- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23.4.2024 v 13:18 #171138
Denny
PetraK
BÉTE MÍT MIMINKO??
stačí mi těch 5 doma :-DDDHele z Romana je obložená houstička, hned když přijede z práce a dá si káva 😀
Tohle je prostě DOMOV 🙂
23.4.2024 v 13:19 #171140Denny
ZLATKO , ČAJDO
krásné setkání 🙂23.4.2024 v 13:22 #171141Maya
PetraK
asi zalezi co u kose uprednostnis a upozadis
ja kdyz shanela ty kose, tak me se libilo tohle, ale zas to ma debilni otvirani
https://favi.cz/produkty/p/kos-na-trideny-odpad-albula-cappuccino-40-l23.4.2024 v 13:33 #171142PetraK
Maya
mně se právě do toho pytlování moc nechce. Na druhou stranu – ke kontíkům to máme kus cesty, takže…táhnout se s celou popelnicí bude asi blbost?
my jako pytle používáme recyklaci – tedy co kde v čem přijde, nebo má třeba Brtnik v práci, že v tom něco přišlo, takže pevný docela. Na konzervy používat pytel musíme, protože tam není třídící konťas, ale dává se to hasičům nahromadu a oni si to pak odvezou a mají za to prachy. No uvidíme, proberem to doma. Ty Tvoje jsou myslím pro naše účely malý, min. teď v tuhle dobu. Jsem zvědavá, k čemu dojdeme 🙂 díky.23.4.2024 v 13:36 #171143PetraK
Zlatko, černej čaji
ano, moc hezký setkání a podle poslaný fotky v emilu soudím, že i Zlatka si to moc užila. Zabořit čumes do kožíšku.
23.4.2024 v 13:48 #171144Zlata
Ferinka i Charlie jsou úžasně heboučký, chlupatý a roztomiloučký.
Mawe s manželem jsou moc hodný,že zajeli.Poslala jsem je k rybníkům u Novosedel a Zbudovu, doufám, že nikam nespadnou,je to tam takový užší.
Denny
Vobložená houstička je super.👍- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
23.4.2024 v 13:54 #171147Maya
PetraK
pokud mate nejaky pytle, ktery ti tam budou pasovat do toho ramu, tak asi proc ne
to jak jsem davala odkaz, ono jsou ruzny velikosti
ja kdyz chodila do kontiku taky kus, tak jsem proste mela tyhle tasky poveseny na zdi a nosila jsem to tam rovnou v nich
https://www.greenstore.cz/tasky-na-trideny-odpad23.4.2024 v 13:59 #171148Zlata
PetraK
Když musíš ten odpad sama odnášet,tak jsou jak píše Maya takový velký tašky.Já měla dvě do auta na nákup,dycky jsem jenom přehodila do kolečka.Ale vypadaly jinak,byly to modrý nákupní obrtašky.- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
23.4.2024 v 14:36 #171153Kimi
My u nás máme fajn systém na třídění odpadu. Já mám ve sklípku stojan s barevnými víky na tři velké pytle – plast, kovové obaly, tetrapaky, od města jsme dostali tašku na sklo, na papír sháním krabice. Funguje pravidelný svoz tříděného odpadu. Každá domácnost dostala nálepky s popisem odpadu a individuálním QR kódem. Pytel musí mít stanovenou minimální váhu. Před termínem svozu večer dám pytel nebo krabici ke kontejnerům, které máme před domem na směsný domovní odpad a speciální firma odveze, QR kód zaregistruje a já z toho mám slevu na poplatku za odpady. Na portálu občana si to pak můžu ověřit. Tak jsem zjistila za loňský rok, že někdo dvakrát sundal z krabice s papírem moji nálepku a zřejmě ji nahradil svou. Když jsem to byla řešit na úřadě, poradili mi, ať si vždycky ten kód vyfotím. Takže do kontejneru nosím jen to sklo. Ve vedlejší vesnici mají dokonce na jednotlivé druhy speciální barevné již označené pytle. Od příštího roku se mají kontejnery na směsný vážit a budeme poplatky platit za váhu. Navrhla jsem výboru SVJ, aby pořídili na kontejnery gravitační zámky, protože do našich kontejnerů házejí netříděný odpad i obyvatelé z domu přes ulici, kteří to mají k našim kontejnerům blíž, než ke svým. Máme po městě mnoho stanovišť barevných kontejnerů a dokonce na mnoha místech jsou odpadkové koše po čtyřech na stojanu, barevně označené na tříděný. Smůla je, že někteří lidé to neakceptují, odhazují odpadky, jak jim z ruky vypadnou, ani ne do koše.
23.4.2024 v 15:09 #171154Milena z Prahy
Denny,
jsi moc prima ženská, že se snažíš tý paní pomoct 😻.Zlatko,
gratuluju k návštěvě, oba kožichy jsou vyloženě psychoterapeutický ❤️.23.4.2024 v 17:46 #171155cernej caj
Zlatka
O ape v tech serpentinachbjsem muzi rikala, ze se nedivim, zes je zminovala:) na rybkikach byly polaci, volavky, labute a potapky.Vsude tady sou potapky:D
A veceri sme uz zblajzli, mnam, miluju peceny maso ale neumim ho tak upect:D
Denny
Paradni idylka:)My mame vlastni popelnice pred domem takze paradicka
23.4.2024 v 18:29 #171156Zlata
Černej čaj
Jj,potápek je tu hodně,dřív tu bývalo i hodně racků,teď skoro zmizeli.A měly by tam v okolí být i divoký husy,ty ale teď sedí.
Pecený maso je jednoduchý.Strcíš s pekácem do trouby ,občas zkontroluješ ,vytáhneš když je měkký.A pečeš nejdřív přikrytý, když je skoro měkký,odkreješ a necháš zrůžovět.Přikrytý tak na 170,odklopený zvýšís teplotu tak na 200.Tohle jsem ani nepodlívala,bylo by to zbytečný.23.4.2024 v 18:37 #171157Fifi
Brypodvecir vespolek,
v noci zase pekne mrzlo, dokonce i koprivy jsou spaleny.Dennyky
Ale moc pekne je R. oblozenej. 🙂 Drzim palce, at se ty pani povede nejak pomoct, asi to nebude uplne jednoduchy, kdyz ma doma takovyho magora. Huf, at to klapne a domluvis se se sousedama! A bytecek zacina vypadat pekne, az si to tam zaprdite, zabydlite, to bude bajo. 🙂Milo
Vim, ze to je brzo, ale nepremejsleli jste o nejakym domacim mazlikovi? Zviratko k vam nejak patri, vim, zes driv premejslela treba i o pejskovi…Cernej caj
Zrovna jsem se chtela optat, co vam Zlatka dobryho uklohnila. Parada, ze se takhle protinas se zdejsima clenkama na dovce, Ferinka je tuze tuli. Aaaach, dudek. Zavidim.Raven
Tyjo, tak lunak. Bajecna zachranna akce, verim, ze se vrati zpatky do prirody.Esusova
pruhatej idiot na kterýho už jsem posléze křičela přes půl vesnice a jemu to bylo jedno.
U vas byl na navsteve Pepin? 😀 Ten mi zase dava kapky, asi se mu zacinaji spinat hormony. To fakt chces u tvora, kterej nevnima doted… Zacina to zvedat nohu, je to zmateny, tak nekdy cura se zvedlou predni, blbecek. 😀23.4.2024 v 18:39 #171158Thielli
Petrs, Petrs, kde je Petrs!
Vlezla jsem ted do Vltavy a udelala 18 temp! Mam o tri cisla mensi velikost tela, ale ta duse!
Diky, zes me hecla. Je mi o dost lip nez vcera, kdy jsem nemyta lezela pod dvema dekama v kempu a cvakala zubama.A jdu vas konecne docist 🙂
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 3 týdny uživatelem Thielli.
23.4.2024 v 19:22 #171162cernej caj
Thielli
Teeeda ty ses sikovna a krasna fotka!Jestki se po plavani v ledu hubne tak tam snad taky skocim:D
Fifi
To teda je zmateny zvire:DZitra ma byt bez deste tak jeste jednu kochaci, ferinka je uplne tuha, tu dokaze zvednout z gauce uz jen miska se zradlem:D
23.4.2024 v 19:43 #171163Petrs01
kde je Petrs!
no v bazéně, kde asi 😁
Šikovná jsi, dej si piškůtek a zítra tam vlez zas. V pohodě prodýchat. Kde že to jsi?23.4.2024 v 19:50 #171164Thielli
Petrs
Na Živohošti. Planuju to i na zitra. Ale tedy pálí to tělíčko i když jeden vyleze.23.4.2024 v 19:52 #171165MirkaD
tak dnes jediný volný den…
tak ráno jsem na moje poměry vstala v 8!
Dafi nechtěla jít čurat,Žeryk byl ráno s Martinem-se z té holky picnu…
no takže ven šla až rovnou na vycházku v 9-venku vichr a zima,
tak jsem šla i s Betty ke křížku a zpět-žádný cvičení na vycházce a hraní-žádný prodlužování vycházky tímto-prostě rychlým krpkem ke křížku a zpět,trošku hraní na zahradě a dom
doma jsem teda Dafču vyčesala-v BK jsem zapoměla drátěný krtáč na Dafču-ten z těch pidi zahlých drátků,a rtěnku 😀
tak bez ksrtáče se měsíc obejdu-mám hřeben,s 2 řadama zubů,krtáč štětinový a trimovací hrabičky,
tak jedny hrabičky,furminátor a hřeben,pak Žeryk,a půlhodiny v prčicích:-D
no pak jsem jen umyla nádobí,pověsila prádlo,vytřela,
poslouchala jůtůbů rozhovory a po obědě jela do knihovny,měla jsem tam zamluvený knížky,
zpět mě vzal Martin,poté co jsem si teda šla koupit novou rtěnku:-)
na to,že se občas maluju si vystačím s málem-rtěnka,řasenka,3 tužky na oči a mejkap-vše po jednom+2 laky na nehty…..,
doma jsme šli dělat to co dělá nejradši Dafík-a to je hned po jídle spaní,
k večeru jsme šli ze 3 psama jen kousk k lípě a zpět,Žerykovi se hodila 2krát hračka,Dafík ukázala lavku a šlo se dom,máti došla urna a úmrtní list,
tak dala urnu na zahradu do altánku,at si to tam naposledy tatka užije…divný,tam tu urnu vidět…:-(doma jsme se mrkli na Colomba,a ted tam jede Holka na zabití,
Čajíku-bezvadnou návštěvu jste měly,závidím,jak budeš za chvíli znát všechny holky tu:-)
a krásně se o vás Zlatka postarala!Denny-tak jsem zvědavá,jak se paní povede,a jestli se nějak povede pomoct!
seš skvělá,že se do toho pouštíš!!
a byteček už se vylupuje!23.4.2024 v 19:55 #171166MirkaD
Thielli-paráda,takže už jsou tu 2 plavkyně v ledu a sněhu!
to je stejně super,jak se tady lidi inspirují!!!
a nevím,jestli je fajn,že je hnědá na táboře hodná,
možná by bylo lepší,kdyby předváděla to co dělává na vycházkách?
Aby se to vidělo v reálu…,
Ikdyž přeju,že je hodná a vzorná,to přeju moc!23.4.2024 v 20:20 #171167Petrs01
pálí to tělíčko
dyť to má 10 stupňů 😎
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.