- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.9.2021 v 9:52 #126992Milena z Prahy
Denny,
s kolenem tě lituju. O tom pnutí kolene při ohýbání mi vyprávěla kámoška, co si ho nechala letos na jaře operovat. Říkala, že když šla ráno do dřepu ke kocouří misce, hrozně to pnulo v podkolení.Čajdo,
moc přeju, ať ti konečně vyjde víkendovej vejlet!
My máme na sobotu domluvenej termín s kamarádkou, tak musí Robert teprve něco vymyslet. My kolikrát recyklujeme jeden výlet několikrát za sebou s různejma lidma a pokaždý to trochu přizpůsobíme jejich požadavkům. Například máme kámoše, kterej nikdy nepije po cestě vodu, ani si s sebou nic k pití nenosí (to dělají jen zbabělci :-)). Takže kvůli němu volíme trasu tak, aby každý cca čtyři kilometry byla hospoda, a to pokud možno s pivem Bernard :-).20.9.2021 v 10:01 #126993Mayatak jsem prave zjistila, ze nemam hodinky a protoze mam dojem, ze pred odchodem z domova jsem se na ne divala, tak jsem je asi ztratila cestou do prace
sboheeem moje krasny hodinecky, doufam ze se mi podari opet sehnat titanovy dostatecne velky, abych na ne taky videla 😀20.9.2021 v 10:08 #126994cernej cajPointa neni uplnr v tech penezich ale enchci dalsi dovolebpu prosustrovat zbytecne tim ze na ni neodjedu. Po tomhle saskecu ju fakt potrebuju
Denny
To spatny jolinko? A ortesu nenosis nebo aspon hul.treba jednu na podporu? Ci klacek z kopce20.9.2021 v 10:33 #126998PetraKMaya
sboheeem moje krasny hodinecky, dklid, budou doma. jako můj telefén v igelitovým pytliku 😀
černej čaj
Po tomhle saskecu ju fakt potrebujujasný, tak ať to klapne a můžeš jet!
20.9.2021 v 11:01 #127001MayaPetraK
nee, hodinky nalezeny zabaleny v krabici na stehovani, ohnula se osicka a odpadl pasek, sem si vzpomnela, ze jeste nekdy v 9 jsem na ne koukala a ze tu nekde v nasem malym kanclu musej bejt 😀
hodna kolegyne mi doporucila hodinarstvi tu kousek, tak uz to mam i spraveny20.9.2021 v 11:09 #127003PetraKNo hurááá, tak ne v igelitu, ale v krabici na stěhování! POdstatný je, že jsou na světě!!! A rovnou už i spravený, to je výbornej den, ne? 😀
20.9.2021 v 11:16 #127005cernej cajMaya
Mirka ted ma dvoje ti jendy urco vemuje 😀
Ale dougam ze doma budou20.9.2021 v 11:33 #127008MayaPetraK
no nasla bych je pristi stredu az prijdu vybalovat 😀
cernejcaj
Mirka se ma, to ja zadny nahradni nemam, krome toho fit naramku20.9.2021 v 11:51 #127009PetraKMaya
Mirka se ma, to ja zadny nahradni nemam, krome toho fit naramkumožná by stačilo se zmínit před Martinem…
do středy bys ovšem nový už dávno objednala, ne?Taky bys měla tím pádem dvoje 😀
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 12 měsíci uživatelem PetraK.
20.9.2021 v 12:29 #127013MayaPetraK
objednala bych si barevny Swatch, to se mi libej a odolavam uz dlouho jen proto, ze maj primo na hodinkach kovovej plisek a nepisou z ceho, tak bejt bez hodinek bych to mozna riskla
nevim, jestli Mirky Martin vi, co tu o nem pisu, tak by mi asi zadny hodinky nekoupil, Mirka je na nej hodna, ta si je zaslouzi20.9.2021 v 12:47 #127014PetraKMaya
Mirka je na nej hodna, ta si je zaslouzizaslouží – klidně i pendlofky, o tom bezpochyby, ale zase nechce, tak že by se vyřádil jinde 😀
objednala bych si barevny Swatch, to se mi libe
si je do tý bedny hodila sválně, že jo? a tetkon smolikof, nevyšlo to 😀20.9.2021 v 13:14 #127015MayaPetraK
si me odhalila 😀
ale nekkup to, treba tyhle se mi libej a pro nas postarsi krasne viditelny 😀
https://www.mujswatch.cz/swatch-suon125/20.9.2021 v 13:17 #127016PetraKMaya
ty sou ale prďácký a optimistický! To bych asi taky zahodila hodinky do bedny 😀20.9.2021 v 13:36 #127017PetraKHmmm. škoda, že tyhle jsou dětský 😀
20.9.2021 v 14:14 #127020MayaPetraK
treba by ti byly 😀20.9.2021 v 16:03 #127024MirkaDtak včera odpo-do 11 do noci
pak mě vedoucí hodil dom-taky říkal že su hodná:D
tak když to říkal vedoucí,tak to bude pravda,že?
no a dnes volno-takže tradičně pračka,sežrat loupáček a šupky hupky s pejskama,
šla jsem na chvilku,protože jsem chtěla jít za kamoškou s Gobim na kafe
takže vratama,lolem baráků směr polnačka kus k lípě,a zpět,pocvičit pár cviků na minutku,každýmu párkrát hodit míček a dom
a šla jsem v psím oblečení ke kamošce-Dafi naštvaná,že nejdu s ní,Gobi se divil,kde jsou uštěkanci-tak je musím příště vzít…no příště,snad to stihnu…
Gobi už chodí jen pidi vycházky….a v sobotu zase u MUDR,už mu nechtěl dát pudr…
pak jsem s máti kecala hchvíli na dvoře a dojdu dom,a ti dva šílencimmzačali jásat,že jdou ven,ýže na vycházce NEBYLY A JÁ SU VE PSÍM,TAKŽE JDEM NE???
no tak jsme šli….nemohla jsem je zklamat,a když mám to volo,takže čas mám,ale nemám sílu na žádnou velkou vycházku,tak teda jo,
tak jsme vzali i Btty a šli ke křížku a zpět,a na konci vycházky jsmer ještě párkrát hodila míček,tak aby ho psi musely hledat,+DDafi papírový kapesníčky,Betty měla pamlsky za cvik čekej,a šlo se dom,psi se jednak proběhly-Dafi se ted hodně zrychlila,a jednak měli pocit,že ted BYLA KONEČNĚ TA VYCHÁZKA!!!a šli hajat,no já přemístovala prádlo,dala si vanumoběd,a šla jsem hajat taky a spala jsem doted
teda před tím,jsem mě la tel na kamarádku z knihy-na téma,někteří lidi mají v našem životě nějakou úlohu,a až ju splní,jdou dál,
škoda,že tohle se týká jednoho z nejhodnějších lidí co znám….:-(((
Černejčaj-ano já má 2 hodinkyma používám stejně ty dřívější,protože sou větší a líp na ně vidím:-)
Denyky-seš chudinka s nožkou stinožkou:-(
a teda bloudění je má noční můra
Martin vymyslel výlet na zítra-má varianta-pár km kolem řeky-se mu nelíbila,že ho to nebaví!tvl-mě nebaví věcí
tak doufám,že zvládnu jeho 7km,a nezabloudíme,
s váhou mi nemluv,ani na nu nechodím,blbý je,že já mám relativně štíhlý nohy,ale břicho,boky,takže mě jsou gatě po rozkrok dobře-jako nohavice,ale….
ten zbytek ž je problém
bych potřebovala gatě na podvazky,ty tka končily navrchu na stehnech:D
Maya-co píšeš o Martinovi neví,to by se taky dozvěděl,co o něm píšu já,nebo co si oněm tenkrát řekl vedoucí-at přestane chlastat a najde si práci,že mu to vzkazuje…a další…..
to zas musím někde bydlet,že…
Fifi-co na ty řeči o práci Martin říká?
že hledá práci jen na ráno-což ve fabrikách skoro není
ted v sobotu v noci mi řekl,že mu v listopadu,mají sebrat důchod….
bude prča….20.9.2021 v 17:41 #127025cernej cajTak ja potkala dneska spusedku z baraku kde sem.vyrustala do 4te tridy a chodili sme si k nim.hrat s jejima dcerama a mamka s ni byla docela kamaradka…
Volala na me na ulici, prej vypadam dobre, jestli uz budu koncit skolu… tak rikam ze mi za mesic bude 37 valila oci:D ze su starsi nez ta jeji mladsi dcera 😀 a ona uz je prababicka, od te starsi ma 3 lety pravnouce:D tak to bylo moc kily setkani, taky uz je vdova asi 20 let, mela sem ji jako dite moc rada, tak porad bydli ve meste a mam se nekdy stavit:D
Mirkad
To tak s lidma ale nekdy je, je skoda, ze prijdes o nekoho koho mas rada ale treba zas jeho misto zaplni nekdo dalsi…Uzij si zitra vylet!
A nemuze martin aspon ucit na kytaru nebo yak? Kdyz je muzikant?
20.9.2021 v 19:58 #127026MirkaDČernejčaj-ano lidi odchází,přichází,život je vlastně takový nádraží plný příjezdů,odjezdů a čekáren…
ale,tohle je člověk,kterej je nesmírně empatickej,vnímavej,jeho emoční inteligence je velmi vysoká,a člověk,u kterýho jsem viděla,že nehrozí podraz,vylítí vzteku…
člověk,kterej mě naučil,že si sama sebe můžu a mám vic vážit
no nic….
Martin sice je muzikant,ale na to aby někoho učil to není,jednak by na to asi měl mít vzdělání,a jednak na celým širým světě neexistuje větší nervák,jako Martin,ten když má někoho něco učit nebo vysvětlit-bože nenávidím,když mi on něco vysvětluje,hrůza,to by dopadlo….,
dneska jsem se ho ptala,co s prácou,mám to nechat na něm….
ach jooooooooooooooooooooooo
no nic,tak jsem aspon po večerní vycházce rodičům přetrimovala a pořádně všema hrabičkama,kartáčema upravila Maxe,tak to má kratší,vypadá hezky,nemá to teda moc krátký,takže na podzim dobrej,akorát je strašně tlustej,a vykusuje si furt ty nohy….
setkání ze sousedkou ti přeju,a chvála tvého mládí potěší:D,
vidíš stavíš se a potěšíš sousedku!
bože já bych tak chtěla být mín závislá na lidech kolem sebe,mít mín ráda,
to by byl super život20.9.2021 v 20:11 #127027FifiDennyky
Ouvej, au koleno, to lity preveliky. Je to drobek lepsi? Zabloudit na hranicich, inu stane se, podstatny, ze uz tam nehlidaj kulometcici. 🙂 Ovsem, kdyz se sejde koleno se zabloudenim, to uz je vytunena zalezitost, dobre, ze si dolezla dom, Meresjevko. 🙂Esusova
Sme mely dneska stejnej zapominaci mobilni den, koukam. 🙂 Dle soupisu cinnosti Brtnikovi uz je lip. 🙂Mirko
dneska jsem se ho ptala,co s prácou,mám to nechat na něm….
A to ho pri sebrani invalid. duchodu, nebo co to mel, vrati na pracak? Ze jako bude mit furt prachy aspon nejaky?
bože já bych tak chtěla být mín závislá na lidech kolem sebe
Ale vzdyt to muzes. Udelej si svuj ucet u banky, nech si tam posilat vyplatu. Podilej se na domacnosti nejakou financni merou, zbytek je tvuj, kdyz dres jak kun… 🙂Cajdo
Tak to muselo bejt mily setkani! 🙂20.9.2021 v 21:13 #127028MirkaDFIFI-no já tu závislost myslela spíš psychicky,
jinak s tím účtem zvlášt Martin nesouhlasí a musím taky někde bydlet… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.