Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Maya
      PetraK

Jo a dámy- asi především Petrs, nebo možná i Eva C. či někdo jiný – vím, že tu máme bazar, ale tam asi nejdou úplně fšicí –

nechtěl bys někdo podsedák ZERO?

Velmi málo použitý.

Petrs01

podsedák ZERO

Nějakej mám, dobrej, téměř nepoužívám, takže já nee.

cernej caj

Petrak
            Udelej to hak ja, v diskuzi ipozorni a do bazaru to jeste supni:) ja sem i rozsirila sloupecek poslednich aktualnich diskuzi at je lip videt i ty dalsi aktivni diskuze i vic komentaru a aktualit

(Pokud ste si nevsimli, tak asi pred 14 dnama:D

Super pracka!

Maya
            To sem tuhle chtela koupit igelitku, ale kde kdyz vsude maj nejaky chlupaty bavlneny tasky za40kc kterym vadi vlhkost anebo papirovy a clovrj nemuze ani koupit igelitku:D

MirkaD

A JE TO KNÍŽKA JE PŘEČTENÁÁÁ!!!!!!
              včera ráno vycházka-mezi polama,trošku aportíčky,
              doma umýt nožky,
              trošku poklidit-umýt wc,koupelku,nádobí,uklidit terasu,vyprat 2 pračky..
              a zJistit že se mi vrátila knížka-zalézt s Dafčou pod deku,která se po vyčurání na terase třásla*-kurna musím víc sušit tlapky!!!-i když to byly jen prstíčky teda umytý…
              TAK POD DEKU A ČÍST-naobědvat se a -ČÍST
              přišel Martin a já jen békala-nehon Žeryka s míčkem!
              dej mu bundičku!
              dej mi svačinku!
              dej mi čaj!
              a ČETLA JSEM!
              Martin po 2 hodinách došel s terasy,šel spát a já ČETLA!!!!
              Dafi zabalená pod dekou,natahovala nožičky,muckala se,drbala se a já ČETLA!
              Žeryk zakrytej na konci sedačky-já furt ČTU
              pak vycházka-k lavičce v parčíku a zpět,ukázat lavičku,pak si Dafi škočila na rantl,dala packu,dostali sedni,pac,a šlo se dom,já si zacvičila doma se zádama,zabalit Dafinku Martinovi na postel,Martin po jídle zas spal,Žeryk šel spát se mnou na sedačku-a já zas ČETLA!
              večer nakrmit pséky,umýt jim hubu,učesat Žeryka,pustot je čurat-a ČÍST,
              večeře a ČÍST!
              podívat se hodinu a půl na dokument na ČT2 o CORONĚ-s Radůzou,Hladíkem,hospodskýma,a smajitely sněžných vleků a pak ČÍST!!
              DNES RÁNO
              snídaně-ČÍST!
              vycházka ze psama-vyichr,kosa,takže kousek směr lípa,najít lavičku,donést párkrát plkyšáčka,oběhnout strom,donést klíčenku koženou,a dom
              doma štakání na povel,packy a sedni-rozdat camambert,rášeky a zabalit Dafču,nádobí,
              dát péct kuře a ČÍST!!
              a DOČTTENO!!!!!!!
              A BOŽÍ A DÍKY MOC MOC MOC-KONEČNĚ JSEM SI ODPOČLA!!!!!

PetraK

Mirko – ty jsi takhle zhltla Ohaře? tyy jo, tomu říkám výkon, na to že je kniha klusťoch!!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem PetraK.
                Asteris

Možná bych měla zájem o podsedák, jaký to je a jak velký. Zero DC jich dělá víc druhů.
                  Hmmm Emča a jídlo: to jsem tuhle měla obložený chlebíček. vajíčkový, navrchu plátek šunky a odsunula jsem ho až dozadu na linku (tam přece nedosáhne). No a za chvíli si pro něj jdu a nevěřím vlastním očím – chlebíček pořád na svém místě, ani se nehnul akorát ta šunka zmizela beze stopy. A to se snažím sebeovládání trénovat, když je pod dohledem, tak to celkem jde, nojo, ale sejdu z očí…

MirkaD

PetraK-jo,čtu rychle,a měla jsem čas…

PetraK

Asteris
                      Možná bych měla zájem o podsedák,
                      to by bylo supr.
                      tak já ho vyfotím a změřím ano?
                      Typ přesně nevím, ale myslím, že tohle:
                      https://www.mushgo.cz/zero-dc-sedak-grizzly_z5974/

Já měřím stošedesát pět (kg jsem chtěla napsat 😀 😀 ) cm .

šunka zmizela beze stopy.
                      stejskalo se jí po Tobě, tak šla za Tebou a cestou se ztratila 😀

cernej caj

Ja sem si doted myslela ze podsedak je pod prdel na sednuti venku:D a on je to sedak taznej:D

MirkaD
                        Tyjo ses pekne zacetla:)

Maya

MirkaD
                          to ses teda rychlik, ja jeste nejsem ani v pulce a to neco, co si pamatuju, preskakuju

Maya
                            Maya

trochu fouka a u nas doma prej uz zas nejde proud

Petrs01

znas?

stáhni si naši aplikaci 😀
                                Probůh proč? Dyť je to všechno na mapách. Jako dobrá, že se někdo chce takhle nechat inspirovat, ale proč zas další aplikace? A na záchod můžu bez aplikace?

EvaC

PetraK
                                  Podsedak ZERO
                                  Pokud by si nevzala Asteris, měla bych taky zájem – kdyby to byla tedy správná velikost..Už delší dobu o něm uvazuju, ale porad jsem se nerozhoupala.. A budu doufat, ze je to fakt tak pevný , jak tvrděj..

Maya

Petrs01
                                    vzdyt to neni jen aplikace, je to na instaci a na fb a to muzes normalne na pc
                                    ale mladi chtej aplikace, tak maj asi i aplikaci

PetraK

Eva C.
                                      pevný – jako myslíš, jestli to udrží Sindibádku? udrží, já na tom byla párkrát s Tali, řekla bych, že pes na startu má stejnou dynamiku, jako ty dvě v akci.

Petrs01

Vlezeš na jejich web a přes celou stránku obrovským písmem „stáhni si zdarma naši aplikaci“. Teda pardon, koukám, že ty obrovské upoutávky tam scrollují 3 různé.

Jejich mapa je dost nepřehledná, je tam toho velmi málo a informace naprosto o ničem. „Zaparkovali jsme na parkovišti, pak jsme šli po žluté značce a Červený kámen je místy opravdu červený“. Děs.

Maya

Petrs01
                                          ty evidentne nejses cilovka 😀
                                          ja nevim, ja koukala jen na fb, do skupiny nemam pristup, ale na zdi maji spoustu krasnych fotek od ruznych lidi a se mi to libilo

EvaC

PetraK
                                            Udrží..
                                            Tak prima, kdyby ho Asteris nechtěla a byl mi, beru ho..
                                            To skoro vypadá, ze sem chodím jenom nakupovat 🙈🙈.. Máme od minulého týdne nějakou hnusotu chřipku , tak jsem byla ráda že přežívám.. Předtím jsme zase řešili nějaké urgentní opravy na chatě, tak nejak proste chybí energie ..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.