Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,121. až 5,140. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Maya
      dík za odkaz na vypěstování prosecca 😀 😀

helejte to je taky dobrý todle

https://www.familium.cz/darky-pro-deti/1623-maly-houbar-14020001.html

Maya

PetraK
        tusim to prezentujou jako vodeodolnou omyvatelnou latku, tak asi shanet to
        jo v tom obchode maj dost i retro hracek, jsem tam nasla i kloboucku hop 😀

PetraK

Jooo kloboučku hop?? Musím to poslat kámošce, díkec

cernej caj

Kachna
            A nepozna to? Ale napad je to dobrej no… kralicek se uzdravi a bude

Denny
            My uz sme v prdeli:D

Dnezka rehabka zablooovanej krcni obratel tesne nahore pod hlavou… tak snad na chvili od bolehlavu pokoj

Fifi

Esusova
              Co si to pořizuje kurnik pruhatý stvoření jendo?? Pupik malej. Se to pořád kumuluje
              On to je vlastne furt jeden problem (akutni slinivka) a jeho nasledky, infekt mocovyho ustroji a poskozeni ledvin u toho pry byva hodne casto. No uvidime, jak bude pilule snaset. Na konci listopadu budu lapat moc a bude kontrola.

Cajdo
              To je fajn, ze ses odblokovana. 🙂

Fifi

Jo, volala mi Pavka, zitra z ni bude medialni hvezda. 🙂 Kdo by nepracoval a mel cas, tak rano mezi 7-8 hod bude hostem v nejakym tom Dobrym ranu na Prime nebo jak se to jmenuje. Mozna i nakej rotvik se tam mihne. 🙂

cernej caj

Fifi
                  tak to se mozna hecnu a pustim si to o vikendu ze zaznamu online 😀

cernej caj

Paaaatecek ve znameni zubare tak se moc tesim…

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

aaano aaaano, čajda má pravdu, je páááápááááteček! což je skvělá zpráva, pokud teda nemusíte, jako čajda k tomu žubaži. Fčéra se mi teda vůbec nechtělo ven – zima, tma, fukéř, ale pak jsem to rozchodila, jako dycky ostatně, že jo, páč s těma ohařema člověk stejně nemá jinou šanci.

Čaaajdo nedej se, bojuj a pokousej ho! a je to jen preventivka, nebo bude zákrok?

My uz sme v prdeli:D

ano, celá republika už tam je a nejen ta republika.

Hm koukám, že jsem prokoučovala avizovaný rozhovor s Pavkou,což je škoděnka. Leč v tuhle dobu už sedím v kanclu a šroubuju, takže to bych to stejně neviděla. Tož aspoň gratuluju k medializaci a ještě jednou k úspěchům. Z Fanouše je celerbrita!

cernej caj

Petrak
                        Da se to na vct poustet ze zaznmau par dni zpet na webu

No jen preventivka pokud bude vrtat tak se nenecham. Je tam novej nejakej chlap tak k nemu nechvi, moje vsechny 3 uzasny mlady hodny zubarky odesli po 2-3 letech na materskou a i ta posledni nejhodnejsi a nwjsikovnejsi. …

Denny

Ha tak vy už to víte, že je páteček 🙂
                          A mně za půl hoďky přijede Ježíšek se sedačkou jupííí a prý vypadá moc hezky 🙂

A taky mě zase seřvala sousedka, že už mi několikrát říkala, že si nepřeje aby ten pes štěkal v jejich vchodě, ať si štěká ve svým a že já sim yslím, že si můžu dovolit všechno, ale ony mají taky svá práva!!!!
                          Tak jsem jí na to řekla, že já už jsem jí na to několikrát řekla, že se s ní nemám o čem bavit
                          Jako už mě dost serou, aby mě denně ty dvě votravovaly s tímhle.
                          Míra trpělivosti přetéká a začnu si zapisovat kdy a v kolik ten pes štěká.

Denny

Fifi
                            nasli stafylokoka a este jednu bakterii.
                            auu chudinka malej, ten si to vybírá, jak má oslabený organismus,
                            tak ho lapne kdejaká sviňucha…držím palečky ať se z toho klučina dostane co nejdříve

Denny

Sedačka huš bydlí, je super 🙂

PetraK

Dennyky

Sedačka huš bydlí, je super 🙂

no paráda, holky můžou házet šíbru rovnou z pelíšku na gauč

štěkal v jejich vchodě, ať si štěká ve svým
                                😀 😀 pardon.

PetraK

jééé dneska dávaj Ženy v běhu, asi se budu dívat na tydlevízi.

Přeju fšem krásnej víkend. Rumíček fásnul ještě ATB , tak budou s Troldíkem, kucí držet basu. Doufám, že oboum to zabere.

Fifi

Taky vsem preju prijemnej vikend. 🙂

Esusova
                                    Rumíček fásnul ještě ATB
                                    Tak snad mu to zabere a potvoru z nohy vytahne.
                                    Atb – ani mi nemluv, vcera mi na veterine dali jen 6 prasku a recept, ze vic jich nemeli. Jsem dneska objezdila 4 lekarny a „pardon, nemame“, zaplatbuh v paty ty spesl atb meli, tak dve baleni doma.

MirkaD

tak já za sebou 3 odpolední-ve středu ráno ta luksusníííí vycházka s Pavlou,odpo v práci nás bylo výjimečně dost-půjčený lidi z jiných filiálek
                                      no a vyfásla jsem včera další směnu místo dovči,mezisměnu jsem z toho aspon udělala,at pro mě Martin nemusí zas jezdit,
                                      no takže včera ráno ze psiskama pocvičit trochu vevnitř doma nějaký krky,otočky a taneční,pak každýmu hlavolam,nasnídat se a jít s něma chvíli ven a do práce
                                      od 9-17,30,ráno půjčená zástupkyně,taková mladá,vysmátá,rychlá v pohodě,seděla jsem na kase s brigádnicí,já byla na 4 kase,takže jsem se pokusila vybalit aspon dopek a mražený,kolegyně s trojky se snažila vybalovat chladák,já pak palety,pak kolegyně musela po 2 hoodkách valit dom,že nemocný dítě…
                                      takže já na jedničku kasu,lidí moře,pak lilo,lidí trochu ubylo
                                      odpo jsem byla na dvojce kase,vybalovat,kasa,o půl šesté jsem šla dom,s tím,že tam zůstavají 2 a zástupkyně…,večer se mě došli zeptat,jestli bych nemohla zítra-to jako dnes do práce…
                                      já jednak tento dotaz celý den čekala,když odešla ta kolegyně a jednak jsem byla vycuclá za 4 dny z těch změn-x neschopenek-jedna na dlouho,hodně palet,protivnýých zákazníků,protože 2 dny po sobě dopo vykoupily mlíko,a odpoledne nebylo…
                                      do toho doma máti v úterý,že by měl Martin jeszdit dom dřív,když když jsou doma psi celej den sami,a ne až večer,že ona je sice pustí vyčurat a tak,ale jinak jsou doma zavřený…
                                      do toho mi má bzorně vycvičená fena včera ráno k počítači donnesla v tlamě kus střepu-z výrazem-hele co jsem našla-chcu piškot!!!
                                      a mě málem omyly,že se mohla pěkně pořezat….
                                      no takže jsem večer zástupkyni řekla,že jestli nebudu mít mega průser,tak dnes nejdu,že bych nedala 6 dní v tahu-už včera mě bolely záda a ruce jak prase…
                                      no takže,v kanclu jsem dostala takovou menší panickou ataku….ale tak jsem se vzpa matovala,a šla jsem pro květák a na bus
                                      kolegyně sse divila,co mi je,když na kase jsem byla v pohodě,no,
                                      je fakt,že její vykládání,jak by se jí šiklo být doma mě taky na náladě nepřidalo…
                                      v buse Martin,tak jsem na něho,proč není kvůli psům dřív doma?
                                      no nic
                                      doma jsem čapla psi a šla sněma do knihovny na chvíli za kamoškou knihovnicí,kde se rozjelo téma-byla tam ještě jedna kamarádka,co jede hrozně Hnízdila,ezoterično,zrcadlení a tak….
                                      takže knihovnice-když su očkovaná at mě neserou z rouškama,zdravotnice zas nadšená z Hízdila
                                      no a když sem jí nějak říkala,že se dnes necítím moc dobře…jako,že v práci toho bylo moc atd.
                                      tak jsem si vyslechla-zrcadlení,co se máš naučit?
                                      co si z té situace máš odnést?
                                      co ti to chce říct?
                                      ….no nic….příště udělám líp,když půjdu ze psama sama-holt,když se v nějaké práci nakupí nescopenky,tak mi tím asi nikdo nic říct zrovna nic nechce,že…
                                      no spát jsem šla rozhozená jak sandál

dnes ráno jsem šla chvílu ze psama,pak jsem sjla s otcem do města koupit kolegyni dárek,Martinovi dárek k svátku,a psům granule,ve zverimexu jsme trochu pokecali s paní-pak jsme si ani jedna nemohli vzpomenout,jestli jsem zaplatila,ale mám účtenku,tak asi jooo
                                      doma jsem dala vařit květák,umýt koupelku,vysát celej barák,
                                      u Martinova nočního stolku z boku a vzadu střepy….
                                      no super…
                                      s máti jsme si objednali triko s dlouhým +elastáky s klimatexu ze slevou,
                                      uvařit,nádobí
                                      máti mě vvěnovala pidi kobereček k sedačce,protože Dafča hodila strašnou držku ze sedačky,viděla,že jim nesu jídlo,skočila ze sedačky a benatáhla nohy,takže na držku a nalino…
                                      tak tam má koberečk,at jí to neklože,když skočí dolů,má tam stoličku,kterou pužívá jako schodek…
                                      odpo jsem s ěma šla do lesa,Dafi se tvářila,že nedoleze k hájence,furt se zastavovala a táhla se,v lese na začátku si Žeryk našel tenisák,tak jsem mu ho párkrát hodila,
                                      no DAFI se rozešla a pak už běhala,dokonce párkrát spokojeně běžela pro tenisák,když sem ho hodila at si ho hledá Žeryk v trávě,tak pro něj valila z kopce sama!bez povelu,nic jsem po ní nechtěla,
                                      Žeryk válel sudy,a házel si s klackem přes hlavu já se pomodlila-se v lese mdlím,nalepila jsem se na chvílu na strom a šla jsem dom,Dafi zase valila
                                      tak snad si to užily,doma jsem je učísla i Betty,vytřela jsem a šla jsem ležet
                                      zítra ranní

Fifi-ještě,že jsi léky sehnala!
                                      chudák Troldík…
                                      Rumíček taky pacoš
                                      Denyky kašlíkuje,ale huž má tusedáčku,takže fajn-akorát,na zdi obrázky nět?

Fifi

Mirko,
                                        ty mas zahul v praci porad, tak at to zvladas. Dobre, ze Dafce to uz klouzat nebude a ty se taky nekde nepreraz. 🙂

Kdo by chtel videt kratkou reportaz s Pavkou, tak tady a zacina to od cca 9:50 minuty, musite pretrpet reklamy. 🙂

Fifi

Dennyky
                                          Krasny fotky vedle ve srazu. 🙂 Podzim zase caruje.

Troldik dneska v 7 potreboval kadit, za dve hodky zase. Prujem to neni, ale hovnous mel takovej slem, hlen kolem. Achjo, doufam, ze atb zvladne a nebude mu nejak hur.

cernej caj

Denny
                                            jj vedle mas krasny fotky tak to pisu taky at to nikdo neprehlidne 🙂
                                            jeee sedacka fakt paradne pasuje! At slouzi 🙂

MirkaD
                                            tyjo tak dobre, ze se dafi nic nestalo kdyz donesla strep… to mate v praci fakt napr, bud malo nebo vas posilaj jinam…

Fifi
                                            zkusim najit ten prima porad za vcera a podivat se pak na pavku jestli to najdu, nevis jak se to jmenuje?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,121. až 5,140. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.