Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,041. až 4,060. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

koukam na vlakovej jizdni rad, kdyz ted otevreli tu novou zastavku a mohla bych jezdit zrychlenym vlakem, tak ty jo, zrychlenej vlak, kterej ma asi 4 zastavky misto tech 20 u couraku, je o cely 4 minuty rychlejsi a to se vyplati 😀
      fakt nechapu jak to cd dela, Arriva totez se zrychlenym vlakem jezdila o 20 minut rychlejc, kdyby ti debilove na kraji ji nevyloucili z pid, tak jsme ji tu mohli mit dodneska

PetraK

Maya

já vůbec nechápu, jak se ta doprava sestavuje,to je leckdy taková debilita, že na to snad musej mít nějaký speciální školení, na potlačení selskýho rozumu.

vůbec nevim, jak starej telefon já mám 😀

Denny

PetraK
          chuděra Rumajzlík, snad bude brzo lépe.

ak tam ty čtyři čůzy pozravuju
          tak tohle jsem jako nečetla, jo! :-DDD

Rohlik je k hounu a všechny tytok služby, páč u nás nevozí nikto.

jo jinak fotka je pořízená z páce z vokna, je na í vidět stavba, o které
          zatím ještě nikdo nic neví…freeshop, nebo samka, prtky.
          Ale teda víme o ní my už několik měsíců, páč na staveniši je rachot,
          který slyším v práci i doma.

Zlata

Taky zdravím DiPi komplet,snad nebude Čajda moc vokousana.
            Nad jízdními řády jsem si lamala hlavu mnoho let,k ničemu jsem nedospela.Ted bych jedině mohla hodit lano za autobus.
            Dneska jsem byla na mamografu,od odbočky na Maletice ,pres Selibov az do Písku kolona,proti též.Jinak uzasnej personál.

Maya

Denny
              bude to nejakej tajnej bunkr 😀
              ani ten kosik k vam nevozi alespon to trvanlivy jako k nam? pac to fakt posilaj jako kazdej jinej e-shop normalni ppl a spol. a to jezdi vsude
              PetraK
              no dopravu nechapu, konecne nam tu po pul roce jezdej busy, v pondeli musim do kanclu, tak jsem se divala, spoustu busu posunuli na driv, tak ted jedou treba 3 busy 5 minut po sobe a pak hodinu nic
              tipuju ze je to schvalne, maj tu zavadet pid a to jak nekde udelali, tak des a hruza, tak asi aby si lidi zvykli dopredu a pak moc neremcali
              ani se fakt nedivim, ze tolik lidi jezdi autem

PetraK

Dennyky
                chuděra Rumajzlík, snad bude brzo lépe.

taky v to doufám. no má teď prostě režim spinkám a jdu ven. a musím mu vymyslet nějakou domácí aktivitku, nejlépe vleže.

tak tohle jsem jako nečetla, jo! :-DDD

tak jestli si to přehlídla, klidně to napíšu znova, chceš? 😀

Rohlik je k hounu a všechny tytok služby, páč u nás nevozí nikto.
                tohle jsem myslela, že právě už se díky kovidu rozjelo úplně všude 🙁

Ale teda víme o ní my už několik měsíců, páč na staveniši je rachot,
                který slyším v práci i doma.

🙁 a obec nic neříká, co tam bude?

Zlatko – doufám, že mamo dopadl dobře.

.Ted bych jedině mohla hodit lano za autobus.

😀 😀 😀 já si to představila. a hodně blbý by bylo, kdybys na autobusáku omylem trefila nějakej blbej – dálkovej třeba a on by vyrazil.

Maya
                tak ted jedou treba 3 busy 5 minut po sobe a pak hodinu nic
                tohle je – podle mě – specialita naší malé krásně země.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.
                Maya

tak prijel kosik, privezlo to wedo, ve 3 mensich krabicich i s dirama na prenaseni, tak super, jsem se bala, ze to bude v jedny velky a budu muset vytahovat rudlik
                  poslali vsechno

PetraK

Maya

tak super, máš alternativu. škoda, že to nejede v plným sortimentu.

Maya

PetraK
                      jj, lednici mam furt prazdnou 😀
                      ale na ty tezsi veci je tohle lepsi, v krame to musim hazet do kosiku, na pas, zas do kosiku, do auta, z auta, clovek to vezme xkrat do ruky, tohle mi vylozili u branky a odnesu to rovnou domu
                      dneska tu byl bratranek zkontrolovat elektriku, jestli nam to vubec vezme to cerpadlo, tak dobry nastesti, jeste jsme meli vyhrady ke smlouve, to uz poslal opraveny, tak uz jen podepsat a zaplatit zalohu a budeme se moct tesit na jaro na budovatelsky prace 😀

PetraK

Maya
                        budeme se moct tesit na jaro na budovatelsky prace 😀
                        gratuluju

…… trochu mi mrazí v zádech, abychom nedopadli stejně. Enemže my už máme jen ty kamna, že jo. Tak ale naše babičky taky topily v kamnech, neměly voleják v kópelce, tak co, to přežijem 😀

cernej caj

Maya
                          3g internet se tyka hlavne 15 lets tarych chytrych telefonu typu tlacitkova nokia, blackbery atd. Smartphony snad vsechny maji 2g/4g a rekla bych ze se to tyka jen moji nokie e52 co mam ja na vandry:D a na internet na ni fakt nechodim:D

Maya

cernejcaj
                            no pisou 8 let stary, jsou koukala na stranky t-mobile, tam jsou vyjmenovany ty co budou nefunkcni a jejich docela dost, i samsungy a tak, 2 a 4 g asi nestaci kdyz to ma byt 5g a lte?
                            koukam je tam treba samsung galaxy xcover a pod. to jsou normalni smartfouny
                            https://www.t-mobile.cz/3g#overeni-telefonu

Maya

PetraK
                              tak vy to stihnete, cerpadlo mate a uz betonujete, me rikali, ze kdyz to mas pripraveny, tak je to zalezistost ani ne na den
                              klidne by to udelali i v zime, ale bracha ted nema cas a v zime logicky betonovat nechce

Fifi

Bry vecir,
                                Esusova
                                Teplota zvýšená 39,3, tlapka prozkoumaná, vypadá to na zhmožděný první článek prstu
                                Co to tu je za marodku? Drzim palce, at je Rumik brzo fit. Prvni clanky jsou blby, to mela Dorotka a hojilo se ji to dlouho, vlastne tam nakonec mela pakloubek takovej citlivej. U Stajna to snad bude lepsi.
                                Cuprumce jsem vcera zapalila svicku, dlouho bojovaly… Jo, jak to dopadlo s tim burcakem? Znamy kdysi takhle dve flasky doslova vysklily lednici. 🙂

Mirko
                                Snad Dafca prestane courat a prochlazeni se taky doleci. Ja dneska zapla kotel, uz byl barak studenej moc. Si driv psala, ze tam mate furt vlhko, nejakej ten olejovej radiator jeste nemate? No a navic ty rymicku, nechtelo by to vylezet doma treba?

Zdravim Dennyky a vyletnici Cajdu, uzijte si setkani a Cajdo, tesim se na fotky mimozemstanek. 😀

Milena z Prahy

Ahóóój, zdravím marody a tisknu nezhmožděný články prstu!
                                  Ze stařecký lakoty jsem přijala nějaký slovenský texty k překladu do češtiny, furt to šlo, ale teď už jsem obdržela účetní závěrku (účtovnú závierku) :-(. Je to dvanáct tisíc slov a každej termín překládám v překladači a pak ověřuju v českým kontextu na Googlu! Juchuchu!

Fifi

Mílo
                                    slovenstina je krasna, chces pomoct? 🙂

Milena z Prahy

Fifi, moc děkuju 🙂 Já už jsem v minulosti pracovně četla nějaký výroční zprávy, kde tohle taky je. Akorát ty termíny znám tak ňák jako spíš pasivně. Ale to dám, jen jsem si tak povzdechla. To víš, odmítat práci od pravidelnejch chlebodárců nemůžu ;-).
                                      No, jestli překládáš z angličtiny, to je ještě jiná liga!

Fifi

Tak ja delam korektury i cj, aj slovenstinu som uz robila. 🙂 Ale chapu, tak at ti to odsejpa, cucorietko. 🙂

Milena z Prahy

Jů, i korektury češtiny, to je dobrý vědět 🙂 Kdyby se na mě někdy sesypalo moc věcí najednou, mohla bych ti něco přenechat? Teda klasicky dát na tebe kontakt? Myslím třeba nějakou bakalářskou práci nebo tak něco.

Fifi

Mílo, se muzeme domluvit v emilovi, ja ted koukam na posledni predvolebni debatu a jsem rozvrkocena. Pisni mi a protneme se nekdy, ju? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,041. až 4,060. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.