- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.11.2020 v 12:42 #111643Maya
kachna
jezis neter ma nejaky opakujici krecka nebo co, je to strasny, mluvi to takovym pisklavym hlasem 😀
jezisek letos se alespon u nas moc nenadre 😀
PetraK
no kocici chlupy to vezme, ale jak pizli to fakt netusim
Fifi
jo, na ruku on to umí, ale tohle mi prislo takovy lepsejsi
tak me to nevadi, ze ty veci nevidim, kdyz je to za par korun, holt taky se parkart nezadarilo, tak to slo do kose
ted na to koukam, to hrablo stalo 2 dolary, tycka taky, akorat ta flaska byla drazsi, protoze jsem brala tu vetsi, ta byla za 14 dolaru, ale u tehle drazsich veci koukam na recenze a hlavne na real fotky od lidi, takze pravdepodonost, ze to bude sunt je mala
jako fakt 2 dolary neresim, to za casak, kterej pak vyhodis, das tady vic13.11.2020 v 12:59 #111644cernej cajMirkad
To byl kup abych neumrzla v orlickach pred mesicemkdy 4 dny v kuse chcalo.Navsteva za casu kovidu asi neklapne ale.muzeme.postup natocit na video a to si muzes pokazde pak poustet:D
13.11.2020 v 12:59 #111645cernej cajJa makam. Vcera uz sem.mela 80h odpracovanejch:D
Maya
Chomutov:DPetrak
Ses silena zes jeste stihla uklidot po praci a praci v domecku ja po praci nemuzu uz bic:D13.11.2020 v 13:40 #111647PetraKkachna
Tak kdyby vám Ježíšek nic nepřivezl, může za to naše tvrdohlavá dcera😀 😀 která? No a tak co jí koupit andulku?
e, ale dopoledne můj PC okupuje dítě
ajo, ajo, to je pravda, běží výuka. Je fajn, že máte takhle šikovný učitele, co se chytli a na dětech jim záleží. A ty tu písmenkovou přípravu máš pro svoje žáčky?
13.11.2020 v 13:43 #111648PetraKčernej čaj
Ja makam. Vcera uz sem.mela 80h odpracovanejch:Dty jediná máš taky vomluvenku. chudero. A pak vlastně kachna taky, Dennyky ta furt někde montuje koleje a stromečky, já tady bušim do počítače, Mirka mlátí do pokladny, Fifijová spí……..aha! takže jediný kdo se fláká jsou Fifijová a Maya.
13.11.2020 v 13:46 #111649PetraKčernej čaj
Ses silena zes jeste stihla uklidot po praci a praci v domecku ja po praci nemuzu uz bic:Dno hele tohle je děsně ftipný, ve středu, kdy jsme byli doma, jsem neměla náladu a chuť a síly něco takovýho podniknout a bylo mi jasný, že by to ale chtělo. Nicméně, řekla jsem si dlabu na to. No a včera v půl desátý , jsem byla tak naspídovaná z tý elektrikařiny, jak nám šla, že jsem drapla hadre, kýble, košťata a šlo se na to. Ať aspoň někde je uklizeno, když v domečku díky rekonstrukci JE prostě bordel. Když ne my, nebo někdo od topenářů třeba, tak čokle, který vlítnou v nestřeženým okamžiku na stavbu, celý to tam prolezou a pak jásavě vlítnou do kůchně, tak ty to tam zabordelej dycinky. No přijít z práce jako ty po x hodinách, tak to taky nedám, ani náhdou teda.
13.11.2020 v 14:14 #111651PetraKaaa MIRKAA UŽ PÍŠE JÉŽIŠKOVI, CO CHCE POD STROMEK!
https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Ramenni-nahrivaci-decka/p100304872
13.11.2020 v 14:24 #111652DennyČauky,
tak před vodchodem z kolbenky huráá
a sluníčko svíčí a víkend se blíží, taky hurááá 🙂
Taky mě snad už přestala bolet řepa.
Dnes jsem pro nové nájemníky objednala světlo a filtr
moc se na ně těším 🙂
Ani jsem nedočetla, snad večer.Krásný víkend fšem a pokud máte prodloužené volno, tak vám to la vůbec NEzávidím.
13.11.2020 v 14:28 #111654PetraKDennyky
krásný akvárko, tetkon jsem konečně koukla, kdy tam budeš pěstovat ten krevetovej koktejl teda? Počkej, to bé Koněf u vytržení.
13.11.2020 v 15:11 #111656PetraKTak papa děcka, valím dom a směr budovatelská budoucnost 🙂
užijte si volno.
13.11.2020 v 17:36 #111657cernej cajKrasnej vikend! Jak se pozna patek 13? Po 11h v praci uz si nejsu jista ze nebyl smolnej:D
13.11.2020 v 18:46 #111658FifiZdravicko vespolek! 🙂
Cajdo
Jak se pozna patek 13?
U me tak, ze na me nekdo flusnul kolenobol. Nevim, co se stalo, ale koleno jak kdyz neni moje, boli svina echt. Jsem Zofre.
Fuj, 11 hod v praci, to ses schopna se celou dobu koncentrovat? Tak si odfrkni pres vikend aspon.Esusova
fčéra do mě zase vstoupil ďasík a když jsme přijeli z Domečku – kde jsme dělali életriku, tak jsem po večeři normálně ešče vygruntovala byt
Ti nekdo vrazil vrtulku do (vis kam)? 😀
A pak vlastně kachna taky, Dennyky ta furt někde montuje koleje a stromečky, já tady bušim do počítače, Mirka mlátí do pokladny, Fifijová spí……..aha! takže jediný kdo se fláká jsou Fifijová a Maya.
Tcccccc! Ja prece nikdy nespim, jak psala Dennyky. Kupodivu jsem se taky neflakala, doucovani holcicek od znamych a vyjimecne mi pristalo neco na preklad. Sice zadara, ale neurony se aspon protahly. 🙂Dennyky
a sluníčko svíčí a víkend se blíží, taky hurááá 🙂
Taky mě snad už přestala bolet řepa.
Hura! 🙂 Vyfot pak komplet hotovej bejvak zivocichovej – kolik jich vubec budes mit?Taky preju krasnej vikend vsem! 🙂
13.11.2020 v 19:29 #111659kachnaNo a tak co jí koupit andulku?
Jediný opeřenci, co jsem ochotná dětem pořídit, jsou holubi nebo malá drůbež (ne krůtu ne husu)!
1. si nemyslím, že je to úplně rozumný stran Marťovy alergie na prach
2. míváme přes léto otevřený celý dům
3. mi vadí, že všade nadělaj13.11.2020 v 19:56 #111661cernej cajdenny
jo a zavidim ti to slunicko 🙂13.11.2020 v 19:56 #111662cernej cajona navic andulka nutne nemusi umet mluvit…
fifi
lity lity s kolinkem teda, petrs se to lepsi snad teda tez budes se lepsit pekne 🙂jj, su… ale jako su dost vyflusla, v praci to dam a doma dycky lehnu…
denny
super s hlavou:)kdybyste se nekdo moc nudili, tak ocenim nazory…
varianta staravarianta nova
13.11.2020 v 19:57 #111663cernej caja varianta nova s mapou
jeste by mohla byt asi stara s mapou, ale tu nemam pripravenou… 😀 ja nevim.
13.11.2020 v 20:09 #111664FifiCajdo
Jdu procist.
A propos, vlitla jsem vcera na postu, kdyz tam vyjimecne nikdo nebyl. Cimz padem mam krabice na balicky, pristi tyden snad poslu Kachne konecne tu vlnu na tvoreni do skoly, kdyz je budou zase otvirat. A tobe nejakou drobnost, treba schrastim i tu penu na monitor.
Koleno me sejri, je natekly fest, kostival moc nepomoh, vrazila jsem gelovej pytlik do mrazaku a budu ledovat. Jsem si uvedomila, ze na prochazce jsem zlehka rotaci uhybala ritici se Ruzici, asi se to nelibilo vazu nebo menisku.Kachno
Opakujici hracku (to je na urovni piskak+pes= oko tika? 😀 ) si snad potomstvo rozmysli. Nebo ji kup toho velesneka, ten neprasi a nemluvi. 🙂13.11.2020 v 20:21 #111665FifiCajdo
Joaha, ja to vsechno uz cetla, jde o varianty zobrazeni. Mne se asi nejvic libi ta Oslavka, vyhlidkovy podzim, ze mas par fotek zapracovanych i do textu rovnou, krasna titul fotka. A mapu taky rovnou. Akorat bych tam dala clanek rovnou celej, aby se nemusel rozklikavat – jako to mas u Lednickych rybniku. Jsem ti pomohla, vid? A promin, ze ti tam nepisu do komentu, vzdycky svy pochvaly pisu tady. 🙂13.11.2020 v 20:40 #111666Mayadruhej pejrak tady? tak kdo bude třetí? 😀
13.11.2020 v 20:42 #111667Mayacernejcaj
mě se líbí varianta Řevnice, protože samo mě nejvíc zajímají fotky a třeba mapa mě nezajímá vůbec
ale tipuju, že je hodně lidí, co tu mapu dost ocení, takže ono je to asi spíš o tom, jakej typ lidí ti na ty stránky nejvíc chodí -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.