- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.4.2024 v 20:41 #170133
cernej caj
MirkaD
Ty mas hubeny nohy tak je merit nepotrebujes:DHlavne ze mas zubare a tondate do porasdku. Ja v 25 prisla k doktorve s rtg a 6 mezizubnich kazu sem.emla, bez rtg to neslo najot a stara ho nemela aji na nej neposilala… tak to byla rradost tenkrat. Ale jak budou zuby dobry a nwbude ro uz bolet, bude lip:)
Ja mam stehno jak dva lidi obe, hlavne kolena mam jak jiny lidi obe dohromady ale v tech mistech se vetsibou kalhotu zuzuji:D
Zlatka
Temu je levmy predevsim proto aby sbiralo udaje o zakazjicich , navic neverim, ze cinnai kde tlustej cinan ma 150cm a 50kg bude mit stehbo jak ja:D
Na to sou super zvonace, pac se od kolen rozsirujou:DPetrs01
Mast sem poridila, zinkovka stejne uz dochazi.U hlavy mi huci notebook tak snad se dobre vyspim. Dnes me bolo noha od rana:(
5.4.2024 v 7:16 #170134Thielli
Petrs01
díky za sdílení stopy na mapě i fotky. Obdiv je namístě. Procházela jsem si tu linku, hodně z ní jsem už také prošlapala.
Jinak dnes jsem tě měla ve snu a tam jsi mě zpucovala zase za něco blbě se psem, čímž se potvrzuje, že mi tvoje komentáře neproletěly jedním uchem dovnitř a druhým ven.
Minulý víkend jsem nuceně vlezla do řeky a následný opojný pocit po vylezení mě přesvědčil, že to tento víkend provedu znovu a pokud mi zase samec labuťák nebude pleskat o nos křídly, pokusím se o několik temp.Čajík
co tě tak sleduju, zdá se mi, že se svými specifickými požadavky nemáš snadné hledání majetku na netu, že ti mnohé nepadne a pro tebe jsou to utopené náklady. Potom, co jsi zveřejnila problém kalhoty a vypsala podmínky, nechala bych si je ušít na míru. Střih si nechat pro výrobu dalších. Na zimu manšestr, na léto nějaké plátno. Sama jsem si na sebe šila od kalhot až po péřovou bundu, kalhoty bez zipu nejsou žádná věda, to uměla ušít každá druhá máma za bolševika doma. Poptala bych se, klidně i vylepila inzerát někde na vývěsku, můžeš narazit na někoho v důchodu, kdo má doma stroj a rád si přivydělá.
A ty budeš mít navíc dobrý pocit z lokálního obchodu místo nejistého výsledku dovezeného přes půl planety.Zlatko,
tvoje fotografie jsou provokace! Přilepit sem fotku z vany a ještě s kočičákem, když já se včera po třech týdnech konečně vysprchovala teplou vodou… 😄
Ale jinak, jinak ta mizérie soužití u vás… těžko něco říci, těžko radit. Existuje někdo, kdo je zadobře s tebou i s mladými zároveň, někdo nestranný zvenku, kdo by mohl pomoci s pokusem o nějaké částečné přemostění?Kachna
nepiju alkohol ale mžitky někdy mám… dítě v oceánu, kocour na pánvi, pes u klávesnice a králík na dráze… jeden by řek, že u vás je všechno nějak jinak 😄MirkaD
přeji, ať ti zubař zachová co nejvíce a ať tě netrápí bolesti. No a k těm kazům… máš kartáček tzv. „sólíčko“? Jednou jsem viděla nějaký rozhovor se zubařem a on řekl, že klasický kartáček používá minimálně, že jede to sólo a výsledek s tímto postupem jednou denně je lepší než klasickým kartáčkem dvakrát denně. K tomu se nepoužívá pasta a můžeš si s tím sednout k televizi, koukat na film a přitom si hodně dlouhé minuty pucovat zuby až úplně dozadu. Člověk v koupelně na stojáka s kartáčkem vydrží minutu dvě a má pocit, jak to bylo dlouho, ale stoličky vzadu pak hladké nejsou. Takhle se rozvalíš do gauče, v tlamce tyčku a šmrdláš pěkně jeden zub za druhým a jsou pak jak porcelán. 😊 A kazivost jde rapidně dolů. Mám osobně vyzkoušeno. jen to sólo dodrbu dřív než běžný kartáček.Asteris
…mi vyfoukla hádanku s Berounem, no co už. Budiž odpuštěno, když jsem pak viděla tu odměnu. 😆 Jinak bych Emmu nenechávala chodit blíž k labutím. Psi jsou pro labutě největší nepřítel a labuť nemá problém vyletět na břeh. Zasahovat pak mezi psem a labutí je možná horší než mezi naší hnědou a nějakým nebožákem z černé listiny…5.4.2024 v 7:19 #170135Maya
cernejcaj
ono deti do 15 jezdi po Praze zdarma, tak zadnou vyhodu na litacku nepotrebujou
ty delas jak kdybys mela nohy jak Rambo 😀
ale celkem chapu, ja mam tenhle problem vzdycky zas s vrskem5.4.2024 v 7:25 #170136cernej caj
Thielli
ty kalhoty s odendavacima nohavicema co jsem zjistila, ze me skrti v kolenu mam od svadleny, ktera driv vyrabela softshellovy kalhoty a mela eshop, ale bohuzel eshop zmizel a kontakt na puvodni email zustal nezodpovezen…jinak kupuju treba litex, to si myslim, ze neni uplne podpora veci pres pul sveta, beru veci ze sekace hodne, vyjimecne si koupim neco novyho a to vetsinou chci, jako ty gate, co sem nedavno nabizela, jenze na podzim me byli tak akorat ale pribrala sem o konfekcni velikost a to se projevuje presne tam, kde je moje bolavy misto:D
skoda, ze nejsu jak petani nebo brtnik, celorocne v kratasech 😀 ale to neni nic na moje kolinka
jinak sem se krasne mile pousmala nad tvym prispevkem, je fakt moc milej, ale zajima me co je ten kartacek solicko?
ja pouzivam klasika kartacek, pak jednosvazkovej, teda ne denne ale apson 3x tydne a 1x tydne si vzpomenu na mezizubni kartacky, ale o solicku sem nikdy neslysela
nicmene jestli si tim mas treba pul hodinu cistit zuby, tak to by pro me bylo peklo, kdyz nemam tu televizi 😀
5.4.2024 v 7:49 #170137Maya
cernejcaj
Thielli myslim mysli ten jednosvazkovej nebo se taky tomu rika jednoradej
za me teda dulezity pouzivat mezizubni kartacky spravne velikosti a ne nit, jak me bylo receno a to idealne po kazdym jidle a nebo minimalne alespon vecer
a stejne nejlip vycisteny zuby a to fakt za kratkou dobu, myslim 3 minuty to cisti, jsou se sonickym kartackem, to ma clovek i uplne takovy zvlastni pocit v puse, protoze to tak cisty snad jinak nikdy nema
akorat ja si na to nikdy nezvykla, pisou v navodu, ze za dva tejdny si zvykne kazdej, jo jako prt 😀
tak mi tu spis jen lezi a odhodlam se jen nekdy 😀5.4.2024 v 7:59 #170138Maya
mate nekdo tip na nejakou vykonnou power banku? jsem zjistila, ze tu starou jak mam, tak nepripojim k tomu novymu telefonu
a nebo nevim, jestli se k power bance muze misto origo kabelu pouzit ten nabijeci od telefonu? i kdyz taky nevim jestli by tam sel5.4.2024 v 8:12 #170139Petrs01
nabijeci od telefonu?
K pwb používám jakýkoliv kabel, který potřebuju – speciální k hodinkám, k foťáku,… Ten dodaný kabel je pro nabíjení pwb (a taky tam můžeš strčit jinej odpovídající), ven si zapojíš co chceš. Máme 20000 Alza, už druhou, první jsme reklamovali – tak doufám, že tahle buď vydrží, nebo taky chcípne do dvou let 😀
5.4.2024 v 8:40 #170140Maya
Petrs01
dik, ja to zkusim teda s tim jinym kablem, protoze jinak je ta banka OK, mam ji leta
i kdyz jsem si rikala, jestli uz se dneska nedelaji nejaky vykonnejsi, tahle mi nabije mobil tak 3x5.4.2024 v 8:59 #170141Petrs01
kolik to má mAh? To je kapacita, na tom záleží kolik to nabije. Taky je to podle toho dražší a těžší, takže záleží kolik a jak potřebuješ.
5.4.2024 v 9:04 #170142Maya
tak jsem se byla podivat, ma 5000 a je ji 10+ let, asi uz to fakt bude chtit upgradovat, i kdyz vetsinu casu jen lezela
taky teda potrebuju aby vydrzela nabita dlouho lezet
potrebuju co nejvic jak jsem zjistila kdyz nam tu vic jak den nesel proud
takze asi cokoliv na Alze kolem 20000?5.4.2024 v 9:19 #170143Petrs01
vetsinu casu jen lezela
To těmhle věcem nedělá dobře. Taky ji potřebujem jen jednou za čas, ale naučila jsem se občas všechno nabíjet z ní a pak ji zase nabít. Konkrétní kousek spíš poradí čaj?
Jo a pokud ta stará funguje a drží nabitá, tak bych ji nevyhazovala.5.4.2024 v 9:26 #170144Maya
Petrs01
no jo, to ja si nevzpomenu to nabit
starou bych samo nevyhodila, cim vic toho clovek ma tim pak lip
kdyz mam nabit mobil sobe, mame tablet a pripadne jeste svitilnu, tak se hodi vsechno 😀5.4.2024 v 10:21 #170145cernej caj
Maya
Resis 2 veci, spis 3.Kapacitu (kolakrta nabije)
Vykon nabijeni (jak tychlr nabijr mobil)
Vykon nabijrni pwb (jak se rychlr nabije pwb).
Kanel zlus jakejkoli, ale narazila sem uz na to ze nektery pwb nenabiji nrktery mobily, treba segra dostala pwba an aprvnim nasem.vandru ji to nenabijelo ani snym kabelem ale muj to nabijelo anjeji jen z moji…Takze se stat muze.
Alza ma prej v pohode ty pwb.
5.4.2024 v 10:23 #170146cernej caj
Maya
A nabita tak na 80% ale proste nedela ji dobre dlouho lezet to ty baterky nici a je to fyzikalno vec. Nejdyl vydrzi baterky pravidelne nabijeny/vybijeny.5.4.2024 v 10:25 #170147cernej caj
https://m.alza.cz/alzapower-onyx-20000mah-fast-charge-pd3-0-cerna-d5683606.htm?
Treba
A ty ceny sou dneska uz fakt smesny kdyz to vidim…
5.4.2024 v 10:32 #170148Petrs01
Treba
😁 máme tutéž v bílém
5.4.2024 v 10:48 #170149Zlata
V kalendáři je dneska Miroslava.
Všecko nejlepší 🌹♥️🍹🦋🍀5.4.2024 v 10:59 #170150Maya
cernejcaj
diky, ta vypada dobre a ma samsung neco, tak asi tlf samsungy bude nabijet, uz ji mam objednanou
za podobnou cenu jsem kupovala tu svoji daavno, takze ceny fakt sly dolu5.4.2024 v 11:20 #170151Maya
koukam maji i power banky 40000 a tak, ale to uz jsou docela palky za to, myslim, ze tahle me bude stacit a doufam teda, ze bude fungovat
5.4.2024 v 16:19 #170156Fifi
Zdravicko vespolek a krasavej vikend vsem.
Mirko
VSE NEJ k svatku, at se ti dira v dasni rychle zaceli. 🙂Thielli
Takze sachticky uz zadelany, vsechno vymeneno a nedostatky predelany, reko je za vama? Jsem se tuhle chtela optat, jak to vypada.Cernej caj
Doufam, ze noha neboli, zase se ozvala svalova natrzenina? Ja vcera nakladala sekacku a vezla ji na servis ke kamosovi, blbe jsem se oprela tim svym nacnutym kolenem a dneska se chova, jak kdyz je cizi.Jo, a sekacku videlo pako pruhaty prvne v zivote, samoze ji chtelo sezrat. Stacil k tomu jen rachot kolecek bez nastartovanyho motoru, to s nim be este hodne zajimavy vsechno.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.