Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,821. až 2,840. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

kachna
      priste radsi podrobnej vyklad i s nakresem 😀
      PetraK
      rano 9 stupnu, s holejma nozkama jsem teda nesla, mam i bundu 😀
      batuzek peknej, koho ale napadlo dat hvezdu k ziletkam 😀

PetraK

Maya

jo, tady taky takovýhle teplotky. Mně byla hlavně zima na ťapkyyy a ručičkýýý, jinak dobrý. Bundu nemám mám sáčko a nesundám ho dneska ani když bude teplo. Mám nový epesní tílko a jak jsem právě zjistila, je průhledný nejen v tý horní části, kde je krajka s puntiky, ale jaksi nemilosrdně i pod tou krajkou. A bez potprdy je to takový řekněmež……….že zajímavý 😀 😀 Myslim, že kdybych šla nahá, nebude to tak výrazný 😀 . jenže doma nemám ešče jak si zkontrolovat outfíta a tak………… 😀 😀 pomooooct 😀

Kombinace stalinský hvjézdy a žiletek může napadnout jen zfetovanýho číňana 😀

cernej caj

Kloaka maxima je vlastne velka stoka nebo veljej kanal nemusete rikat ze slepuce sou kanalnice a mai vlastni kanal pro dopravu vajec? I kdyz on kanal neni jen stoka ale dopravni tepna takze to ani neni tak negativni slovo a mzue dopravovat informace (televizni kanal) ne o vejce (slepici kanal)

Petrak
          Bych se porezala pri prvni snaze dostat se k penezence asi vychovny opatreni:D

PetraK

černej čaj

nemusete rikat ze slepuce sou kanalnice a mai vlastni kanal pro dopravu vajec?

ty seš vůůl! 😀 😀 😀

Bych se porezala pri prvni snaze dostat se k penezence asi vychovny opatreni:D
            vidiš, to mě nenapadlo! Mohla bych si tam dávat čokoládu! 😀
            Nicméně batůžek je až na tu hvjézdu moc fajn, má supr kapsičku zezadu, takže když máš batoh na zádech máš krytý všechno co v ní máš – prachy, doklady, klíče… to je skvělý. taky má dobrý uspořádání kapsiček, že je to celkem přehledný. Doufám, že mi nějakou dobu vydrží. Protože ten pěknej, červenočernej, ten už cípnul – umřel mu zip. Brtnik pravil, že mi ho spraví, ale než bude mít čas, musela jsem pořídit nástupce. A tendle se šikne.

PetraK
              Denny

Hezke dopoledne, dnees slunicko tak valime na vylet 😊. A musim se pochlubit, myslim ze moje letosni top fotos… Jinak si uzivame pohodu, hrani karet, grilovani, pivko atd. Dnes se prijedou podivat domaci, tak se na ne tesime, uvarila jsem pravu slovensku kapustnicu. Kotel 🙈

Attachments:
                PetraK

Čus chalupářko, je krásná, je krásná, ešivá bude někde viset na výstavě, šickni si sednou na zadnicu. A já si to koupim do sbírky. Jakože vopravdu.
                  Na kapustnicu se určo domácí těšej moc 😀 😀

PetraK
                    PetraK
                      PetraK
                        Denny

Zricenina hradu Pravda

PetraK

Dennyky

tak tohle je taky dost povedený, a další, který našli pravdu! 😀

Petrs01

Zricenina hradu Pravda

Takže jsem na té první fotce viděla dobře, když mi to připomnělo jeden konkrétní zahradní altán v jedné konkrétní krásné zahradě? 🙂

cernej caj

Petrak
                                Vypadaji botky dobre ale spu teda famt skaredy:D v ty cerny to aspon neni tak videt:) ale vypadaj i siroce

PetraK

Petrs01
                                  brýle nejspíš nepotřebuješ 🙂

černej čaj
                                  no nejsou to úplně modelíny ale právě ta černá toho schová hodně a třeba by se to dalo nějak doladit nějaou ftipností, která by se na to přidělala?

edit – zase na tom posledním vobrázku to úpa propadák nejni s těma džínama a pak dneska je trend mohutnejch botouch.

Milena z Prahy

Denny, vygooglila jsem si, kde je hrad Pravda, a už vím, kde jste na dovče :-).

U nás na sídlišti se nedá koupit moc dobrej chleba ani housky. Tak jsem včera na netu zjistila, že na Proseku je pekárna/bistro, kde to fakt píše! Tady: https://www.facebook.com/pecnamspadla1/
                                    Dneska tam jedu, nakoupím průřezově od každýho něco. Prodávající slečna strašně milá. Seberu nákup, vyjdu na předzahrádku – a potkám svoji spolužačku ze základky Katku F., která jim tam radí s konceptem :-). Neměla vůbec čas, ale prý tam bývá každou středu, tak se někdy zase zastavím.
                                    Už na autobusový zastávce jsem vochutnala ručně motanou housku a „parmazánovou tyčinku“. To bylo tááák dobrý!! Speciálně ta tyčinka je kynutej pletenec potřenej svrchu nějakým pestem s česnekem!

PetraK

Míla

To bylo tááák dobrý!!

ach to je taková krása, když člověk narazí na poctivý věci, poctiví řemeslo, poctivou práci a poctivý lid. Úplně na dálku cejtim tu vůni těch čerstvých dobrůtek. Heh – zase šécko je, tak jak má být, díky tomu jsi potkala spolužačku a budete se občas vídat, to je skvělý“

Tohle miluju na vesnici, že tam není pražský pečivo. jsem pyšná na to, že na mě každej pátek čeká můj osobní bochnik, koupim tam špinavý brambory a věci, který město nikdá nevidělo. 🙂

Milena z Prahy

Petro, osobní bochník přávidím :-). A špinavý brambory taky. Ty vlastně vídám občas u Vietnamců, musím je tam koupit.

PetraK

Míla
                                          No ten bochnik, to je pro mě prostě něco jako poklad 😀 😀 . A stejně to, že můžu paním v krámku prostě zavolat a poprosit je, aby mi v týdnu pro sousedku připravili ještě půlku bochníku a čtyři housky, aby mi to tam zbylo, až pojedem z prasé. To je taková bomba, takovýho něco normálního, miluju to moc.
                                          Nesnášim čistý brambory, musím je mít špinavý, protože ty čistý, rostou kdesi v písku, aby to bylo čistý pro zákazníka a nemá to v sobě nic. Je to žoužel taková. Brambora má být pevná a od špíny.:-)

cernej caj

Milena
                                            Tak to zni uplne skvele! Takova dobra nahodicka s dobrym pecivem k tomu:)

Dneska musime s.muzem.do.hodonina tak vzheldem k tomu ze feri je na tom po presiti o fous lip tak ji nechame doma a snad to ty 2h zvladne doma dobre. Mam furt blbej pocit kdyz neni 100% pod dohledem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,821. až 2,840. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.