Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,901. až 1,920. (celkem z 1,973)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

JÁ VÁM DÁM VY HAJTRY JEDNY, ŽÁDNEJ KOBEREC!! TILDU NA VÁS!

Trošku jsem zahlcena částečně prací, částečně tím, co se nemilého kolem mě děje a dít bude (nic co se týká ohaří smečky, to vůbec, ale přes to, že se to netýká mě, tak se mě to dotýká moc) a tak jsem trošek beználadová, tak se jdu aspoň nahlásit. A jdu poslat Thielli emila, kdy to nejspíš pojedu tím vlakem, aby měla přehleda.Jestli teda jede. Přiznám se poctivě, že dočíst jinak nemám šanci. doufám, že se neděje nic tragickýho??

Thielli

Jestli teda jede.

Thielli jede. Teda pokud nebude po smrti, tak jede.

Thielli kopíruje pro Zrzavce jedinou důležitou informaci, kterou nehodlá Zrzavcová dočíst:

PetraK
        důrazně žádám, aby již nebyly ve vašich článcích zmínky o buchtách s ořechy, likéry a másly… když mi kapaly sliny až na zem, přišla hnědá a povídá „A ty mi příště říkej, že já jsem prase, který se neovládá.“

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci uživatelem Thielli.
        Denny

Maya
          to tam toho mate vic nez v Praze
          jak bez pr*ele….
          samo, že by chtěli něco jinýho, třeba koupaliště na které by pak stejně nechodili, páč cituji „Tam byla ta kráva sousedka“ 😀
          Přitom je tu úžasný bazén v Sebnitz 20 minut pěšky z díí píí a stojí 5€ na celý den. Tj 125 Kč.
          Já bych chtěla hřiště pro psy, třeba, že? Ale asi bych tam chodila jen já 🙂
          nicméně já jsem asociál a raději s ním půjdu sama do lesa, tam se vyblbne taky 😀
          Vlastně se asi budu těšit když nám to s Romanem bude klapat, do domku pod Milešovku 🙂 tam je to kolem samý pole a louka, tak snad to tam tak zůstane

PetraK

Thielli
            , aby již nebyly ve vašich článcích zmínky o buchtách s ořechy, likéry a másly… když mi kapaly sliny až na zem, přišla hnědá a povídá „A ty mi příště říkej, že já jsem prase, který se neovládá.“

😀 provedu, páč sundávat audorýdu nelze, to je jasný 😀

černej čaj míří do Holandska? Tak ščastnou cestu!!

Denny

Jeden olej…
              Míla vede o víkendech kurzy pro dospělé. Této paní je 75 let a namalovala svůj první olej…není to pecka? Viděla jsem jej v procesu před týdnem v ateliéru.
              I tyto práce uvidíte v ateliéru 🙂

Attachments:
              Maya

Denny
                to je krasny obraz, pani je sikovna

PetraK

Dennyky
                  bomba!
                  a tím pádem nejedu, protože ty moje obrásky vedle toho………vostuda!

Denny

Maya
                    zcela neskromně si troufám říct, že tohle pod dobrým vedením zvládne téměř každý. Ale sranda to není, je to o hodně náročnější než pastel kterým jsme malovali před x lety. Byla tam s námi i tahle paní našla jsem to rok 2019
                    mně se líbí jak má každý svůj styl 🙂

Attachments:
                    Thielli

PetraK

si blbá, fakt. Jak si velká, tak si blbá. Neva. Sraz v kupé.

Denny

PetraK
                        rotože ty moje obrásky vedle toho………vostuda!
                        To je ále úplně jiná technika :-DDD

Thielli
                        Jak si velká, tak si blbá
                        no to zas není tak moc 😀

Denny
                          PetraK

Dennyky
                            koukám, že malej Bobeš se rozjel 🙁
                            aspoň to na důchod budeme mít k sobě blíž 🙂 a budeš nám prodávat japka ze sadů.
                            Pivo za Tebe zdatně vzal v pátek Brtnik. Po očkování tetanus a další hnus a pak se divil, že mu ráno bylo víc, než nevalně.

PetraK

Thielli
                              Jak si velká, tak si blbá

má pravdu přecetkýně:
                              no to zas není tak moc
                              páč já sem prtě. potíže má jen Brtnik se svýma bejvalýma skorem dvěma metrama 😀 já sem v pohodě 😀 podle vejšky jsem hrubě inteligentní!!!

cernej caj

Maya
                                V eshopu jak to ze to neni jutny kdyz chci vratku penez? Prece to nemuzu je tak poslat zpet?

Denny
                                Taknto je k zlosti

Poznavacka, tulipany, mlyny, kakao a syry:D jedeme 4 autem, to bude zajimavy. Ridic je chudak jen 1

Milena z Prahy

Černej čaj
                                  Jú, Nizozemsko, to bych si dala taky říct 😻.
                                  Kvůli Holandsku jsem před mnoha lety dostala od nějakýho brotgébra sprdunk, od tý doby si pamatuju správnej název 😀.

PetraK

Přeju všem hezký volno, já mažu za chvilku domůůůůů
                                    edit a zítra mažu na veterinu. S Bubiškou, tak jí držte palce.

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci uživatelem PetraK.
                                    Maya

cernejcaj
                                      muzes, do 14 dnů, nektery eshopy davaji i vic dnu na vraceni, vratit zpet bez udeani duvodu a meli by ti vratit penize vcetne postovneho
                                      to plati uz leeeeta 😀
                                      neplati samo pro veci, ktere nejde vratit, jako spodary nebo veci na zakazku, ale gate v pohode
                                      ja vetsinou platim na dobirku, tak prilozim jen papir Vracim v zakonne lhute, penize mi poslete tam a tam

Petrs01

Přesné…

Attachments:
                                        Denny

Dnešní hračičkování

Attachments:
                                          PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Bubi hlásání – tak : srdce dobrý, plíce dobrý, jest to neurologický, takže máme nějakou tu podporu pro starou hlavu – krom toho, co už dáváme, a taky máme v injekční formě pojistku záchrany.
                                            Bubrdle byla na pana dochtora načtvatá – asi půl vteřiny, než jí dal pičkůta 😀 😀 . Zbejvající dvojka si střihla prohlídku a očkování a za odměnu jsme si fšicí dali…………. prasáckýho……. nekynologickýho hamburgra. V lese! To byla snídaně 😀 😀 . TAliprdnice, kdyby mohla, vrátí se a vyloupí Mekdonalda 😀 😀

Děkuju všem za držení palcůch a jdu řezat dříví.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,901. až 1,920. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.