- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.5.2024 v 16:58 #171765
Denny
PetraK 🍀🍀🍀👍super
8.5.2024 v 18:50 #171766MirkaD
tak v pndělí odpo k obvodní,pak k psychiatrovi-u obvodní jsem vyfasovala léky na ucpaný nos a fastum gel,u psychiatra milion krabiček antidepresiv,
+jsem si za 800kč na 2 měsíce koupila léky na přechod,protože 3 krát za noc se pěvlíkat a spát mokrá jak myš mě nebaví….:-(),800 je teda píálka,když není jistý,jestli to zabere,….
no šla jsem na bus,po cestě jsem si koupila bambusový elastáky dlouhý až na zem a ještě dál…-jsou mě prostě dlouhý no…:-)
a v LIDLU za 200 trekinkový sandále…,
dojeli jsme s tatkem,,Martinem a máti dom,já šla chvíli ze psama,
a poseděly jsme na terase…
v úterý deštivo,pršavo…
za deště jsem šla vyvenčit na flexinách kousek po dědině mý 2 psy-otráveně jsem je táhla za sebou..
a ve vjezdu jsem na střídačku pod střechou cvičila ze všema 4-otočky a kroky a packy a přivolání+s Dafi obíhání psů a židle a nošení klíčů+couvání a s Žerykem hraní,blbnutí+chůze u nohy,
takhle jsme se všichni 4 na střídačku vyblbli,a pejsci šli dom,
já do vany,
a pak na půl 11 na masáž-gumáky+nepromokavý oděv z DECATHLONU
masérka mi namasírovala záda,šíji,a hrudník+trošku i ruce+ bankování…
po hodině jsem docupitala dom,dala si oběd a jela jsem za hodku busem v oblečku a dešti do knihovny pro detektivku od Michaely Klevisové*-Drak spí,
pak do knihy za Aničkou a na 14,00 k psychologovi-tam během hodiny došlo jednak k několika AHA MOMENTŮM
A JEDNAK JSEM SI NAPLNO UVĚDOMILA JAKEJ JE ROZDÍL CHODIT S KAMOŠKOU NA KAFE/POKEC A ROZDÍL K PSYCHOLOGOVI!
teda takhle-já jsem ten rozdíl věděla a vím,jinak bych tam nechodila.
Ale,onehdy se mě na to v BK ptala má tzv. druhá mamka,a že je to podle ní zbytečný,že je to stejný jako jít si pokecat s kamarádkou,a k čemu a proč tam chodím?
a dyt mě stejně nic neporadí!
no tak v úterý jsem si to mimo jiné jasně uvědomila
ten den bych jí na to neuměla jasně a STRUČNĚ!!!! odpovědět-ted už bych uměla říct proč tam chodím-no rozhodně to není pro mě zbytečný,to ne!vyvenčila jsem psy,šla jsem si na hodinu lehnout a šly jsme k máti,
dnes ráno-od půl paté vzhůru…
bolel mě celej člověk:-(,:/
záda,zápěstí,prsty…
tak jsem si četla
a po snídani jsme sbalily psy a jely s tatkem na výlet do…….Milotic:-))))
tatka tam kdysi dělal zábradlí,bydlel tam a tak…
tak po letech,
tak jsme prošli park,i ze psama jsme šly na tu výstavu-do té bývalé konírny,kde obrázky,řemesla,panenky v krojích dračí sluj a tak….,
odsud jsme jely na Mohylu míru,pak na Žurán-na obou místech byly i cizinci,Mohyla míru byla uzavřena,zrovna se opravuje,vylepšuje,kolem se mohlo,dovntř ne…
pak jsme jely do Slavkova na oběd-táta nás pozval-meníčko
výběr ze dvou jídel+polívka,
my se najeli a psi si odpočli od chůze a auta,
pak ještě Bučovice hřbitov,kde jsem já šla okolo vyvenčit psy a chlapi šly na hřbitov-tatky jako kameníka zajímala urna…
a jelo se dom..
já šla do 3 hodin spát,
Martin dělal dřevo a sekal dvůr,pak jsme šli posedět na terasu všichni,
DAFI se mnou v dece na klíně,Žeryk na střídačku v pelíšku+mu Martin házel hračku…:-(((
v pelíšku jsem se ho snažila zakrývat,protože chladno…
pak nakrmit psy,dát vyčurat Dafču
a jít ven chvilku ze psama rodičů a Žerykem do dědiny,
zítra jedu do BK8.5.2024 v 18:52 #171767MirkaD
Deynyky krásný fotky kočenek!!
PetraK-ale to je s Bubškou velevýbornáááá zprávička!!!!!!!!!!
8.5.2024 v 19:48 #171768Thielli
Denny
krasny fotky. Opet. 🙂8.5.2024 v 20:42 #1717698.5.2024 v 20:43 #171771MirkaD
a kytička
9.5.2024 v 5:07 #171773Denny
Morgen,
tak opět v kolbence…a chybí mi co? Chybí mi čaj…takže až v 7 otevřou, musím pro něj. A to máme doma asik 100 krabiček.
Vypadá to na krásnej den, Roman je dnes doma, němci včera neslavili (kupodivu:-)) ale slavěj dnes Nanebevstoupení Ježíše Krista, ale oficiálně je to den mužů, takže jezděj na kolech, zvoněj, mají mladé větvičky za řídítkama a hlavně co? Hlavně chlastaj !
Předevčírem jsem trochen sestavovala kuchyň a spadlo mi prkno na prstík na noze, tak jsem krvácela a bolí au, takže mám sandále a jelikož nebylo úplný teplo, tak taky ponožky 😀9.5.2024 v 6:28 #171775PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jo, tak už zase u pásu, jak píše Dennyky.
Sfíně plzácký mi sežraly čínský zéli, který jsem si vysela a který mi krásně lezlo a já se těšila, jak ohaříci budou mít domácí variantu.s Bubiškou se má tak, že prostě je to moje stará paní, no. Nebude tady do sta let,takže jako bez komplikací to není-protože mozek prostě nejede na svou kapacitu, to ne. Nesmí se rozradostnit, jinak to s ní flákne, tak jí dycky ráno halt zkazíme den a bude to dobrý 😀 😀
tali se taky evidentně stará, aby to bylo dobrý a dycky mi momentálně zkazí den (hodná talinka někde v koutě), takže má o mne asi starostě 😀 😀Mirka – krásná tráva s rosou.
a Dennyky má krásná nálodovky, jako dycinky. Nechce vyzkoušet ten Traumaplant? Měl by být i na zhmožděniny. nebo si najdi kostival jako takový, potluč listy a přikládej. Chudero
9.5.2024 v 7:05 #171784Zlata
PetraK
Bubišce dej odpo až se vrátíš ode mě blemc,že jí zdravím,pak Tali a Rumíčkovi.
Trixa se teď skoro každý ráno chodí pomazlit do postele a pomáhá mi umýt obličej,asi abych neplejtvala vodou.🤣🤣🤣Denny
Prstík líty,líty,zas to vem z druhý strany, aspoň ho cítíš🤣🤣🌞Já si před několika dny všimla až když jsem si obouvala ponožky,že mi Micák kousl do palce u nohy,a tečou mi krvinky🤓,asi jsem mu v noci překážela🤓🤣9.5.2024 v 7:23 #171787PetraK
Zlatko – moc ráda to Bubišce a ostatním vyřídím.
Trixa objevila svůj nový úkol, že jo? Není nad takovoudle ranní hygijénu 😀že mi Micák kousl do palce u
smeták jeden roztahovačnej!! 🙂9.5.2024 v 10:06 #171794Petrs01
Holkýýý, vy ste tady takový chytrý… nebo aspoň zkušený 🤣
Udělal se mi koutek. Prakticky okamžitě jsem nasadila zinkovou mast a Bčko a – nic. Stále mám koutek, už dva týdny. Je to peklo. O to větší, že já prostě do takovýchto věcí fuuurt reju. Ale zatím to vždycky i přes to koutek zabalil rychle, tenhle je jiná třída. A tím, jak se to dlouho nehojí a já do toho tak dlouho dloubám, tak už je to teda KOUT. Nebyla by nějaká zázračná rada? (nešahej si na to, já vím, já vím… a pak se přistihnu jak jednou rukou účtuju a kde že je ta druhá – ježiš já jsem kráva, už je to zas do krve… no tak asi tak).
9.5.2024 v 10:09 #171795Zlata
Petrs
Ono to láká furt dloubat.
Já matlám furt zubní pastu.Teď mám paradontax.Občas pomůže.9.5.2024 v 10:45 #171796Milena z Prahy
Petrs
A co ta tvoje kouzelná mast na odřeniny všeho druhu? Samozřejmě jsem zapomněla výrobce.9.5.2024 v 10:52 #171797Petrs01
výrobce
Přece Uriáš 😉
Vidíš, to mne nenapadlo, vyzkouším.9.5.2024 v 10:55 #171798Denny
Petrs01
já na koutky trpěla často…oba dva najednou a měla jsem je přes půl roku v kuse třeba…bolí to dost.
Nicméně co mi pomáhá je Actimaris gel
https://www.actimaris.cz/produkt/actimaris-gel-na-hojeni-ran-20g/
A kdyby to byla kvasinková infekce doporučeno lékárníkem s dobrým výsledkem
FungicidinTím Noupáním si tam můžeš zanést infekci
Zlatko ta pasta…to je dost přežitek
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Denny.
9.5.2024 v 10:58 #171800Denny
PetraK
von ten prstík zas tak hroznej není, jen citlivej 🙂vobrásek trochen přehání 😀
9.5.2024 v 11:44 #171802Zlata
Denny
Když já to během chvíle a)slížu b)smažu
Taky si myslím, že je to placebo efekt,ale aspoň trocha bylinek v tom je.🤷
Babička říkávala drž si tam látku namočenou v heřmánku nebo řepíku, jenže to aby měl člověk třetí ruku .
Jedu si nakoupit, svítí 🌞, ale žádný velký teplo není .9.5.2024 v 11:48 #171803Denny
Zlatko
já zase furt jím,proto si to mudlám většinou na noc 😀9.5.2024 v 12:48 #171804Denny
Ňuňu to me dostalo, hláška v oharich: „Niekto fúzaté?“ slovencinaje krasna řeč 🤩
9.5.2024 v 12:56 #171806PetraK
Dennyky
Ňuňu
no to je fakt ňuňůů!! Ejch, to by se mi líbilo, ščenátko, huž dlouho jsem neměla ščenátko a mít už asi nebudu. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.