Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,541. až 3,560. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

V ramci sado-maso sleduju zivou predvolebni debatu pro svuj kraj. Ou maj gad. 😡 To je pokoukani a zvatlani od jistych tvoru… 😀 Mirko, mas me na svedomi, jak ses tu onehdy ptala, esli na to koukame. Jo a Jiranek ma hodne podobnej hlas jak Bartos. 🙂

Milena z Prahy

Fifi, já jsem dokoukala další díl Osady (Petr Kolečko nenávidí lidi ;-))a teď mi k čištění zubů jede Třináctá komnata Alfréda Strejčka :-).

Fifi

Milo,
          ocividne mas lepsi program a vic rozumu nez ja. 🙂

kachna

Zkusit se má téměř vše.

To ano, ale nezkoušej brambory s rumem! Jsou hnusný.
            Jinak samozřejmě moc gratuluju a fotky jsou prostě boží!!! U nás je taky galerie, až budeš chtít expandovat.

Fifi

Kachno
              Premejslim, proc lijes do brambor rum. 🙂

Jaa konecne videla Braunuv betlem, vostuda! Este si musim nekdy odskrtnout Snezku (tam jsem taky nebyla) a budu spokojena.

Petrs01

odskrtnout Snezku

Doporučuji pečlivě vybrat vhodný den. Například když nepojede lanovka nebo tak něco.

Maya

Fifi
                  betlém neznám, ale na Sněžce jsem kdysi dávno na škole byla a dokonce šla dolů pěšky, to tam teda ještě žádný davy nebyly 😀

MirkaD

v pátek ze psy cvičící vycházka a na odpoledne,brigádnice přijela pozděj,a odjela dřív,aby se to vyrovnalo,protože jí bylo vbě,takže od sedmi večer na vybalování+úklid 2+zástupkyně,protože nedorazila mezisměna ještě,takže pátek,akční den,po výplatách,zákazníků hodně-nás-málo-práce hodně-jako vybalování-kombinace na houby,no večer v deset jsme skončily
                    včera ráno jsme to ze psy obešli,lípa-hájenka-sice bláto,ale jinak dobrý
                    na odpo pěšky,v práci pro změnu omarodila zástupkyně,takže přijel jinaj zástupce,od půl paté já a kolegyně,ale do devíti se to stihlo,kolegyně je rychlá a šikovná
                    já nejsu rychlá,ani šikovná,protože jsem večer snaživě 4 krát!!!po sobě počítala 7 kelímků kafe,a furt se nemohla dopočítat,-pán měl kelímky červenýma vrškama,s hnědýma vrškama+2 slevněný,já úplně mimo se nemohla dopočítat,takže
                    mě pán začal uklidnovat,at nejsu ve strsu,že on má času dost,at se uklidním,a že mě přeje pěknej víkend+si mám odpočnout!
                    byl tak velehodnej,tak moc hodnej,že se mi chtělo dojwtím brečet-beze srandy a bez patosu-já když je někdo hodnej,takmě to vždycky překvapí,tím nechci říct,že by ti ostatní zákazníci byly zlí!to ne,jen,většina je normoš zákazníci-dobrý den,děkuji nashledanou,jako v pohodě,pár protivných-s tím sse počítá-jen to člověk někdy neustojí
                    pár vtipných-což je vždycky milý
                    no a když se někdy zasekám,zasukuju-at kvůli zákazníkovi,nebo sobě,tak mě občas řeknou-z toho si nic nedělejte,to se stane,o nic nejde,nebo-za to nemůžete,tak se neomlouvejte a tak…
                    ale tento byl nejhodnější za xxxdní-jako hodnej z hvězdičkou,jako,že by i měl právo se divit tomu,že neumím spočítat 7 kafe,a počítám to xkrát,
                    měl by právo třeba fakt na divný pohledy a proočení očí-A JÁ BYCH SE MU NEDIVILA,ALE ON MÍSTO TOHO BYL FAKT V POHODĚ A MILEJ,COŽ BYLO SUPER
                    dnes ráno po 2 nočních můrách,po druhé jsem se vzbudila vlastním řevem…
                    tak jsem šla s psiskama k rybníčku a zpět a pocvičit a pohrát si s něma-Dafíček se fantasticky zrychlila a okřála,
                    a Žerykovi jsem vykládala-jééé promin,já su tááák blbá,tak blbá,no jo no,panička je velmi blbá,ale říkala jsem to ve chválecí intonaci,tak Žeryk skákal,jásal a vrtěl ocáskem,no nic…:D
                    už druhej den suším druhou pračku,přenášením prádla ze sušáku do koupelky nad topení a zpět,dnes trochu požehlit,
                    a jetli mě neupadnou záda bude to zázrak-dnes do půlnoc
                    včera pššky dom
                    Martin vymýšlí výlet v BK-kopec,kilometry,já bych nejradší šla kolem řeky,na kafe a dom….
                    Fifi-politickou debatu si ted pouští Martin,to by ses picla z těch keců
                    a všecky by jte se picly s Martinových keců na téma-najdi si konečně práci,nebo brigádu aspon!!!!!

MirkaD

-braunův betlém vidětz chcu-protože miluju betlémy
                      sněžku vůbec vidět nechci-pokud je to kopec-což je
                      nechcu vidět žádnej kopec,chcu vidět jen roviny,rybníky……
                      žádný-s kopca,do kopca,vyhlídka,rozhledna-kilometry,několik hodin-to jsou pro mě slova,který ve mě jímají nedobré,velmi negativní,a celkem nesympatické pocity…:D:D:D:D

kachna

Premejslim, proc lijes do brambor rum.

to je povídka od Šimka a Grossmana.

„budou brambory s rumem“
                        „Brambory s rumem? to bych mohl pozvat hrobníka“
                        „Hrobníka? nikdy, vypije jenom omáčku a brambory nechá“

My jsme těma povídkama kolem osmnácti dost žili a se slovy „zkusit se má všecko“, jsme podnikli kulinářský experiment. Bylo to hnusný, ani vomáčka nešla vypít.

Zlata

MirkaD
                          Tak aspoň vidíš,že nejsou všichni protivný.
                          Nechapu proč si furt rikas ze ses hloupá .Každý taky třeba neumí cvičit psy,já bych to určitě nedokázala.
                          Fifi
                          Na Sněžku mám takovou zajímavou vzpomínku.To bylo někdy v 70tych letech.Dole u lanovky fronta,když jsme ji s rodicema vystali,vyjelo se na Růžovou horu,vystoupit,znova fronta na výjezd nahoru.Rodiče rozhodli,jdeme pěšky,dolu jiný okruh.Druhý den půjdeme rovnou na Růžovou horu a pak vyjedeme.Bohužel ten den lanovka jela furt,takže tentokrát jsme šli komplet celou trasu.

Fifi

Dneska jsem videla prvne v zivote drvodelku! 🙂 To je prdacka vcela, bzukot jak od bombarderu.

Mirko
                            Hodny zakaznici by meli byt castejsi. 🙂
                            všecky by jte se picly s Martinových keců na téma-najdi si konečně práci,nebo brigádu aspon!!!!!
                            Co ti na to odpovida?

K ty Snezce – nejsem slapka jako nekdo, je to velkej zahul jit nahoru i dolu? Psiska s sebou je prastenej napad? Na Jested jsem slapala pod lanama hodnekrat, tohle bude asi jinsi zalezitost, coz.
                            Zlatko, takže tentokrát jsme šli komplet celou trasu. vzpominas na to s laskou ci odporem? 🙂

Petrs01

Na Jested jsem slapala pod lanama hodnekrat

Tak tohle je 2x na Ještěd. Psiska beru kamkoliv a z tohoto jim packy neupadnou. Jen kdyby to byl nějaký vytížený den, tak hromada lidí (a svačin) a psisek různého stupně (ne)vychovanosti.
                              Hezčí je ale dát aspoň jednu trasu jinudy. My jsme to s mužem řešili stylem „nějakou lanovkou někam nahoru, nějaký hřeben a postupně slézt zase někam dolů“

Denny

Krásné pondělní ráno,
                                však já vím, vono se to asi vylučuje pondělí a krásné ráno.
                                Ale mám tak nějak dobrou náladičku, ikdyž jsem si v sobotu trochen opět zrakvila koleno.
                                Navíc jsem trochen zakufrovala v lese, téměř bez signálu, řídila jsem se pouze dle hraničních patníků, hlavně nechoď tam kde je D A DRŽ SE TAM, KDE JE C 🙂
                                Volala jsem Frnacezkovi aby neměl starost, páč už jsme byly v lese téměř 3 hoďky. No jo, já nemám orientační smysl, ale pak jsem se ocitla tam, kde už to znám.
                                Nicméně 10 minut poté, co jsme spolu mluvili, jsem šla z prudkého kopce a křup a už jsem ležela, vytryskly mi slzičky, tak jsem volala kámošce Vlaďce, potřebovala jsem nějakou spřízněnou duši na drátě. Tak jsem jí brečela do telefonu a pak jsem se tlemila, no prostě emoce jak blázen.
                                Domů jsem došla, jen to první křup je takový prostě hrozně nepříjemný, bolestivý. Vím, že druhý den je hůř.
                                Ale bohudík nebylo tak zle, jen jí nemožu úplně wohnout a prostě pne.
                                To je jeden z největších důvodů proč chci zhubnout, ty nohy prostě dostávají šílený záhul, stoupla jsem si na váhu po x měsících, a je to tak jak jsem předpokládala, 104kg….blééééé.
                                A řeči typu jééé já bych řekla tak 85kg a ty jseš vysokááá jsou dost k hounu,
                                páč sama vím, že jsem hrošík.

Zlata

Fifi
                                  Dneska vzpomínám už jen s humorem.

cernej caj

Tak vikend chladny a vetrny, na snezce sem taky nikdy nebyla.

Ceka me zas pracovni zahul, abych nemusela o vikendu mam.zaplaceny ubytka a zas by me to stralo staci ze mi propadly prachy za ubytko v kachno kraji

Maya

Denny
                                      tak at se kolinko brzo uzdravi
                                      jestli mas v mobilu alespon nejaky data a trochu signal, tak seznam mapy te z lesa vyvedou
                                      i kdyz u nas se takhle teda ztratit ani neda, tady je kazdej kilometr bud vesnice nbo silnice 😀
                                      cernejcaj
                                      mate teda hodne prace, lidi lacnili po sazeni a potrebujou zas asi utracet 😀
                                      tak kdyz mas neco zaplaceno, tak asi zamestavatel by ti to musel proplatit kdyby ti naridil praci prescas myslim

Maya
                                        Denny

Maya
                                          já vím, jenže tady na hranicích v lese se to mele se signálem německým,
                                          ale tak samo, kdyby bylo nejhůř, tak si tam nastavím německou síť 🙂

Jo nejvěrnější, zrzavá ukňouraná koněfka, když se panička na chvíli vzdálí…

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Víkend fuč a tak zas do fachy. Máme naštukovanej kus sklepa heeeeč! Nahoře ne, ale ve sklepě jo. Fčéra jsem drhla betón a zbytek obkladů na stěnách, aby se na to dala položit dlažba a nový obklad. bé to tam mít krásný pan čerpadlo 😀

Fifi – výhoda přestavby je, že Ti nedává prostor pro sledování čehokoliv natož debilitních předvolebních exhibicí kohokoliv za jakoukoliv stranu. Fuj a ble, to musel být zážiteček.

Na Sněžce jsem byla třikrát, naposled jsme vyráželi z Pomezek – přes Jelenku a Hřebenovkou na Sněžku, přijde mi to jako taková dobrá trasa, kdybys chtěla machrovat, vyraž z Obřáku, psi šli s námi a bylo to na pohodu, nikde a nikomu nevadili. Ale teď to asi bude o jinčích zástupech, než tehdá za dob Ešátorových. Po cestě tolik lidí nebylo, ale nahoře už jo.

Míla – Osadůůůů jsme prokoučovali, viděli jsme zatím jen jeden díl, tak snad v dohledný době se večer svalíme a budem čučet. Prozatím jsme si včera jen tak pěkně sedli, dali večerní kávičku a jen tak byli v kůchni.

Dennyky

Tvl, co to koleno??? 🙁 🙁 chudero nebohá?? že ses ztratila, to mě nepřekvapuje, člověk dokáže zabloudit, když se ponoří do myšlenek, ani neví jak – i když to tam za ty roky musíš mít prolezlý, ale s tím kolenem, to se mi úplně sevřel žaludek, když to čtu 🙁 Jak dneska? Já bych ti zavolala hrozně moc, ale nemám jak. Telefén zvostal doma v igelitovým pytliku na stole. Ztratila jsem totiž v pátek obal na telefén a jak to leželo na stole v pytliku, tak mi mozek nedal signál, že telefén si musím dát do batůžku 🙁

řeči typu………..taky nemám ráda, vím co vidím v zrcadle, jak mě škrtěj kalhoty a vůbec, člověk by si nafackoval.

černej čaj
                                            y za ubytko v kachno kraji

jéé, kachno kraj – to závidím a držím tedy palčáky, a´t víkend volnej klapne. jste to nějak rozjeli. Taky myslím, že by měl zaměstnavatel proplatit, pokud by to propadlo, je to jak s dovčou, myslím.

Mirka D.
                                            koukám, že máš taky pěkně divoký spaní, brr.

a všecky by jte se picly s Martinových keců na téma-najdi si konečně práci,nebo brigádu aspon!!!!!
                                            špatně postaveno – já bych nepicla sebe, ale Martina, dávno už.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,541. až 3,560. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.