Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,361. až 2,380. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

Milo
      Jo, uz jsem ji navlikla odpoledne fleecovou vesticku, svalila se spokojene. Teplo ma, nazrala se vecer na vyzvani (jindy vosmrduje a prudi) spokojene vlhcenyho kujatka s bramborem a zeleninou, ale znate to. Kdyz cerna zruda nezrudi, jen lezi a neni to ona, je clovek nesvuj. Kor ja po ty dubnovy Trololi akci jsem asi vic na nerv, kaslik ma zatim asi normal prubeh.
      Zabicka cerna.

Attachments:
      cernej caj

Fifi
        Zabicka cerna ma hodne velkou tlamicku 😀

Denny

Morgen pátečkovej,
          mlha se po ránu hlásila! A teď u nás sluní…
          Včera jsme měli hezký odpoledne a veče u kámošky na chatě.
          Něco jsme pojedli, popili, taky pokecali.
          Dnes v 10:30 valíme na lišky, tak se mosím podívat na nějaký receptíky,
          co z nich udělat.
          Ještě vmyslet něco na zítra, aby se Lucka nenudila, já bych se ráda už konečně
          mrkla k jezeru v NDR, no uvidím, jaké bude počásko a jak se bude chtít Františkovi, páč asik Lucku v neděli poveze odpoledne do Trenčína, jede tam služebně.

Fifino, to jste si teda přivezli dárek 🙁 snad budou pséci brzo fit.

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak….tik-tak…tik-tak…tik-tak…..huž to vodtikává, za sedum a půl hodiny, to tady zamknu a tadááá!! Vítej velkovolno. Já se vůbec, ale vůbec netěšim. Ohaříkům jsem dneska slíbila, že se budem cárat po lesích a hodně si hrát. Tak doufám, že to dodržím a žádný záda a pod. mi do toho nehoděj vídle.

Fifi
            Růžice má hubu jak vjezd do hangárku 😀 a doufám, že budou brzo s Troldou v oukeji.

Dennyky
            u nás taky velkohlhavo, huž to začíná. ale slunce v tý mlze bylo luxusní. Zas jsem si říkala, že by to chtělo zmáčknout fotos nějakým dělem, protože to byla opravdu nádhera. navíc mělo slunce čepičku s obláčku, bylo to roztomilý 😀

Liiišky!! Výborný líííšky. udělaj z nich kulajdu a liškový italský rizoto, to je mana!

Kachna

náhodou, od té doby, co si čajda “nasrala na benzince do lahve”, nedám na její překlepy dopustit.

nene, že ne?? tohle vůbec nevím, že autorka sesmolila 😀 😀 Čajdooooo ty bláho, tohle se nepodařilo zatím nikomu v mým okolí 😀 a že tedy někteří měli při návratech z různých akciček díky alkehůlu asi i dobře našlápnuto 😀 😀 😀

poomoooooc to je asi to nej, co mohla kdy čajda napsat 😀

Maya
            teda popravde tu vasi dovolenou ani nezavidim
            kdybys vidělat tu krásu okolo, tak závidět budeš i přes ten písek a maltu 😀 . Já tu dřinu hodlám udělat snesitelnou a příjemnou, budou svačiny, posezení a taky na výlet dojde, na zájezdy za zmrzlinou, za kávičkou…. odpočívat se taky bude. Já jsem vždycky počítala s tím, že když se koupí dům, tak cca 3 roky žádná dovča nebude, tak to prostě je, něco za něco, chci dům, musím si to odmakat.

ze proste s zenskou by se v Egypte nikdo nebavil, ani ti kopaci tam, coz asi je pravda
            jo to je další aspekt, ale oni prostě tu ženskou mezi sebe nechtějí. Studium by to bezesporu zajímavý bylo, ale aby to člověk studoval a pak si k tomu nemohl ani pořádně čuchnout, to ne-e

Petrs01
            Správný Čech má o dovolené tři přání:
            1. jemný písek
            2. čistou vodu
            3. aby se mu neposrala míchačka

seš kretýnos! 😀 😀 ale výborný, navíc ten třetí bod, ten je nejdůležitější, takže ano, přesně tohle si přeju 😀

Maya

PetraK
              tos me uklidnila, ze se vubec netesis 😀
              co se tak koukam, tak v egyptologickem ustavu uz je docela dost zenskych, ale vetsina ma dokonceny studium po roce 2000, tak veci se asi meni
              mlhy po ranu teda nechciiii
              Denny
              jsste meli teda peknou akcicku
              v sobotu ma byt nejhezci den
              ale jinak teda celkove je uz po ranu docela kosa, jako spis v zari a ne v pulce srpna
              cernejcaj
              no nevim jak ted, ale driv se ty archeologicky nalezy kreslily, takze holt musel bejt clovek schopnej kreslit podle predlohy, coz teda neni muj pripad 😀

Maya

vezou nam huhli a kominik nam nasel, ze se nam rozpada komin, toz zas budu shanet nekoho kdo to opravi, ale prej uz se nam vratil nas vesnickej ukrajinec, to je ferda mravenec prace vseho druhu, tak snad to udela

kachna

nene, že ne?? tohle vůbec nevím, že autorka sesmolila

hele jo, byl to původně naprosto nevinný popis toho, jak s mužem nabírala vodu do láhve na benzínce a že jí ta láhev tekla. Bylo toho víc a fakt mě mrzí, že jsem si to neuložila.

Milena z Prahy

My za chvíli vyjíždíme směr Šumava. Pozval nás na víkend kamarád z Horský Kvildy. Už máme zabalený bundy a čepice, přes den tam má bejt v neděli jen 12 stupňů. Snad i něco vyfotím, kámoš má dva psy, kočku a nepočítaně ovec :-).

Zlata

Milčo
                      Tady dole asi není ani tech 12.
                      V noci ještě větší zima.
                      Včera lilo jak z konve,já byla na očkování,vůbec jsem se nezahrala,pak jde si vzala ještě deku od vás.
                      Některý rybníky jsou dost plný.

Denny

Mileno, juuu tak to úpřimně závidím, užijte si to 🙂

Zlatko
                        takže deka se hodí už v srpnu, tak super 🙂
                        Já deku používám tak nějak celoročně, když třeba zalehnu k tv, tak mi je prostě po chvíli uima.
                        Mám celkově asik nějakou divnou termoregulaci, páč když nic nedělám, tak zima, studený nohy a ruce a jak se začnu hýbat, tak zase pocení a nesnesitelné vedro.
                        Nic mezitím.

Já jsem divná, mně tohle počasí vyhovuje…

PetraK
                        každopádně si určit i vodpočiňte 🙂

Zlata

Denny
                          Jj,hodila se včera,já se nemohla vůbec zahřát,dneska ráno chvilku svítilo slunce,ted už zas leje.Taky ta cesta je docela unavna,my to máme do všech očkovacích center přibližně stejně daleko.
                          Fifi
                          Doufám že „ zabicky “se z toho zotaví bez následků a brzy.
                          Maya
                          Snad komín nespadne.

PetraK

Maya
                            ze se vubec netesis

vůbec, ale vůbec 😀 😀

tak veci se asi meni
                            mění, mění… nevím.
                            hele měla jsem tu nedávno mlaďounkou kolegyni, fakt pískle a právě tímhle ji od studia odrazovali,že ven prostě nevyjede. může bádat v ústavu. Jenže když chceš na vykopávky, tak se tam prostě nedostaneš a dřív budeš sama vykopávka 😀

ajjaj, špatný s komínem, budu držet palce, aby se někdo našel, o našem komínu mluvit radši nebudu 😀

Ferdu Ukrajince závidím.

Míla
                            My za chvíli vyjíždíme směr Šumava. Pozval nás na víkend kamarád z Horský Kvildy
                            jeee Horská Kvilda! To bejvaly naše vody, dokud se Šumava nezalidnila. užij si to a moc tam pozdravuj.

Kachna
                            hele jo, byl to původně naprosto nevinný popis toho, jak s mužem nabírala vodu do láhve

😀 😀 😀 pomoct, pomooooct 😀 čajda má dar od přírody z naprosto nevinnýho popisu udělat takovejdle výbornej cirkus 😀
                            Psala to tady a nebo na čézetu? Třeba by se to nějak tady vyšťárat dalo?

Zlatka
                            í,vůbec jsem se nezahrala,pak jde si vzala ještě deku od vás.
                            jééé tak deka přišla do služby! To je dobře. A ať je dneska dobře i Tobě, po tom očkování.

Dennyky
                            si určit i vodpočiňte 🙂

jo chystáme pěší výlet do pívováru Zíchovec, to je nějakejch dvanáct tam a dvanáct zpátky, na kávičku pojedeme do Žatce, na houby se půjde, na zmrzku se pojede. 🙂

Maya

PetraK
                              je to dobrej napad jiz z pivovaru 12 km? 😀
                              jestli kolegyni taky nekecali, kdyz rozklinu nahodne nejaky ty zensky, tak tam ucast na vykopavkach v Egypte uz posledni dobou mivaji a jsou to mlady zensky
                              https://cegu.ff.cuni.cz/cs/ustavkatedra/vyucujici/mgr-martina-bardonova-phd-et-phd/
                              https://cegu.ff.cuni.cz/cs/ustavkatedra/vyucujici/arias-kytnarova/
                              ono je to spis o tom, ze obecne asi moc lidi na tech studii nechteji bo proste logicky to staci jeden dva vystudovany za deset let

Maya
                                PetraK

Maya

je to dobrej napad jiz z pivovaru 12 km?

je, to vychodíš právě 😀

Ajo, tak nakonec holky do Egypta i berou.

historii webowek si musím projít jindy, je to mocinky dlouhý na to vzpomínání 😀

kachna

tady a nebo na čézetu?

obávám se, že na čézetu,

čajdooo, tohle znáš? jsem na to teď narazila při objednávání držáku na telefén.
                                    https://www.nej-ceny.cz/688945/ochlazovac-vzduchu-livington-arctic-air.html

PetraK
                                      PetraK

kachna
                                        obávám se, že na čézetu,

ach, jaká to škoda 🙁

cernej caj

Ja su mozna rada ze sj to.kachna neulozila:D:D

Petrak
                                          Tak hlodat yu michacku! 😀 ale.uzijte si to:)

Milena
                                          Jee to bude paradni vikemnd!

Z
                                          Co znamena u vas dole?

U nas se dneska.konecne dalo.spat a konecne se pru sezwni v kanclu nevarim…

Maya
                                          Ahaa to mi nedoslo, s tim kreslenim. Tak mzues jeste zmenit obor a studovat aspon ze zvedavosti

Mam dva novacky, oba furt otravujou sou zvidavi, no proste dokonale matros akorat na ne nemam vubec cas a mam.vycitky ze se jim venuju jen pomalu ale tu pracu za me nikdo nedodela.

cernej caj

Ten ochlazovac ale musi za sebe vyfukovat teplo ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,361. až 2,380. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.