- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.5.2021 v 13:37 #120650
PetraK
Maya
, ja snad tu rezervaci zrusimbráchovi taky píchli Zenecu? Ty budeš mít Pfizera? hele každej to snáší jinak přece, to nebudeš mít stejně. Jsi ženská ta vydrží víc než kůň.
12.5.2021 v 13:38 #120651PetraK
černej čaj
ja se rozhodovala podle hezkosti
😀 fotografka no! Já se rozhodovala podle toho, co je mi bližší, musím se ještě vlastně podívat na ty další dvě zvířata co mě oslovujou.edit tak asi i ten panter a havran sedí.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.
12.5.2021 v 13:40 #120653MirkaD
PetraK-k Maxovi-tak rodiče samotu neučily,jinak,to že je línej tak jak říkám,většině lidí co chce psa na vycházky a prostě mít psa na dvoře/zahradě-na hlídání a nic s ním nedělat to stačí,rodiče s ním jsou spkojený a to je důležitý
on je teda hooodně čmuchací,to je fakt,my jsme z toho s Martinem vždycky úplně vyšinutí-jde s hlavou dole a furt ju má zarytou někde v něčem,a než se pohne 100let v čudu,-jinak já mít k němu něco trochu akčního hracího,tak by mě to nevadilo,ale samotnýho bych takovýho psa nechtěla,mě to cvičení,hraní baví
takže to byla spíš otázka,jestli se to může stát u čistokrevnejch psů-
že si chceš vybrat štěně na cvičení,/výkety a tak a pak je z toho toto
jako pro mě jinak ideál pes typu-Dfi,Gero,Killy-pocvičí si,pohrajou,výlet zvládnou,ale i válení na gauči u knížky a i krátký vycházky
náruživýho aporrtéra,kterej má místo mozku v hlavě míček bych k životu nepotřebovala,pokud bych nechodila na cvičák a netoužila vyhrávat,to si myslím,že ze psama-ve stylu za míček se přerazím kdykoliv,kdekoliv,tak že s těmato psama,je na úspěch asi větší šance,než ze psama,co nejsou tak hračkoví,kořistníci se jim možná i říká
i proto se hodně asi upřednostnujou přirození aportéři
si teda myslím
no,spíš teda -jak vybrat štěně,aby z toho nebyl ani Max,ale ani Žeryk/Dux-míček,míček,furt chcu míček
jestli je na to nějaká fligna
já si totiž štěně vybírala-když nepočítám Kima v mých desti letech,tak štěně jsem vybírala 2 krát v životě-Gera a Dafi,zbytek se u mě jaksi vyskytl….
no taky dobrý,granule místo obojku,jak jste to řešily?12.5.2021 v 13:43 #120654MirkaD
ehm holky já mám černou kočku :D:D:D-su rebel…prej….
12.5.2021 v 13:54 #120655PetraK
helejte – to by šlo tuhleto což? Jednoduchý, za chvilku a dá se z toho vyrobit x variant – nenapadlo by mě takhle zužitkovat třeba rejžu, která zbyla
Mirka D.
-tak rodiče samotu neučily,j
no jo, tak pak není divu, že ji ten pes nedává. Prostě ten pes se to musí naučit, že o nic nejde, že se mu vrátěj. O to víc, když má pes sklony k závislosti.on je teda hooodně čmuchací,to je fakt,my jsme z toho s Martinem vždycky úplně vyšinutí-jde s hlavou dole
no tak je jeho prioritou čuchání – tak jako máš dítě, který bude blázen do basketu, tak pak budeš mít jeho sourozence, kterej bude mít rád šachy, nebo holka vyšívání 🙂 . A pořád jsou to jedni rodiče. Proč by se to nemohlo stát i u psů s PP. proto si profíci vybírají až odrostlý štěnda, kde je vidět co toho psa víc baví, zda má -nemá drive. Však i děti, který jsou akční budou každý jinak- ségra byla víc na dlouhý tratě v běhání, já na rychlý sprinty z nuly na sto 🙂
když je pes takhle čuchací, tak prostě jeho prioritou při cvičení budou stopy, vyhledávání a tak. Tak se to tomu přizpůsobí.
no taky dobrý,granule místo obojku,jak jste to řešily?
nijak, poslalo se to na jejich náklady zpátky a druhý den dorazily obojky.12.5.2021 v 13:56 #120656cernej caj
petrak
kdyz zadani bylo vagni a nebylo jasny, podle ceho se rozhodovat 😀 nejhezci obrazek fotografikcy mel netopyr ale oblibeny zvire to u me neni :D:Dsmazenou ryzi ja rada kdyz zbyde trocha osmahnu na panvicce nekdy i jen samotnou treba s kari
12.5.2021 v 14:16 #120659MirkaD
PetraK-aha…tak to se zase jednou někdo zasměje tam nahoře….
já nějak myslela,že ti profíci to poznají už u štěnat….
naivka su no
jo s těma sourozencama-brácha můj talent na sporty+mu šla výtvarka,keramika,
zpěv….
já když zpívám tak se lidi evakuují,v super star bych byla první v hvězdné pěchotě,z těláku 4 celý roky,míčový hry se mnou hrát nikdy nikdo nikde nechtěl-na ulici,v těláku,nikde…učitele těláku ze mě na nervy….
když sem chtěla mermomocí medaili tak jsem musela začít cvičit psy-tam tak jediná šance:D:D:D
no,ale na rozdíl od mýho bráchy mám vytrvalost a cíllevědomost a di si za svým….to zas brácha neměl,měl talent,ale neměl výdrž a píli,což je škoda,kdyby to měl,mohl být,neříkám že malíř,ale třeba učitel výtvarky,nebo v LŠU,
jinak jasně jak u lidí
Maxík kdyby byl člověk tak tráví život bádáním v knížkách a klidnými vycházkami v parku ze spoustou laviček,
tý jo to stejně musí být peklo,když seš dítě,něco tě zajímá,al rodiče mají nějaký ambice a cpou tě na něco jinýho….12.5.2021 v 15:47 #120661Maya
Cernejcaj
Netopyri jsou roztomili
MirkaD
Ja mela vzdycky cuchaci psy, alespon Loki si hral jako stene, ale ted uz tajy nechce, ale cvici rad, na rozdil od spicu
PetraK
Bracha dostal modernu, ja dostanu bud pfizer nebo astru12.5.2021 v 16:13 #120662cernej caj
feri nikdy nebyla ani hraci, ani nosici…
12.5.2021 v 18:02 #120663Milena z Prahy
PetraK
Díky moc za ten odkaz na Televizi Seznam a to vařicí video :-). Chlápek sympatickej, utvrdil mě v tom, že bych si měla pořídit velkej wok. Prozkoumám i další věci s ním.
MirkaD
Děkuju za popis Betty. Představuju si jí jako roztomilou mazáckou feňuli trochu při těle :-).12.5.2021 v 18:34 #120664kachna
velkej wok.
nahrazuju velkýho woka nízkym sfinxem.
12.5.2021 v 18:44 #120665Milena z Prahy
Kachna
Fakt? A jakým přesně? Koukala jsem, že je to česká značka smaltovanýho nádobí. To by se mi šiklo, nechci ty různý teflonový vnitřky.12.5.2021 v 19:58 #120666MirkaD
Milka-jsem ti poslala fotky trošku,at máš lepší představu 😀
12.5.2021 v 20:42 #120667kachna
? A jakým přesně?
já mám tuhle řadu, takovou nižší 24ku, tu jsem tam teď nenašla. https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/bse-ala-litina/28/
Má je myslim i čajda.
Teď si šetřím na další, nádherně to vede teplo.12.5.2021 v 20:43 #120668Milena z Prahy
MirkaD
Jé, moc děkuju za fotky. Nejlepší je ta, jak tam všichni čtyři stojí vedle sebe :-). Jsou všichni stejná váhová kategorie. A taky jsem tě poznala osobně, to je fajn.
Já se zítra podívám na nějaký fotky z dovolený a pár ti jich taky pošlu na mail. V mobilu nemám nic použitelnýho.12.5.2021 v 20:47 #120669Milena z Prahy
Kachna
Díky moc!12.5.2021 v 21:31 #120670Fifi
Zdravicko vespolek,
zaplatbuh se drobek ochladilo a ted i malinko sprchlo, bourky sly zatim kolem.
Troldu odpoledne opet malem slehlo, to je takovej blbec pruhatej nebo sem spis blbka ja. Sousedi byli na zahrade se psama, takze proc nelitat podel plotu s jeho oblibenym ovcounem a jecet na sebe. Po lonskym kolapsu si Pindu uz hlidam, odvolavam ho po chvili tyhle debilni zabavy, vydejchat, napit se, zklidnit se.
Mno, a jak bylo dneska vedro, dusno, slunicko, ale vitr to maskoval, tak to Trololo zase prehnalo, navic ma porad fyzicku o dost snizenou. Mela jsem ho odvolat driv. Napil se a zacal se mi zase pokladat na bok, motat se, nabeh na omdleni. Ten jsem mela pak i ja z nej, takze voditko a ve stinu ho rozchodit na trave, vyventilovat. Za deset minut lepsi a pak uz dobry, ale moje nervy. Pri dalsim nahlym otepleni bude panacek ostre sledovanej. Pritom se srdickem problem nema, jen je schopnej se doslova schvatit pri jeceni a litani podel plotu. Fuj, to byl zazitecek zase. Varim mu kusy kralika na zitra, si fakt zere lip jak ja.Esusova
batáty jsem taky ešče nikdá nejedla, jak hnusný to je? Jako sladký, nebo co?
Proste hnusny. 😀 Uvarila jsem to na kasi, takze takova zvlastni kejda podivny konzistence. Ale ja nemam rada ani dyni, je to tomu asi dost podobny. Kdyz se to upravi jinak, muze to asi bejt i dobry, ja to zkouset pro sebe nebudu.Dennyky
Tak drzim palce, at se platfusy s vlozkama na miru srovnaji, at to zabere!Maya
Ty ses hrozne vystresla, clovicku, strach ma velky oci. 🙂 Tam sebou svihnes jen z toho, jak se stresis predem. Ja ockovana jsem, priznam se konecne. Pfizer, obe davky. Po prvni me bolelo rameno jeden den, spat se na nem nedalo. Po druhy davce mi bylo trochu hur, jsem mela jeden den zvysenou teplotu pres 37, rameno zase bolelo, druhej den velka unava a zimnice a hlavovol, jak pri viroze. To bylo vsechno, jeden prasek brufenu jsem si na doporuceni doktora vzala a dobry.Edit
Dle testu jsem medved – se mi libil, pripominal mi Dorotku. 😀- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.
12.5.2021 v 22:11 #120672kachna
Vztekla bych se, pan učitel je idiot
– včera jsem doléčila Lucku natolik, abych jí mohla poslat do školy
– trochu navlhla během pauzy před odpoledkou a přestože říkali učiteli, že zmokli, museli na procházku, kde promokli na kost
Dítě kašle(Také jsme byli dnes se školou na TV venku. Šli jsme je na školní zahradu, aby jsme se stihli případně včas vrátit)
13.5.2021 v 5:30 #120673Denny
Morgen ve spolek,
huš se hlásívám z pracovního procesa…
V Decathlonu nakupeny jen 2ks gatí na venčení, fusákle a pláštěnka
do kapsy, páč Denyky nenosí deštníky a v bundě je jí teplo, takže
ideální řešení. Vše dohromady za 700Kč, takže spokojenost.
Jelikože má Željko sídlo firmy v Libercovi a neměl zrovna hned po ránu co dělat, tak jsem mu napsala, přijel za mnou ke Kauflandu, ale mezitím mu volal šéf, tkaže jsem mu asik hoďku dělala závozníka Otíka v dodáfce, než přijel známý, který mě vezl.
Ten jel do Vysokého nad Jizerou na kontrolu s rukou.
O Koněva se mi postarala Vlaďka, naťapaly asik 15km, takže jak jsem přijela domů, na chvíli jsme si s Koníkovou schruply 🙂
Večer jsem hned prubla pláštěnku a spokojenost.13.5.2021 v 5:38 #120674Denny
čajdo
hudak konev, bacha aby neskocila takovy salto
viď, z toho nadělaj 🙂
jPetraK
tvl jak je nasratá!
umí, viď?ááá skvělá zpráva s Brtníkem -jelenem 🙂 hele myslím, že ta zvěřina je jedna z nejzdravějších masíček, tákže super, to bych vám pak mohla už upíknout i divočáka 🙂
kachno
jsem vlastníkem menšího hrnce už asik 15 let a pekáče, který mi mamka věnovala, když umřela babička. Pro mě je to nej nádobí, tak jasně, není nejlevnější, ale když si člověk představí, že je to fakt na xx let, tak pohoda. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.