Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Denny
      cernej caj

Denny
        Tak to sou super ulovky

Ja mam woka pac darek.k vanocim.necekanej od tety, ale smaltovanej hrnec bych brala taky ale na ty moje pracky je to tezky:( tak porad vaham…

Milena
        Uz ctu kompostelu je to hezky a ctivy, taky nam posli fotky:)

Denny

Včera jsem mosela fotnout svoje akva lekníny Babelky , dělají mi radost 🙂
          A jeden Bubák 🙂

Attachments:
          Denny

Tak já očkování v pindělí v 11hod…
            a pak 28.6. taky v 11hod.

Denny

Andílci

Denny

Na radiožurnále je Nešpor :-))))

Denny

Maya
                  včera jsem dala baterky do této ptákárny pro kočky, motýl začal rotovat a „létat“ Koněf koukala z pelíšku, pak přišla na to, že by jí to mohlo sežrat, tak popošla kousek dál a čučela zpoza rohu 🙂

https://www.aliexpress.com/item/1005001839489073.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3ca0596asAtxGD&algo_pvid=9bc8699b-5231-4247-a32a-ebdf91cf5629&algo_expid=9bc8699b-5231-4247-a32a-ebdf91cf5629-55&btsid=2100bb5116161597098596907ec4a4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

TVL CO TO JE JAKO?? JÁ SEM DU NAPSAT DŮLEŽITOU RAMŠTAJNÍ ZPRÁVU A VYDĚSÍ MĚ PES BASKERVILSKEJ Z DÝPÝ?
                    JSTE SE MÁLEM NEDOZVĚDĚLI ŽE!!!!!!!!!!!!!!

TADÁÁÁÁ PŘÍŠTÍ TEJDEN ZAČÍNÁ PŘEDPRODEJ – DENNYKYYYYY – NA KONCERT HOŠÍČKŮ. BUDOU PŘÍŠTÍ ROK V PRAHÉ!!

Tak už mě prosím ani ručka nebolí a fčéra jsem byla v podstatě cajk. Dali jsme si téměr standardní psí prochajdu a stihli jsme to pěkně za sucha. Jinak tady – v Domečku i v práci – pěkně leje. což je dobře a tak jsem si uďála velepěknou snídaňku – helejte:

Jdu vás dočíst

Mirka D.
                    já nějak myslela,že ti profíci to poznají už u štěnat
                    no možná někdo jo- asi poznáš takovej ten základ – povahu, vzrušivost, schopnost jít ze vzrušení zase rychle do klidu?? To nevím, ale asi se ještě nepozná, jak moc který štěně bude dobrý v čem podle mě. Proto sahají k dorostencům, kde už to vidíš.

ý jo to stejně musí být peklo,když seš dítě,něco tě zajímá,al rodiče mají nějaký ambice a cpou tě na něco jinýho….

no vidíš a úplně stejný je to se psama – proč chtít po psu apotování a skákání s činkou přes překážku, když ho víc baví a víc mu taky jde čmuchání. Stejný jako s Žerdou, jak jsem psala minule. Dafuli můžeš vysílat na pařez a v jedný ruce můžeš mít přetahovadlo – blbej kus měkkýho něčeho a přetahovat se s Žerdou. A máš to dva v jednom. Já to takhle dělám. Taliprd mě cupuje za živa a já druhou rukou házím Rumouškovi, kterej se sice taky rád přetahuje, ale ještě radši před tím pro to utíká. Šij to tomu psu na míru. A oblbíbenou činnost používej i jako odměnu. pěkně jsi šel u nohy, suprrrr, tak te´d si dáme boj vo větef! a nebo si Maxíku tady vyčuchách pár dobrůtek. 🙂

Maya
                    Netopyri jsou roztomili
                    tooo úplně nevím teda????

Míla
                    Díky moc za ten odkaz na Televizi Seznam a to vařicí video :-).
                    zdá se to dobrý co? Já to teda měla bez zvuku, ale uvařit to podle mě půjde, stačí recept a vidět co dělaj 🙂 . Mám hlubokou pánev a i normoš obě jsou supr,každá na něco jinýho. Ta hluboká je nějaká obyč, hodlám, až bude nová kůchňa pořídit kvalitnější, ale tu nízkou mám z Orionu – tuhle

https://www.nex-cz.cz/orion-panev-grande-wooden-20-cm/

a je supr. Hodíš tam maso na sucho, nepřipeče se to, nic. krásně se na tom šécko dělá.

Fifi
                    . Napil se a zacal se mi zase pokladat na bok, motat se, nabeh na omdleni. Ten jsem mela pak i ja z nej, takze voditko a ve stinu ho rozchodit na trave, vyventilovat
                    týýý vado, to je fakt Joudoslav! No přesně tohle je i důvod, proč psa prostě nenechávám samotnýho na zahradě, když jdu pryč. Pak by člověk přijel z práce, nákupu a …….. 🙁 Ještě, žes to s ním vychodila.

Proste hnusny.
                    dík za zprávu, no tak uvidím, jesli se k nim jednou dostanu, odhodlám.

kachna
                    Vztekla bych se, pan učitel je idiot
                    ano, pan učitel je skutečně idiot. Ví to paní ředitelka?

Dennyky
                    huš se hlásívám z pracovního procesa…
                    no konečně, furt se někde flákáš ….. 😀 každopádně – ať ti to ušijou dobře a pomůže to

Jakou pláštěnku máš? Potřebujem taky něco pořídit, tak voka!

a Otíka v dodáfce, než přijel známý, který mě vezl.
                    Ten jel do Vysokého nad Jizerou na kontrolu s rukou.

😀 😀 tvl to je roud můví! 😀 😀

ááá skvělá zpráva s Brtníkem -jelenem
                    hele fčera to vyloženě chválil 😀 😀 je pravda, že jsem to hodně dobře okořenila a vínem nešetřila. Pěkně se to proleželo a fčera jsem to podávala se šťouchanejma bramborama s mrkví a troškou česneku (dělala jsem moravskou česnekačku) a tohle je vyloženě výborná dvojka , padlo to k sobě dokonale.

P.S. jaks odpovídala s odstupem a já už zapomněla, co jsem Ti psala, tak jsem chvíli musela dumat , vo jakýhože to jelena de? Jako to mejdlo???? 😀 😀 mám dost, vočkování mi vybračilo zbytky mozkový tkáně 😀

PetraK

Dennyky
                      My nemáme ptákárnu my máme germánskej vocas, tím je Mouses fascinován velmi. Zjistil, že na maďarskej vocas nejni radno se zaměřovat, tak bere za vděk tim německým. 😀

chudera Koněf, neví co jí čeká 😀

Denny

PetraK
                        pláštěnka
                        https://www.decathlon.cz/bunda-nh-100-raincut-zip-cerna-id_8300326.html

vo jakýhože to jelena de? Jako to mejdlo????
                        jste měli k jídlu mejdlo?
                        Já peru jen v něm a spokojenost, kupuju v náhradním obalu, je docela eko.

ybračilo zbytky mozkový tkáně
                        ajaj …tak ještěže to se mě stát nemůže 🙂

cernej caj

Denny
                          Tak samd bude ockonok:)

Denny

A tyhle tríča mám už dýl, asik 3ks, doporučuji, rychle schnou, jsou lehká,
                            dají se zmudlat atd…akorát mám pánský, páč černý a taky jsou delší
                            https://www.decathlon.cz/tricko-mh-100-tyrkysove-id_8493465.html

Denny

A takové legínos
                              https://www.decathlon.cz/damske-leginy-500-na-cviceni-id_8518658.html

nekupuju drahý, páč ehm trička v lese ztrácím a co se týče gatí, občas končím
                              někde v roští mezi bodlákama a ostružiním, takže asi tak

Denny

čajdo
                                musí!

Petrs01

trička v lese ztrácím

To se dělá jak? Jdeš domů nahá?

cernej caj

Petrs01
                                    😀

Denny
                                    Triko pekny ja mam taky nejaky lehoucky asi za 100 umely na leto…

Jo mivaj tam.fajn veci.

Ja si koupila na sumavu plastenku kduby hodne prselo tak neprokok bunda fajn ale mokrej batoh popruhy a zada… pod plastenku schovam i fotak

PetraK

Dennyky
                                      musí!

tvl si dobrá, žes to rozklíčkovala. Dokuds neodpověděla, nebyla jsem schopná sestavit o čem to je 😀

díky za odkazy, jdu se podívat

ano, tobě se to stát nemůže, máš nesmrtelnej mozek. Kde nic nejni… ani smrt nebere.

Denny

Petrs01
                                        to se dělá tak, že ráno mám tríčo amikinu, pak se zpotím,
                                        při cestě z kopce sundám mokrý tričko a nandám mikinu, tričko
                                        narvu za pás ledvinky a jdu. A tím jak jdu, tak tričko vobčas vypadne.
                                        Stalo se mi to jen 2x jednou to bylo tričko červné, se znakem Slovenska,
                                        to asi nikdo nechtěl, našla jsem ho asik po týdnu zavěšené na větvi.
                                        No a loni jsem ztratila takové pěkné z Decathonu s jelenem.
                                        A to se nenašlo, tak vono bylo dost maskovaný a ten jelen asik prostě chtěl zůstat v lese.

Milena z Prahy

Čajda
                                          Jo jo, večer pohledám nějaký fotky, asi z loňský dovolený v Českým lese.
                                          Denny
                                          To jdeš na obě očkovací dávky přesně jako já, jenom o jeden den pozdějc.

Denny

čajdo
                                            bunduo pláštěnku mám 3xl, která je velká i mně, takže já pod ní baťoh klíďo schovám

PetraK
                                            tvl si dobrá, žes to rozklíčkovala
                                            Kde nic nejni… ani smrt nebere.
                                            tohle se trochen vylučuje

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.