- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6.8.2021 v 10:48 #124853Petrs016.8.2021 v 10:53 #124854Maya
cernejcaj
teplo asi ne je to vetrak co honi vzduch pres vodu a tim ho ochlazuje, v podstate stejnou sluzbu ti udela kdyz si pred normalni vetrak das zmrzlou petku, delali jsme to v praci
no studovat tak akorat jedine ze bych vyhrala tu miliardu co je ted v euroloterii 😀
ale jo kdybych mela prachy a nemusela chodit do prace, tak bych asi sla neco studovat nebo alespon nejaky kurzy
takhle tak az mozna univerzitu pro duchodce 😀6.8.2021 v 10:56 #124855PetraKčernej čaj
Tak hlodat yu michacku!
obávám se, že na to nemám už chrup 😀
Nezklameš, nikdáááá 😀 😀
tak vysvětli nováčkům, že teď to nejde, ať se zatím aspoń kókajó
6.8.2021 v 10:57 #124856PetraKPetrs01
čajdo, koukám, že se fakt snažíš držet laťku vysoko:já ji miluju, nikdo neumí psát tak krásně jako čajda 😀 😀
čáááájdoooo děfče zasloužíš metála:
6.8.2021 v 11:42 #124858MayaPetraK
hlodanim michacky posilis chrup 😀 😀6.8.2021 v 11:47 #124859ZlataČernej čaj
Mezi Vodňany a Netolici.
Ted svítí chvíli slunce,tak se snad trochu otepli.Když jsem ráno vyjížděl a se psem,vracela jsem se pro zimní bundu.A never těm teplotám co ukazujou na internetu.Nemohlo byt víc jak 7.My máme třeba 10,sousedka u cesty minimálně o 2 míň.6.8.2021 v 11:47 #124860cernej cajHolky, dik:D
Petrak
Mozna ze mileny zubarka hy ten problem vyresila:DMaya
Ale namrazovanim lahve bude vic valit lednice… takze se prihreje a vedle v kanclu nemaj mrazak:DTed mame ale dobre.
Dneska k obedu chilli con carne s ryzi z rohliku, moooc dobry:) obed o pul 1 uz horsi:D zitra 35km natezko ale lehkym terenem tak su zvedava jak to pujde:)
6.8.2021 v 11:51 #124861cernej cajZ
Tak to sou velky skoky teplotni6.8.2021 v 11:58 #124862PetraKčernej čaj
Mozna ze mileny zubarka hy ten problem vyresila:D
tak já myslím, že kdybych se o to pokusila, co mi navrhuješ,tak že by to vyřešila v podstatě už sama ta míchačka 😀
Ale namrazovanim lahve bude vic valit lednice… t
to myslím, že se vůbec neprojeví.- Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.
6.8.2021 v 13:41 #124864FifiPatecek krasnej vespolek preju a Esusovy prijemnou dovolenou, necht si nestrhne chrbat jeste vice! 🙂
To byla noc… Chvilkama spanek, pak vleze chrchlal jeden nebo druhej. Dneska Ruzice uz vychrchlava bilou penu. Snazim se je drzet fakt v klidu, staci par rychlejsich pohybu a kaslik. Jinak maji chut k zradlu, nemaj horecku – takovej prubeh je mirnej? Nebo mam pro jistotu zajet na veterinu?
6.8.2021 v 13:56 #124865PetraKtadýýdáááá jaaadydáááá za chvilinku mizinkááám A JUCHÉ!!
Fifi
Jinak maji chut k zradlu, nemaj horecku – takovej prubeh je mirnej? Nebo mam pro jistotu zajet na veterinu?díky za přání – pro mě je to průběh asi mírnej – není teplota, jedí, nemají zelenej sopel. Stejně, jako by to bylo s dítětem.
6.8.2021 v 13:59 #124866FifiCoby hyperprotektivni panicka jsem si radsi brnkla na veterinu, neb resit neco o vikendu pohotovosti se mi nechce. Mam se tam stavit pro prasky na tlumeni kasle, at se v noci vyspime. Atb zatim netreba. Hrozny poslouchat ty zvuky, chudatka moje ctyrnohy.
6.8.2021 v 14:17 #124867cernej cajFifi
Dobre ze si brnkla aspon te uklidnil a zaroven se jim i tobe bude lip spat. At sou pipinky brzo ok6.8.2021 v 17:19 #124868FifiCajdo
Uzij si zitra vylet! 🙂
Prasky mam doma, neco na noc a kodein do zasoby, kdyby meli suchej kasel. Jestli nebude po vikendu zlepseni, tradaa na vet s nima.6.8.2021 v 18:13 #124870kachnahlodanim michacky posilis chrup
aby to ve výsledku nebylo tak, že z hlodání míchačky máš zuby na …čky
😀6.8.2021 v 18:15 #124871kachnachudatka moje ctyrnohy
to jsou ale šílený choroby, co si ty tvoje zlatíčka pořizujou.
6.8.2021 v 18:55 #124872FifiKachno
Nahodou, psincak zazivam se psama poprvy. Letosek mam samy premiery…
Jo, hele, ten klucina, jak jsem ti onehda kvuli nemu volala, didaktak udelal! 🙂 Jupiki! 🙂6.8.2021 v 19:28 #124873kachnadidaktak udelal!
To je dobře, co bude dělat dál?
6.8.2021 v 20:02 #124874FifiJa ani nevim, zjistim next week od jeho tatky.
6.8.2021 v 20:33 #124875MirkaDtak včera ráno od 5-7 hodin neskutečná prča-já házela pečivo a pekla a zeleninu dělal vedoucí a kolega,no a valily vtipy,a bavily se o blbostech,žádný rozebírání něčeho,kecy o práci a tak,
fakt prča,jsme se nařechtaly,normálně jsem jim říkala,že je s něma prdel:D
pak na kase od sedmi,ani nebylo moc lidí,jak tak hrozně lilo,
byly jsme teda i s vedoucím dohromady 4 skončila jsem ve 2 utahaná jak kotě,protože to že není moc lidí vlastně znamená,že se sthne vybalit a jít včas dom,
ale na kase se člověk nazastaví,a kdyžtak furt může jít vybalovat,píct a tak…
no o půl 3 jsem dojela dom,a odpadla ležet,vylezla jsem kolem 5 hodiny na terasu,Martin šel chvilku ze psama-vyčurat,vykakat dom
a já já se po kafi/čaji a plůeněných grilovaných paprikách se sýrem a pečenými brambory zmátořila a nakonec jsem šla ještě v osm večer k rybníku a zpět-s mýma psama+Max rodičů,u rtybníku jsem s nimi trochu pocvičila a dom
dnes ráno pečení+házení pečiva,
zeleninu dělal jen vedoucí,tak jako dobrý,
ale sám říkal,že včera s kolegou fakt byla sranda-se prostě bavily jak 2 chlapi u práce,pohodička
to já mám furt nějak to,že je to nadřízenej,ale jako kecaly jsme no
pak ovšm skončila sranda,
byly jsme 4 na kase-čtvrtá byla mezisměna,no a já seděla s milou kolegyní,ze které jsem za chvílu byla úpně hotovo,bud jsem zvonila a pozdě a moc lidí ve frontě,nebo jsem zvonila zas zbytečně,že málo lidí,no byla jsem vycuclá jak hadr,sem se už na ten zvonek bála chytit,lidí dost a před druhou když mi měla končit pracovní doba tak jsem šla na přestávku…
no po třetí jsem si odčipla,s tím,že mi jede 4 tak jsem šla k hudebce,jestli tam nebude Martinův rodič,že by mě hodil dom,ten těsně přede mnou musel odjet,a mobil měl doma…
takže říct mu at na mě čeká jaksi nešlo
tak jsem si u hudebky četla a před půl patou doma jak na koni
zase desítka v práci….
paráda,a dnes to bylo fest náročný na soustředění,k tomu mě bolí ruka jak čert jak je natahaná
takže jak sem došla dom,tak batoh letěl na botník a já na sebe hodila jen výcvikovou sukni,čapla vodítka,pamlsky,a v bílých botaskách,černých gatích
hrrr ke křížku zmolou,kde est bláto ,a kaluže vody,šla s náma i Betty,tak
zase ve 3,
vzala jsem to od křížku ještě kus dozadu a zpět-na obloze moc zajimavý mraky zatím….
a na konci vycházky jsem s Žerykem dělala pachový čtvereček,at si unaví hlavu samostatným čmucháním,a nelíce furt s hračkama,
pak prvně v životě i čtvereček 13leté Betty,no a Dafině hledej-ztrtil s uzlíkem a pak už juchů dom
doma vykartáčovat Žeryka,Bettynu,Dfině aspon hlavu,a pak už vana,sprcha,jídlo a hají
a jak sem ležela tak zas-motání hlavy,bosti zad,bolavá ruka-no famozní….
no v nic moc náladě jsem vylezla pak na terasu s kafem,čajem
a ted jsou pséci nakrmení a spí
a já mám klid
a zapomenou li v práci moje číslo a adresu
tak s tam nikoho týden neuvidím…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.