Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,101. až 2,120. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

Tak jeste bigl

Attachments:
      Maya

A ohari
        Jako vcelku pricetny texty

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Maya.
        Attachments:
        Petrs01

Děkuji!

cernej caj

Maya
            Moderni atlas to v 90 byly uplne scifi plemena

kachna

Prisel atlas psu pro neter,

To ale vypadá fakt dobře!

MirkaD

Maya-ehm-prosím,prosím,prosím-ještě mou drahou polovičku
                knírače…

MirkaD

Černejčaj-ale to máš děvče velepravdu!!!!!-ale zase nejsou vidět ti psi co dřív…
                  byla jsem ze 3 psama na kratší sněhové vycházce-Betty se s nám vydala taky
                  a ted si tady svítím tvou levandulovou svíčku a valím Vánoční písničky
                  poprchává tu,tak knihovnu v dědině sem vzdala,nerada bych se tam táhla,abych se pak nenatáhla….:D

Maya

no tak Dorin má nejspíš zánět u zubu a vzhledem k tomu, že bere prášky na srdce a na odvodění z toho, že by ho měli uspávat, fakt nemám radost

Maya

Tak pro Mirku

Attachments:
                      Maya

A pro Fifi
                        A kachna si to povinne koupi at me nezavrou za porusovani autorskych prav 😀

Attachments:
                        Maya

koukám horší kvalita fotek, ale bez denního světla se to blbě fotí, tak si to musíte nějak rozluštit

MirkaD

Maya-děkuju moc

MirkaD

Maya-a co ten Dorinek,jak jsi ne ten zánět došla?veterinář?

cernej caj

Maya
                                Achjo, nebude ten zanet nejak lecit jinak?

Jinak eliska je zdrava uz uplne:)

Me zas boli u 8, jak kdybybse porezaval dub 1cm pod dasni:( doufam, ze je to spis jen aft nebo neco…

cernej caj

Tak dr lepsi…
                                  Rekl mi dneska vic nez za 20 let predtim dohromady:D

1) zapijet, kdyz nezapiju hned, tak zapit za hodinu to je fuk, ale nejist po zapiti 20 minut

2) jeste mi to malicko zvedl, s tim ze minule sem mela tsh 17, to bylo to velky zhorseni, ted 8 a ideal je 3,5 😀

Maya

cernejcaj
                                    zapijet co? prasky na stitku?
                                    se zanetem u zubu se nic jinyho nez vytrhnout neda
                                    jedu s nim k vetovi zitra rano
                                    MirkaD
                                    prisla jsem na to tak, ze kdyz spal vcera na boku, tak jsem si vsimla, ze ma pred koutkem nejak divne vyvalenej pysk, tak jsem se mu tam koukla
                                    jinak by me to nenapadlo, protoze normalne zere, akorat vim, ze jeden zub ma vyhnutej, ale to jsem cekala, ze mu to casem vypadne samo, uz ma tech zubu vypadanejch vic

cernej caj

Maya
                                      Jj leky na stitku. On se pak prej nerozpusti v zaludku a kdyz ho zapiju a zaroven se najim tak se uz rozpousti do jidla a nejde do organismu takze nezafunfuje.

Tak drzim palce dorinkovi at narkoza probehne v pohode. Kolik mu je? 14?

Maya

cernejcaj
                                        za mesic mu bude 15
                                        me teda o piti nic na stitku nerikali, jen ze se to ma brat pul hodiny pred snidani, coz jsem hned rekla, ze nestiham, takze prej alespon ctvrt hodky
                                        ale ja mam ty hodnoty dobry a stejne vicemene to dost casto i neberu, protoze po ranu jsem v komatu a si vetsinou nevzpomenu 😀
                                        jako to vzdycky zapiju tak akorat, abych to spolkla, nijak navic teda ne

Maya
                                          cernej caj

Maya
                                            Ja ale.nepotrebuju zapijet abych polkla, tak to je asi nevyhoda:D ja polknu jen tak 😀

Vidis, to bude oslavenwc 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,101. až 2,120. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.