Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Denny

Mirko
      přejít po žhavým uhlí dokáže pod správným vedením každej a Duška už raději nekomentuju 😀

Hele neber ohledy na nikoho, v první řadě jseš tu TY a nikdo jinej, člověk musí bejt trochu sobec, jinak to nejde.
      Ano chápu, na těch druhých práškách je blbý to, že začnou účinkovat třeba až za 2 měsíce a né, když ti je nejhůř.
      Ono se toho občas sejde hodně a člověk dostane ťafku, hodně lidí to tak má,
      ale nemluví o tom.

PetraK

MIRKOOOO

neomlouvej se vůbec nikomu a vůbec za nic, nejmíň nám. V momentální momentě na tom prostě nikdo není hůř než Ty, tak to prostě je, každý uneseme něco jinýho, já byla na maděru kdysi a taky se mi nedělo nic hroznýho, prostě máma byla nemocná, byl tlak v práci, od ní, od sestry- nic světobornýho, někdo by to zmáknul levou zadní, mě to prostě drtilo. A co? Jsem proto o něco horší? ne nejsem.
        Takže odpočívej, řekni Martinovi, ať Ti dá prostor, ať tě neřeší ani on, ani máma, nebo prostě skončíš ještě hůř, než ti je, a´t nic nerozebírá, pokud ty sama nebudeš chtít a BREČ! potřebuješ to. Plakat, vyplakat to, klidně zoufalej, dlouhej pláč – není to taky nic špatnýho. Stoč se do klubíčka, zalez si sama, i bez psů a dopřej si čas. Tak dlouhej jak budeš potřebovat.

PetraK

Přátelé, za chvíli valím na autobus, tak………držte palčáky, ať mi to zas nefrkne. Inteligentně jsem zapomněla v autě hopsafráček, takže mám jen tričko – celej den leje- teď teda ne -tak mi bude asi cestou ziminka.

KRÁSNEJ VÍKEND A MIRKO………..BUĎ NA SEBE HODNÁ.

Maya

MirkaD
            nikdo te nesoudi, vsak mit nemocny nervy je stejny jak mit nemocny zada napriklad
            ber prasky a odpocivej a na praci se vybodni, jste to tam dali, kdyz byli jini na neschopence, tak oni to tam bez tebe daj taky
            jinak co jsem slysela, ze pokud clovek nejak akutne potrebuje psychologa nebo psychiatra, tak prej je nejlepsi jit nekam do nemocnice na ambulanci s tim, ze uz to fakt nedava, tam cloveka vezmou hned a pak uz zustane v peci
            ale taky mam info, ze ti na pojistovnu nic moc a chce to psychologa za prachy, ale jak pise caj, je to drahy jak prase

Maya

PetraK
              preju cestu bez zpozdeni 😀
              tady uz je slunko a teplo, na tricko v pohode, tak taky treba bude u vas

PetraK

Maya

Toz fordim prvnim spojem.

edit: výborný – ceďák jak kraaaava

EDIT 2 ČÁÁP a krásnej

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                • Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                Petrs01

Mirko, nepomohli by tady? http://www.modralinka.cz

PetraK

domaaaaaa

cernej caj

Ja sedim a cekam jestli se mi zmaota hlava nebo me pusti domu. Ani to ockovani nebolelo

Krasnej vikend!

Petrs01

domaaaaaa

neseeeer
                        😉

Kuskus

MirkaD
                          s nadsázkou se říká, že jedna půlka národa chlastá a ta druhá je na antidepresívech, abychom vůbec zvládali to šílené životní tempo a nároky okolí. Něco na tom bude. Jako lidé totiž nejsme od přírody uzpůsobeni zpracovat tolik informací a stresu a podnětů co se na nás denně navalí a každý si pomáhá jak umí. Broučku, já když jsem hódně unavená taky brečím, nebo se hystericky směju a s neurolem to mám nemlich jako ty, nechcu ho užívat, ale někdy se zkrátka neobejdu. Před „spaním“ si střídavě vypomáhám meduňkou, teplým mlíkem s medem, úžasným bylinkovým čajem na uklidnění od Ešusky, také se mi zadaří usnout po půl sklínce piva, jenže to pak zasejc chodím celou noc čůrat. Po neurolu sahám v nejzazším případě, páč když se aspoň trochu neprospím, nedokážu přes den fungovat. Naštěstí nemusím každý den do práce jako ty. Možná by stálo za pokus, požádat o hospitalizaci. Moje labilnější švagrová si takhle chodí pravidelně lehnout jednou za rok na tři týdny tuším, na psychiatrické oddělení do nemocnice v Třinci. Nějakým způsobem tam s ní pracují a ji to ohromně pomáhá, ale každý jsme jiný. Nevím, co by pomohlo tobě, zabalit a odjet sama do pryč někam na chatu, v klidu odpočívat? Každopádně se drž, ať je brzo líp.

Maya

cernejcaj
                            ockovani ani necejtis, maji maly jehlicky, to prijde az potom 😀

cernej caj

Maya
                              Jj, ani sem si nevsimla pichance ale svedi me jazyk, zacalo to 5 min po a jeste neprestalo:D

Milena z Prahy

Mirka
                                Tak sice pozdě, ale taky něco málo poradím ;-). Na tvým místě bych byla určitě nějakou dobu doma a zkoušela si nejdřív všechno odbrečet. V domácnosti bych nefungovala, to bych si neodpočinula a nevyčistila si hlavu. Spíš bych chodila ven, se psama i bez nich. O víkendu bych se sebrala a jela do toho krizovýho centra a tam bych se poradila, co dál. Léky od obvoďačky bych zatím nebrala, v centru by mi mohli dát tip na dobrýho psychiatra a ten by mi předepsal třeba něco jinýho. A mohli by dát tip i na psychologa na pojišťovnu. Já jsem zatím našla jednoho v Brně, prej dobrej (podle asi tří ohlasů z internetu), Ondřej Ptáček, tel.: 731 402 719.
                                U antidepresiv jsem měla zpočátku ten problém, že jsem po nich přestala spát. Takže bych radila brát je pod dohledem někoho, kdo tomu rozumí a kdo mi případně pomůže při vedlejších účincích.
                                Mirko, věř, že ti bude líp a dostaneš se z toho!

Fifi

Mirko,
                                  devce zlaty. Dobre, ze si zasla k doktorce, dobre, ze mas neschopenku. Hladim te na dalku po pacce, odpocivej, bud na sebe hodna a vyprdni se na kecy okolo sebe. Do krizovy centra urcite zajed. Myslim na tebe, drz se. :*

Fifi

Cajdo
                                    ale svedi me jazyk, zacalo to 5 min po a jeste neprestalo
                                    Ty musis mit neco extra, vid? 🙂 Svedivej jazyk, brrr, aspon ze o zuby si ho muzes podrbat. Tak at je to jedinej vedlejsak, co te potka.

cernej caj

Tak uz mam tak trochu reakci jak na bodnuti vosou/vcelou:D uz me brni uplne koren jazyka a mam takovej ten pocit ze nemuzu vubec polknout. Vzala swm si prasek na alergii a za 20 minut sme doma tak spinkat a hlavnr mam trochu hladecek, pac doma asi o 4h pozdeji nez byl.puvodni plan:D

Fifi

Pani, Cajdo, tak at ses v pohode. Puvodni plan je dobry nekdy prevorat, diky. 🙂

MirkaD

děvčata moje milý milovaný

DĚKUJU,DĚKUJU,DĚKUJU

stokrát děkuju……
                                          mám tak velkou radost a su z toho tak vedle,že nevím co bych řekla
                                          děkuju…..
                                          vím,že Čjda není dotýkací,objímací
                                          ale kdyby byla tak ju v těch vratech rozmačkám,vymačkám,a vyleze ven jak rozplesklá žába,lívanec,placka…
                                          normálně na to zírám-na dárky,přání….
                                          snažím se to vstřebat…volala jsem to Aničce do knihy-taky trošku spiklenec
                                          ta z toho byla úplně vyvalená,taky překvapená….
                                          jen jsem se vlastně nezeptala,jak uhodla,že je to Čajda….?
                                          to se jí musím ještě zeptat
                                          holky moc děkuju,su z vács dojatá,fakt….jste pro mě jako moje rodina
                                          kolikrát o mě víte i víc…
                                          děkuju,tak velkou kytku jsem nikdy nedostala…
                                          no jinak k psychologovi
                                          z neznámého čísla mi přišlo,že mám od paní zaplacené konzultace u psycholga po telefonu
                                          6 konzultací-jetli se mi hodí středa v 9 ráno?
                                          no hodí
                                          takže tohle jsem ještě teda nestřebala,to se vzpamatovávám doted…
                                          takže děkuju všem,děkuju,děkuju,děkuju

cernej caj

Mirko,
                                            krasny cteni! dobrou noc a rano si jen sedni s kafcem a uzivej si kytku, pekne si k ni privon a drb u toho dafika 🙂 a relaxuj! nic neumivej! 🙂

zabral mi asi prasek na alergii, jazyk trochu otupel, cislo na pohotovst ma muz ulozeny a dobrou noc 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.