebranym traktorem a ma uz propadlou technickou, jen furt platim povinny rucenia a kdyz ted nedavno by bracha potreboval odtahnout karavan, tak zjistil, ze na moje auto je moc tezkej
ale mam gulu no 😀15.12.2023 v 10:30 #162426Petrs01
mam gulu no
To se moc hodí když potřebuješ uvázat psa 😉
15.12.2023 v 10:41 #16242715.12.2023 v 10:47 #162429PetraK
černej čaj
cože????????????????
Ježiš to mě mrzí!!!!!!!!!!!
kdyby tam nebylo to věnování, tak řeknu, pošlu Ti svůj výtisk a pak to přehodíme, krucinál. No kde je ta pošta, nemůžeš dát Vero ten kód a ona si tam dojde? To by nešlo? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.