- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
6.2.2024 v 22:35 #166418Fifi
Tali palila nekam do rite a rozbila te, to on nedela, ale princip maji asi podobnej. Mam pocit zmaru, kdyz stene na osloveni ani nehne uchem. Mu nenechavam moc prostoru na snure, do 5 metru to jde. Ukocirovat. Jak jsem ho brala coby prtavce ven hodne samotnyho, ted najizdim spis na napodobu chovani, Ruzice z toho radost obcas nema. Ale ono se to vybrousi, ten diamant z pruhu, jestli ho driv ja nezabiju nebo zlababa nezahlodne. Jo, a to este vtipny hodne je, ze co delavala ona Troldovi, to se ji ted vraci nadmiru.
Ten blbec ji sikanuje jen cihanim a cumenim jak borderka na zahrade, hlida si jeji pohyby, pase ji. Otravi ji natolik, ze se Ruzice na neco vyprdne a jde radsi za mnou pozalovat. Dneska jsem ho uz umravnila notne, bo on po ni jde i hnusne. No nic, dobrou noc, jsem vycerpana, jdu. A to jsem nemakala fyzicky narocne jak Mirka. Pac a blemc vsem.6.2.2024 v 22:48 #166419Petrs01Kdyz jde maly raptor spat
nooo… když… aspoň to má mozek! Miluju psy, co tuhle součástku používaj! Jo, pro mne to zní furt jako super pes… ano, opravdu si pamatuju, jak zoufalá jsem byla z Barouška, ale taky moc dobře vím, co z něj vyrostlo ❤
Takže za trest ta moje Krabice používá hlavu výhradně jako beranidlo, jinak vykazuje známky naprosté tuposti. Ovšem je s tím v podstatě nuda, bo po necelých třech měsících jistím vodítkem už jen velké silnice. Včera přešla (s nápovědou) pohozenej hranolek, předevčírem vyplivla nějaký chleba (to bych byla radši kdyby teda nesebrala, ale stejně pokrok). Baroušek by to vyignoroval a v nestřežený okamžik by tam zdrhnul to sežrat. Klidně o den později. Tadle kdybychom tam šli po pěti minutách znovu, tak prostě neví že tam něco bylo.
Jo, ráno jsme zas potkaly zajíce, fakt nevím jestli je slepá a nemá čenich nebo prostě zajíce neřeší. Ani pokus o očichání čerstvé stopy. To není lovečák, to je prázdná krabice na žrádlo.edit: a ano, vím, že za tenhle příspěvek budu jednou strašlivě pykat 🤣
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Petrs01.
6.2.2024 v 23:13 #166421FifiPetrs
😀 diky za povzbuzeni, kletba napsaneho slova vas jiste nemine, bud ve strehu! 🙂 Piksla se jen adaptuje, ona to vytuni!
Jo, pro mne to zní furt jako super pes…
Pro me taky, jen prekonat tech par mesicu, roku zoufalstvi. 🙂 Dneska hlidal za plotem, jakoze sam prcek takovym hlasem, ze se ho i lidi bali, s timhle psem se ja nikde bat nebudu.
A uz fakt jdu, papalala.7.2.2024 v 5:21 #166422cernej cajFifi
Fakt stesti, ze se dosta k tobe, ale za trest mel jit k petrs:D
Zajimavy, ze uz tak maly stene muze mit vselijaky okolnostma a prostredim nvetkly chovani, nebo se s tim spis natodilo ?
Snad to okouka, je prece jen jeste stene a tvuj raptor tak bude mit vetsi naskok nez tyranosaurus. Mate holt pirhuzny s esuskou:DPetrs01
Charlie taky jen zere, sesral mi 3 platky chleba co mi zbyl z vikendu, takze su b3z obeda, milacek je to, jak tou 1cm dirkou v batohu dokaze nacpat a vytahnout… sem zapomela zavrit no, kdyz sli zrat a jen odnesla veci do batohu a nezavrela, jak delavam, protoze nez namazu vyjouou usetrim nohy, tak sem nejak nestihala:DPetraK
Jenze tvuj problem se zasilkovnou jde resit minutovym telefonem, muj telefonicky resit nejde vubec:D7.2.2024 v 7:41 #166425MayaFifi
Pruhy vypadaj fakt na dobrej matros 😀
kulka muze jeste slizt, brachovu psovi slezla v roce a pul kdyz uz byl objednanej na operaci, asi se lekla 😀7.2.2024 v 7:49 #166426OdettaFifi
Pepin zatím zdárně kopíruje Gremlina, jsem zvědavá, jestli ho nakonec přeroste. Gremlin 3 dny před 4. měsícem 17 kg. O necelý týden později 18,6. 😅 Krev a delete sw taky známe, vypadá to, že jsou i podobné povahy. 🙈 Držím palce do dalších fází, hlavně na pubertu. Já i teď, se skoro dvouletým psem, musím občas prodýchávat, ta povaha je čelendžing. Nejvíc mi (zatím) pomohlo nadrtit (cca roční intenzivní práce) pozornost a oční kontakty. S borderkováním jsi mě pobavila, ten náš blbeček nás totiž rovnou loví. 🤷♀️7.2.2024 v 8:00 #166427Petrs01sem zapomela zavrit
Můj třetí bígl = cokoliv sežratelného se prostě automaticky uklízí.
Ale když vona opravdu jen žere… to prvotní lítací nadšení co má každej útulkáč jí vydrželo tak měsíc, teď když odpoledne vyrobí bobek, tak má splněno a chce domů, protože tam bude žrádlo. Lepí se na mne jak největší závislák, ale s klidem by mě prodala za pytlík piškotů (já ji taky). Čuchá víc jak psi, půl procházky má zavrtanej čumák v zemi, půlku dělá ÍPO psa, protože co kdyby za to něco bylo.kletba napsaneho slova
je mi to jasný 🤣
Mě neseděj štěňata. Musíš na to brát ohledy a šetřit klouby a … a vono to zpravidla ohledy nebere. Kdyby mi dospělák dělal raptora, dostane slušivý postroj a prostě ho utahám do příčetnosti a tak nějak mimochodem mu přitom vysvětlím jak se má chovat a že cokoliv potřebuje dostane ode mne. Z raptořího štěněte bych si hodila mašli. A představa, že pak přijde puberta a ten zmetek zapomene všechno to, co jsi do něj pracně nacpala…7.2.2024 v 8:17 #166429MayaJa bych chtela pejska jeko je Piksla, ale takovej byl akorat Dorinek 😀
7.2.2024 v 8:21 #166430Petrs01Ti ji pošlu.
7.2.2024 v 8:26 #166431PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro, Vánoce se blíží! Už jsem dokončila úklid největší skříně v šatně. Teď mi zbývá ta moje druhá, kde mám spoustu hadrů (naštěstí nejvíc na tyči)+komoda a mám šatničku fetig.
Ohaři fčéra podali protestní nótu do ÓeSeN, protože dostali večeři ne v půl sedmý, ale až – považte! v osm. Byli nesmírně vyhladovělí a vypadalo to že zdechnou 😀Fifi
Tali palila nekam do rite a rozbila te
mnohokrát, mnohokrát. A taky Brtnika rozbila, Rumíčka rozbila………. je to debíííl. A u nás je to MOuses, který jí vrací to, jak mordovala Rumouše.Budiž jí ke cti, že tiše trpní a nepřkousne ho zmetka pekelnýho 😀Mam pocit zmaru, kdyz stene na osloveni ani nehne uchem.
ano, ano, proto se mi svíraj ty útroby, protože vím, jak Ti je. A když člověk není úplně vyladěnej, tak se to hůř kouše prostě. Vydrž a já Ti držím palce.. Otravi ji natolik, ze se Ruzice na neco vyprdne a jde radsi za mnou pozalovat.
a Růžence vyřiď, že soucítím i s ní. Rumouška mi vždycky bylo hrozně líto a měla jsem kvůli němu výčitky. Veliký, hodně.Petrs01
kušuj, je to milý stvoření, skřítek. a koukej na to tak, že Tvůj úkol je ji přechytračit – to máš přece ráda – a dovést ji k tomu, aby vnímala taky jiný věci . Bubišková to má taky hozený jinak, než měla Bubi, která byla dravá do toho se něco učit. tak to tak prostě je. Máme jen votočku, ťukni-ťukni, čmuchání, nošení kapsičky a honění kolem něčeho.No a? Dyk vono to nejni podstatný. POslouchá? Poslouchá, tak si člověk může užívat courání s čoklem prostě jen tak povenku. Se zaměř na ten aport, ať se nenudíš.
Thielli
My proste na lehatku pod palmou nevydrzime. Nas to nebavi 😂
naprosto chápu- Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem PetraK.
7.2.2024 v 8:34 #166435cernej cajPetrs01
Ja prave je du nakrmit, zavru do pokojr a pak si to prinesu do zavrenyho pokoje:DZapomela sem dnes zavrit no, jak lezu ponalu:D
7.2.2024 v 8:39 #166436PetraKčernej čaj
sesral mi 3 platky chleba
😀
mně se kdysi Rumouš sesral po jednom 😀 a taky poblil 😀7.2.2024 v 8:39 #166437cernej cajPetraK
😀 to je dobra autofotka thielli:DAle nemas v mori pracku:D
A se skrini ses mega sikovma!
Odetta
Taky mas asi nejakyho prevlecenyho psa, gremlini prece nemaji lovit a delat borderky:DMaya
Ze jo nudnej pes je skvelej pes7.2.2024 v 9:04 #1664387.2.2024 v 9:06 #166440Petrs01úkol je ji přechytračit
tvl jak chceš chytračit nad Krabicí na žrádlo? To je asi stejný jako kdybych se pokoušela přechytračit hrníček na čaj – no, jsem chytřejší, hmmm. Voni bíglové ten aport úplně nemaj, i Barouš ho měl vydřenej přes DRŽ/pusť/ňamka. Taky ale tím, že to byl vydřenej cvik, tak pak fungoval špičkově. Jako pomalu do ní cpu základy, ale nebaví mě to, bo prostě… tupý beranidlo. Sedni už má konečně slušný, lehni je furt katastrofa. Plazení, oslintávání, mlácení tlapama, zvedání… prostě buď vpředu není ňamka a tudíž nechápu co mám dělat, nebo tam je ňamka a tudíž se rvu po ní. A tak nějak podobně je to se vším. Přitom základní uklidnění už jsem do ní narvala, když vysypu granule, tak psice sedne a počká až to seberu a podám jí to, ale je vidět, že je to naučený, že u toho nepřemýšlí.
nudnej pes je skvelej pes
Ani omylem.
7.2.2024 v 9:10 #166441Mayacernejcaj
jj, Dorinek byl sice ras na lidi, ale jinak milionovej a bezproblemovej pes a kdyz mel s necim problem, tak vytuhnul, takze clovek nemusel nic resit
pro me ideal
ja to fakt nemusim mit psa co furt neco resi a jede si po svym, tak me pambu potrestal Lokinkem 😀
me jednou Loki sezral veceri v podobe grilovanyho kurete a od ty doby uz tyhle pochutiny nenechavam bez dozoru 😀7.2.2024 v 9:11 #166442PetraKPetrs01
, nebo tam je ňamka a tudíž se rvu po ní.
fena7.2.2024 v 9:16 #166443Petrs01fena
no právě! Místo mozku druhej žaludek!
A fakt mi nikdo neřekl, že fena bude čuchat a značkovat víc než pes!7.2.2024 v 9:16 #166444Mayavcera mi prisla ta nova Rowlingova, je to strasna bichle, silnejsi nez ty predchozi, tipuju tak tisicovku stranek, ale nevim presne, je to zabaleny v igelitu a hodlam to rozbalit az to budu cist
Dejiny lidi jsou taky zabaleny v igelitu a i kdyt teda u vypravnych knih to chapu trochu vic, tak celkove tenhle trend baleni knih fkat nechapu, jakoze zakazou igelitky v supermarketu a to vic se do igelitu balej knihy, ktere to vubec nepotrebujou7.2.2024 v 9:35 #166445PetraKPetrs
no právě! Místo mozku druhej žaludek!
však. je to matka rodu, musí ho zachovat a každej kousek žrádla se hodí. Mně se nikdy nepovedlo – protože to s nima neumím, vybalancovat to přetáčení se u cvičení, protože chci, chci, chci. U Tali můžu – teda někdy 😀 aspoň odměnit balonkem a přetahováním, ale ani jedna Bubi to s odměnou tímhle směrem neměla, taky to byly starý pani, že jo, takže jen žrádlo a bylo to pekelný. Však jsem psala, jak Bubrdle málem rozmlátila vzteky kasičku, že jí nevydala odměnu hned! 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.