Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,561. až 1,580. (celkem z 1,973)
  • Autor
    MirkaD

ještě mám takový dotaz
      na chovu zvířat psala Efe,že její fenečka adoptovaná má málo nasvalený zadní nožky
      no a Dafina má celý život totálně hubený zadní nohy,je prostě tlustá z hubenýma zadnima nohama
      Žeryk vysvalovanej,Dux byl vysvalovanej,-oba vášniví aportéři,
      Gero nic moc,Dafi taky nic moc…
      jak nasvalit psa,?
      mě přijde,že to jde dobře u aportérů….
      tam,že to jde samo,jinak nevím….
      u Dafi se snažím,aby se každý den na vycházce proběhla,když jsou ty lavky,pařezy tak běhá sama,jinak luše,a pomalu kráčí-dá se říct,že se vleče:-)
      Žeryk třeba běhá první část vycházky a pak chodí krokem za nohou/nohama

Fifi

Mirko
        Z my zkusenosti ma pes bud predni nebo zadni nahon, vyjimecne pes vyroste k zapojeni obou naprav (Ruzice tak vypada).
        Pokud nema vyslovene ortopedickej problem, dysplazku, da se beznym pohybem neco dohnat, ale zase umerne veku. Nebo plavani v lete, u psa neplavce jen courani ve vode. Jenze potrebujes vedet, jestli pes opravdu nema nejakou diagnozu, takze rtg loktu a kycli, patere by mel bejt zaklad. A nez o nejakych svalech vysvalovanych by to melo asi byt o rovnomerny zatezi prednich i zadnich noh, ideal reha cviceni pro psiska, balancni cviky a tak. Dafca zdravotne ma neco za sebou, bych se klidne smirila s tim, ze ma hubenejsi zadni, pokud nekulha a tak. Ji vem nekdy na to psi fyzio a uvidis, treba ji to pomuze a ty se naucis, jak to s ni delat.

Milena z Prahy

Fifi
          Zvířátko nový bych brala hned ?. Ale rozum a Robert nabádají, že jsme teď měli nějaký doma osmnáct let a kvůli tomu jsme se skoro nikam nepodívali. Tak si dáme od zvířete chvíli pauzu a pak uvidíme.

Fifi

Milo, jasny, chnapu, roztahnete kridla a pak, az bude spravnej cas, polapite neco do paratku. 🙂

Denny

Bré ranko,
              co se týče týrané paní, hned po ránu mám dobrou zprávu, že jsem mluvila s pár lidma z bytovky a jdou do toho se mnou.
              Á povalím hned po ránu k sestřičce, páč jsem si včra čistila uši tím úžasným sprejem a mám zalehlo.
              Jak jsem v noci nespala, tak jsem se doma včera najedla, natáhla kostru a…spala jsem od 17:30 do 19:30…no paráda 🙁 a to jsem chtěla jít dělat něco do bytu.

Mílo…
              když odešel Bukáček ohař,kteréh jsem měla před Connie, tak jsem si taky říkala, že pár měsíců vydechnu, přece jen pro člověka, který je na psa sám, je to dost záhul…no Bukáček odešel v červenci a koncem října už se narodila slečna Koníková…a to jsem začala pátrat už možná někdy v srpnu, ale fenky nebyly.
              Prostě jsem jen nevěděla co s časem, protože jsem byla zvyklá na ten režim, přijít z práce a nic.

Denny

něco k dnešnímu článku

Attachments:
                Zlata

Denny
                  Super fotky.
                  Já od tý doby co umřel Andy mám taky to nějak rozhozený.Už vůbec ráno nevylejzám, hvězdičky akorát z okna.
                  Jináč mám trochu radosti,se snachou už celkem normalně komunikujeme,dokonce mi odvezla sama od sebe muže na chirurgii a posléze na kontrolu,páč si zlomil ruku.
                  Včera jsem koukala,pomrzlo kiwi.

Maya

Denny
                    tak to je super, kdyz vas bude vic, tak snad neco zmuzete
                    Thielli
                    gratuluju, to je odvaha teda v tyhle kose, me uplne staci cesta vlakem rano kde uz se netopi, mela jsem tak ztuhly ruce, ze jsem myslela, ze si ani neotevru dvere a nevystoupim, lezt do vody, tak me klepne 😀

Zlata

Co to čtu??
                      Thieli vlezla do Vltavy v téhle kose!!Máš můj obdiv.
                      Teda ono stačí na otužování jet v létě na Lipno a chytit deštivé počasí.?

cernej caj

Zlatka
                        Ale to sou skvely zpravy! Tak samd jen tak dal! 🙂

MirkaD
                        Ja bych jak fifiova rekla asi ty balancni cviky ale zaroven ma pravdu s tim, ze malokterej pes ma nahony na obe napravy.

Vem si lidi… bud mohutny vrsky a hubeny nohy, nebo silny vrsky a hubeny vrsky, malokdo je stavenej stejnomerne.

A aporteri asi hodne makaj zadnima pri startech a tak.

U feri me nikdy nenapadlo to zkoumat, ta je podle me soumerna celkem.

Milena
                        On az bude cas tak nejak prirozene asi zacne byt smutno a ted si uzijte pripadny cetsovani:) prece jen jakekoli zviratko je proste statost a koule na noze a nekdy clovek bez te volnosti nezjisyi, ze to proste bez zvirete neumi a nekdy zjisti, ze si to predstavit neumel ale je to taky skvely.

Maya

MirkaD
                          co vim tak psum s dysplazkou nasvalujou zadni behama do kopce

Maya

rano me prastily do ramen dvere od vytahu a od ty doby me boli nejaky sval m ezi ramenem a pateri, myslela jsem, ze to prejde a prt
                            jako kdyz si nezrakvim zada sama, tak mi je zrakvi neco jineho, fakt parada

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

MÁM TO DNESKA TAKHLE

Takže jsem tu až tetkon ale musim!

VELEVYCHVÁLIT THIELLI, TY JO!!! MÁŠ MŮJ PŘEVELIKÝ, PŘEVELIKÝ OBDIV!! JAKÝ TO BYLO? JAK TI BYLO A JAK SEŠ PYŠNÁ A PŮJDEŠ TAM ZNOVA?? TYY VADO, TAKHLE BEZ PŘÍPRAVY!! MOC GRATULUJU

A VELEVYCHVÁLIT DENNKY PROTOŽE TY JO!! TA FOTKA ZA SKLEM!! TA JE!! TU MUSÍŠ, MUSÍŠ NĚKAM POSLAT, NĚJAK JI ZVIDITELNIT, TO JE BOMBA NÁPAD, PROVEDENÍ, ÚÚÚŽASNÝ.

A POLITOVAT MAYAu, PÁČ TAKHLE SE ZMASAKROVAT TO JE K ZBLÁZNĚNÍ. UŽ SI NESTĚŽUJU, ŽE MÁM OD RÁNA DEN FAKT NA PRT.

NO A POLITOVAT FIFI, PÁČ S PRUHATCEM JE TO TAKY NA PRT PORÁD, CHJO TEDA. ČLOVĚK BY MĚL MÍT RADOST A NE SE TAKHLE PINOŽIT, PROTOŽE TO JE PAK ZOSOBNĚNÁ FRUSTRACE.

Dennyky – doufám že:
                              se podaří paní nějak pomoci, dík za tu aktivitu!
                              se podaří to ucho uvolnit. Brtnik s tímhle bojuje furt, naučil se to ucho si vyplachovat sám.

Mílo – přeju, ať ten čas, kdy budete bez starostí vede potom k tomu, že CD k vám pošle toho pravýho, či tu pravou.

Mirka D.
                              to taky jsem nasvalovala aportama do kopce. ale teda já jsem měla psa v pohodě a mladýho, prostě jsem od začátku posilovala tyhle partie takhle.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem PetraK.
                              Attachments:
                              cernej caj

Denny
                                Jo tu fotku mas fakt uzasnou, ja vedela ze sem neco zapomela napsat ale nekohla sem si vzpomet:D

Esuska
                                Lasice?

PetraK

Černej čaj
                                  Jo tu fotku mas fakt uzasnou, ja vedela ze sem neco zapomela napsat ale nekohla sem si vzpomet:D

😀 😀 stárneš! a nebo dementníš 😀

Lasice
                                  kousek vedle

PetraK

Pánbůh trestá do tří – minut, hodin, dní….. to mám za to, že si tady tropim srandu z černýho čaje, že stárne nebo dementí. Já už jsem evidentně stihla vobojí. protože!!
                                    Já jsem se zapomněla hrozně moc pochlubit. víte, co jsem dneska viděla ??
                                    Husy! Divoký husy a měly už i mladý!! 😮 . To byla krása. Oni snáší v březnu, sedí 28 dní, takže to asi ještě stihli to dobrý počasí a teď už vodí 😮

Kimi

Hned ráno jsem si vydělala☹?. Nesmím kvůli ledvinám zdejší tvrdou vodu, tak mi Jakub koupil filtrační konvici, vnitřek s filtrem má být v ledničce a když jsem ho ráno vyndávala, vypadl mi ruky a rozbil se ??. A to jsem si minulý týden koupila novou sadu filtrů. Musím rozmyslet, jestli do obchodu tady, nebo do Žamberka do Orionu, abych ty filtry využila, nevím, jestli by byly použitelné i do jiné značky konvice. Minulý týden mi přestal fungovat mikrofon na SKYPE (využívám ke kecání se vzdálenou kámoškou), tak zda bude něco do třetice ?‍♀️?‍♀️

PetraK

Kimi – nebude do třetice, to jsem včera zvládla já, když jsem večer už před spaním připravovala snídani, krapítek unavená, těšící se, že dneska půjdu hodně moc brzo spát. Nešla. Upadla mi máslenka s máslem, tak jsem měla o zábavu postaráno.

Kimi

Denny, moc fandím a přeju, abyste s pomocí sousedce uspěli.?

Maya

uz asi zase brzo budou mit, kazda vec jen za tri stovky
                                            mam objednanej tunel a slalom
                                            https://www.lidl.cz/p/zoofari-potreby-pro-agility/p100374427

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,561. až 1,580. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.