Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,101. až 5,120. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

kachna
      neter je v paty a bude taky delat zkousky na gyml, musi chodit na doucovani, synovec je v devaty, bude delat prijimacky a tomu prej ani to doucovani ani nebude stacit
      ale asi jak pise caj, tyhle problemy bude mit spousta deti, ono je to asi tezky i pro ty ucitele najit nejakou spravnou cestu

Maya
        kachna

proste bude mit mezery

mezery doženeme, ale s trojkou na vysvědčení to prostě bude mít těžší, bude ztrácet body tam, kde by nemusela – protože na jiných mělnických školách ještě opakují a to by trojku na vysvědčení určitě neměla.
          A je otázka, z čeho bude gympl počítat známky (počítá různě, právě kvůli covidu)

cernej caj

Kachna
            Na gympl se uz nedelaji prijimacky? Ale chapu ze pri velkym zajmu uprednostni dite s par dvojkama jen…

No tak proste asi vic maknout na uceni doma at si to zlepsi a na ten gympl to ma lepsi sanci, i by ji to kohlo motivovat vic maknout

kachna

ono je to asi tezky i pro ty ucitele najit nejakou spravnou cestu

určitě, ale ta matikářka je prostě kráva.

Mně se strašně líbí přístup „mojí“ učitelky. Já vím, že jsme zvláštní škola, ale ona známkama docela šetří, dává hlavně jedničky, když to máš bezchybný, ta motivace dětí na tu jedničku dosáhnout, je celkem velká a vidíš tam i posun od demotivovaných dětí z běžných základek. Sem tam jim něco oznámkuje neplánovaně, ale to jen nutné minimum. Hele a vono to hrozně moc funguje.

PetraK

kachna

Řípy nejni nikdá dost 🙂 .
                měli jsme teď návštěvu a tam tři odrostlejší „děti“ jeden na konci učňáku, dvě na základce, jedna končí a ty story co mi vyprávěli…….. to jsem koukala teda. Když je učitel blbej za normálního režimu, tak to ještě jde, ale takhle už to musí být masakr.

Maya
                vyrobce

dík, prostuduju. ale teď jsem se v tom trošku ztratila – máma to má očalouněný od nich tou látkou z Tvýho odkazu? nebo tou jejich?

kachna

No tak proste asi vic maknout na uceni doma

jenže násobilka ti prostě sama zpátky do hlavy nenaskáče. Počítá každý den.

Na gympl se uz nedelaji prijimacky?

dělají, ale mají body za známky + testy + nějaká přidaná aktivita. Na té toho Kač moc nenabere, protože se věnuje jiným aktivitám, než těm, co zohledňuje gymnázium (tanec jí prostě body navíc nepřidá, možná snad chovatelská soutěž).

h

Vzpooomněla jsem si na Janu Stinglovou, vnučka teď byla na výstavě, byla asi dost úspěšná, tak se nám na schůzi vznášela jako pyšná babička až skoro u stropu :D. To bylo milý.

Fifi

Se nam tu nejako rozfoukalo.
                    Dennyky – moc pekna sedacka, tam se bude zveri dobre povalovat. 🙂

Esusova – co Rumicko tlapka, uz mu z ni nakej humus vylezl?

Volala mi vetka a nemela moc dobrou zpravu. Troldikovi nasli stafylokoka a este jednu bakterii. 🙁 Takze se tam budu stavovat pro cileny antibiotika, ma je na dva tejdny a pak se uvidi dle rozboru, co dal. Sice zahul na ledviny, ale pry prelecit se to musi, volba mensiho zla. Chlapitko pruhaty, aaachjo.

cernej caj

Kachna
                      A co nejaka appka do mobilu nasobilka hrou to by ji treba naskakalo do hlavy lip?

Maya

kachna
                        jo pysny babicky, to je neco 😀 ale je to hezky
                        Fifi
                        teda chudak Trolda, ten si snad vymysli vsechno co existuje, tak drzim palce at mu atb brzo zaberou
                        Petrak
                        tu latku od nich, ale co jsem se koukala, je to v podstate stejny, ze je do ty latky pridan ten polyuretan nebo co jeste, diky kteryymu se do toho nezazere spina a da se to umejt a pritom to vypada jak normalni latka
                        tusim ted uz toho delaji i ubrusy
                        mama kdyz pred par rokama kupovala ten gauc, tak to byla nejaka novinka, dneska uz je toho asi vic a urcite uz to bude nabizet i vic vyrobcu, jen chce po tom asi koukat, jako se zveri a detma se to vyplati

cernej caj

Chudatko pruhaty, no taka t atb zaberou!

kachna

A co nejaka appka do mobilu nasobilka hrou to by ji treba naskakalo do hlavy lip?

z pohledu dospělýho naprosto logická varianta, ale procvičování matematiky nad rámec „zábavně“, provozují v reálu leda matfyzátka :). Navíc, že tam dáš Annu a Elsu z toho dělá furt matiku, jen s hezkym obrázkem.

cileny antibiotika

To je troubelín mrňavej.

Denny

PetraK
                              jo to jsem si přesně říkala, že ta světla s lanem by byla lapač prachu a mně by se na něm houpaly ty dvě housenky :-DDD

Ty wogo, vy dvě vidíte na Říp ? To je bombác .
                              My z ďolíku vidíme tak akorát do perdele :-DDD

Petrs01

Já si teda na Řípu musím povylézt na náš kopeček, ale zato tam vidím i Bezděz.

kachna

My z ďolíku vidíme tak akorát do perdele :-DDD

Tam vidíme taky, ale ve slušnosti tomu říkáme Mělník 😀

kachna

musím povylézt na náš kopeček, ale zato tam vidím i Bezděz.

Bezděz nevidím, ale někdy zkusím nafotit výhledy na České středohoří, co máme z cesty na Střednice nebo Rymáň. Jo a ještě vidím na Spolanu a vehlovickou elektrárnu.

kachna

Synovi onemocněl králíček, tak ho prostě na tajňačku vyměním.

Petrs01

vyměním.

Myslíš, že to nepozná???

kachna

Myslíš, že to nepozná???

Svedu to na výstavu. Já víc možností nemám, je to taková svinská choroba a já nevěřím na očkování proti téhle nemoci (pasteureloza – infekční rýma), ale na vyřazování vnímavých.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem kachna.
                                          PetraK

Fifijová
                                            Co to čtu sakra??? Co si to pořizuje kurnik pruhatý stvoření jendo?? Pupik malej. Se to pořád kumuluje 🙁 🙁 . mrzí mě to, kvůlivá vám oběma.

Rumíček nožku normoš zatěžuje, ale nic zatím neleze, někdy mi přijde, že je to trošku míň zanícený, ale nevím.

Maya
                                            jen chce po tom asi koukat, jako se zveri a detma se to vyplati

díkec, takže koukat po polyuretanu, jestli to v tý rychlosti dobře chápu? (vytáhli mě na požární cvičení a já teď mám skluz, tak jsem to jen prolítla)

Dennyky

houpaly ty dvě housenky :
                                            bys to měla jak v Prátru to osvětlení 😀

do perdele
                                            ale to já teď začasto díky mlhám taky. A nebo když se vzbudim a tam Mouses zadkem ke mně , tak to taky vidim do perdele 😀

kachna
                                            Tam vidíme taky, ale ve slušnosti tomu říkáme Mělník 😀

😀 😀 KACHNO!!!!!!!!!!!!!!! piju – teda pila sem – tu odpolední kafe!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,101. až 5,120. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.