Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Kimi

Tak jsem dnes měla perný den. Dopoledne pedikúra. Chci na terasu pergolu, pár pokusů o pořízení marných, nakonec se ukázalo, že pomůže kolega ze cvičáku (stavební firma), dnes v poledne přivezl trámy, než je poskládal musela jsem ke kadeřnici, od kadeřnice na manikúru. Manikúru jsem dlouho neabsolvovala, nehty mám křehké a lámavé, teď je tady poblíž nová, vlastně sousedka té pedikérky. Tak jsem si řekla, že zkusím, jestli půjdou nehty zpevnit a při minulé pedikúře jsem se objednala. Výsledek úžasný, nehty vylepšené gelem, zdobené zlatým jakoby pískem a na prsteníčky mi namalovala zlatobílou kytičku.👏 I když Goli už dnes nezvracel, na veterinu jsme se vypravili. Paní doktorka mě moc nepotěšila, srdíčko se zhoršilo. Goli má nakročeno na Duhový most, ale paní doktorka usoudila, že by to šlo zpomalit, tak dala nějaké tabletky na posílení srdce a budeme bojovat.👊😬

cernej caj

Kimi
        Achjo s goliaskem:( ale porad se statecne drzi s tvoji peci, posilam pohlazeni

Milena
        Achjo s mysici:( pohlazeni i vam po tlapce, jak se o ni hezky starate a nakonec to resit uz asi nepujde:(

Kachna
        Nech si emili, ja ji nechci:D a super se zadama, ze se to zlepsilo:)

Petrs01
        Ja bych nepoznala, ale pekny namesti:)

MirkaD

tak včera dovča
          ranní vycházka ze psama a tatkem-kolem knihivny,rybníčku a dom
          Dafi po cestě vymýšlela co by mohla vydávat za lavičky/pařezy-vysoký obrubník prošel,druhý vysoký obrubník taky,pidi betonový nájezd k vratům kohosi-ne!vola ze mě dělat nebude:-)
          2krát si oběhly sloup a šlo se dom,
          ve vjezdu s každým zvlášt pocvičit,
          doma-vysát/vytřít,koupelka,
          pak jsem cvičila já,oběd
          a odjezd k psychologovi,chvilku k Aničce,doknihovny a dom

dom už mě hodil Martin z práce,
          za chvilku jsem šla k Lence pro balonák a chvilku na kafe,
          Martin mezitím ze psama
          pak jsme daly šlofíka a šly jsme jen s tatkem večer k máti
          daly jsme víno jako každý den,probraly pohřeb+další věci,
          v 8 večer dom
          s Martinem jsme si pustily film,
          kecaly skro do půlnoci a šly spát….
          za chvilku jdu chvilku ze psama a rtg ze zubama
          odpo je pohřeb,pak hostina,tatka pak jede dom,
          Martin tam pak zůstává s těma dalšíma-rozloučení muzikantů a přátel otce

Petrs01-chodička+fotografka v jednom!!!!
          nechápu a žasnu a obdivuju!!(fotky by nikde nebyly?)

Milko-s Myšicí je mi to líto…..:-((((
          tak moc a moc se staráte,snažíte…….ach joooo
          toto je druhá stránka starání se o zvířátko…
          bože jak důvěrně to tady všichni známe..
          peklo tohle…,
          kéž by nám každé zvířátko umřelo jednoho dne stářím v náruči jako mě Čipeček….

Kimi-s Golim přeju ještě trochu,hodně trochu času!!!!!!

MirkaD

Kachno-Emilku sem necpi!!
            nerada bych aby mě kleplo před pohřbem:-)))

Maya

koukam u Fifi, u kachny i u Mileny lazaret, tak preju vsem brzke uzdraveni
              u nas je lazaret u brachy, bracha byl vcera rano u doktora a ma zapal plic
              a vecer vola svagrova jestli muzeme najit francouzsky hole po babicce, ze je se synovcem na pohotovosti, vymknul si na fotbale kotnik
              cekam co prijde to tretice
              a Petrs usi, v prvni chvili jsem se teda nemohla rozhodnout, jestli ma puchejrce z toho, ze Petr tak furt keca a nebo od sluchatek 😀

Petrs01

od sluchatek

Sluchátka nenosím, poslouchám skřivany 😉
                Uši (nejen) mám spálené. Slunce vesele připalovalo, zatímco listí se ještě schovává v pupenech.

fotky by nikde nebyly?

Večer jsme z posledních sil nacpali fotky do počítačů… a odpadli… Dneska budem uklízet ten šííílenej *nepořádek* co tam teď je. Ve čtvrtek přijdu z bazénu v devět, polomrtvá. Ale jo, nějaký výběr vám udělám. Hihi, ještě nemám staženou jednu fotku – startovní „žirafíčko“ z tabletu (2 žirafy dělají selfie – poprvé v životě, to byl boj 😆).

Kde to jde, přeju uzdravení, Fifijové navíc vnímavějšího Pepína (už jsi přemýšlela jak u něj asi bude vypadat puberta? 😁)

Maya

Petrs01
                  koukam ty umis ale Fifi potesit 😀
                  s tema usima jsem to pak pochopila, ale proste jako prvni me napadlo tohle 😀
                  jo to slunicko uz ma silu a jeste jak pofukuje, tak se to ani nezda

Zlata

Petrs
                    Tak dokud jsi to nevysvětlila,jsem ty puchejře nepochopila .🤣🤣
                    Mileno
                    Držím Myši palce,a ach jo.
                    Všem lazarům přeju klid,pohodu a ať se toho zbaví.
                    Kimi
                    Co Goli.

Mirko
                    Vzpomínám dneska na vás.🌹

Včera byl fakt výživnej den, nejdřív kafe v posteli,pak jsem hledala klíče(muž je měl v kapse ,bundu na sobě,a ne,klíče nemá.Pak mi Trixa vůbec nechtěla pustit Čertíka do dvora, vůbec neposlechla,nedala se zavřít, mladý to vidí a baví se,pak přece jen se mi jí povedlo zavřít a pustit Čertíka dovnitř.Tak jsem byla KO, že jsem si vzala o prášek víc,usla v 5 a vzbudila se v 1 ..a pak v půl7.

Jo a všem děkuju za fotky,Kachna by místo Evelíny mohla poslat domácí zvěřinec .Už jsme dlouho neviděli Fanču.

cernej caj

Zlatka
                      Achko to je mi lito ze to mas doma takhle

MirkaD
                      At to mate hezky, to rozlouceni, myslim na vas. A je hezky ze si s tebou martin povida muz furt telefonuje a na prahu spanku prijde za mnou ze uz dotelefonovala muze se mi venovat…

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dovolenkově zdravím a doufám, že jste si volno užili – ti kdo mohli. Já se válim, pracuju, válim, pracuju a tak jako podobně. A zas mažu – potřebuju toho hodně napsat, než to zapomenu 😀

Asteris

Á Petra si užívá dovolenou, všem marodům přeju zlepšení stavu.
                          Taky jsem nejdřív nechápala, jak může mít Petrs spálené uši, až jsem si vzpomněla, že má poněkud kratší sestřih a hned se mi vyjasnilo. To mně nehrozí, já tak leda spálený nos 😀
                          Zlato, mně vždycky zatrne, když píšeš o schválnostech od mladých, já je prostě nechápu, nechápu a nechápu. Je mi z toho smutno a mám vztek…

Petrs01

Krém na syfilitidu kopyt zde. Nevím, kolik stojí – a je mi to úplně jedno. Zabírá neskutečně. 4. den jsem přes veškerou péči a přes to, že jsem do té doby polovinu šla v sandálech, měla nohy opět plné bolestivých alergických puchýřků. Lékárník v Dobříši budiž svatořečen, protože po popsání problému se hluboce zamyslel a vytáhl zázrak. Než jsem došla do cíle, kopyta se ne že nezhoršily – ony se zahojily! (a ty uši jsem si tím mazala taky)

Fifi

Zdravicko vespolek.
                              Mirko, myslela jsem na vas dneska. Rozlouceni je dulezity (myslim pro kazdyho tak nejak niterne a ruznyma zpusobama).

Petrs
                              navíc vnímavějšího Pepína (už jsi přemýšlela jak u něj asi bude vypadat puberta?
                              Si myslim, ze nakou pubertu u nej ani nepostrehnu. Ten cokl vubec nespolupracuje uz od zacatku, kdyz ma svetlou chvilku, zazdi to pak necim, co by mel mit davno zapsany na hd. Ne, jemu se stale smazava software, porad jsou s nim nejaky veci jak od zacatku, jak kdyby tu byl prvni den. Ja uz to chvilema vzdavam a jednam s nim jak s opravdovym debilem, to nemyslim jako urazky, jen popisuju realitu kazdodenni. Edit – musim se priznat, ze uz jsem normalne uvazovala o tom mu najit jinde doma. Ale to by mi neodpustila RUzice, s tou si rozumi prevelice.
                              Krem vypada dobre, nejpodstatnejsi, ze ti zabral.

Zlatko
                              To se tak tezko cte, kurna, natacej to aspon na tlf. Nechapu a je mi stydno za tu „omladinu“.

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 2 týdny uživatelem Fifi.
                              Petrs01

mu najit jinde doma

A kde by ho tak asi chtěli???

natacej to aspon na tlf.

V lepším případě to odnese jen ten telefon. Tohle je na ***.

Fifi

A kde by ho tak asi chtěli???
                                  A tak mela bych jednu silenkyni v zaloze, tebe nemyslim. Jen si tu tak fnukam, kdyz se sejde vic veci najednou, je to pak narazove tezky. Vcera jsem mu to opravdu rikala, ty veci, se kteryma me sejri a nebyla jsem prijemna. A on se pak pricervickuje v noci samoze na tuleni, vleze mi pod deku (ja to nesnasim), dela roztomilouse. Nez se plne probudi, je to mazlicek. Aspon jsem se tu vypsala, ja ho nedam, co jsem si jednou pripoutala… S tim budu bojovat a krotit.

MirkaD

v poledne jsem šla ze všema 4 psama,kousek k lípě,
                                    mí psi nosily balíček kapesníčku…
                                    pak dom
                                    doma oblíct
                                    -pro pobavení-zomní boty-s kožíškem kotníkový,takový úzký na slušno
                                    gatě,košilka,halenka,tenký dlouhý svetřík,balonáček+čátek na krk..
                                    a v obřadní síni zima jak prase!!!!!!!!!
                                    plhodiny před obřadem se chodilo k rakvi,co byla za smuteční síní,pak byl obřad..
                                    písníčky/hudba co hrával s ředitelkou školky na phřbech,pak rockovo metalový písničky,cizí,několik,
                                    pak fakt krásnej proslov ředitelky školy+tam vzadu byly všichni učitely/ky,
                                    každej dal růži+věnec s houslovým klíčem…
                                    bráchové pak zahrály jednu slkadbu na kytary,
                                    pak taková krásná básnička-to si zase nachystala ředitelka-otec tam učil přes 50let…
                                    pak písnička od Beatles Yestrdej-to byla jejich písnička na svatbě,
                                    já mu v duchu děkovala
                                    za výlety,
                                    za pohřbení Gera,a za to,že se mnou s ním jel kdysi po tom pokousání na veterinu,
                                    za výlety,
                                    za přátelství s tatkem-mým
                                    za stoleček pro lampičku,dvířka pro psí skřínku,
                                    za to,že nás vezl za bráchem do nemocnice,za posezení na terase,historky,smysl pro humor…
                                    a pořád jsem čekala,že odněkud vysmátej dojde,řekne,že apríl a dem na pivo,ne?
                                    ach jo…
                                    zvláštní…nikdo se tam nikoho nedržel…
                                    jsem šáhla po Martinové ruce,a ten měl ruce u sbe,všichni tak jako sami…
                                    nějak jsem měla pocit,že aspon s máti nějak…nevím…
                                    tak jsem se snažila aspon potichu brečet…
                                    tohle z ní divně,ale já když se směju tak nahlas,extrémně,
                                    no a když brečím tak taky nahlas,extrémně….-řvu jak kdyby mě někdo umřel….
                                    fakt hysterie…
                                    tak tady jsem civilizovaně ronila slzy…
                                    ,pak jsme odnesly věnce k hrobu,a šly na hostinu
                                    každej jsme si daly jídlo,my ze švagrovou čaj,
                                    a po půl paté,jsme jely dom
                                    tatka teda do Bk,
                                    Martin tam zůstal s bráchama a začali chodit kamarádi…
                                    tak se se mnou seznámila jedna žena muzikanta s Davidovi kapely,že mě zná jako prodavačku,tak vypadala udiveněmže jdu pryč…
                                    ale tak by to sklouzlo stejně k debatě o obchodě a tak…
                                    dpma jsem zalezla s Dafčou,ta se zase klepala…
                                    snad se v pondělí neprochladila…ty přední nožky,jak měla mokrý…
                                    ostatní psi v pohodě,
                                    možná jen jí bylo doma chladno…

Petrs01-fajn,že jsi našla něco na nožky a nemyslím tím ponožky:-)

Fifi-popravdě,nedivím,se,že uvažuješ o změně bydliště u Pepína….
                                    je to škoda,a mrzí mě,že je to s ním tak složitý…:-(

Zlatko-mě ti tví mladí tak vytáčí,tak serou,tak nevím co…..
                                    ach jooooooooooo,jenže co s tím….
                                    mrzí mě to kvůli tobě………

kachna

tapeten

kachna

fanču mají děti, ale neposlaly

Fifi

Mirko
                                          popravdě,nedivím,se,že uvažuješ o změně bydliště u Pepína….
                                          To jsou dycky jen zachvevy vnitrni. Stejne jako Esuska nedala Taliprda, ja nedam toho svyho soucasnyho Pruha. Kdyz jsem ho sundavala dneska z linky, blesklo mi v hlave, ze tohle nemuzu nikomu dalsimu udelat. 🙂
                                          zvláštní…nikdo se tam nikoho nedržel…
                                          jsem šáhla po Martinové ruce,a ten měl ruce u sbe,všichni tak jako sami…

Tohle jsem mela na pohrbu babicky. Mama me i po ruce pleskla, kdyz jsem se o rukodrzeni pokusila, citila a vnimala to jinak, chtela mit ruce svy u sebe. Takze to neni zvlastni, je to indivindi. Nekdo breci, nekdo se vybuli pozdeji, nekdo objima, jinej nesnese dotyk.

Kachno
                                          Co to tam je za tvora u notasu, to je kralik? Edit – uz to vidim, jsem mela nak fotos zvetseny, neni to kralik.

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 2 týdny uživatelem Fifi.
                                          Petrs01

Tak jsem se hecnula… nejsou tam fotky od Petra, s výjimkou těch cílovek – on jich nasekal 700.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.