Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,301. až 1,320. (celkem z 1,973)
  • Autor
    MirkaD

Čajíku-no,ona by stejně měla kecy…
      se spaním to mám několik týdnů jak ve vaně-du spát večer-strašná zima mi je,
      a v noci několikrát mokrá a pot po mě teče,vteřinu po převlíknutí…
      pak se máti diví,že furt peru…

Thielli

Jedna pro Myšku.

Attachments:
        PetraK

Mílo!
          Je mi to moc líto, moc. Bojovali jste všichni tři hodně moc. Paní veterinářka je hodná, že vás do ničeho dalšího netlačila.. Držte se, držte se. Myslíme na vás. Myška byla, podle Tvého vyprávění, jedinečná a já moc přeju, ať ta bolest je nějak milosrdná, nebo jak to říct, asi rozumíš.

Petrs01

Mileno, dali jste jí co jste mohli a teď už ji nic nebolí a netrápí 🖤

A jedna bomba pro Mawe 😁

Milena z Prahy

Děkuju za podporu, holky ❤️!
              Myška byla jedinečná, milá, chytrá a empatická. A skoro vůbec nic nekousala, to je fakt ojedinělý.
              Mám tu jednu z posledních zdravých fotek z listopadu. Robert tam vypadá šíleně a má díru na pyžamu, ale Myškařík kouká moc hezky 😊.

Attachments:
              cernej caj

Milena
                To je mi lito:( pecovali ste o mysku krasne a ona vam to do poslednich dni vracela 🖤
                Sbohem heboucka mysicko💗

PetraK

Mílo, já vždycky každému v duchu přeju, aby mu osud přivedl do cesty někoho, kdo mu s tou bolestí pomůže. Tak pevně doufám, že se to podaří.

Zlata

Mileno
                    Měla s vámi krásný život.A přeju ať potkáte dalšího mazlíka.🫶♥️

EvaC

Milena
                      Udělali jste víc než maximum.. 🌈 Ať se rána brzy zacelí a třeba nastane časem doba, kdy místo vyplní nový kamarád..

Maya

ted rikali v radiu, ze v lekarnach chybi a nejakou dobu bude chybet algifen a ze v lekarne nemuzou misto nej dat neco jineho, ze to neco jineho musi mit clovek uz napsany od doktrora
                        tak abyste nekdo zbytecne nebehal do lekarny

PetraK

Maya
                          já teda nevím, na co to je, ale to je fakt degradace tohleto. to už ani není k pláči, to je k smíchu.

Mám polovinu obrázků do kalendáře!

Maya

PetraK
                            algien se hodne dava na zlucnik, mozna i na neco jineho
                            to bude kreslenej kalendar?

Zlata

Těším se na Zrzavčí kresleném kalendář.👍

Koukala jsem na netu jestli by někde nebyla cibule množilka,našla jsem Permasemínka,tuhle sice nemají,ale mají tu trvalkovou nemrznoucí,měla jsem ji léta,než odešla.Tak kdyby někdo chtěl.

Kimi

Petro, Algifen byl skvělý. Ještě když jsem mívala své dny, tak před tím šílené migrény, první dva dny zas břicho, Algifen byl nejspolehlivější. A předloni, když jsem si díky omeletě přivodila žlučníkový záchvat, taky jsem ho užila.

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                  Milo, Roberte, je mi to moc a moc lito, hladim na dalku a objimam. Myska se drzela, vy bojovali, kolik ji vlastne bylo? Vim, ze slova v tehle chvilich prilis nepomuzou, tak jen, ze na vas myslim a drzte se. :*

Milena z Prahy

Fifi
                                    Děkuju povzbuzení 😊.
                                    O víkendu jsem hledala nějakou odpověď na to, kam přijdou duše zvířat po smrti. Našla jsem článek o tom, jak to vidí buddhisti, a moc se mi to líbí:
                                    https://www.buddhaweb.cz/provazeni-zvirecich-mazlicku-behem-umirani/

Milena z Prahy

Jo, a Myšce bylo osm a tři čtvrtě.

Fifi

Neznam starsiho kralicka, uz ji hori svicka, koziskovi hebkymu. Peknej clanek.
                                        Ze zvířecí perspektivy není nic pozitivního na tom, když se lidé, na kterých jsou zcela závislí, začnou chovat nepředvídatelně. Je mnohem lepší soustředit se na to, co je pro mazlíčka nejlepší a ne na svoje vlastní pocity připoutanosti.
                                        To je velka pravda. Ja byla dycky drzak, az vetove zirali, jakej jsem tvrdak. Kdyz bylo po vsem, jela jsem se zhroutit a vybulet.

Ted jsem pekne zmokla, prijeli panove ze dvou firem sem instalire kvuli mereni hluku zase mikrofon a meteostanici. Se ani neozvali predem, za tmy se to tam dodelavalo a do toho kolem sla bourka. Bude zajimavy, zda jejich aparaty prezijou, Pepin ma kabely a provazky a novy veci rad, bude mit tyden na zkoumani…
                                        A zkoumal a poznaval vcera prvne i ohen, burtiky prvni letosni byly mnaam. Nez mu doslo, ze pali, ppali, stihnul si upalit jen jeden fousek.

Milena z Prahy

Fifi
                                          Opečený špekáčky bych si taky dala 😊.

cernej caj

Milena
                                            Pekmy clanek

Opecemy burtiky hych sindala taly, ja teda uz letos 2x ale mohli bysme si s muzem udelat na dovce, ale teda je otazka, jestli na to bude pocasi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,301. až 1,320. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.