- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.9.2020 v 4:42 #89819cernej caj
MirkaD
Tak aspon si odpocines a nic nedelej, neper, nezehli, jen odpocivej:)Fifi
Gratulace ruzence ke 3 narozebinam, fakt to leti uplne silene!Petrak
Pry mimo sezonu nemaj hospodu ze se jim.to.nevyplati coz dava smysl, pac to je oblast na vyket v lete, siroko daleko neni jedina vesnice…Par fotek ze vserejsi botanicky zahrady
– novej fotak foti:D
https://www.zonerama.com/mawenzi/Album/6573238?secret=VE67HgYWeE1E6M9O914Gy8tPkMela sem 666 fotek, je jich 396 ted 😀 jeste to nemam…
Fifi
Tak s vyukou nic moc:( ale tak skoda ze neni ani online ale zas chapu ze treba 4idi na skype tak uz to pada, ztraci se a tak…16.9.2020 v 4:42 #89820cernej cajKachna
Tak skvele s detma ze spu spokojene:)16.9.2020 v 7:29 #89821DennyMorgen hicovej,
ble i v Libercu bylo včera vedro 🙁
Kolínko trochen lepší, Mudr ho vytáčel všemi směry, další poškození neshledal, ale po tom pádu říkal, že to může klidně zlobit ještě měsíc…
Takže kdyby to nebylo lepší tak mám přijet a udělal by atroskopii aby číhnul jestli se tam něco změnilo.
Dal mi nějaký rozpustný prášky do vody na výživu kloubů kvůlivá té artróze, tak jsem vyplázla 750Kč (ale na 3měsíce to zas není taková darda)
A v Decathlonovi jsem vyplázla taky asik 700Kč, pak pamlsky pro KOněva.
Zpátky jsme se stavili na obídek a zmrzku.
Doma jsem pak cípla na 3 hoďky, ještěže Koněva měla Vlaďka.
Z po na úterý jsem spala u Evika na chalupě, páč jsme čistily houby a kecaly a vypily 3 lahve šáňa (musely jsem zapít Markétku (Romči vnučku, která se narodila v neděli v podvečer) no a ve 22:30 už se mi domů nechtělo, tak jsem tam zůstala.
A houby, no comment, to je strašný co se děje, ani sousedky už to nechtěly :-DD16.9.2020 v 7:41 #89822DennyPetraK
super, že se svatba povidla 🙂Fifi
dodatečně Růžence vše nej k narozkám 🙂Jinak mám toho f práci full…
16.9.2020 v 7:54 #89823PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem dneska ráno zachraňovala malýho kočičóna. Ležel na podestě protějšího baráku a dělal, že tam vlastně ani není. Nebylo divu, páč na každým zábradlí seděla jedna straka, obě řvaly a vyhrožovaly mu. Tak jsem prckovi udělala bodyguarda, aby mohl odejít. Nikdy jsem ho tady neviděla, tak ešivá tam bude opakovaně, musím spustit záchrannou misi. Mńoukal na mě a chtěl jít se mnou do prasé, což bohužel jako nešlo, nevzali by ho do trambaje, neměl roušku. Zalezl pak okýnkem do domu, vypadá hezky čistě, opečovávaně, ale… máme konec prázdnin, že jo…. tak musím dávat bacha.
A další podpůrnou misi jsem dělala v práci kolegovi, který je po dětské obrně a chodí o berlích. Máme tu děsně těžký dveře z vestibulu do chodby kanceláří, tak jsem čekala, až dojde od auta, abych mu je otevřela. Byl radostnej a děsně spěchal, a jeho kolegyně, co zrovna šly kolem na něj ftipně hulákaly: „Tvářim se radostně, plížim se radostně!“ 😀 😀 on totiž hodně špatně chodí, navrhovala jsem, ať je obě vezme tou berlí, což nejdřív odmítnul a když si pak z něj dělaly srandu, že si zapomněl vyzvednout svoje klíče od kanclu páč je celej hyn, že mě vidí v tý minisukni 😀 😀 , tak už hulákal, že maj ščestí, že jsou tak daleko, jinak by po nich ty berle mrsknul 😀 . Nazvala sem je hydrama a ony radostně odjely vejtahem do nebes 😀 😀
Takový veselý ráno 😀teda bylo, než jsem četla todle:
A houby, no comment, to je strašný co se děje, ani sousedky už to nechtěly :-DD
nesnášim Tě Dennyky, nesnášim Tě,nesnášim!! Píšu na počtu, ať mi vrátěj tu fusku!
Fajn, že koleno nejni nějak katastrofální a že i Ty teda vnímáš, že je to lepčí. Takže „táhni a srůstej!“ 😀
super, že se svatba povidla ?
byla skvělá, skvělá, úžasná!
16.9.2020 v 9:11 #89827cernej cajDenny
Super ze kolinko se lepsi! A s houbama to mas kazdej rok, ne? 😀Petrak
Hodna kolegyne ses:)16.9.2020 v 11:07 #89831cernej cajTak marp objednan, dneska z se tesim dom, pujdu jeste zkouset fotak
16.9.2020 v 11:25 #89832PetraKčernej čaj
koukám, že foťák foťákuje velmi dobře, co? Tak nebude dlouho trvat, než budete mít stejnej počet společný fotek,jako s Ludřenkou, že jo?:-)
Hodna kolegyne ses:)
no já vždycky,když ho vidím , tak počkám, protože musí být složitý děsně s těma berlema ty dveře otevřít, jsou veliký a těžký.
16.9.2020 v 11:29 #89833PetraKMirka D.
TAK JÁ ZÁVIDĚT NEBUDU
jsou tam , ale ne nijak příšerný, Novohradky jsou moc příjemná krajina. Plná lesů, vody a obřích luk.dnes se mi v noci zdálo o Killy-ta půjčovaná kníračka-zas psycho sen-jdu k ní,a tam zjistím,že mrtvá
no fuj, to je brutus sen!! Jako dítě to má člověk těžký, některý věci nemůže ovlivnit 🙁Fifi
Esusova to takto rozhodla. Napinat vas co tejden.😀 a dyk by se se nudili, přečíst to šécko najednou, takhle se můžou těšit na další díl.
16.9.2020 v 11:42 #89836DennyKoněf má taky zasejc takové trochu nežrací období…
čajdo
s houbama to není každej rok, ale loni bylo taky hodně.
Gratulejšn k fotákovi! Moc ať ti splní co od něj očekáváš.PetraK
MUHEHEEE tak to jste měli opravdu veselé ráno, tadyk čék čumí ráno na nasraný ksichty.
Hele dostalas emila s fotkama?íšu na počtu, ať mi vrátěj tu fusku!
to klidně napiš, páč to nevypadá, že by chtěla letos dorazit 😀16.9.2020 v 11:48 #89837Mayau nas teda dopolko veselo nebylo, nejdriv první hiphop ze nam smazli bez upozorneni napracovany hodiny a hned nasledne druhej hiphop kvůli HO, kdy jsme se dozvedeli, ze nekterej uz ho dali a nam nic, to jsem se i ja rozcilila u sefa, ze jako kolegyne co bydli 5 minut pesky muze na HO a my co dojizdime tak ne, v kanclu bez rozestupu jsme všichni
doufam ze ten HO nakonec klapne, i kdyby jen castecne, zatím je to ze to hazi jeden sef na druhého
cernejcaj
fotky zkouknu az doma z pc, at tam taky něco vidim
PetraK
budes mit novou kociciku k novemu baracku? 😀
s kolegou ses dobra, u nas jsou všichni v takovy nalade, ze by spis pretahli tou berlou akorát jeho16.9.2020 v 11:51 #89838cernej cajPetrak
Taky doufam 🙂Maya
Snad ho bydete mit brzo16.9.2020 v 12:37 #89839PetraKDennyky
emila jsem dostala, omlouvám se, nestíhám trošánek zareagovat, ale je to moc krásný, nej je ta růže! Depešácká 🙂
Fuska už je na cestě, ale ne v pátek – to to kolegovi vrátili, že je tam prej málo peněz – lepila jsem tam dvě známky na radu holek tady ze spisovny, ale asi i tak to bylo málo, takže musel dokoupit a posílal včera. proč to neudělal rovnou v pátek jest mi záhadou.
, tadyk čék čumí ráno na nasraný ksichty.
no my tu nejsme taky zrovna klauni, ale tady s těma kolegama jsem byla nějakou dobu na stejný chodbě, jsou fajn, holky a já jsme mu vždycky ráno vařily čaj, aby se nemusel belhat do kuchyňky a pak se navíc neopařil a obě holky jsou takový rázný a ftipný pohodářky, tak jsme to fšicí trochu zrána rozjeli 🙂Maya
nejdriv první hiphop ze nam smazli bez upozorneni napracovany hodinyto jako můžou? Jen tak? No evidentně můžou, ale z jakýho titulu??
HO závidím, u nás to nejde zrealizovat, takže budem tady jako paka fšicí.
budes mit novou kociciku k novemu baracku? ?
se směješ, ale to mě napadlo jako první, chjo, nejde to. Kdyby nebyla Tali takovej idiot, tak v pohodě tu dobu, než se tam přesuneme přečkáme v bytě, ale tohle nejde, bohužel
s kolegou ses dobra
on je moc fajn, skromnej statečnej. si právě vždycky říkám, když něco řešim, že bych se měla uklidnit, že on to má 1000000000000x horší . Já jsem kdysi dávno řešila, ešivá mu to nebude blbý, jako že ženská drží chlapovi dveře, aby mu to nesráželo ego (teď to nemyslím špatně, naopak právě, prostě aby si nepřipadal blbě, že je tak nemohoucí, že mu i ženská drží dveře), ale protože jsem huba a pako, tak jsem to nějak zaobalila a teď je z toho normoš, že když ho vidím, počkám na něj, jdem spolu /dneska teda ne, mi byla zima, tak jsem řekla, že mu uteču a pak byl příjemně překvapenej, když jsem tam čekala 🙂 /a já mu pak pomůžu. Páč ty dveře jsou fakt na pikaču, pro něj.16.9.2020 v 12:43 #89840cernej cajS nadpracovanyma.hodinama je to tezky pokud si je naddelas ze sve vule na.mozna.nekdy tak zamestnavatel ti je nemusi ani propllacet aji davat vybrat.
Je to vlastne tvoje vec ze ses v praci dyl na.svoje riziko..
I u nas se nadpracovamy hodiny by meli vybrat nejpozdeji mesic dva po naddelani prootze o ne muzes prijit
16.9.2020 v 13:40 #89841DennyHlasaaaam, ze puncocha dorazila aj s beruskou ??♀️? zitra jdu do banky ?
16.9.2020 v 14:05 #89842PetraKDennyky
výýbornýý, to stihli fakt za jeden den!! Ešivá takhle rychle choděj i ty roušky důchodcům, tak by měli s jejich vybalováním počkat. Páč pan Prymula řikal, že to vůbec nevadí, že jim na to při balení naplivali, že za 24 hodin – 48 hodin to bé cajk. Nechápu pak ale jednu věc- proč říkal, že se s rouškou má zacházet profesionálně, opatrně a pomalu jak s bombou????? 😮
16.9.2020 v 14:12 #89843cernej cajDenny
tak mi muzes neco taky vzit 😀16.9.2020 v 14:49 #89849MayaPetraK
tak ono ty rousky jsou zabaleny, takze ti někdo naplive max na ten igelit ve kterem jsou, tak to holt rozbalis se zadrzenym dechem 😀ten poslední odstaveček 😀 😀
pak ze prej Anglani nemaj smysl pro humor
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/muz-nastoupil-do-autobusu-s-hadem-kolem-ust-misto-rousky-40336489#dop_ab_variant=416851&dop_req_id=VhQzS4stmOc-202009161344&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz16.9.2020 v 18:01 #89850kachnaJsem ráda, že můj syn ví, kde se bere jídlo, nicméně můžu říct, že jeho požadavek, abych koupila krávu, protože došlo mlíko, mě trochu zarazil.
16.9.2020 v 18:15 #89851Petrs01Kachno! 😀 😀 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.