Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,732)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      Myslim sem videla fotky a asi to foti dronem, doma kouknu. Fotky maj luxus ale

Petrs01

nejses cilovka

Hlavně absolutně nechápu. Máme mapy.cz, které nám závidí celý svět (když se o nich dozví) a které na celém světě fungujou (holky co šly Himaláje – „no jsou tu dvě místí aplikace, ale v jedné je blbě tohle a ve druhé tamto, takže jsme šly podle mapy.cz“), je v nich všechno, i s fotkama a často hodnocením, prokliky na weby,… No evidentně si cílovku našli, ale nechápu.

FB je něco jiného, tam přispívají různí lidi, no prostě asi jako jsou FB skupiny s fotkama ptáků, tak je FB s fotkama hezkých míst. Kdyby to byl jen jejich FB tak by měli sledovanost mizivou. Aplikace má 100tis. stažení, hodnocení nic moc. Vytýkají tak nějak totéž co já 😉

PetraK

EvaC.
          tak se hlavně zregeneruj!!! domluvíme se s asteris a já Ti dám vědět do emila, ať to tady nemusíš hlídat.

Maya

Petrs01
            jenze ty mapy uz musis vedet kam jit
            kdyz hledas tipy na vylet, jsou lepsi takovyhle stranky

Petrs01

musis vedet

Kulový. Kolikrát jsme vyjížděli na dovolenou a nevěděli pořádně ani směr. A všechno našli na mapách. Jsou tam značky, které tě upozorní na všechno co chceš. Najdeš si jak to kde vypadá, fotky, panorama, otvíračky, recenze. Ne jedné kočky co se tam u toho vyfotila, ale veřejnosti. Není to 100%, ale velmi se to k tomu blíží.

cernej caj

Petrs01
                je to pro lidi xo chtej hodne zabavy /zajimagych miist/ ktery jim i strasou naserviruje nekdo jinej – a trovhu doufam, ze by se nalakaly i ke me, protoze ja nemam cilovku zadnou:D

Uplne lituju ze se na to dneska asi nestihju podivat, uz me svedi i lytko a musim balit do jeseniku a to sem nem3la ani cas sledovat webkamery a pocasi:D

Evac
                Takhle se ale nakupuje nejlip:D

Ja kdyz nekam jdu na cylet s kamoskama, bsechny maji funkcni obleceji po me a desne si ho chvalej:D jen ja jaksi nemam co dedit, kdyz su vetsi nez ony:D zatimco ony vysmaty, pac kdyz me to neni tam jim luxus:D

cernej caj

Fifi
                  Tebe sleduje muj facebook!

Attachments:
                  Petrs01

by se nalakaly i ke me

neblázni, dyť ty si nevozíš pozadí autem až pod hrad, ty na ten hrad přijdeš odněkud z děsné dálky (rozuměj víc jak 500m)! No to nééé, o tom si klidně počtou, ale chodit teda nee. A dobře tak 😉

cernej caj

Maya
                      divam se na ten clanek, mam webovky pristi rok 20 let a moje sledovanost je 5 zrzavkyn 😀

ja proste fakt nechapu, jak to nekdo dela, ze za par mesicu udela stovky tisic.

ale ty webovky se mi teda fakt taky dost nelibi, jsou takovy napul divne funkcni, ale na isntagramu sem videla nejaky fotky a byli fakt pekny, ale uz si taky nepamatuju heslo a nebyla sem tam tak pul roku, sem se snazila nejak trochu delat reklamu webu ale marne 😀

EvaC

PetraK
                        Děkuju..

Thielli

Jak zazit Sri Lanku v klidu domova – navod na simulaci.
                          Potřebujete:
                          O cislo az dve mensi plavky vcelku
                          Pullitr vody o teplote 29 C
                          Lzici soli
                          Ctyri lzice jemneho pisku

Postup:
                          Namocte plavky a posypte je ze vsech stran piskem. Jemne promnete. Svleknete se, namocte se nebo zpotte pri nejake cinnosti, pustte naplno topeni nebo roztopte kamna. Obleknete si plavky. Rozpustte lzici soli v teple vode a tretinu nekolika loky vypijte. Zbytek si chrstnete do obliceje.

Pro zintenzivneni zazitku si plavky muzete nejdriv obleci obracene nebo naruby, sundat je a postup opakovat.

kachna

je to zabaleny v igelitu a hodlam to rozbalit az to budu cist

vono pozdějc by to šlo dost blbě

Kimi

To byl dnes den. Konečně jsem se pochlapila a po dlouhé době povolala elektrikáře na opravu zvonku u bytových dveří. Problém byl nakonec dost velký, musel odjet sehnat trafo, které ovládá zvonek a je ve skříňce vedle jističů – práce skoro na celé dopoledne.😩 Pak na pedikúru a nakonec mi můj automechanik přivezl auto z STK. Jakub mě ponoukl, ať ho ještě požádám o kontrolu spojky, že se mu zdá, že divně zabírá. Tak jo – automechanik seřídil a vysvětlil mi, že dělám chybu – spojku sešlapuju moc dlouho. Asi jo, když zajíždím na parkoviště nebo někde zpomaluju či zastavuju, a už nešlapu na plyn, stojím na spojce. 🤦‍♀️😟Probírali jsme to, já, že se to budu asi těžko odnaučovat on říkal, že takových zákazníků už pár měl. No budu se snažit dávat pozor.🙄
                              A navíc mě po ránu začaly bolet záda pod pravou lopatkou – jestli se mi ta pravá strana mstí, že v poslední době rozmazluju tu zlomenou levou?😢👎

cernej caj

Thielli
                                😀 to je super popis! A nekupovala sis pavky ted novy?

Kimi
                                Tak aspon mas zvonek vyreseny a auti po STK. Spojka neni nutna na ni stat ale tak nejjhir se vymeni, to se dela fakt bezne a v autoskolr furt:D

Asi by to chtelo cvicit obe strany, aby si nepretezovala/nedrzela v napeti tu druhou stranu. Cvicit je to spatne moc dobre neni… doufam, ze bolest odezni:)

Ja dneska v noci zas musela servat obvaz, asi se vsakl vsechen octan a noha palila, mozna i ten obcaz drazdi, no a snad zvladnu alespon zitrejsi vylet. Mam troje ruzy ponozky a nedokazu odhadnout, ktery budou dobry:D

Maya

Petrs01
                                  jenze vy nejste normalni, normalni lidi si vylety planujou, zvlaste ti co jezdej bez auta a proste jedou se divat uz na neco konkretne a hledaj si to dobpredu a kam pojedou se rozhodujou doma
                                  proto taky takovy uspech maji podobny stranky, treba kudyznudy a tak
                                  me proste takovy stranky prijdou super, mapy jsou dobry tak akorat na to podivat se jak se dostat z bodu a bodu b
                                  cernejcaj
                                  no co ja slysela ono obvykle tihle lidi co chtej z tech stranek zit, si ze zacatku plati topovani na googlu a reklamu na fb, aby si tam natahli lidi a pak uz to asi bezi samospadem
                                  nechat to na osudu ze si to jako lidi najdou, to asi moc nefunguje

cernej caj

Maya
                                    Jo znam hodne lidi, co potrebujou ten vyket naservitovat a ja zase potrebuju postup na vareni a jinej si neco nahaze od oka do hrnce a je z toho kilinarskej zazitek…

Proste kazdej ma bunky na neco jinyho a myslim, ze jak to dela petrs01 (delam to podobne,lezim v mapach a hledam) to ma minimum lidi. Takze chapu,ze to ma zajemce.

Jinak teda spekuluju, zda jet jen v nepromokave bunde, nebo si vzit i nornalni, usetrim 500g ale kdyz bude mokra a neuschne, zas je to asi naprd.

To pocasi ma byt dost… nevyzpytatelny, tak se holt asi radsi pronesu.

No a kalhoty sem si vzala moje XL s monstr nohavicema zuzeny v pase, pod ne hezky podvlikacky a nechapu ten trend sit vse na hubeny modelkovsky nohy:D warmpeace muriel XL akorat na me:D sem je kdysi koupila za 500 ve vyprodeji a jako nemuzu si stezovat. Sem mela tenkrar vzit dvoje:D

Petrs01

mapy jsou dobry tak akorat

to ale nemyslíš vážně, že ne? Je tam všechno co je na těch různých kudyznudy apod. + spousta dalších informací. Navíc narozdíl od těch webů, tady je všechno. Leží to tam jak na zlatým podnose. Pokud to ovšem někdo potřebuje i nakrájet a nakrmit… se divím že si pro cestu z parkoviště na hrad neplatí horského průvodce a animátora 😉

Maya

Petrs01
                                        to to ale nechapes, ja kdyz chci jet na vylet, tak nevim kam chci jet, takze mapy mi jsou k nicemu, ja potrebuju takovyhle stranky, protoze se kouknu na jedny strance behem 5 minut co je treba v okruhu 100 km zajimavy a nemusim kvuli tomu lozit hodinu v mape
                                        ja to chci mit na zlatym podnose, nebavi me hodiny studovat mapu jak nejakej namornik

Maya

koukam na ty mapy jestli se to teda nejak nevylepsilo a ne, je to furt pro me stejne debilne neprehledny
                                          cernejcaj
                                          ale nasla jsem zas tohle

Úvod

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Já jsem tady chtěla něco napsat, místo toho se jdu převlíkat, protože Thielli pokus o dovolenou v domácím prostředí způsobil, že jsem se smíchy počůrala /nebo jako ne vopravdivě, žejo, ale nebylo k tomu daleko :D/
                                            Thielli- získává cenu hlavní stračeny!

černej čaj
                                            Jinak teda spekuluju, zda jet jen v nepromokave bunde, nebo si vzit i nornalni,
                                            ber vobě, počasí hrozný
                                            Krom oblouku pod Brnem dneska odpolko a večer celej den leje
                                            https://www.ventusky.com/?p=50.1;14.4;5&l=rain-3h

zítra v deset takhle.
                                            https://www.ventusky.com/?p=50.1;14.4;5&l=rain-3h

kam jedeš?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.