Čajdiny překlepy na mobilu jsou fenomenalní…..

Fóra Ostatní Čajdiny překlepy na mobilu jsou fenomenalní…..

• Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 týdnem a 6 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 29)
  • Autor
    PetraK

….pravila Fifijová

a poté kachna připomněla vskutku fenomenální zásek:

náhodou, od té doby, co si čajda “nasrala na benzince do lahve”, nedám na její překlepy dopustit.

😀 😀 😀

a protože to netrvalo dlouho- asi tak jednu stránku a naše oblíbená čajda mi doporučila že:
      Petrak

Tak hlodat yu michacku! 😀 ale.uzijte si to:)

rozhodla jsem se, že už to konečně fakt musíme zaznamenávat. Protože svět o tyhle perly nesmí přijít. A tak jsem založila tohle téma. Doufám, že čajda se zlobit nebude, že naopak bude na sebe pyšná, protože KUWA CO BYCHOM SI BEZ TĚCH JEJÍCH PEREL POČALY, KDYŽ NĚKDY PŘIJDE DEPRÉZE??

Pro neznalé jen podotknu, že čajda jest daleka sprosté mluvy a kupříkladu to s tou lahví bylo o tom, že jak dovysvětlila kachna:

byl to původně naprosto nevinný popis toho, jak s mužem nabírala vodu do láhve na benzínce a že jí ta láhev tekla.
      Bylo toho víc a fakt mě mrzí, že jsem si to neuložila
      .

Takže aby nás to už mrzet nikdá nemuselo, budeme sem vždycky do sametový krabičky tohoto vlákna ukládat postupně další a další perly o který nás doufám autorka neochudí 🙂

Fifi

Vybornej napad, tu se seky pani webmajsterky budou dobre archivovat. A zrat jako vino… 😀

PetraK

Po delší odmlce se naše literární umělkyně opět dala do díla a sdělila nám podstatnou informaci 😀 😀

V noci pekne sprcjlo se dobre spalo,

Hííílfééééééééééé!! 😀

PetraK

A máme tu další opravdu fenomemánlí hlášku, kdy nás čajda informovala o tom, že:

Na poste uz ceka 5ks vyblitejch balinku,

😀

Petrs01

taky perlička:

snad bude aspon trochu ocaasi

😀

Denny

Jestlivá to vona nedělá skválně :-DDDDD

PetraK

Petrs01
                  snad bude aspon trochu ocaasi

😀 😀 😀 nenené? že ne? já to přehlídla,vůbec jsem to neviděla!! 😀 to je božííí!

PetraK

a zde… opět dvě perly, které by neměly upadnout v zapomnění 😀 😀 😀

Lwkhin ams uzasnej
                    vypadavtonsuepr takybto

vzhledem k tomu, že po čase to nerozklíčuje už vůbec nikdo, ani autorka, přeložím to
                    Lekník zas úžasnej – kdy autorka textu chválí fotos Dennyky leknína

a
                    vypadá to super tadyto – se vztahuje na recept na zapečenou cuketu 😀

Fifi

Tohle bez kontextu se bude casem tezko lustit, zejmena vzkaz pro dennyky. 😀 Cajda umi!
                      Jinak nachozwny nic nafocwny jeste kin, zahlidla sem kednacka ale krom mihnuti uz se dal neukazal

Denny
                      Diky za rip na oecenej tbatoh normalne v buchtach mi hodne chutna tak to nekdy asi prubnu

Zlata

Já občas potřebuju překlad🤣🤣🤓

PetraK

Podle použitého zdvojeného W předpokládám, že se čajda tou dobou pohybovala buď přímo v Polsku, nebo v příhraničí 😀 😀

a RIP pro ukecanej batoh, to je mistrovské dílo 😀

PetraK

Zlatka
                            Já občas potřebuju překlad🤣🤣🤓

mně dvakrát nepomohlo ani to 😀 Miluju tyhle překlepy 😀

Maya

ja to teda spis cetla jako pecenej batoh 😀

PetraK

Maya
                                ja to teda spis cetla jako pecenej batoh 😀

ehm to je zas překlep můj, pochopitelně pečenej batoh 😀

PetraK

Tak po nějaké době přidávám další perlu z labuanu 😀 😀

ale az po prcai jdu zase v nedeli,

• Odpověď byla upravena před 2 roky uživatelem PetraK.
                                  Fifi

Myslis ta, xo sem na ni v nefeli jela 6h do brna v pobdelu zpet na rasu a jeste sem 13km stihla?
                                    Copato asi nase Cajda delala? 😀

PetraK

Fifi

Myslis ta, xo sem na ni v nefeli jela 6h do brna v pobdelu zpet na rasu a jeste sem 13km stihla?
                                      Copato asi nase Cajda delala?

😀 😀 😀 taky nad tím dumám, asi vyrazila na sběr podbědlu, do brna za rasem.

kachna

taky nad tím dumám, asi vyrazila na sběr podbědlu, do brna za rasem.

doufejme, že jí nezaujala eugenika

Zlata

Mě zaujalo:
                                          …veveri,umýt a spát.
                                          🤣🤣🤣

Fifi

Dneska je Cajda ve forme, z vyletu posila bezvadny reporty. 😀
                                            Copato asi papala? Uplne vidim, jak si u cisnika objednava. 😀

katak bez kouky sem roky mevidela…
                                            …porce byla tak spis drtska ze sem mela po obede jeste celkem hlad, ale fakt to bylo vyborny

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 29)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.