Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,321. až 2,340. (celkem z 5,632)
  • Autor
    kachna

A ze sms nemuzes zavolat nebo jak to mslis? Nebo ze ho nenadiktuji?

je to vtipný, v trasování zásilky je „zavolejte svému řidiči“ a nikde na něj není kontakt (kontakt mám, páč jsem volala pipině na dispečinku).

Ta doprava stojí 2500 Kč.

PetraK

Petrs01
        já chtěla na chovatele koní…

no to já taky, nebo jezdit a nebo do žoloo dělat. a místo toho dřepím tu.

cernej caj

Fifi
          tak rychly uzdraveni:)

Tady celou noc yakze nam naprselo do verandy

Maya

Petrs01
            no jo, ja chtela na vejsku na zemedelku a pak pracovat v nasem statnim hrebcine, kam jsem celou stredni chodila na brigady, na vejsku me nevzali a i kdyby jo, tak by mi do toho hodil vidle listopad bo pak hrebcin statni podnik zrusili a je tam ted hotel, sice s konema, ale hlavne wellness zejo 😀

Maya

kachna
              mas bejt rada ze ti vubec privezou 😀
              ale jako ty sluzby u nas to je fakt nekdy pakarna, ale zas cvici lidi v logistice a postrehu 😀

kachna

No a to jste aspoňn věděly, co chcete dělat. Lůca netuší.
                Zemědělku jsem chtěla taky, mamča usouddila, že chci na masnnou průmyslovku. Ale nelituju. Užž kvůli strejdovi netopeejrovvi a a Peddrovi to stálo za to.
                Asi se mi vybíjí klábosnice 😀

PetraK

Maya

jsme se fšicí mohli sejít u stejný kupky hnoje 😀

PetraK

Hele i kachna mohla bejt u tý kupky 😀

Asi se mi vybíjí klábosnice 😀

ne, blbne intronét, normálně nefunguje – potřebovala jsem najít coop tam u nás, abych tam mohla zavolat a ono to nejde, prostě se udělá stránka bez názvu, nebo se rovnou neudělá nic. chtěla jsem kliknout třeba na sreality na zkoušku a prt.

Petrs01

Lůca netuší.

Není eště malá?

Milena z Prahy

Chacha, já chtěla být redaktorkou a šla na filozofickou fakultu. Tam mi natvrdo došlo, že jednak nechci do žádných stranických médií a hlavně – že tak ňák nic nepíšu! Blbý, no :-(. Tak jsem se aspoň ošmrdovala kolem novin, dělala tam korektorku.

kachna

Tak jsem se aspoň ošmrdovala kolem novin, dělala tam korektorku.

no ale to je hezká práce, to mě strašně bavilo (jsem to dělala v časopisu malinkym)

Není eště malá?

jde do sedmý, kdyby věděla, můžu jí s něčím pomoooooci s přípravou (ppřihlásit na nástroj, kdyby chtěla pedagogiku…), takhle bude „muset“ zabrat co nejvíc všeobecně, aby si střední nezavřeeeeela dvdveře..

Maya

kachna
                            synovec jde do devitky, vubec nevi kam chce, jediny co vi, ze chce tam kam jdou kamosi 😀

kachna

takhle bude “muset” zabrat co nejvíc všeobecně, aby si střední nezavřeeeeela dvdveře..

ne, lépe, s tou nejstarší to nějak neumím 😀

Maya

no tak ja uplne nejvic chtela studovat egyptologii, ale to mi na skole vysvetlili, ze to nejde bo se ten obor uz dlouho neotvira a jako fakt, co jsem si pak dohledala daleko pozdeji, pres 10 let to nebylo vubec otevreny, vono jako tech egyptologu zas tolik potreba neni 😀
                                takhle zpetne vidim, ze jsem mela jit na nejaky muzejnictvi nebo archivnictvi nebo knihovnictvi, to by me bavilo, ale ja ani netusila, ze nejaky takovy skoly jsou, na gymplu nam nic nerekli a kdyz se clovek zeptal, dostal odpoved ze ma jit kam vsichni, vsechny holky sly bud na ekonomku nebo na pedak a to ja vedela, ze to fakt nechci
                                jako dneska to maji deti fakt jednoduchy a jeste jim to neni dost dobry

Petrs01

Mě teda přijde že jsou dnes na děti strašně velký nároky, stylem „jestli nechceš skončit jako popelář, musíš tu školu žrát“. Já úkoly napsala o přestávkách, doma hodila aktovkou do kouta a znovu na ni sáhla až ráno. A ve škole – těch knížek, co jsem pod lavicí přečetla! A jaksi jsem tímto stylem i odmaturovala. Dovedete si představit, že by tenhle přístup použilo dnešní dítě?

cernej caj

Ja taky zjistila asi az v 17 kam chci.. ale.ja byla.na 8 letym.gymplu takze odejit po 6 letech na stredni se zamerenim… 😀 taky nic moc. Ve 14 sem fakt netusila a atej gymol v tomto

Milena z Prahy

Kachna
                                      …no ale to je hezká práce, to mě strašně bavilo (jsem to dělala v časopisu malinkym)…
                                      No, místama mě to i bavilo. Hlavně číst kulturní stránky nebo i sport byl občas zajímavej, hlavně když probíhala olympiáda. Ale když kolem šestý večer narychlo přišly horkou jehlou slátaný vnitropolitický komentáře z domácí redakce, jejich autoři už odešli a nebylo s kým konzultovat věty, co nedávaly smysl… Byla první polovina devadesátých let a psal, kdo měl ruce.

Maya

Petrs01
                                        Co tak vidim, dnesni deti delaji dneska to samy, akorat vetsinou misto courani venku a knizky maji mobily, pocitace a playstationy. Ukoly skoro vubec nemaji.
                                        Jediny rozdil, ktery vidim, je ze dneska maji deti dost krouzku, ale zas to je vetsinou cinnost, ktera je bavi.

cernej caj

Maya
                                          Ja su taky myslim ze dmeska je to to samy

Petrs01
                                          Ja se treba doma.poctive ucila nebo ve skole na „samy“ ne vzdy byly ale… pak na stredni kterou sem si vybrala sama mi toslo jeste o fous lip nez na gymplu, pac na gymplu de to muselo a na stredni me to bavilo

Nicmene porad je problem ze vetsuna lidi zjisti az davno po stredni co je jejich zajem vlastne…

Kachna
                                          Tak to je teda dost smutny

Milena
                                          Kazda prace asi ma svoje no. Ackoli zase de clovek dostane k zajimavym vecem ale vykoupeno obxas slataninama.. no ja toho naslatam desitky stran, slataji me bavi:D

kachna

Martin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,321. až 2,340. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.