Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,261. až 3,280. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Denny

Mileno
      no intelektuální, nevím nevím 😀

To se zas Ešusoová po*ere smíchy, když to bude číst 🙂
      Doufám, že už dnes bude dušičce lépe 🙂

Maya
      jo on je úžasně hodný pejsek, až na to že když je na chalupě v díí píí tak občas zdrhne jen tak na procházku.
      Mají ho asi od tří let, majitel se o něj nestaral, pes chodil k nim, tak si ho nakonec nechali. Ale v Ústí je to typyický pes městský, který poslouchá.
      Má úžasnej kukuč 🙂

Koněf včera dokonce papala rybičky i s vočičkama 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem se vám právě vrátila z WC, protože jak pravila správně Dennyky po…u se smíchy, až budu číst o intelektuálním výrazu Koněvově 😀 😀 😀 jako todle je hektofoooooor!!!!!!!!!!! pomooooct!!!! 😀

Ovšem lituju ji chuderu s pošltářkem hodně, to zasejc jo, to že je pako, je toho sice taky důkaz, ale je to pěkně blbý bebí, tak ať se jí to brzo zahojí. Tam bys Dennyky mohla využít ten svůj gel? Že jo?
        A ta fotka cesty je moc krásná – jako vždycky. Ale – te´d jsem koukala na tu fotku s tím košem a……….. je fakt skvělá, boží, nejlepčíííí! /a ne proto, že to bylo na chalupě, ale je tam v ní toho tolik! /

Mají ho asi od tří let, majitel se o něj nestaral, pes chodil k nim, tak si ho nakonec nechali.
        jéé, to je hezký! Hodný jsou!

rybičky s vočičkama?? No fuj, to by u nás pes nežral 😀 😀

Míla a Mirka
        Napadá mě, když jsi na kase, zkus si mluvit nahlas sama pro sebe. “Dáváte mi pětistovku, vracím xy zpátky.” Já to tak někdy dělám a pomáhá mi to se líp soustředit. Prostě z toho okolního chaosu si takhle vyčleníš vlastní ostrůvek, kde si “hraješ svou hru”.

ale tohle je vynikající nápad!!! To by se mi moc líbilo. Tam je blbý to, že na člověka tlačej časově ze dvou stran, jak zákazník, tak zaměstnavatel. Je mi Mirky líto, protože tohle je peklo a teď to musí mít obzvlášť složitý. Já bych měla manko hned v první minutě.

Mirko, teď jsem zahlídla, cože se to stalo s anduličkou 🙁 . Moc mě to mrzí, věřím, že to pro Tebe musí být hrozný a za keci bych spešl máti, která má sama máslo na hlavě, protože nechala tu předchozí andulku ulítnou, přitloukla na vrata 🙁 🙁 Tvl. má ta ženská v hlavě aspo%n jednu ´mozkovou buňku?A navíc nemá ani tolik cti, aby přiznala, co způsobila??? Schovává se za synáčka? No ty jo to je grupa. Tak to všechno v sobě chudero malá nějak brzo zpracuj. S práškama já neporadím, ale asi bych zkusila výměnu, jak doporučuje Maya.

Fifi
        No, a proc neradis?
        no hele já vím, že mám přeřadit, to auto rozhodně neřve, jen v ten daný moment to prostě pro mě není technicky možný a je to opravdu třeba jen o myšlenku pozdějš, než si představuje Brtnik. Pro mě je priorita vyřešit ten momentální moment a držet dobře volant, než sundat ruku a zařadit. Lepší nenabořit a nezařadit. Jinak s tím, myslím, problém nemám, řazení jako takový mě „baví“, nebo jak to říct, prostě to k tomu řízení patří. Ale prostě tma je pro mě nová a je to peklo. ´Musím si , jak jsem psala, zvyknout i na to koukat v dálkových světlech, kde mám jiný vnímání prostoru a počítat s tím, je toho spoustu novýho a prostě podle mě jsou momenty – zvlášť proto, že ten motor rozhodně nevytáčím – kdy to přeřazení o půl minutky počká. A čekala bych, že prostě si uvědomí, že rejpat v takovej moment do toho druhýho je značně kontraproduktivní a — nespravedlivý.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
        Maya

PetraK
          ja si ani dalkace zapnout nemuzu, furt jezdi nekdo proti
          dneska jel cyklista a i kdyz mel blikacku, videla jsem ho az na posledni chvili
          nesnasiiim tmuuu
          a dneska jeste mlha byla
          Denny
          Loki vcera sezral mys i s vocickama 😀
          teda i s chlupama bo si myslel ze mu ji vezmu jako jezka a tak ji vdechnul 😀

Denny

jako todle je hektofoooooor!!!!!!!!!!! pomooooct!!!! 😀
            (dostaneš na budku :-))
            tak jsme rádi, že ses zasmála a teď vážně!

Já si občas představuju, že jsem na strně řidiče, když jedeme v noci a teda mi příjde, že bych jela úplně někam jinam.
            Takže obdivuju, že vůbec jezdíš natož za tmy.
            A máš pravdu, taky by mě to sralo, kdyby do toho pindal.
            Dyk co řidič, tak to jiný styl jízdy, ne? Taky bych teda měla chuť vystoupit
            páč jako ty sama máš z toho nerf a místo aby tě podpořil, chjo 🙁

Maya
            a sezral mys i s vocickama
            no vidíš a myší voči jí taky nevaděj 🙂

PetraK

Maya
              ja si ani dalkace zapnout nemuzu, furt jezdi nekdo prot

😀 tak to to mám o dost lepší, nejhorší je veliký auto a k tomu ještě něco nalepený na zadku, to jsem v hajzlu. Byčiglistůch a chodcůch se taky bojim – furt, furt se snažím koukat dopředu, abych měla ten přehled, až proti mě někdo pojede a…….stejně se hrozně bojim.
              No a mlha a tma to je vražedná kombinace, nenenenene.

Můj hroznej sen byl, že budu muset řídit auto za tmy do Budapešti, kam jsem jela zachránit ségru. Mno… ani nemusim do tý Budapešti a jsem stejně v hajzlu 😀

Loki je myšilov obecný, jsem ráda, že tohle jsme nějak pořešili. Stačí mi Mouses. včera vyšel ven a už se jednou rovnou ládoval.

Dennyky
              tak mně ani nevadí, že kontroluje a mluví do toho, když to dělá smysluplně a není to o hovadině. kdyby mi ten motor řval, ještě poděkuju, tohle je o tom, že on prostě jede automaticky a má na mě stejný požadavky a to prostě není reálný. Když mě zdrbne za něco oprávněně, tak sklapnu a mlčím, protože mě to učí, na co si mám dávat pozor a tak, ale tohle ne, tohle ne, tohle neeeeeeeeeee! 😀

páč jako ty sama máš z toho nerf a místo aby tě podpořil, chjo
              jo přesně tohle jsem mu řekla a taky to nebylo poprvý, tak teď už jsem to řvala tak, že se autu srolovala střecha. 😀

Denny

Něco pro hezčí den :-DDD

Maya

Denny
                  deti na krouzky to je skvely 😀 😀
                  PetraK
                  no ja jsem byla rada, ze to co ulovil je mys a ne jezek
                  no na jezdeni je lepsi leto
                  a to jeste ani neni namraza 😀

musim se pochvalit, po nekolikadennim usili se mi konecne podarilo sehnat nekoho kdo mi opravi zidle
                  doufam teda, nechci to zakriknout, ale tvaril se do tlf jakoze no problem

Denny

Děcka, asi bych dnes neměla tahat Koněva do lomu, krz tu packu, ikdyž je tam voda čistá, nebo co myslíte?

Maya

Denny
                      no ja bych cerstvou ranu asi nemacela, to riskujes podle me, ze to zas zacne tect nebo mokvat
                      asi bych dala par dni bez vody, minimalne dokud se to nejak nezatahne

MirkaD

tak dnes zas doma výživný den….
                        máme hodně vodíteček,hodně stromečků a jednoho zlobivýho Martínečka-sebereme vodítečko,najdeme si stromeček,budeme mít klídeček….
                        chjo
                        dnes sem trochu zaspala-mám odpo,ale vadí mi,když js pozděj na vycházku a tak,
                        no,utřela jsem prach,vytřela vytřela barák,uklidila andulkám,
                        byla z Martinem na vycházce-ke křížku,dolů a dědinou dom,
                        pověsit pračku
                        a poslouchat blbý Martinovi kecy,že tatka sem jezdí jen kvůli našim,vymýšlí si v jídle,má si sem koupit boty,když dělá s tatkem,já su mu fuk-no to už mi taky říkal stokrát…
                        tatky teda mrzí,že s nimi na výlet nejedu,
                        což zas Martin-no kdyby tam nejeli rodiče,tak by nejel,s náma by nejel,s tebou se mnou by nejel…
                        ježíši,místo aby byl rád,že si tatka s rodiči rozumí,že jim tu pomáhá,kdyxž mi už nic,tak má kecy
                        jeho emoční inteligence je nula nula,nula v prdeli a nikde nic….
                        jinak tatka že mi přispěje na to manko,
                        tak je mi blbý mu říklat,at si koupí ještě boty tady na prácu….bože to zas den
                        Milko-ale to já si říkám,-vracím váma a odzadu-6kč,50kč,300kč a 1000 kč,a vím,že i pomalu-dlouho varacím peníze
                        i si nahlas říkám-3 chleby,5 kaiserek,čtyři zmrzky…
                        no a v sobotu to jaksi stejně nepomohlo
                        ALE-když su unavená tak se mi to stává,když se doma rafnem,když su rozhozená z domu
                        když je mě blbě
                        no a tu sobotu ta Niky,že,kdykoliv někdo platil kartou,tak jsem měla před očima mrtrvou ožranou Niky…

Denny

Maya
                          jasně máš pravdu, nechápu jak mě to vůbec mohlo napadnout, taková stupidní
                          otázka, já bych tam s čerstvou ráno samozřejmě taky nelezla.

Denny
                            Maya

Denny
                              pulka tech fotek se mi vubec nelibi, vkus vybirajicich se teda s mym uplne miji

Denny

Maya
                                no já mám taky trochu jiný názor na to, co je hezká fotka 🙂
                                Občas by mě zajímala ta kritéria 😀

Maya

Denny
                                  myslim, ze je jedno jaky jsou kriteria, hodnoceni fotek vzdycky bude subjektivni, takze asi nejvic zalezi na tech co to vybiraj

Denny

Ták chcete vidět Denyky v roce 2006 a před 100 lety?
                                    Ne? Tak to máte blbý 🙂 Mi matka před chvílí posílala fotos, asi mě chce nasrat :_D modelka voeee.

Maya

nahodou hlavne ta prvni fotka je super a ty kalhoty do zvonu tomu davaj smrnc

Denny

Jojo ty byly skvělý, moc pohodlný to jsme byli s mým dlouholetým přítelem na Korfu.
                                        Mi je až blbě, když to vidím, teď jsem čuňas 🙁

PetraK

Nevim vám proč, ale ten ftip s dětma na kroužky 😀 😀 mi evokoval kachnu a její rod 😀

Fotkám tedy ani za mák nerozumím, tohle přece není top? Jestli tak ta fotka s gejzírem, ale………. jinak to moc nechápu, ten výběr.

souhlas s Mayou Dennyky ve zvonáčích je modelína.

Hele já se taky nemožu koukat na svoje dřívější fotky, podívej se radši na ty, kde je Ti tak tři a půl, to se budeš smát 😀 jako já. Viz ta foto z lacláčovejma tepláčkama a nebo s kufírkem při stěhování k prasátkům 😀

Mirka D.
                                          a poslouchat blbý Martinovi kecy
                                          já to radši ani nekomentuju, protože…. no nic, takže to zkrátím – ten by jel!

Maya

no jo, jeste ze ja moc fotek z tohohle mladeho hubeneho obdobi nemam 😀
                                            je zajimavy, ze ty kalhoty do zvonu fakt slusej jen zenskejm zenskejm
                                            na tech s nadvahou i podvahou vypadaj dost desne

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,261. až 3,280. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.