- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19.10.2020 v 10:50 #90915cernej caj
PetraK
bozi basnicka! 🙂Maya
tak nas je v kanclu 5… predtim sem mela pro sebe kancl na jare, a kluci byli 3… ted je nas tam 5 v tom jejich puvodnim kanclu a sme tam vsichni.19.10.2020 v 11:03 #90916PetraKčernej čaj
supr, že můžeš jít domů, tak se vylež s Ferratou pod peřinkou 😀
bozi basnicka!
dík 🙂 napadlo mě to při pohledu z okna 😀ty roušky v kanclu jsou blbý 🙁 , ale chápu, že když je vás nahňahňanejch pět v jedný místnosti, že to asi jinak nejde. Hele, já se podívám, možná ještě nějaký navíc mám? Tkalounkový byly, tak bych ti to mohla poslat?
19.10.2020 v 11:09 #90917MirkaDMaya-tak s tím oblíkáním kníračů-jak sem už psala-mladý,zdravý neoblíkám-neoblíkala jsem,ale když otrimuju-a ochladí se,tak oblíknu,na tu dobu než trošku zaroste,nebo se oteplí
ten minulý týden bylo furt deštivo a kosa
a třeba na ten prodloužený víkend v září jak jsme byly ze psama na tom výletě u Buchlovskýho kamene-kdy dost chladno,vichr,tak byl oblíklej Žeryk,protože čerstvě ostříhanej,a byla mu zima-klepal,se,Dafi zarosstlá tak nic,
no a ted o víkendu-tak v neděli sem je oblíkla ráno,ale k večeru už nic
a dnes do lesa na delší vycházku aky nic-nebyl vichr,tak to šlo,i když sem sebou měla svtr pro Dafču kdyby kosila,no ale běhaly,zima jim nebyla,
a v zimě oblíkám,jen když je nějaká velezima-jako ledový vichr,nebo,když čekáme na vlak,jinak jsou přes zimu zarostlý,takže to nic
jako kamoška se mě v BK ptala proč trimuju na podzim,když se ochlazuje,proč ne,jen před jarem,létem,jenže to jsem udělala jednou u gera,a to je prostě na jaře strašně zarostlý zvíře….už prostě moc
tak 3krát do roka je to akorát-na podzim venku není úplně zima a doma už se topí
jinak když byl Žeryk ještě u bráchy a pak tatky,tak ti nestříhaly vůbec,
ale taky neoblíkaly
ale on je pak moc dlouhosrstej,blbě se to udržuje ,když je furt vpřírodě,takže tam stříhám z důvodu pohodlnosti mé-3krát za rok šmiknu,přes zimu je zarostlej,ale né nějak moc,a líp se mě udržuje19.10.2020 v 11:22 #90919MirkaDDenny-no počasí….
v sobotu ráno volám kamošce jestli pude ven-pudeš ven?je tam vichr,zima,bláto,prší….
no,včera k večeru jsme šli k hájence,kus k vysílači a zpět+ty přivolávačky do kopce,že na zhubnutí,proběhnutí…
a nááádhernj západ slunk,úplně rozkošnej…,ráno včera bez batůžku,najdu ty bedle,celou dobu je nesu v ruce-jako,kde jinde,že:-),ale psostě,batůžek,sáček,nic…
no a dnes vylezu ze slovy-tak dem na bedličky-u sebe batůžek ten skládací mini z decathlonu,foták,kdyby něco…jak včera západ slunce…
a-bedle nikde,a fotky taky nic….pokud bych nechtěla mít dalších 100fotek Dafi na pařezu,tak prostě zamračený,mraky nikde,slunko nikde-ráda fotím někde jen mraky,barevný listí ještě taky nic moc…
no,takže jsme pochodily les,dála jsem psům párkrát oběhnutí stromu,přeskočení něčeho,a pac,tap ve stoje na pařezu a šli dom-nokde nikdo,ticho,klid,kterej sem rušila já svým kecáním,protože se sama dál v lese bojím,tak furt mluvím
ale už bych taky bral slunko…19.10.2020 v 11:26 #90920MirkaDjinak teda mě včera máti říkala,že švagrová,jak má ty 2 český fousky a jak jí ten jeden oslepl,tak,že s tím sedmiletým slepým šla do dědiny,a z hospody tam vylítl ridžbek,a dorval jí ho tak,že ho asi budou muset utratit….
jako nedokážu si představit co to pro toho psa muselo být za psycho,když vlastně nevidí a už jednou byl v dědině dorvanej od nějakýho obr psa,ale ted,když je slepej…
brrrrr19.10.2020 v 12:17 #90922MayaMirkaD
to je desny, to bych normalne zavolala policajty
chudak pes
cernej
no my se budem taky stehovat a budem v kanclu 4, ale melo to bejt v listopadu, tak to asi pada a vubec u nas se nevi dne ani hodiny
ale jako je to blby, x let jsme byli ve dvou, navic my vsichni dost telefonujem, takze to bude akorat prervavaci masakero, ale kdyz jsme na to upozornovali, tak je to kazdemu fuk, tak se obavam ze ani na pricku nedojde
takze pri pristi vlne buhvico bude
kdybych mela mit celej den rousku, tak se snad radsi hodim marod19.10.2020 v 12:24 #90924PetraKMirka D.
e s tím sedmiletým slepým šla do dědiny,
chůdě malinkej! To je prasárna příšerná, taky bych volala cajty, jak píše Maya, ale ono na to asi v ten moment člověk nemá vůbec myšlenky. Moc dobře si to pamatuju s Ešátorem. Tam jsem je teda volala, ale to on na tom nebyl takhle hrozně.19.10.2020 v 12:51 #90926cernej cajPetraK
ja si nasiju, ale dekuju 🙂my mame kancl docela velkej a navic na sebe ani nijak neprskame, mame ty vysoky prepazky mezi stolama… ale tak chce se to, udelame to.
MirkaD
achjo chudak pes… 🙁 to je fakt des nekdy s tema lidmaMaya
siju si jednovrstvy… takovy ty skladaci co vypadaj jak jednorazovky z obchodu. Vlk se nazere a koza zustane cela, pujde pres to dychat lip, nez ty dvojity co mam normalne nasity, i kdyz maji lepsi tvar…19.10.2020 v 14:38 #90932PetraKčernej čaj
ja si nasiju, ale dekuju 🙂
no nejni v tomhle případku vůbec zač 🙂
doufám, že ti bude brzo lípMaya
,no my se budem taky stehovat a budem v kanclu 4
🙁 grrr, to je pěkně blbá změna, ale možná to v tuhle dobu neudělají a nebo to bude tak, že se budete střídat a ve čtyřech tam stejně nebudete?valim dom, jedeme co? makat 🙂
19.10.2020 v 20:00 #90933kachnaVlk se nazere a koza zustane cela, pujde pres to dychat lip, nez ty dvojity co mam normalne nasity, i kdyz maji lepsi tvar…
ony se dají i ty dvouvrstvý našít jednovrstvě, já pak jenom lepím ten střední šev, aby nezlobil.
A jsem korylus! rozchodila jsem si NTB, už vypadal zdechle.
Teď přemýšlím, jestli si rovnou stěžovat u ředitelky na nesmyslné množství práce pro děti, nebo ještě ne.
19.10.2020 v 20:50 #90934Mayacernejcaj
jo, ty já mám na cestu taky, nahoře gumičku a dole šňůrky, aby se to dalo uvázat volně a dejchat spodem
v práci nám dali dvouvrstý a to mám jen tak když jdu v práci na záchod
no a teď i venku, doufám, že nebudu nikoho potkávat a budu moct nosit roušku alespoň na bradě, jako mě to séře, neb cestu do kanclu jsem odložila kvůli debilní zejtřejší poradě na středu, abych s sebou nemusela ještě s papírama vláčet noťas a doufala jsem, že ty změny udělaj až ve středu jak říkali, no jsem se měla poučit, že nikdy to není jak říkaj
kdybych jela zejtra, mohla jsem si ještě normálně dejchat
PetraK
no jak jsem psala, u nás nevíš dne ani hodiny, takže dneska mítink, šéf končí, zákulisní info dí, že ho vyrazili, je to už druhej ve 3 letech, takže zas bude všechno nonavo, přijde další pako, který nemá o ničem páru, ale hlavně musí vykazovat aktivitu
stěhování byla jeho akce, tak nevím, jestli to bude pokračovat
kachna
jiní to tak nehrotěj, synovec ten se učí 2 hodiny denně, švagrová zuří 😀19.10.2020 v 21:00 #90935PetraKA jsem korylus!
Já taky sem korylus! Po příjezdu z Domečku jsem stihla uvařit kulajdu a rozkrájet si šípky, co jsem si při venčení ohařisek nasbírala!
A holky díky, že jste tu v hovoru zmínily ty roušky venku, páč jinak bych to nevěděla.
19.10.2020 v 21:02 #90936PetraKMaya
u nás nevíš dne ani hodiny, takže dneska mítink, šéf končí, zákulisní info dí, že ho vyrazili, je to už druhej ve 3 letech, takže zas bude všechno nonavo, přijde další pako, který nemá o ničem páru, ale hlavně musí vykazovat aktivituhm, takže výborný. Já nechápu, proč tohle kolikrát dělají??? Asi aby se neustálily vody?
Jo a kachna – gratulace k rozchození NTB, to seš fakt korylus!
19.10.2020 v 21:22 #90937MayaPetraK
tak se to dneska dělá, ti manažeři putujou z podniku do podniku, takže ani nemaj zájem nějak se nořit do problematiky, takže ta práce podle toho vypadá
holt moderní doba říká, že manažer musí ovládat manažerování a zbytek už přijde sám, no a on často nepřijde 😀Zdál se mi v noci sen:
Bylo léto 2021 a svět zrovna svírala pandemie neznámého střevního viru. Seděli jsme na pláži, na sobě pampersky a někdo říká: “Ty roušky loni nebyly zas tak špatný…”19.10.2020 v 21:45 #90938PetraKMaya
takže ani nemaj zájem nějak se nořit do problematiky, takže ta práce podle toho vypadáto je tak smutnýý! 🙁 Místo aby si firmy snažily lidi držet a vychovat, aby tam byla loajalita z obou stran, pochopení toho co a jak a proč se dělá, snaha vymyslet nějaký zlepšení – skutečný, ne hovadiny k ničemu, tak se to celý takhle promrhá.
Máš zajímavž sny. A já jdu do postele zjistit, jaký buduo ty moje, brouuu
20.10.2020 v 5:41 #90939kachnato je tak smutnýý! 🙁 Místo aby si firmy snažily lidi držet a vychovat, aby tam byla loajalita z obou stran, pochopení toho co a jak a proč se dělá, snaha vymyslet nějaký zlepšení – skutečný, ne hovadiny k ničemu, tak se to celý takhle promrhá.
to je.
20.10.2020 v 5:44 #90940kachnasynovec ten se učí 2 hodiny denně,
no tak online to taky nehrotěj
20.10.2020 v 5:44 #90941DennyMrazivé ranko z díí píí,
tak snad dnes bude bez chcance a vystrčí pařáty solonce.
A já si udělala Ježíška jupíky.
Člověk by se měl umět trochen potěšit v této těžké době, že 🙂
Prostě jsem jí s tím stromem musela mít.
Původně jsem chtěla košily na zapínání (stejnou) ale ta je dvojitá a myslím,
že by mi v ní bylo vedro, tohle je taková lehká vzdušná hálena 🙂
A taky už mám vybraného Jéžiška, páč Richard Müller má nové CD !Jo o snech mi ani nemluvte, dnes v noci jsem se 3x vzbudila úplně vopocená.
20.10.2020 v 5:48 #90943DennyA mosím ´tukat, máme hódně práce 🙂
V soukromí připravujeme výstavu na leden, snad se zadaří.
Bude to v Děčíně v knihovně.Co se týče roušek, nakoupila jsem 100ks jednorázových, mně se přes ty látkový
nedejchá moc dobře.
A nošení roušek venku, no jsem moc ráda, za tu prdel, ve které bydlím, za to, že nemusím dojíždět do práce a vůbec.20.10.2020 v 6:51 #90944DennyA tohle je úžasný kluk, jehož láskou jsou stafordi,
má hodně videí pomáhá lidem, když si se psem neví rady,
úžasnej milej, bez nervů a mají doma asik 7 stafíkůSlíbili jsme ukázku jak přivádíme do smečky nejistou fenku, která běžně na psy (holky obzvláště) reagovala podrážděně a odháněla je.. po 7 minutách je po problému a z ustrašeného nejistého kvítku je uvolněná holka 🌼❤️ teď už se může plně zapojit do smečkových aktivit a užít si dovču u nás. Včera když ještě viděla psa, křivila pysky, odháněla je od sebe a pouštěla svou holčičí verzi hrůzy.. trochu času a trpělivosti a je to za ní. Ještě před natáčením videa se přes mříže škaredě poštěkali s Farykem (ještě stále nemá Krasoň vždy správné reakce).. takže seznamovačku s ním si střihla ještě zvlášť.. video s Farykem (a malým bílým provokatérem – tady jsme museli rychle zasáhnout, jinak by se Faryk nechal vyprovokovat snadno) je přiložené v komentářích.
Zveřejnil(a) Stafordi & spol. dne Čtvrtek 8. října 2020
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.