Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,167)
  • Autor
    cernej caj

Prave typek do teledonu nekomu rika ze byl.svedkem policejniho zatahu ze 6 lidi v parku hralo frisbee…

Tak jako premejslim, ze kazdej druhej jezdi sice bez rpusky v mhd ale zavolat na par lidi v parku s 2m rozestupem v poctu mensim.nez.10 hrajicich frisbee.je trochu sileny

PetraK

Maya
        zamek je na klice pod krytkou a kdyz jsem videla, jak to oddelaval tu krytku a pak mu to tam neslo moc nandat, tak tipuju ze s mejma levejma rukama by to nebyla uplne jednoducha operace

jo to není, copak vo to, dostat se tam celkem ještě jde, ale pak tam vrátit tu krytku, to je sudoku!

je to diuný, že se to takhe divně vybíjí – sice co píše černej čaj by mohlo být, ale …sakra u novýho auta??

černej čaj
        i najedes na vymol ztrati se kontakt zcela
        no jo, ale dyk je to skorem nový auto, ne?

ale zavolat na par lidi v parku s 2m rozestupem v poctu mensim.nez.10 hrajicich frisbee.je trochu sileny
        jsme v Čechách, ne? když se volali na jaře policajti na sousedy co jsou na zahradě bez roušky 😀 , tak se nediv.

Maya

cernejcaj
          vzdyt venku 6 lidi muze byt i bez rozestupu ne?
          lidi uz zase blbnou
          ted ve 4 zas ma bejt nejakej brifink, doufam, ze kvuli tem blbcum, co nenosej rousky ani v mhd, je neudelaj zas vsude venku
          PetraK
          no prave, u novyho auta bych necekala takovyhle zavady
          ale zas na druhou stranu, kdyby to byla jen baterka, kterou muzou kdykoliv vymenit, tak zas lepsi nez neco horsiho
          i kdyz vopruz by to taky byl, rikal, ze jak je to reklamace, nemuzou to ani rozhodnout sami a musej pres fabriku
          no hlavne ze to jezdi

PetraK

Maya

já jsem zatím na nikoho bez roušky v MHD nenarazila teda.
            oni je venku stejně vyhlásej, tak jako na jaře, je to poslední krok před totálem.

no hlavne ze to jezdi
            tak ať to jezdí dál! 🙂

za chvíli valím domů, krásnovej víkend fšem přeju.

cernej caj

Vyklrpanej kontakt muze byt i na tyden starym aute, proste to se muze stat snadno… ale zas se to nestava casto ale.proste muze…

Fifi

Bryvecir vespolek a peknej vikend preju.
                Jsem byla po delsi dobe na velkym nakupu a zamrzela me lekarna ve vestibulu. V pulce listopadu tam konci, velka skoda, bylo to sikovny a bude chybet. Pry vedeni neprodlouzilo najemni smlouvu s hypermarketem.
                Na mapu obci jsem mrkla a slusny, na pocet obyvatel nase rit sviti hodne tmave cervene, vic nez Hradec. Echjo.

Dennyky
                Pekne se sklebi Konikovka s bananem. Ruzice je ma rada, Troldak dle momentalni nalady. Vam servirujou kyti k obedu? Teda, se nekdo ma, hned bych si zobla denifku!

Maya
                To je divny s baterkou a klicem, no snad se to vyresi.
                Ja vlastne musim na TK letos, asi si to domluvim vyjimecne se sousedem a nepotahnu se do autorizovanyho servisu. Moc lidi, dva dny bez auta… Snad zimni vymenu oleju a filtru a tak zvladne.
                A jeste musim do prosince vymenit obcanku, to bude mnohem zajimavejsi teda. Neb obecni urad samoze omezil otviracku.

Esusova
                Kulky bource, ach boze. 😀 Vy ste s Dennyky roury. 😀

cernej caj

Fifi
                  Tak snad to budes mit vse bez potizi TK i vymenu:)

Feri banan asi zere, ale nedavam ji moc

Uzijte si vyket ja razim ven. Prodala sem.oba teplejsi spacaky takze zkouska ohnem:D

Maya

Tak v penny i na silnicich tak o pulku lidi min nez obvykle, vetsina lidi i na parkocisti rousky, asi uz se lidi zalekli
                    Ja bych mela jet zas do prace tisknout faktury, premejslim ze to bude asi lepsi ted nez za tejden, protoze buhvi co bude, odhady jsou ze to bude jeste 2 tejdny stoupat, takze zas urcite pritvrdej
                    Fifi
                    Obcanka blby ted, nemate tam online objednani? U nas to celkem funguje a fakt se pak skoro neceka, akorat terminy jsou az tak za 2 mesice
                    Me vlaste bude cekat asi za 2 roky ridicak
                    Cernejcaj
                    Tak snad neumrznes

cernej caj

ziju, doctu vas pozdeji, vikendovych 45 km splneno akroat ze nemuzu se nakladat do vany ted tak aspon du soupnout nohy do lavoru

MirkaD

tak v pátek mezisměna-hodně,hodně,hodně moc lidí
                        pak večer dom s Martinem autem-nakoupily jsme a hurá dom,protože,protožeee
                        tam na mě čekal veliký lacatý balíček,ve kterém byl veliký obraz+kalendáře-jeden pro Čajdu,druhý pro mě
                        takže sem měla velkou,obří a ještě větší radost!!!
                        obraz už visí-vyfotím,ukážu,až se domuvím s fotákem-si zas nějak nerozumíme…
                        takže ještě jednou děkuju Čajdě i Denny za velepřekvapení-povedlo se moc!!!!!
                        k večeru jsme šly s psiskama v dešti,vichru,blátě kousek k hájence a zpě
                        v sobotu ráno k hájence,pak okruh za hájenkou v lese-bylo tam spadaný listí,tak to šlo i s blátem a zpět od hájenky
                        k večeru jsme šli s Martinem kousek k lípě-to přes bláto nešlo,tak zpět
                        a k hájence,a k vyslílači a zpět-a od hájenky dolů 6krát přivolání na proběhnutí/zhubnutí psů,Martin pak trčí ještě s Žerykem na terase a háže mu míček…
                        dnes ráno jsme šli s kamoškou a basendžim od křížku dozadu dolů podél lesa,pak lesem navrch-mega bláto,Dafi hopala po pařezech,ale mě to bylo fuk,bud ssem čučela pod nohy,abych si nerozbila hubu,nebo,jsme hledaly bedly…
                        pak jsme vyfuněly kopec k lípě-tady je to fakt furt z kopce do kopce…
                        a od lípy k hájence kousek lesem a dolů…
                        pak teda šly psy do sprchy-protože bláto dost masakr,
                        no a k večer zase do kopcce k hájence,,od něj k vysílači a zpět a cestou dolů několikrát přivolávačky
                        jinak Dafi má od čtvrtka dietní granule….
                        já od soboty ráno ucpanej nos,zaražená rýma-to ty promrzlý nohy 2 dny na kase…
                        takže kapu do nosu,
                        a ani nebudem dělat nějaké větší výlety,vycházky,prostě ráno ždibec větší vycházka,než,když jdu do práce a k večeru stejná trasa,jak když jdu do práce
                        tak takový kompromis-mají 2 delší vycházky,než když jdu do práce
                        ale žádný 2-3hodinový vycházky se konat v tomto počasí kvůli mě nebudou…
                        snad už teda nebude pršet

Černejčaj-45km-to seš borec teda!
                        jo co říkáš na fukční trika elastáky z lidlu?
                        potřebuju podvlečky pod gatě-pod vrstvy…

Maya

MirkaD
                          dík za fotečku, mají pěkný vestičky
                          ale teda fakt bych taky nikdy neřekla, že knírač se musí oblíkat 😀

Maya

a mohla jsem mít krásný vodítko s krásným obrázkem a beee maj jen špice, ale lapinu ne
                            vlčí špic

cernej caj

MirkaD
                              Kamoska ve vecech z lidlu dost behavala kdyz jeste behala a na nizkou cenu si to chvalila. Porovnavat s drahym to.nejde ale na to, ze to je levnejsi je to kvalitni dostatecne a casto to predci ocekavani. Fajn levnejsi miva i tchibo.

Ja osobne z lidlu nemam nic, protoze si to radsi objednam online z internetu treba ve slevach na 4camping.cz, nez jezdit se prehrabovat do vybrakovanejch polic do lidlu…

Desne moc me rezou a bolej oci, zkusim asi jestli bych dostala nahradni volno..

Petrs01

Dobré ráno vespolek.
                                Poté, co jsem poznala Decathlon, hledím na Lidl daleko kritičtěji. D. má totiž věci v podobných cenách, ale o třídu kvalitnější. A ano, nepřehrabuješ se ve zbytcích. S Craftem pořád nesrovnatelné – ale to i ty ceny.

Maya

cernejcaj
                                  tak lidl si muzes taky objednat online
                                  tak snad ti daji volno, blbe jsi spala?

Denny

Morgen upršenej, chjo už bych brala trochen modré oblohy…
                                    jsem od 3 hodin vzhůru 🙁

MirkaD
                                    tak fajn, že udělal dárek radost 🙂

Znáte toto košťátko?
                                    https://www.idnes.cz/hobby/mazlicci/odis-plemeno-ukrajina-slechteni-pece.A190507_185813_hobby-mazlicci_bma

cernej caj

Petrs01
                                      Pointa je spis v tom ze pokud objednavam online najdu si za a tu ceny zbozi ve vyprodeji, kde posilaji postou nebo maji odber v brne a neplatim za ppl.

Pokud by mirka brala online priklanim se tez k decathlonu, ale.lidl.maji asi v buckacha teda sito muze prohlidnout a osahat

Maya
                                      Podle me.ten desnej vitr o vikendu, ja na to trpivam a citr mi to dela a nemela.sem.vcera kapky s sebou. Domu pujdu za chvili

Denny
                                      Vypada to jak takova ta cousata kolie

cernej caj

Tak uz sedime v kanclu v rouskach, dam si dalsi sici kolo protoze na denni noseni jich teda dost nemam

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Duby listí do červena barví
                                          místo slunce svítí listí javoru
                                          Taliprd s vysokým nosem jistí,
                                          a já za ní pak letím kopcem nahoru.
                                          Tolik má podzimní poézije!
                                          Jestli ne já, tak už nikdo tu krávu flekatou nezabije

😀 😀

Jak se daříte?

Lidl musím pochválit v oblasti nářadí – tam je to za tu nízkou cenu vždycky neskutečnej pracant. Teď naposled jsme kupovali bourací kladivo – fakt za pár babek a ty jo kdybyste viděli, jak se to zakousne do tý zdi!! To zajede jak do másla! A taková ta obří kotoučová bruska s diamantovým kotoučem – tvl! jak to krájí cihly!! to jsem na oboje fakt čuměla.

Dennyky

smetáčka „znám“ resp. už jsem o něm slyšela, ovšem představa smetáčka v tomto počasí mě naprosto ničí :D, sprchovat to 3x denně bych nedala. 😀 Moc dobře si pamatuju jak to bylo s Murphíkem a ten měl jinačejší kvalitu srsti. Zlatý hotoprtky

Maya

Denny
                                            smetaka neznam, vypada dobre, ale jak pise PetraK, udrzovat bych to nechtela
                                            ma prej bejt tenhle tejden 20 stupnu, tak treba bude i slunko
                                            cernejcaj
                                            ja jdu zejtra do kanclu a kolegyne tam bude taky, ale ji to taky az tak moc nebere, takze tipuju ze to bude bez rousek, celej den v rousce, to bych teda nedala, upllne mi vzdykcy staci ta cesta
                                            a az to ted udelaji i venku, tak to bude masakr, doufam ze nas na furt do kanclu jeste nepozenou
                                            dneska zas mame nejakem mitink, tak doufam, ze si neco nevymysleli

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.