- Toto téma obsahuje celkem 518 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Odetta a poslední změna proběhla před 2 hodinami a 21 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
13.11.2024 v 5:44 #179696cernej caj
Tak muzeme zase pokracovat zde
13.11.2024 v 7:25 #179698MirkaDtak popíšu realitu co vidím od počítače-2 hrnky u počítače-mléko a kafe,třetí je na rožku obývací stěny a talíř je na otevřeným šuplíku s ponožkama…
na nočím stolku další hrnek-od kafe před půlnocí
stolek je otevřenej,z něh visí sluchátka,na zemi čelenka z provazu na noviny co jsem si cpala na hlavu v noci v práci-bo mě bolela strsšně hlava a páteř,
na poličce obývací stěny neuklizený oblečení ze včera,já v županu vzhůru od 5..peru vestu ¨ke psům a podzimní bundu…
postel neustlaná,vylezla z ní Dafina,Žeryk po 2 dekama vedle v pelechu…13.11.2024 v 7:44 #179712PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
brýtro do Zimy. Už nám nešlo psát v podzimku, jo? Mně nejde psát očividně vůbec – viz ten dnešní článek, kterej tam nebylo 😮 😮
Mirko, kdybych měla popsat realitu toho, co vidím u počítadla já teď, tak zlatá neustlaná postel, hodila bych tam šíbru natošup, až bych Dafuli vyděsila 😀 . Brtnik zdil dlooouho, dlooouho, takže spát se šlo pozdě, pozdě a spalo se málo, málo 😀
ad stránky černýho čaje – zkuste kliknout tady ve spřátelených stránkách – mám tam odkaz na Mawestránky – tam to jde dobře.
černej čaj
Kdybys me poslala disk tak ti z toho kozna neco dostanu.
díkuju, mně se na to koukala taky ajtý guru od Fifi a něco se vytáhlo, leč ty fotky zrovna ne a taky Messer -básnická sbírka Tildova tam nejni a ˇŠustovy pracovní sešity a tak. On tam totiž nebyl prý daný bod obnovy. Ale zůstaly mi třeba básničky co píšu, taková sbírka moje.a nekdo jinej ty strepy vsechny sezral…
ježiši!! To je kretén! Mělas žinfarkt – žinfarkty spíš? Muselo jich bejt hodně. Ten pes je nebezpečnej sám sobě!!!!! Kup si čokoládu, velikou velikou čekuládu na nerva!Maya
hele myslím na Tě. hodně, a posílám přání – přežij to.Mimochodem dívali jste se na Bod obnovy teď v neděli, na český scífí?
13.11.2024 v 8:15 #179713cernej cajPetraK
To s bodem obnovy neosuvisi, sou specialni mastroje jak dostata data z disku bez pocitace, bodu obnovy a podobnych veci.Staci me disk. Jestli ho mas tak proste posli, za to nic nedas.
Dokazu obnovit i data smazany z kose, pokud nebyly prepsany novyma.
13.11.2024 v 8:24 #179714cernej cajDokazu dostat fotky ze zformatovane karty, z kose, z disku, kterej neni fyzicky mrtvej aby se nenacetl.. .
Tak dulezity veci jako fotky behem roku pokud jediny co to vyzaduje je dobre zabalit a poslat mi to mi, i kdyby tam byla sance na 1% obsahu navic mi prijde jako dobrej deal za postovny
13.11.2024 v 9:08 #179715PetraKčernej čaj
Hodná jsi , děfčico, tak já se ajtýgura zeptám, ešivá ho ešče nemá, ten disk. A ozvala bych se. Páč už mám počítač nově udělanej a co šlo, je prdnutý na disku D. Z kterýho teď je vnější disk-usb, aby debil jako já zálohoval.13.11.2024 v 9:21 #179716MirkaDjá včera odpo-moře lidí,víc než v pondělí+teda nestáhačka-o půl osmé se začalo dělat to co normálně v 6,v 9 večer to co je hotové v 5..no skončily jsme před desátou,uhoněný+já bolavou hhlavu,krk,kolegyně kyčel,
dnes středa…takže na dlouhoMartinov veselá historka z venčení
šel kousek ze psama-on s něma chodí furt kousek+teda necvičí,nehraje si,nic,jen háže Žerykovi…
a i mu se to zdálo jaksi málo,na to,že jsou z našich psů přes zimu vlastně panelákvý psi-tzn.-ven chodí jen na člrání a vycházky,
nebývají přes den na dvoře,jak v teplých měsících,kde se přece jen i když trochu-projdou,proběhnou,počuchají+se vyhřívají a tak,
takže zaháže Žerykovi disk
pominu detail,že minulej disk jsem odnesla do práce-ŽE DISK SE HÁZET NEBUDE!!!!PROTOŽE NA NĚJ MĚL REAKCI JAK NARKOMAN-BEZE SRANDY-KDYŽ VĚDĚL,ŽE SE BERE VEN DISK,TAK SE JEDNOU/DVAKRÁT VYČURAL,VYKADIL A PAK JEN ŠEL,ČUČEL NA BATŮŽEK S DISKEM,NEVENČIL SE,NEČUCHAL,HLAVA VYVRÁCENÁ A KLEPAL SE,KDYÝ SE HODIL DISK 2 KRÁT 3 METRY DAFINĚ NA CESTU,TAK MUSEL BÝT UVÁZANEJ,TO SE KLEPAL,TŘÁSL,JEČEL A BĚSNIL JAK PSY NA OBRANĚ….
takže Martin koupil disk a hodil na zahradě a hodil k sousedům-Brnákům
tak si donesl žebřík,že to přelete,žebřík se pod ním skácel,on ze 2 metrů spadl k sousedům-naraženej xixcht a rameno-a půl hodiny tam chodil podél plotu a dumal jak se dostat zpět,naštěstí pomocí stromů v rohu na konci zahrady se nějak dostal zpět,Dafi lítala střídavě na dvůr a zpět,tak se proběhla,Žeryk stepoival,kdy se vyloví disk…no napřed jsem se smála,pak jsem Martinovi nadala,že nemá házet disk,ten jsem hodila do plastu,tak jsme se rafli,ŽE MU NEBUDU VYHAZOVAT JEHO VĚCI!!
JÁ NA NĚHO ŽE ŽERYK JE MŮJ PES A DISK DOMA NECHCU-on-tak s něma nebudu chodit ven
a já tak nechod….
jasně-chodéí kousek-a lepší kousek než vůbec-jsou prostě mimo zahradu,mají trochu pohyb,vyvenčí se,
ale zase,není to jak kdyby s něma chodil na 2 hodimy a oni tím přišly o super dlouhou vycházku….,tož tak no….
jo v pátek mu koupí nový disk…
dnes jsem šla z oběma koiusek mezi pole,hledání hračky jednou a dom,
pak Žeryk dom a Dafině zaházet činku a kruh a obíhat stromy-házán z kopečka,at si zamaká….13.11.2024 v 9:32 #179717cernej cajPetraK
Jakoze disk D kam vse davas je v USB a existuje presne 1 original tech dat jen mimo pc?A zalohujes to jak?
Nebo to zalohujes na ten disk D a tam je kopie dat z disku C a z telefonu?
MirkaD
Jako martina je mi moc lito ale je to hrozne vtipny:D13.11.2024 v 9:41 #179718MirkaDČajíku-no já se taky hrozně smála:-D
mě ho líto nebylo-protože-nemá házet na zahradě disk,kterej nemá házet vůbec….a je prostě blbej…dyt by se Žeryk odtáhl dom a bylo by to…,
taky se voslovi jednomu mohlo něco stát,že….to je jak v blázincu-pro Žeryka i přes plot přeleze….13.11.2024 v 9:50 #179719ZlataMirko
Tě lituju, že máte teď takovou honičku,já si jedu nakoupit zejtra,mám nerv,teda jedu odpo,tak snad bude míň lidí.
Martin snad nic zlomenýho nemá, dodatečně mu přeju všechno nejlepší k svátku.
Včera jsem vzpomínala na babičku,bylo by jí 125let.
A v neděli jsme měli výrocí svatby, jasně že jsme neslavili,byla jsem zticha,45let.V noci na sobotu se hrabošil v zásuvce s dokladama, nemůžu něco najít,taky peníze,neví kam to uklidil,jsem včera hledala,tak jsem našla nějaký doklady,ale peníze bůhví.No někde budou,v noci ven nešel.Co ho napadlo,nevím.13.11.2024 v 10:30 #179720MirkaDZlatko-ne,nic zlomenýho nemá:-)
tý jo 45 let…
no,tak to jste teda dobří!!!
no nevím,jestli bude zítra mín lidí odpo,je po výplatách+akce…13.11.2024 v 11:59 #179721PetraKČernej čaj
díkec, starý disk ještě nezlikvidován, takže jak budu mít disk v ruce, tak Ti ho pošlu.Já jsem v tom starým počítadle měla disk C a D. Na déčko jsem přetahovala vlastně jen fotky a ty poslední roky nestihla, jak je furt něco , odkládala jsem to a….. no. A na ostatní jsem si už vůbec nevzdechla.
No a teď je to tak, že co se zachránilo, přehodilo se ze starýho C a D na nový D. A ten má na sobě udělátko. Původně byl v břiše počítače taky, ale s tím udělátkem se z něj stal disk venkovní, tudíž ho možu připojit jak k počítadlu, tak k notebůku a tam to do něj přenést. Je to vlastně obří fleška říkal ajtýguru.
Mirko – asi bych drahé polovině ty haxny zlámala sama, kdyby si je nezlámal sám. tohle by mě točilo hodně. Ale já mlčim, řikám jen ÓÓÓM!
Zlatko odpoledne? To je u nás vždycky všude největší nářez.
13.11.2024 v 12:04 #179722ZlataPetraK
Mě vozí holky okolo 1,tak to trochu vychází než končí ranní směna.13.11.2024 v 13:04 #179723PetraKZlatka – a jo takhle, tak to je dobrej čas, to je v pohodě. Lidi co jsou doma, ešče trávěj voběd a ti co jsou v práci, jsou ještě v tý práci.
13.11.2024 v 13:34 #179724Mayano ja kdysi taky prisla o data, vetsinu mi pak zachranoval nejaky guru od brachy, ted mam v pc dve disky nekde vevnitr, prej kdyz kleknou win, tak datum se nic nestane a na stolety externi disk zalohuju tak zhruba jednou za 5 let 😀
ale popravde ty novejsi fotky z mobilu mam stejne jeste na guglu, i kdyz tam uz mi bude dochazet prostort a ty starsi na tom externicm disku jsou
ale stejne pro jistotu mam spoustu tistenejch13.11.2024 v 13:35 #179725Mayacernejcaj
Charlie je teda expert, me by asi kleplo 😀13.11.2024 v 13:49 #179726Milena z PrahyMayo,
on to asi dělá proto, že v životě zažil hodně hladu, ne?13.11.2024 v 13:58 #179727cernej cajMilena
To nevim ale ted hlad nema… tak fakt nevim…PetraK
Dik za vysvetleni, takze pak to zalohujes, to je dobre.Tak pekne zabalit do folie, bublovate, nalepit kilion nalepek fragil a pekne at to prezije cestu a uvidime:)
(Jen nekdy je vetsi opruz ta data prochazet a dat je zas dohromady:D )Mam taky disk v usb ramecku, takovou obri fleshku:D
Zakladni vec… data na disku C se smrti widdows vetsinou nezmizi, jakoze kdyz pc nechve najet pravdepodobne ty data sami nezmizeli…
Zlatka
Treba si na nwj vzponel, xhtel neco koupit k gyroci za naleznw a pak to ztratil a zapomwl:DGratuluju ke 45 letum, to te se brali mladi?
MirkaD
Dobre ze mu nic neni, pro zerycka i pres plot skoci to je jak z ty pohadky nebo co to bylo:D13.11.2024 v 14:12 #179728PetraKJo! A Zlatko – gratuluju k výročí – především Tobě, žes vydržela!
13.11.2024 v 14:28 #179729MayaMilena
asi je to mozny, ale ne jisty, bracha ma ted borderaka, ktery teda stopro zadnej hlad nezazil a zere vsechno a strepy by klidne sezral taky, zere i kovovy veci a kameny a tak 😀
ale jo, Charlie urcite zazil nudu ve stodole a hlad mozna i taky, jestli tam byl s dalsima psama, mohli ho od jidla odhanet, asi fakt tezko rict -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.