- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.4.2024 v 16:55 #170158
Thielli
Fifi
viz foto.
A popis k foto je asi: Tak, paninko, za nás jsme hotový, můžete si to došperkovat.
Jakože fakt. Mají ve smlouvě jen zazdění, obklady si každý pořeště po svém.5.4.2024 v 17:10 #170160Thielli
Fifi….
a četla jsem o tobě a Pepinovi ?
To mě mrzí, že stále ještě tolik bojujete. Vůbec si neumím představit žíhadlo v jiných rukách.
Já bych ti TAK TAK moc přála, abys tu mohla psát o skocích radosti a úlevy… to prostě není fér, že za velkou prací usilovnou není výsledek ve stejně velkých skocích…5.4.2024 v 17:35 #170161Fifi
Tak, paninko, za nás jsme hotový, můžete si to došperkovat.
No ty kraso… 😡 Ale huf, aspon je to za vama.
Ohledne Pepina – vis co, clovek se musi smirit. Jinak by byl nestastnej on i to zvire. Takze po svym emocnim vylevu v tydnu jsem se resetovala ja, holt ho beru jako iq tykve, pritom chytrej pef, jen proste nespolupracujici s clovekem, takovej psi Maugli. Na nej musis tvrde, zaroven jemne, dozivotne bude asi vlacen mimo ohrazeny prostory na snure, bo nejaky privolani po 4 mesicich absolutne nehrozi. A to i doma, rano me uz vlastne rozesmal, mu rikam ze dvou metru v kuchyni „pocem“ – on trhnul ramenem a sel ven… 😀 Tise doufam, ze s vekem se neco opravi, mozek zafunga, hlodani se zklidni, jako v hodne vecech je uz jinej. Ale. Porad jsou tam velmi cetna ale.5.4.2024 v 18:13 #170162Petrs01
“pocem” – on trhnul ramenem a sel ven
Barouš.
Ale nezávidím, jen tiše doufám, že z něj jednou bude skvělej pes, kterej ti tohle všechno vynahradí.5.4.2024 v 18:35 #170163Fifi
Petrs
Ok, obrnuju se na pristi mesice a pred spanim si pojedu mantru „z něj jednou bude skvělej pes“. 🙂5.4.2024 v 20:40 #170164MirkaD
a cenu debil roku vyhrávááááá
tramtaratáááá
ano Mirka,
protože jen imbecil s bolavou hubou otekoou a dírou si dá rýžu!!!!!!!!!!
a veečer jogurt s oříšky!!!!!
díky za přání,kdyby jste měly mozek pro mě navíc tak beru!!!!5.4.2024 v 20:49 #170165Fifi
Mirko, musim uznat, ze ryze a orisky den po trhani zubu by me fakt nenapadlo do jidelnicku zaradit. Takze gratuluju k cene. 😀
Dalsi cenu bych si prosila pro Pruhy, sekacka ze servisu vyzvednuta, musela este po antikoroz nastriku schnout venku. Ne, to nevymyslis, kdybych nahodne nevylezla, vezla bych sekacku zpatky na servis, Pepinovi se zalibilo lanko startovaci, belmo blahem hore mel, ze požužel novej. Eeeech. Pozuzlat nastesti nestihnul. On je fakt mimozemstan, ocucal zbytecky oleje z ruznych zavitu, asi se promazava pred svou transformer action.
5.4.2024 v 20:55 #170166MirkaD
Fifi-to neníí pes,to je blááázen:-)
ale neboj,mě cenu brát nebude,mě teda ne!!
protože…
já si nabrala v neděli v Rudici trošku šutrů…
do psí výcvikové bundy,,,
a několik dní jsem se divila,proč je tvl,tak těžká??
dyt jen plyšáček s klíčem,míček,peněženka s pár drobnými,sáčky,kapesníky,miska a náhubky zvenku a pár pamlsků,mobil..
no tvl,a co ty šutry tam,že???5.4.2024 v 21:40 #170167Fifi
Kaminky ja taky sbiram, nejcasteji ted vorechovi z tlamy. Tys to mela jiste jako protizavazi, aby te neodfouklo. 🙂
5.4.2024 v 22:05 #170169MirkaD
Fifi:-D
6.4.2024 v 8:48 #170170Petrs01
Pokud se chcete potěšit cizím neštěstím…
Ve čtvrtek jsem si na plavání nějak blbě hnula s krkem, do rána se to rozleželo a měla jsem problém i nasadit Piksli obojek. S ibalginem zevnitř i zvenčí jsem přetrpěla den a těšila se na večer…
Při návratu z venčení plný sprcháč vody z pračky a poněvadž se pořád vypouštělo, tak rozcvička s kýblama, s touhle pračkou se při násilném přerušení špatně domlouvá. Naše odpady jsou úplně debilní – dřez, k němu výtok z pračky, pak to jde vodorovně pod sprcháčem, přibere umyvadlo a pravým úhlem zatáčí ke stoupačce. S touhle konfigurací vlastně zázrak, že se to ucpe jen jednou za 4 roky. No ucpalo, v tom koleni, protože i umyvadlo teklo do sprchy.
Takže Peťan místo dobré večeře valil do práce pro pero, naštěstí má přístup 24/7. Já zatím uklidila nejhorší, vyklidila koupelnu a odmontovala sifon. Prošťoucháno a … dřez odtéká do pračky. To už jsem teda byla sprostá i já. Vyklidit, rozebrat sifon pod dřezem, prošťouchat, všechno smontovat a prozkoušet, funguje. Vydrhnout nejnutnější, vydrhnout nás. Půl desáté, hladoví, nesbalení (Peťan od rána píská, já se přidám odpoledne), hlavou pořád neotočím.
Ráno Peťan vypadnul, já pustila další pračku, vysála, dovytřela a douklidila a … pro jistotu ještě pořádný průjem. TVL co jsem komu provedla? No tak teď ještě vyměním baterky v hromadě stopek na zítřek, dojdu s Pikslí koupit lízací podložku (máte zkušenosti?)… sakra, ještě nemám sbaleno… a pak vypadnu taky. Jo, krk pořád bolí. Takový pohodový víkend, ne?6.4.2024 v 9:46 #170171Asteris
A jejej, někdy se to tak pěkně sejde, že? Lízací podložku mám, používáme ji, Emma to má ráda. Jednu už trochu okousala, ale teď už jenom olizuje, co jí na to dám. Mám jich několik, můžu Ti ji dát, jestli jsi ještě nekoupila.
6.4.2024 v 11:44 #170172Petrs01
úúúž líže. Vzala jsem jenom tu ze superzoo. Doufám, že to stihne vydloubat než půjdu, nechci jí to zatím nechávat bez dozoru.
6.4.2024 v 11:59 #170173cernej caj
Petrs01
Tak to gyslo fakt blbe ale aspo teda mate z krku adoufam, ze krk se zpravi.Ja na pohled krk mela takovej cvik lezis volnr na zemi, rovnr, na zadech , a s nadechem bradu na krk jakobys chtela dvojitou bradu ale halva porad na zemi, anebo v sede, rovne, a s nadechem jakoby zastrcit hlavu dozadu (tohle jde najit i na fyzioklinika.cz s videem).
Tak sem vybrala dobre pwb a ty teda taky:D
Maya
Snad teda bude dobraAkce u kamose dopadla tak napul dobre, nejaky data mame, vsechny ne, lednacka 1x z velke dalky ale mela sem.super odpoledne u Mileny, nakrmila me obedem, prekrmila zakuskama, po prazw me provedli, mysici sem pomazlila a je hrozne hebouckaaaa. Svacinu na dnesek mi zabalila:D
A uz cekam ma nadrazi a 5h cesta domu me ceka. Dneska opravdu nadherne na prochazku a noha lepsi
Fifi
Jj, sval.lytkovy nejak zlobil..Tak stesti zes ho transformera pristihla zavcas:D
Thielli
Videla sem designovku nalamanou dlazbu ze to vypadalo jak kaminky, do toho nastiplyho rohu.. ten roh teda ustiply fakt desne… sikulove, ale tak snad uz ti pasujou kohoutky a tak6.4.2024 v 18:40 #170180Milena z Prahy
Černej čaj
Když jsi odešla, uvařila jsem si ještě jedno kafe a užrala půlku tý obrovský čokoládový špičky. Byla skvělá, výborná čokoládová pěna pokrytá křupavou hořkou čokoládou? a i ten bezlepkovej piškot dobrej. Příště musíš ochutnat ?.6.4.2024 v 18:46 #170181cernej caj
Milena
Ja nenavidim imdiankovou a spickovou napln, cokoladu a piskot bych snedla bez potizi ale tu penu, tu nedam:DZ trubicek treba sem milovala kdyz penu sned nekdo jinej a me zustala jen trubicka:D
Ale ta babovka teda famt luxus, i ten misa, to slintam jeste ted kdyz si vzpomenu:)
6.4.2024 v 19:47 #170182Asteris
Zdravím a mám nesmělý dotaz, (tedy dost pozdě, ale přijela mi vnučka) nemáte někdo vstupenku na for pets, já pro sebe mám, ale s vnučkou jsem původně nepočítala.
6.4.2024 v 20:27 #170183Asteris
Omlouvám se, už je vyřešeno, přeju hezkou neděli všem
7.4.2024 v 8:32 #170184cernej caj
Asteris
moc si to uzijte! 🙂budete se mi smat, ja varila vejce tak dlouho ze az sem si vzpomela, tak uz tam nebyla zadna voda 😀
7.4.2024 v 9:57 #170185Thielli
Pozdraveni vsem.
Posilame dve fotografie z farmy na Berounce. Kdo četl Ferdu mravence, vi koho na vrbe kluci pasou. ? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.