- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.8.2021 v 9:53 #125627PetraK
Petrs01
její tři vovce jo.……. já nevim, ešivá bude ráda, že takhlenc mluvíš vo jejích třech dětech. 😀 😀 nejni to trochu moc kách?
Koleno je už na rozdíl od tý kyčle , pravděpodobně, od tebe zvyklý na nehezký zacházení, tak drží hubu a krok. 😀
Míla
Já mu moc rozumím, a bohužel je mi i jasný, že se mu do nějakýho extrémního řešení situace nechce, to voni to tak chlapi maj. Je dobře, že aspoň teda to zoufalství vypudí ze sebe ven. Na odvhlčení baráku se zeptám Brtnik, ešivá by se mu nešikla konzultačka. Ale znám ho, von si šécko sám, nicméně třeba se zeptá. Podle mě je to vždycky lepší. Takže díky a dám vědět. musím mu to jen přednést ve vhodný čas 🙂 . Znáš je 😀24.8.2021 v 10:03 #125628Petrs01vo jejích třech dětech
Ty jsem také nezahlídla, kachna si je radši přede mnou schovala.
Kyčel už byla taky několikrát přesvědčena o tom, že názor mít může, ale šlapat musí. Ale v tom kanclu je to přesvědčování horší.
24.8.2021 v 10:05 #125629MayaMilena
dik za nabidku, ale nastesti nam barak nevlhne, krome jednoho rohu, kterej pred sto lety vzala voda a holt uz to asi nedostaveli takovy machri jako ti co to postavili predtim cely 😀24.8.2021 v 10:15 #125630Mayajinak vceera jsem byla po dloohy dobe v Bille, v poklidu si stojim frontu na pokladnu a nejaka prodavacka me odvelela k samoobsluznejm, maj je tam jako novinku nebo co, no uz asi delsi dobu 😀
peklo to bylo, ani jsem se neodvazila zaplatit hotove 😀
pak jsem koukala, ze fakt tam maj pracovni silu co nahani lidi k tem samoobsluznejm, asi si chtej vycvicit zakazniky 😀24.8.2021 v 10:16 #125631Milena z PrahyPetro S., co to bylo za závody? Jinak u nás v kolárně parkuje taky jedna koloběžka pro dospělý. Krásná, když tam někdy jdu (služebně), aspoň se na ní postavím :-).
24.8.2021 v 10:31 #125632cernej cajMilena
Tak to odvlhcovani by se asi hodilo mirce:)Chudak kachna:D teda deti:D
24.8.2021 v 10:37 #125633PetraKMaya
peklo to bylo, ani jsem se neodvazila zaplatit hotovevítej f klubu 😀 😀 taky mi to tehdy trvalo, než jsem se to v Tescu naučila
černej čaj
Tak to odvlhcovani by se asi hodilo mirce:)n ojo to máš recht! ale………ech obávám se, že jak to její drahá půle pytlikuje, tak to asi neklapne.
Petrs
se divíš, že děti prosíravě schovává, když pak vo nich mluvíš jkao vo vofcích, že jo? 😀tak hlavně přesvědčit tedy oboje – koleno a kyčel – ke spolupráci.
24.8.2021 v 10:39 #125635Petrs01aspoň se na ní postavím 🙂
😀
Tohle úplně dospělá kolobka nebyla, ale zadní obrátka je 1100m po asfaltu do pryč. V sobotu jsem byla blíž, ale zas jsem víc pendlovala ke startu, takže jakékoliv přibližovadlo se hodí. A velkou bych nenacpala do auta s věcma a Vaškem.
Dálkové plavání, konkrétně MČR Račice.24.8.2021 v 10:42 #125637PetraKMíla
aspoň se na ní postavím :-).😀 😀 😀 , za čas i popojedeš kousek po kolárně 😀
24.8.2021 v 10:48 #125639KuskusDneska ráno na gyndě a všechno dobrýýýý! Bum, spadl šutrák.
Operaci děložního čípku jsem sice prodělala v minulým století, ale stejně mi před každou prohlídkou trošku cvaká. Byla jsem nervozní, nevyspalá, bo se mimo jiné strašně stydím a také nikdy nevím zda oholit, či neholit. Nesnáším gynekologická vyšetření. Doktor rozptyloval mé rozpaky neutrálníma otázkama a já blbka si zaboha nemohla vzpomenout kolik mi je let. 🙂
Nejlepší je moje známá. Taky vyšetření na gyndě, zaspala, v rychlosti sprcha, utřela se ručníkem dcery a mazala. Jenže mladá byla večer předtím na plese a kamarádka vyleze na kozu a doktorovi ukazuje pipinu vystajlovanou zlatýma flitrama. 🙂 🙂 Ten čuměl!Péti, aspoň vím, čím dobrou zprávu oslavím! Už při čtení receptu mi kapaly sliny. 🙂
24.8.2021 v 10:56 #125641cernej cajKuskus
Trochu se tlemim:D ja du odpo, ale jen pro prasky. Stve me ze mi nemuze napsat na rok a prohlidku 1x za 12 mesicu ale 2x za rok s prohlidkou.. tak dobre, ze to mas ok:)By se mi hodilo nemudet furt jak debil.k dr kvuli praskum
24.8.2021 v 10:58 #125642Petrs01doktorovi ukazuje pipinu vystajlovanou zlatýma flitrama
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ tak tohle je teda pecka roku 😀
kolik mi je let
dyť se to furt mění, kdo si to má pamatovat!
24.8.2021 v 11:08 #125643PetraKKuskus
Dneska ráno na gyndě a všechno dobrýýýý! Bum, spadl šutrák.JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! tož zvolám: Aby ťa husa kopla, že to tak dobře dopadlo! /jsem sem potřebovala nějak procpat ty husy,který Tě/ochraňujou, teda ta jedna./
a já blbka si zaboha nemohla vzpomenout kolik mi je let. 🙂
hele v poho, to si nevzpomenu i bez gyndovyšetření 😀
nicméně já jsem vždycky taky nervní, ale máme s panem dochtorem společný témata – čokle! Tak to nejni tak hrozný.ukazuje pipinu vystajlovanou zlatýma flitrama.
😀 😀 nenenenéééé! jehehéééUž při čtení receptu mi kapaly sliny.
hele je to fakt moc dobrý, šťavnatý, pochutnáš si na tom, není to časově náročný na přípravu a od bifťoura je to skutečně jen 2 mm daleko. jako příloha třeba nahrubo šťouchaný brambory vařený rovnou s mrkví…. . Obojí jde konzumovat bezzubově.černej čaj
ja du odpo, ale jen pro prasky
to neva skoč stejně do sprcháče a hoď na sebe trochu toho zlata, ať se můžeš případně blejsknout, nidká nevíš 😀Petrs01
dyť se to furt mění, kdo si to má pamatovat!
😀 😀 kretýnos! 😀 . ale máš pravdu!24.8.2021 v 12:07 #125650cernej cajAle ja ted taky premejslela.kolik mi je:D
Jo a esuskooo ame v praci tvoji jmenovkyni, tak mito proslo vtipny:D jeste sem ju sle nepotkala
24.8.2021 v 12:41 #125653PetraKJako že tam máš taky ešusku? 😀 😀
Možná sem se rozpoltila. Ovšem pak by bylo nepravděpodobný, že budu pracovat v Tvým oboru. Pokud bych tam nebyla nasazená jako škoditel 😀
24.8.2021 v 12:43 #125654MayaPetraK
muzes bejt tester ne? testovat ty hraci budky by mohlo bejt zabavny 😀24.8.2021 v 13:37 #125659cernej cajMaya
Zabavny to je dokud ty hry netocis dokola 5 let:DPetraK
Prej by nam objednala rychlovarku coz by mohla bejt tvoje parketa starat se o provozbi veci 😀24.8.2021 v 17:55 #125661kachna“a mami, co to znamená, že slepice snáší vajíčka?”
“no, vona je vytlačí ze zadku” (pojem kloaka se mi fakt nechtělo vysvětlovat)
“ježišmarja fuj, to je nechutný, to by si mami taky nechtěla!”- Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem kachna.
25.8.2021 v 4:44 #125749cernej cajKachna
To mas za to zes nechtela vysvetlovat:DDneska noc klidna, uz zacinam byt uplne a zcela hodne vyflusana… posledni dva dny mi je i blbe, ale jeste tyden vydrzet
25.8.2021 v 6:49 #125756PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr
Dneska to vypadá na slunečnej den asi. Ale kosička na ty holý nožičky. chtěla jsem vám napsat veleftipnou věc, ale neudělám to, páč z toho udělám hádačku na páteček. Takže teď nic, nezasmějete se, ale já jo, já si poplakala.
Ale pochlubim se vám, jakej jsem si vo dovolený koupila novej batůžek. Musela jsem se teda smířit s tou hroznou hvjézdou, ale za ty originál zipečky mi to stojí 😀 . Jsou boží
Dokopala jsem se v pindělí horko těžko po dovče k rannímu cvičení, tak to je zase něco. A ráno na mě Brtnik pustil psy a voni mě přepadli, voblemtali a tak jsem měla takovej mokrej začátek dne 😀
Kachna
“ježišmarja fuj, to je nechutný, to by si mami taky nechtěla!”pojem kloaka se mi taky nelíbí 😀 zrovna tudle jsem na to narazila, když jsem vyprávěla o slípce, která nemohla vytlačit vajíčko a tahle věci jí vylezla a tím pádem ona pak umřela a já tím pádem asi teda nechci slepičky… no a snažila jsem se kloace vyhnout to co šlo, je to divný slovo 😀
Maya
testovat ty hraci budky by mohlo bejt zabavny 😀to nevim, se obávám, že bych z toho zblbla.
černej čaj
rychlovarku vám klidně zařídim, chceš? 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.