Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,281. až 3,300. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

ten by jel!

na kroužky? 😀

cernej caj

Ziju ale total nestiham. Dneska rehabka snad trochu s tou bederkou a ramenem se neco zadari

cernej caj

Ad fotky
          Jak vit3 z ceho vybirali a jetsli pak nehodnoti i napad nebo z enejsou uplne desny?

Denny
          Tyjo vyoadas porad stejne v obliceji, malokoho poznam ale ty ses jasna:)

cernej caj

At se kojikova brzo zhoji

Fifi

Cest,
              dneska mi asi prdne kebule, oumajgad.

Dennyky
              Pekne si ji to osetrila, toz zdarny hojeni preju! 🙂 A par dni bez koupacek. Pozdravuj tu fesandu ve zvonacich, aach zvonace, ja je milovala.

Esusova
              Ja vim, ze radit nelze, kdyz se soustredis na ztizeny podminky, ja jen zertovala! Jo a tys zertovala dneska s tlf, si me asi vytocila omylem a slysela jsem jen „Taaalie! uhni sakra!“ nebo tak neco. 😀

Mirko
              Holky maj pravdu. 🙂
              ten by jel!
              na kroužky?

Od priste misto koberce budu nabizet struhadlo! 😀

Cajdo
              Co rehabka, pomohla a ses bez bloku?

Edit
              Jezuskote, to je pani strasidylkova, libezna. 😀
              https://www.dog-point.cz/nasi-psi/dasa

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem Fifi.
              Petrs01

Jezuskote

probůh, ty argentiny! 🙁

Fifi

Petrs
                  Ani mi nemluv… 😡

Denny

Esusova chtela k clanku o kremenakovi fotos tak tady jeden dnesni 😍. Konice samo odpoledne nerizena strela, takze po provhazce zase prebaleno 🤦‍♀️

Attachments:
                    Fifi

Knedliky
                      UAAAA! TEN JE! Aaaaaaaaaaach!

Milena z Prahy

Denny
                        Pěknej! Co s nim uděláš?
                        My jsme měli letos houbový žně začátkem srpna na Šumavě. Domácí nás vzali do lesa, znali to tam, za každým stromem hřib hnědej. Akorát voni ty houby vždycky viděli dřív a hned je vyloupli z mechu. Pak nám je sice všechny dali, ale k tomu skvělýmu vyloupnutí, kdy člověk prstama zkoumá nohu houby, k tomu nás nepustilííí :-(. Mi bylo blbý si jim o to říct.

Denny

Přijel kamarad z Ústí, něco jsme našli, tak dostal houby všechny. Ja si muzu dojit kdykoliv 😊 Ale byl uzasnej, pod travou schovanej u rybnika. Nicmwne ta kriklava barva jej prozradila 😊

MirkaD

Fifi-písni mi adresu

Denny

Ešusová chtěla si odkaz na gel.
                              Takže tadyk i pro všechny ostatní, gel, na hojení ran u zvířat,
                              doporučila mi jej vetka a myslím, že je opravdu super, něco jako Hemagel pro lidi.
                              Samo, dá se koupit i v malém balení

https://www.krmivo-pes.cz/psi/pece-o-srst-a-kuzi/skinmed-super-hydrogel-500g/

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem Denny.
                              Denny

Jinak dobré ranko,
                                cípnuly jsme s Koněvem ve 21hod.
                                Předtím jsme ještě s Vlaďkou a návštěvou jeli na pizzu.
                                Je to asik 2km.
                                I kámoš chválil, že v Ústí lepší nejedl.
                                Samo, že jsem Koníkojc zavázala polštářek na ven,
                                ale ehm vydrželo jí to tak 15min.
                                Takže doma zase čištění a převaz.

Zvonáče, já nosila i riflový a to byly teda mega zvony 🙂
                                Nicméně jak jsem vysoká, tak jsem měla problém sehnat správnou délku,
                                páč kratší vypadají dost debilně.

čajdo
                                doufám, že rehabka trochen pomohla.
                                Čajdo, fakt ti příjde, že jse pořád stejná v ksichtovi?
                                Já bych neřekla, teď jsem medvěd.

cernej caj

Denny
                                  Ja nepoznam oblicejr a staci mi zmena ucesu, opaleni, jinej usmev a je to cizi clovek. Ty ses proste okamzite rozpoznatelna 🙂

Rehabka ponohla na rameno, bolelo to pekelne tak orej sem mela tu lopatku otocenou uz dovnitr – noho stezovala sem si na ni minule ale nevenoval ji moc pece:D nesmim rict 2 veci no 😀 ale jak mi to spravil tak me totalne bolrj ramena a krk, coz proste den dva muze byt, ze sem to mela uz uplne blbe a desne tomu ulevovala a ted si zas zvykjout ze to mam spravne.

Dneska me ceka 10 -12h v praci ale idealne nebudu muset o vikendu a dostala sem snidani! 6:20 vrzli dvere, ja udivena kdo to tu de? A kolega odvedle.si pamatoval ze minule sem byla nestastna ze sem nevedela o haagen dasz za kilo tak v kaufu ze hyla akce tak si jich koupil vic tak mi tu pristala sniiidaneeee 😀

Denny

Fifi
                                    to je ale krásná fenečka babička 🙂
                                    a ta štěňátka, chjo…snad se dostanou do rukou zkušených chovatelů…

Mileno
                                    Akorát voni ty houby vždycky viděli dřív
                                    no ano, byli ve svým, já také vím, za kterým bukem mohou být 🙂
                                    Tak tohle si přál i kamarád, aby je mohl sám sebrat, našla jsem takové hnízdečko
                                    malých hříbků asik 5 u sebe, byl nima úplně nadšen.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásím, že jsem taky zvonáče měla a děsně jsem je milůvala, stejně jako upnutý trůpky. Zajímavý je, že ač jsem záprtek, tak některý ty zvonáče nevypadaly blbě, nezkracovalo mě to a bylo to epesní. Ale ne šécky, to je pravda.

Sem fčíra řiditelsky řídila na chalupu, páč bylo nutno jet sekat a hlavně hledat jedný šikovný pani klíče od bytu, aby mohl její pan šéf chodit normálně do práce a nemusel čekat až půjde ona 😀 😀 Nic toho si nefšímejte, prostě…… Dennyky si u nás zapomněla klíče 😀 . Teď mi to došlo:…….

Dennykyyyy vy u nás min. jeden z vás vždycky musíte zapomenout nějakou důležitou věc! Minule František, tetkon Ty…….přiště Koněf?

ten je krásnej, ten je krásnej, ten je krásnej, tendle pan Houba, mňam a jak bude dobrej.

díky za odkaz na gel, prdnu to i do veterinárních přípravků. ať to máme při ruce.

páč kratší vypadají dost debilně.
                                      tohle mně rozhodně nikdy nehrozilo 😀

Huž jsem nasypala na chalupě ptáčkům, aby se začli připravovat na zimu. Když jsme odjížděli, sedla jsem opět srdnatě za volant, abych si užila jízdu za šera, stmívání a tmy, protože prostě chci trénovat a dneska sem se naučila v praxi, jak reagovat, dyž jede houkací policie – pěkně jsem dala blinkra a přitiskla se k vobrubniku! Tak. Musim teda říct, že s návratem dětí do škol mi značně zhoustl provoz, ovšem není to D1, tam bych nikdy nejela.

černej čaj
                                      Dneska rehabka snad trochu s tou bederkou a ramenem se neco zadari

tak jak to dopadlo?
                                      aha, už to čtu…. tak vydrž Prťka, vydrž, hlavně, že to srovnal. Snídani závidím, tu dlouho pracovní dobu teda, chudero, ne. Aspoň, že to nahradí ten volnej víkend teda.

ad ty fotky – když já bych předpokládala, že soutěž už bude mít nějakou úroveň, ale…. asi máš pravdu.

Ty ses proste okamzite rozpoznatelna 🙂
                                      a víš proč??

Petrs01

PŘESNĚ, JEL BY NA KROUŽKY, klidně i na proužky, možná bych si dala práci i se čtverečkama 😀 😀

Fifi hele…
                                      https://cs.medlicker.com/1733-chrapot

zmiňujou tam dlouhotrvající kašel, když u lidí, tak proč ne u psů? Mi tak napadlo

zertovala dneska s tlf, si me asi vytocila omylem a slysela jsem je

by mě zajímalo, jak jsem to dokázala, když jsem telefénovala s Dennyky, a akurát jsem to típla – což jsem si ověřila jak časem, tak tím, cos v telefénu slyšela, jsem asi telefénovej kouzelnik 😀

pani strašidýlková je boží 🙂

Kde vidíte argentiny? Já tam mám jen strašidílkovou a pod ní pár psejků?
                                      aha už to vidim, je to v novinkách.

Míla
                                      Mi bylo blbý si jim o to říct.
                                      🙂 chápu, jste se měli kousek trhnout a hledat na vlastní pěst

Maya

ja myslim, ze se klidne muze vratit ten psincak, Kimovi se tenkrat vratil asi 3x

Denny

PetraK
                                          A co zapomněl Željko u vás?
                                          Jsem zapomněla 😀
                                          Jednou zapomenu i to, že jsem měla zapomenout.

její pan šéf chodit normálně do práce a nemusel čekat až půjde ona
                                          no tak no, co naděláš, jednou si dole jednou nahoře 😀

Jo nás čeká v sobotu kultúúúrní večer.
                                          V Díí Píí jsou slavnosti města, Lucie revival a od 22hod Wohnouti,
                                          tak těšíme 🙂 to zas bude f álejách na*lito 😀

a víš proč??
                                          ehmmmm…pomlč pokud je ti život milý :-DDDD

ŠIKOVNÁ PANÍ ŘIDIČKOVÁ JSEŠ!

PetraK

Dennyky
                                            Jsem zapomněla 😀
                                            Jednou zapomenu i to, že jsem měla zapomenout.

😀 tu životně důležitou fusku přece 😀

no tak no, co naděláš, jednou si dole jednou nahoře
                                            to bych úplně v souvislosti se šéfem nepsala 😀 😀
                                            (prdon, nedalo mi to, bylo to to první, co mi naskočilo 😀 )

to zas bude f álejách na*lito 😀

tak to tam hlavně pro tentokrát teda nefoť a počkej až to zmizí 😀

a víš proč??
                                            ehmmmm…pomlč pokud je ti život milý :-DDDD

TEBE SEM SE NEPTALA, zajímá mě, ešivá to ví čajda 😀 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,281. až 3,300. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.