- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.12.2023 v 23:16 #163291Fifi
A nez se jdu total zase svalit, ted si se MNOU! 🙂 prvne stryc Pepin hral na gauci, jehee, zitra tu bude 3 tydny, prdola. Jakoze s hrackou velka hlodava pretahovana, uzasna, komunikativni i na vymenu hracky druhy hlodavy, aniz by mi sel po rukach do krve ve zlym. Vyborna prace od Ruzice, jak mi ho predvychovala, usmernila. Se mnou si ani hrat nechtel, mel nakej blok ohledne lidi nebo to vubec neznal.
Mirko
A tak nikdo psiky od rodicu neucil nic jinyho, kvuli tomu na vychazce jsou, aby si cmuchali a meli naky jinsi zazitky? Ja taky necham psiska pocmuchat, leckdy bych v posledni dobe chtela pozornost stenete, ktery na me prdi zvysoka. Ruzici vytahnu aport a je hned u me a misto mozku micek. Tak asi lepsi, at si starsi pejskove jen cmuchaji a tak podobne. 🙂30.12.2023 v 6:40 #163292cernej cajFifi
na SIcko je super tento cvik
https://fyzioklinika.cz/poradna/navody-na-cviceni/129-protazeni-hyzdoveho-svalu-a-zvyseni-rozsahu-pohyblivosti-kycli/ale asi muzes doma cvicit cokoli, co ti stav doboli
https://fyzioklinika.cz/poradna/navody-na-cviceni/boli-me/kriz-si-skloubeni/64-prvni-pomoc-pri-bolestech-krize-si-skloubenijinak dekuju za pochvalu, no bylo to narocny dopisovat, ale fotky dost pomahaly 😀
MirkaD
no tak hlavne, ze uz jim je lip, pritom jahody z mrazaku zeru bezne, ted me to trochu desi…Dneska ma premieru tve modre tricko, jdeme s knigou:)
ste toho nadrasaly, doctu vas asi v buse.
jo a Kachno
modrozub mozna chce heslo pri parovani, zkus je odparovat (workgroup by mela vetsi vliv na spojeni kabelem nebo firewall) a pak je zkus naparovat znova, jestli to nevyhodi nejaky heslo, ktery musis potvrdit (je to bezpecnostni prvek aby si svevolne neposilala na jakykoli zarizeni co najdes). vetsinou je to nejakej ciselnej kod, kterej staci potvrdit pri parovani nebo opsat do druheho zarizeni (a mozna bys i v nastaveni modrozubu neco nasla). ja ted nemam po ruce usb bt dongle, ze bych se ti mrkla, max vecer z vyletu…30.12.2023 v 7:32 #163293ZlataTak jsem vás dočetla,všem lidským i psím marodům přeju brzký uzdravení.
U nás je to taky jak na houpačce, vůbec se toho nemůžeme zbavit.Už aby bylo jaro.
Fifi
To je fajn s Pepinem.
Thieli
Super mikča, ovšem já bych neměla odvahu.
Tak přemýšlím,že jestli bych si zjara neměla pořídit nějakého útulkáče.S Andym jsem aspoň vylezla ven,ráno brzo,přes den ,večer, takhle akorát na nákup jednou za týden,chvilku podrbat se sousedkou a jinak ven nejdu.
PetraK
Davidovi vše nej..k svátku 🌞🍰🍗🍹🥩🍺- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 2 týdny uživatelem Zlata.
30.12.2023 v 9:33 #163295MirkaDFifi-u těch psů rodičů-rodiče s něma chodí prostě celý život na flexině-a psi nic nemusí,neslyší za vycházku jediný povel,doma,nikde nic
když se zastaví-stojí rodiče taky,když Max trojčí kvůli psovi-vyjíždí-tak se vezme do náruče…
když dojde návštěva,tak se dají ven,k nám,za bránu..
jo občas na ně volají čekej,pocem,a ticho-ale to stejně tak nějak logicky neposlechnou….
jo já s něma celoživotně cvičím,-poslušnost,tanec,čtverečky-hlavně Bettynu baví cvičení doted
jenže ono je něco jinýho je uvázat,nebo je dát za bránu a cvičit s jedním,druhým,třetím,čtvrtým,-umí všichni chodit u nohy na vodítku,u nohy čekej,i lehni na dálku,ale netahání,když jdu se všema 4,a fuj-tak to se mi nepodařilo odbourat…zvlášt,když jdou ven jednou za čas a jinam než s rodiči….
když jdu s jedním z nich,je to lepší-dnes s náma šla Betty-sama si furt sedá,když stojím,kouká,jestli něco se bude dít?
když jdou oba psi rodičů,chovají se jak tažní koně+každej tahá jinam,a každou chvíli stojí a někde se zapiochnou….30.12.2023 v 9:35 #163296MirkaDZlatko-tak na vytáhnutí člověka ven je pes fajn,to jo
otázka,co by na něj říkala Trixa?-třeba by byla ráda,že:-)Čajíku,přeju úspěšnou premiéru:-)
30.12.2023 v 9:46 #163297ZlataMirko
Trixu mají venku,já když psa,tak aby se mnou spal,jako byla Aymee,Maya,Andy vedle na gauči.A abych s ním mohla ven,na prochajdu,mezi lidstvo,nebo k lesu.Trixa má teď kotec,v něm boudu,dá se na chvíli zavřít.30.12.2023 v 10:45 #163298MirkaDZlatko-jo to chápu,prostě tvůj vlastní domácí mazlíček:-)
30.12.2023 v 12:02 #163299ThielliAsteris
děkuji za přivítání i za krásné fotky fenky. Českého strakatého mají sousedé na chatě, ale asi jsou chudí, protože místo chaty mají maringotku a jejich pes má o poznání kratší nožičky, tak si říkám, že mu ty nožičky asi koupili v akci. Já měla plemeno v hledáčku… do doby než jsem si přečetla povahu. Mám své první psy a nepřeceňuji své schopnosti, takže jsem spadla zpět na zem. K pudlům.MirkaD
Aha. Takže mám zase o něco úplnější informace, prakticky celá osada pokojíčku jsou motorové myši. Jsem o to víc ráda, že tu tolerujete i pomalejší tvory.Maya
…pokud bys v mé nové bundě ty nevylezla, svědčí to o tom, že ti ještě záleží na vzhledu = musíš tedy být mladá a krásná 😀 logicky mi to tak vychází…
a knižní tip nebyl sice určen pro mě, ale stáhla jsem si odkaz také, díky.Zlata
Dobrý nápad s psíkem, samozřejmě doporučujeme do postele – jak jinak – pudla:
mazlík jako malovaný
Tohohle bych si vzala, kdyby naše hnědá nebyla taková saň.černej čaj
čajíku, máš spočítané lifetime kilometre? úplně si umím představit, jak ti doma na zdi visí velká, černobíle vytištěná mapa a ty si do ní maluješ barevné nitky, kudy všudy už jsi šla…30.12.2023 v 15:10 #163300cernej cajZlatka
Thielli ti nasla krasnyho pudlika! Nebo vencit certika?MirkaD
Premiera fajn, sli jsme ze slpupa na skalak a pak po zelene na vlak do bk. Hodne v suchym zlebu popadanych stromu roztriskanych, takze to prelejzat, ani sem nic nevyfotila…Thielli
Lifetame mapu neznam, ale osvetlila jsi mi to hezky, mozna by se mi i takova mapa libila, ale nemam tak velkou zed 😀 zatim si to davam jen do mapy.cz 😀Dneska 17km. Uz jedu domu, su docela utahana, to cesyovani kazdodenni cca 2-2,5h x2 je fakt narocnejsi, nez chozeni…
30.12.2023 v 16:02 #163301MayaThielli
Mlada a krasna, alespon nekdo potesi 😀
To neni o vzhledu, ale spis o tom, ze mezi lidma jsem bejradsi seda mys
A utrite ne motorova, kdyz ctu, co stiha PetraK a MirkaD napriklad, tak me vonejvaj 🙂30.12.2023 v 16:05 #163302MayaThielli
Jo a nevim jestlis to uz udelala, ale prijdi si jibe diskuze tady, jsou tu vlakna treba se zajimavyma odkazama, na knizky, recepty a tak30.12.2023 v 16:58 #163304cernej cajMaya
no ja kdyz ctu, co stiha PetraK a MirkaD tak je mi nekdy trochu az stydno, ze ja toho delam tak desetinu toho co oni udelaj za den 😀 ale jeste bacha, ja udelam za mesic :D:Da proti petrs01 nejsu ani zadna slapka 😀
30.12.2023 v 16:58 #16330530.12.2023 v 19:58 #163316kachnaja kdyz ctu, co stiha PetraK a MirkaD tak je mi nekdy trochu az stydno
mně teda ne, mě jenom štve, že se nedaj pronajmout na úklid.
30.12.2023 v 20:07 #163317EvaCÁaaaaa, pomooct, kachna to zase rozsekla 🤣🤣😅
30.12.2023 v 20:13 #163318Thiellimě jenom štve, že se nedaj pronajmout na úklid.
🤣😂😆
Nejhorší na tom je, že pro ty dvě existují důkazy, a to si pak jeden ani nemůže říct, že jsou jako Igor Hnízdo…
Maya
No určitě si to tu projdu, už se trochu rozhlížím, tenhle kouzelný domeček je opravdu úplně jinak útulný než je Chov. Ten je sice otevřený každému, otevřenost mám ráda… žel do doby, než tam vleze někdo destruktivní. To mi pak nedělá dobře.
Mayo a s tou myší ti úplně rozumím. To je celkem jediné, co mi tady v Čechách chybí, že tu tolik nefrčí ta burka, to je pro asociály úplně ideální oděv.30.12.2023 v 20:23 #163321PetraKViděla sem Psiklůůů, viděla sem Psiklůůů a je božííí, je to hroznej skřítek neposeda a gejzír dobrý nálady. Bomba pes. A moc hezky poslouchá. A………moc hezky papá 😀 😀 S ohaříkama si sedla na první dobrou a po návratu z prochajdy se tady s nima uložila a chrápali pěkně, jak když se znají sto let. A přesně tak to má i s páníčkama – dokonale zapadla, jak když s nima bydlíkuje sto let. Moc hezky se na to kouká.
Já vás nestihnu dočíst, protože musím nachystat nějaký to zobání na náš Silvestr, který ovšem asi neproběhne, protože jsme včera byli u Olinky a šli spát velmi, velmi pozdě. A půl dne na vzduchu taky udělalo svoje a tak jsme tady popadaní kuželky.
Thielli
Maminka mé kolegyně z práce chová jen zrzavce cely život. Tak jsem kolegyni řekla o knize a maminka ji dostala pod stromek, byla nadšena.Tak ale to mám velikou radost! Já jsem ráda,když se knížka dostane i “za hranice” tedy k lidem, kteří nejsou úplně natěsnačku=kteří mě doteď neznají. A nebo třeba nejsou vůbec psí. Moc bych si přála, aby si knížka žila dál vlastním životem.
A teď mi poslala obrázek asi z nějakých ohařích stránek, ale já ho tu musím vyvěsit i pro nás ostatní…
Ty jo já tady nad tou fotkou – je krásná! – dumám. Jestli je to fakt vižle?? No asi jo, ale přijde mi to trochu chrtí? Délkou krku? Uchem? hrudníkem? ocasem? FAkt vůbec nevím teda.Ano, opravdu je to těžítko.
současná výroba, nebo retro kousek?a ještě jednou se omlouvám, za tu nevhodnou poznámku, protože to co napsala černej čaj je neoddiskutovatelný fakt. Jen pro vysvětlení – já jsem z projevů dnešního světa trošku – hodně nesvá – i proto, že pro mě chlap má být chlap, a růžová mi prostě k mužskýmu nesedí. Ale pravda je, že co mi je do toho, moje Rrramštajn móda může uvádět v úžas zase jiné. Tož tak.
černej čaj
sem ti ani nenapsala, jak se vero rozzarila nadsenim, ze knizku dostala!
fakt? A to jsem taky moc ráda, jsem moc ráda, že knížka dělá radost.Mírka D.
1.-tel od šéfa,že MÁM DNES VOLNOOOOOO,JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,JUCHŮŮŮŮŮ
to je ale moc pěknej povánoční dárek.náladu má dobrou,plánuje silvestra….tak je to dobrý
to je dobře! moc dobře.Kimi
doufám, že se z toho fšicí brzo vyzdravíte?tak a víc jsem zatím nestihla přečíst a už zasejc padám.
30.12.2023 v 22:04 #163334MirkaDThielli-prosím tě,uklidni se,:-)))
nejsu motorová myš,vůůůbec:-)
seš zlatá,ale
v každé!!!práci mi vyčitali pomalost-fabriky,studená kuchyně,teplá kuchyněi tady v obchodě…
když se propouštělo,šla jsem mezi prvními-protože sice pečlivá,ale pomalá!!!!
tady jsem tolik let-v PENNY-poslouchala,že su pomalá na kase,při vybalování,…
že jsem se před 2 lety a něco sesypala-nejen kvůli práci,bylo toho víc-a skončila jsem na neschopence a práškách,který zobu doted
jo doted všem vykládám,jaký zde!!
MÁM SKVĚLÝ KAMARÁDKY,KTERÝ POTÉ CO JSEM NAPSALA,ŽE MÁM NESCHOPENKU A NEMŮŽU PŘESTAT SE MI SLOŽILY NA DÁRKY,KTERÝ ČAJÍK OBRATEM ODPO DOVEZLA
+SE SLOŽILY NA PSYCHOLOGA NA TELEFONU
jo-holky,to příníčko od vás mám doted vystavený!!!!!!
-jo a vlastní matka mě nesnášela,kvůli tomu,že jsem,doma dělala domácí práce pmalu…
furt jsem poslouchala-to já bych měla už dávno vytřený
vysátýý
vyžehlený
umytý
u vaření-seš pomalá,radši to udělám sama…..
takže milá Thielli-vůbec nejsu žádnej blesk,od jedné z bývalých vedoucích jsem dostala na památku šneka…:-))-co tím asi chtěla říct,že…:-)
ale děkuju,seš zlatá:-))30.12.2023 v 22:08 #163335MirkaDKachna-ráda se nechám u teebe pronajmout na úklid,hlavně,když po mě nebudeš chtít vaření!!vaření já nerada,tůůůze nerada….
jooo-Thielli-hele Čajík je schopná obejít za 24hodin Brno,na nu bacha,
ta dá za 2 dny Brno,za 3 Prahu..
né,kecám,ale s tím Brnem je to pravda,to byl takovej závod…..
to si doted pamatuju komentář Mayi*když po ní chtěl kdosi výcuc,tak napsala-Černejčaj obešla Brno za 24 hodin,Mirka zas uklidila celej barák..
a já tenkrát dostala depku,protože bych radši zvládla ty výlety co Čají,než šůrovat….30.12.2023 v 22:11 #163336MirkaDdnes v práci
na odpo-já+pomalá pokladní a druhá pmalá pokladní,co šla v půl šesté dom..
já na šéfa-přijde ještě někdo na odpo?
on-ne
já-to si myslíte,že těch 5 palet ve 2 vybalíme?
on-jo
já-hahahahahaha-záchvat smíchu..
no vybalily jsme,uklidily a v 9 večer jsme přijely…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.