Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

Kachna
      Roste ti z nej prakticky clovek, to se hodi 😀

Fifi

Vedrostajn, snad se uz ochladi, tohle je moc.
        Cajdo
        Krasny fotos, tak at ses s novym aparatem spokojena, mne se libi vsechny fotky od tebe. 🙂

Dennyky
        Kolínko trochen lepší, Mudr ho vytáčel všemi směry, další poškození neshledal, ale po tom pádu říkal, že to může klidně zlobit ještě měsíc…
        Tak esli vytacel a nevytocil tebe, to jde. Opatruj si klouba a nechod uz na houby! 🙂

Esusova
        Nebylo divu, páč na každým zábradlí seděla jedna straka, obě řvaly a vyhrožovaly mu. Tak jsem prckovi udělala bodyguarda, aby mohl odejít.
        Nevim, koho litovat, pica pica (straka) je dobra potvora, zaroven kocicky pro ptacky taky nic moc. Ale chnapu, ja taky straky zenu hrabema, kradarej tu vrabcakum hnizda.
        Co to mate s Dennyky za podvazkovej rad, ze si posilate puncochy? 😀

Maya
        tak ono ty rousky jsou zabaleny, takze ti někdo naplive max na ten igelit ve kterem jsou, tak to holt rozbalis se zadrzenym dechem
        No to nejsou, kdyz rozbalujou 50 ks baleni a tridej do obalek… Zase akce jak stehno, fakt.

Kachno
        Diky moc za emila! Ona naka kravicka na syry, mleko, ta by se u vas schovala, ne? Chytrej synek! 🙂

cernej caj

Fifi
          Mas krasny babi leto, ne? 😀 ale je fakt, ze uz to vcera dost hrabicilo

Tak mam dodelany fotky ze slovenska. Takze pri trose stesti budou brzo. Nestiham, nestacim, ale v nedeli budu doma.

Kachna
          😀 ale tak kravu jeste nemate, nw? 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak vážení, hecla jsem se a od půl sedmý huž jsem v práci. Brtnik jde k lékařský vědě, tak ohařiska ošéfuje on, takže jsem zažila ten luxus vstát, umejt se, namalovat vobličej na gezicht a jít 😮 😀 Líbí se mi, jak dopravní podnik říká, že nenasadí plný počet tramvají už, tak jak bylo před kurvavírem, protože lidi nejezdí. A čim teda byla tak narvaná ta tramvaj? Navíc takhle brzo ráno. Když jedu pozdějš, je to stejný.

Maya
            tak ono ty rousky jsou zabaleny
            no to nejsou právě, to má Fifijová pravdu, u nás taky rozdávají na recepci roušky a pěkně dycinky ten moudrej pán, to roztrhne ten pytlik, odebéře a předá. Stejnej princip 😀 , takže je to vysoce hygijénický, přesně jak říkali, že se s rouškou má zacházet 😀

kachna
            že jeho požadavek, abych koupila krávu, protože došlo mlíko, mě trochu zarazil.

😀 😀 no a co, tak máte už mini vofce, sežeň mini krávu, už se chovají i mini krávy

Fifi
            Nevim, koho litovat,
            košišku, bylo to prtě a určo by jí pici pici udolaly, děsně mě mrzí, že jsem si ho nemohla vzít domů, bylo to rozkošný kotě.

PetraK
              Maya

PetraK
                hod to do odkazu, ted si to nemuzu poslechnout
                jako ty rousky jsou vůbec hygienicky vsecky, když si ji za den 50x sundavas a nandavas a mezi tim valis v tasce nebo v kapse
                ja ji ještě v praci valim na stole
                takze jseli ji někdo rozbali, to by mi asi bylo uz jedno
                narvanou tramvaji nejezdim, ale v tramvaji dneska normlane lidu, ale v busu včera 20 lidi a dneska jsem jeli 2 a vlak taky poloprazdnej, tak nevim, jestli zavreli nejakou skolu u nadrazi a nebo jestli uz zas lidi presedlali do aut nebo na HO

PetraK

Maya
                  hod to do odkazu, ted si to nemuzu poslechnout

hotovo 🙂 je to taková milá přestávka

dyž si ji za den 50x sundavas a nandavas a mezi tim valis v tasce nebo v kapse
                  tak jasně, to tak prostě je, já jen v souvislosti s tím nabádáním, co furt dávali a dávají a jak se k tomu má člověk chovat, aby to nevybuchlo a pak jim to pošlou takhle pěkně zpracovaný 😀 😀

MirkaD

tak včera brzo ráno delší vycházka s basendži,-pěkně kolem lípy,hájenky,cvičáku,dědinou dom,ještě jsme od kamarádky vyfasovaly 2 domácí marmošky-mnam
                    vprat 2 pračky,a snaha jít ostříhat Žeryka dopadla tak,že ten zalezl do boudy,já seřvala ho i Martina,třískla dveřma a šla umýt kuchyn,mokrovlnanka,kachličky,dvířka-Martin sice umyje nádobí,ale zbytek mu neva…
                    to navadí máme dvířka pak jak jídelní lístek-flek od gulášu,přilepená stouhanka,špenát…
                    no,pak odpo,pěšky dom,ale v práci v klidu i pochvalu jsem dostala

MirkaD

vo noci teda moje obžerství-kafe,rohlík s marmeládou,smetánek a 2 kuřecí křídla,kde jsem skoro snědla ty kosti….pepsi a spát o půlnoci
                      no ráno jsem na sebe čučela do zrcadla,co to jako je?-za chvílu budu kupovat širší zrcadlo….
                      no,ráno jsem si šplhla u psů-šla jsem ke křížku-to oni rádi není to do kopce-jako skoro všecko tady,po cestě avizovali,že před náma kámoš-Žeryk Pavlu vítá jak člena rodiny,takže od křížku s ní,pak nás opustila,protože jako většina normálních lidí musela i do obchodu ….
                      mě občas nedochází,že vlastně já nakupuju cestou z prácde,nebo v práci-když to teda stihnu…
                      často taky doma hádky,že dělám v obchodě a nenakoupím,ale někdy se to nestíhá…
                      no,ale jinak málokdy jedu vyloženě nakupovat,protože i ostatní věci kupuju u nás-boty,ponožky,mikiny-no takže taneční+obíhačky stromů,pak dom,
                      no,pak jsem pižehlila,venku ostříhala Žeryka,celýho trojkem-15minut,zbytek-hlava uši,+zkrátit trochu srst na ocásku nůžkama přes hřebínek-takže skoro 40minut uf-prokládaných házením míčků,chválením,nadáváním,a Žerykovým vrčením a jewdním vystartováním-to jsem se ovládla a neflákla mu-ale byla to dřina…
                      ještě čisnout Dafču
                      a ted u nás-neustlaný,nepřevlíklý peřiny,jen vyslíklý,nezametený,nádobí…
                      no a za chvílu mám jít do práce….

PetraK

Mirka

gratuluju k pochvale pracovní 🙂

a ted u nás-neustlaný,nepřevlíklý peřiny,jen vyslíklý,nezametený,nádobí…

tě uklidním – u nás je to úplně dost podobný, zameteno teda je, ale to není moje zásluha, nádobí není, páč doma se nejí 😀 a hrnek a talířek od snídaně se umeje, uklidí snadno. ale postele jsem taky momentálně nestihla převlíknout a chystám se k tomu hubou a navíc- v neděli večer jsme se přestěhovali do obýváku, kde jsme roztáhli gauč a po osmý tam zalezli relaxovat u telky a chrápat a…….. ešče jsme se nepřestěhovali zpátky do mojí krásný ložničky. Páč přijedem z domečku nebo z výletu, udělá se, co je zapotřebí a pak bum do postele 😀

MirkaD

Kachna-hláška s kravičkou mě včera dostala:D:D:D
                          Denny-tak koleno se snad pak zlepší…co sis koupila?
                          máš dobrý,že máš komu frnknout Koníka,jak mě se líbilo,když sem od rodičů,když byl Martin v nemocnici slyšela v práci u kasy-my byly s tvýma psama na velké vycházce tak pak už nemusíš,nebo na chvílu,takže já dojela a šla třeba na 15 minut do polí…
                          ted sice Martin taky občas řekne,že byl na větší vycházce,ale spíš většinou je to klasika-20miut směrem k lípě,ty dělší,případně hlavní vycházky sou na mě
                          tak se utěšuju tím,že ti 2 tolik vycházek dlouhých nevyžadují
                          ješě že teda nemám bígla od Pers01:D
                          ale je fakt,že na vycházkách chodím rychle,a když dojdu s nějaké větší tak spí jak šípový růženky,a u kraatších je zas unavý zaměstnávání hlavy,to mám kolikrát pocit,že ty kratší ze cvičením je utahají víc než ty delší…

Fifi-tady dnes docela vichr,jinak mě je doma chladno,na vycházky díky odpoledním chodím brzo ráno,a tak mě nějak vedro nepřijde…
                          PetraK-to je rozdíl,jít jen tak bez ranní vycházky,co?
                          su zvědavá,jak to bude pokračovat s kotětem

Petrs01

ješě že teda nemám bígla od Pers01:D

jo, toho nepřeju nikomu 😀
                            Ale vážně – teď jak byly ty vedra, tak je to s ním právě naopak, sotva funí, courá se někde vzadu. Ani v noci nespí v posteli, je mu tam vedro (Vašek vedle něj je přikrytej, je mu zima).
                            A v neděli ráno dokonce oba svorně uznali, že se dá i relaxovat, takže my si vychutnávali ranní hrníčky a psiska se váleli okolo. Pak jsme teda samozřejmě dali slušnou vycházku a pak zas psi chrněli u přístřešku a já si blbnula na lajně a Peťan průběžně vařil další hrníčky. Pěkná neděle to byla.

PetraK

Mirka
                              to je rozdíl,jít jen tak bez ranní vycházky,co?

jo, to já vůbec neznám 🙂 až na výjimky, protože i když s nima Brtník jde, tak já jdu pak taky, páč prostě s nima jít chci. Tohle byla velkošance, že si urvu hodinu a tu pak použiju, že půjdu domů dřív, tak to se Bobe vyplatí 🙂

su zvědavá,jak to bude pokračovat s kotětem
                              tak to Ti můžu říct hned 🙂

volal mi shodou okolností před chvílí Brtnik, že proběhlo blízký setkání třetího druhu 😀 aneb, když vyšel zadním vchodem na podest, tak tam prcek byl. Zastavil psy, Tali poslechla a došlo na kontakt čumák čumák!!!!!! Pak se bohužel dalo kotě do pohybu a hlavně Rumoušek za ním nutně potřeboval, Tali prý docela byla klidnější. Mno a kotě pořád hledá někoho, že jo. Takže to je jasný, dneska po vyřízení nákupů a obhlídnutí dlažby budem řešit kotě. A pak směr útulek nejspíš.

PetraK

Petrs01
                                Pak jsme teda samozřejmě dali slušnou vycházku a pak zas psi chrněli u přístřešku a já si blbnula na lajně a Peťan průběžně vařil další hrníčky. Pěkná neděle to byla.

to je krása co? když se taky jen tak čék poflakuje a čoklidi taky.

cernej caj

Mirkad
                                  To je super ze i pochvala byla 🙂

Maya

PetraK
                                    jj, pohybujici se kocky, tot zabava, Lokinkovi to vydrželo 3 roky a kocky si zvykly dřív nez on 😀
                                    ted uz teda na ne prdi, ale stejne kote bych k nemu asi nevzala
                                    v Praze je urcite i spousta docasek a tak, umistit kote urcite nebude problem
                                    ale snad teda nebude nekoho od vas z baraku, ono ty kocky jak couraj všude často vypadaji bezprizorne, ale nekomu patri a svůj domov kam občas zajdou maji

MirkaD

Černejčaj-no,pochvala od hlavního vedoucího je u mě zázrak!
                                      PetraK-takže kotě opuštěnec…
                                      no,to mě taky třeba říkájí doma,že vlastně 2krát denně jít nepotebují,a že když mají tu zahradu a vyběhají se tam,no,ale jednak,oni zas tam nějak neběhají,to by jsme tam museli být s něma,když jsme doma,tak sou bud s náma uvnitř nebo sedí/leží na dvoře a sami občas běží na zahradu,tak 3-4krát a jinak zas leží v peleších…-jako,kdyby Dafi neměla sklon k tloustnutí tak bych furt neřešila,delší vycházky,+u cvičících nějaký obíhačky a tak,a prostě,když bych měla volno,tak by to bylo normoš vycházka,a ne,jééé musím na delší…
                                      kolikrát su z volna zhuntovaná totiž místo abych byla nějak odpočatá…

Petrs01

směr útulek nejspíš

týýý, Petro, zkus to s ním. Dyť ho můžeš v nepřítomnosti oddělovat a brzo už budete na Domečku.

MirkaD

-to je krása,když se tak jen člověk poflakuje a pséci taky?
                                          no ono mezi náma,našim psům by ke štěstí stačily kratší vycházky s nějakým cvičením a hraním občas,protože oni pak v klidu x hodin leží,nevypadají,že by toho měli málo
                                          a třeba Dafi se všeho nejradši válí,to má stoprocentně radši než vycházky
                                          jak ona si umí užívat válení,u toho blaženě vzdychá,dělá to svý dlouhýýý uf,protahuje se,tulí,leží jak žaba,cpe pod sebe polštáře…
                                          no prostě za ni ideál-kratší vycházka,trošku pohrát-rozuměj hodit 1-3krát aport do dálky tak 5metrů-at se holka nenadře…
                                          pár oblíbených tanečních cvků-kroky,otočky,packy…at sou nějaký pamlsky
                                          vycházka BY NEMĚLA BÝT DO KOPCE -TAKŽE K LÍPĚ/K HÁJENCE-HNUS NUDA,TÁHNE SE,ZRYCHLÍ AŽ PAK… v lse dost pařezů…pak zas s kopce a hurá do peřinky….
                                          Žerykova ideální vycházka-do KOPCE NÉÉÉ,v lese větve at má co tahat,trochu pocvičit,at je hračka,pak teda házet hračky-DALEKO,ŽERYK JE MUSÍ MÍT DALEKO,DAFI ZAS MÁLO,JAK JE TO DALEKO TAK NIKAM NEJDE-JE LEMPL…PO MĚ..,
                                          no a dom

cernej caj

Petrak
                                            Ba domecku bys ho kit kohla no…

Mirkad
                                            Tyjo od hlavniho vedouciho to je bomba! 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.