Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 2,832)
  • Autor
    kachna

My konecne likvidujem fiatka. 10 let sme ho meli…

mám jedno dítě dýl než deset let, myslíš, že taky můžu?:D

Denny

kachno voeeee :-DDD kdybych tě trošken neznala tak bych se toho i bala

PetraK

Dennyky
          kachno voeeee :-DDD kdybych tě trošken neznala tak bych se toho i bala

já myslim, že se můžeš bát i tak 😀 😀 páč vona je všeho schopná 😀 . chudák Lůca, nepěkný vyhlídky, ale tak my ji klidně vezmem, umí vyprávět pěkný pohádky.

Denny

páč vona je všeho schopná
            tadyk je to vůbec divnej spolek :-DD

Zrovna dorazila pošta s krevetlama, jesm zvědavá co na ně budou říkat
            nynější obyvatelé akva 🙂

PetraK

krevety počtou?? to přežijou? a nebo pak šup rovnou do koktejlu s nima? 😀

Mažu koukat na dlažby

Maya

ve vlaku mlcet, to by mohli udelat i u nas a nechat to na furt
                to by byly klidny cesty a nikdo by mi neprskal bez rousky z metru do ksichtu, protoze vetisna zastava nazor, ze z rouskou se neda telefonovat
                https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nemecke-vlaky-mozna-kvuli-covidu-ztichnou-ale-jinak-nez-si-myslite-138314#dop_ab_variant=0&dop_req_id=lD8fJnlE7On-202101191333&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Maya

PetraK
                  ja myslela ze uz dlazbu mate vybranou
                  prodavaj to vubec dneska? jsem myslela ze maj zavreno

cernej caj

PetraK
                    to budou dlazby dal do domecku neob aby ladili k modre?

kachna
                    jo to dite si pravda pamatuju, jak rikam kazda navsteva kachny = +1 dite navic 😀 ale nevim, jestli se necha dite za tisicovku prodat do srotu 😀

Fifi

Zdravicko vespolek,
                      chulemi, je nad nulou, neco odtalo, neco pripadlo. Krasa zatim.

Dennyky
                      Nadherny fotos. A ty uz mas dva koniky teda? Tak nemas, skoda, docitam. Co pruhaty krevety, nepobily se s puvodnim osazenstvem? 🙂
                      Frantiskovi drzim palce, at je mu lepe a lepe a nejlepe, mrcha kurvavirova. 🙁 V mym okoli dalsi znami pozitivni, fakt je to vsude.
                      Chudak panicka od australaka teda, takova polizanice kvuli zapomenutymu zarazeni rychlosti ci rucce, brr, zlomena panev, to si asi dlouho polezi?
                      Jeste k tomu australakovi na honech – to bude jen soukromne asi. Treba erdelove jsou v CR vedeny jako pracovni plemeno, ale na Slovensku jako lovecky. Takze u nas si ofiko psa perdeliho na hony vzit nesmis, pricemz ale maj drajv a jsou pro to narozeny, dle myho jim tohle poslani vyhovuje lip nez sportovka ci jiny vyziti.

Maya
                      no minimalne na hony smi ofiko jen psi s loveckyma zkouskama a lovecky zkousky smi slozit jen lovecke plemeno dle FCI
                      coz aussik neni, takze tak max nacerno, coz se divim, ze pri tech kontrolach dnes si to nekdo lajsne

Ano, dulezity sluvko „ofiko“. Znam typka myslivce, chodil na hon s bezPP vymarakem. Nebo na kachny, proste par znamych se domluvilo, nic velkyho. Bezna praxe.

Cajdo
                      Kolegyne by rada stene, ale ja pres australaky neznam
                      Australsky ovcouni se chovaj pod KCHMPP a pod KCHBO (mne se libi vic podminky chovu pod KCHBO). Tam at se kolegyne rozhlidne, projede si weby chovek. Taky zalezi, na co australaka chce, jsou hyper akcni zvirata.
                      Ale Brutice by se mohla orientovat i v tomhle plemenu, si myslim. Nebo Fajfka, jak bylo zmineno.

Mirko
                      Ty toho mas taky hromadu, takovej zaprah v praci. At ti odpoledni odsejpaj.

PetraK

Brej večír,

ohařiska sice dneska díky zařizování nebyli dlouho venku, enem civilizačně, aleee pánčička jim to vynahradila doma. Hráli jsme skořápky 😀 Musím překvapeně říct, že Tali se výrazně zlepšila, je lepší, než Rumoušek 😮 Uvidíme příště, ešivá jí to vydrží. A taky jsme se poprali a taky bomby hledali a ešče sem si stihla vyrobit novej zimní věnec na dveře. Ten vánoční huž musí popolítnout směr popelnice a jáááá si tam dam tudleteeen!
                        Musím pověsit prádlo a jít s ohařiskama zas ven.

PetraK

takže můj novej zimní věnec a s ním taky zimní zátiší

a s ním taky zimní zátiší, tam už je to ale zastřený celý, páč mi došla akurát baterka,t ak to nevzalo bleskem

Maya

PetraK
                            to je hezkej věnec, z čeho to je? vypadá to jak deka?

Fifi

Pekny to mas. 🙂
                              Ja sla zase oprasovat Stanicky, mrznou mi ruce, jdu pozrat kruti poblifku a prejuu dobre noci.

Denny

Morgen středeční,
                                ták večer pršelo a ráno trochen přimrznulo, ale dobrý, žádná extra klouzajda se nekonala. Odpoledne jsme ani nebyly dlouho venku, páč funělo a sníhalo.
                                PetraK
                                tak si ze žvejkaček přešla na marshmallow? 😀
                                Co se týče krevetek, jeli EMS – tj doručení do 24hodin.
                                Navíc v polystyrenovém boxu, s vyhřívaným sáčkem, který hřál ještě večer.
                                asik totok
                                https://www.global-sport.cz/tepelny-polstarek-heat-multiwarmer

Fifi žádná bitka nebyla, vono to nemá cenu, páč zebry budou o dost větší, takže ty stávající mají rozum 🙂

to bude jen soukromne asi.
                                jo jasně, mně se kluci taky ptali, že by potřebovali psa na kachny, jestli to nechci zkusit.

kachna

nevim, jestli se necha dite za tisicovku prodat do srotu

to se asi pravda bude bránit, ale tak kdyžtak seženeme

psa na kachny,

a pošleme ho na kachně. Myslím, že naše třináctiletá imitace kachního psa už by to nedala 😀

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem kachna.
                                  cernej caj

Kachna
                                    Hlavne uz trefi domu:D

Petrak
                                    Krasnej venec!

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak v Prahé už je prt a ne sníh, zbyly tak dvě hromádky na rohu. tím pádem skončilo období čistejch psů a domů choděj prasata 😀 Dneska nám odpolko vypnou počítadla, tak asi půjdu domu hodně brzo. Půjdu ven se psama, přivedu prasata a pak pojeden přiložit do kotle a zjisit, jak moc debilně se bude vrtat Brtnikovi do traverz. těch dir tam má bejt bambilijoun.

Maya
                                      dík, je to z šály. Dostala jsem krásnou šálu od Peti, je hrozně moc příjemná, ňunací, leč – neskutečně , ale neskutečně líná. A bohužel mi vylínala i do oka. A do kterýho?? To asi nikdo neuhádne!!! Takže tejden jsem to nemohla dostat ven, je to jemný vlákýnko. Takže jsem se s Peťou dohodla, že ji použiju takhle, protože se mi moc líbí. A neskromně musím říct, že se mi to povedlo i když některé – nebudeme jmenovat – tvrdí, že to je maršmelou. Mněěě je to jedno, a mněěě se to líbí. Nevopadá to a vydrží mi to tam vždycky celou zimu po vánočkách. A bude mi to imitovat sníh. tak.

Fifi
                                      Pekny to mas.
                                      že jo? že je to pěkný? U nás nejni voprašovat co, i kdyby člověk Stáňu měl (já teda radši ne, páč to byla kolegyně. Táááák tupá, že z ní tady fšicí lezli po zdi a když jsem nastoupila místo ní, byli neskutečně rádi – do tý doby, než mě pořádně poznali 😀 😀 Ba neee, já jim třebas pomáhám všem s vyplněním těch růžovejch debilitních daňovejch papírů, co se tetkon v tudle dobu dávaj. ani nevim co to je :D, naučím se to vždycky – každej rok znovu :D:D – vyplnit, jak to má vypadat, a pak to tady obejdu a děláme si diktáty 😀 😀

Dennyky
                                      tak si ze žvejkaček přešla na marshmallow?
                                      to se ptá někdo, komu hřeje pytlík a nechá si dovážet krevety v plechovce vod sardineK?

jo jasně, mně se kluci taky ptali, že by potřebovali psa na kachny, jestli to nechci zkusit.
                                      😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je hektorór 😀 😀 😀 😀

MirkaD

včera odpo-o půl osmé milion lidí,za 2 minuty ti stejní 2,co jsem jim den předtím v 8večer vysvětlovala,že už máme zavřeno…
                                        tak jsem jim včera řekla,že jestli mě mají za blbce a toto že teda ne-příště….
                                        jako je rozdíll-když jde někdo narychlo z práce a kupuje si jídlo,a spěchá dom,chápu,že jsou lidi co dojíždí,přijedou pozdě vlakem,busem a tak…
                                        ale to fakt poznáte-ten člověk dojde,nakoupí a jde
                                        tihle zabíječi času-jsou tam za A-víckrát za den-některý vidím častěj než jejich příbuzný…
                                        za B-jdou straáááááááááááááášnně pomalu,furt se vrací-a moje volání-že za 2 minuty zavíráme,je vlastně nevzrušuje,protože-dyt máte do osmi?ne?tak o co jde?
                                        no o to,že kvůli pár minutám,někomu z nás zbytečně ujede vlak/bus…
                                        hlavně jak ve frontě si umí říct,at je lidi pustí,že jim jede vlak,bus…
                                        jedn chlápek si tam včera lážo plážo krokem chodil,pak 3 věci a pak si 20minut četl noviny,pak se smál,že se mu u nás líbí-jako známe se od vidění,tak jsem to hodila do srandy-jako,no jasně,u nás je to super,a ještě,že máte dobrou náladu,že…hahaha
                                        jedna paní,se mi teda omlouvala,ale tak u té vím,že chodí z práce…sem říkala,že se omlouvat nemusí,
                                        ale když tam ke konci chodí někdo stylem-času dost,fakt pomalu,postává…
                                        tak jako…..chjo no…
                                        no skončila v ddest v noci doma
                                        Martin odpadl po vycházce a po jídle-šel spát o půl sedmé večr…
                                        pak mě deset po půl volal,kde su,jestli pudu
                                        jinak jsem jim včera říkala,že nemusím, mít furt odpo
                                        i když jedna kolegyně má taky furt odpo…
                                        že at to trochu prostřídají…
                                        no prý na mě bylo v pondělí vidětr,že mám nějak blbou náladu.řekl,můj nadřízený co mě viděl 2 vteřiny-co by řekl,kdyby mě viděl dýl…:D
                                        mě by ty odpo tak nevadily,kdyby tam nebyly ty delší dny…
                                        ráno tu snáh,slunko,ptáčci,děsně mě bolí záda a ruka,nicméně jsem lezla dvakrát k lípě a zpět+obíhačky+ke křížku a zpět,tak jsem spoijla 2 venčící trasy dohromady,at su dýl venku-Dafině se nechtělo do kopca,z kopca prchala,ale mě se zase nechtělo do….
                                        fakt hezky bylo,škoda,že sem nemohla být dýl venku….
                                        no i tak
                                        hoemeopatika-bylo mě po nich tak blbě,že jsem to vzdala,a před prácou je brát nebudu-to bych tam nemusela chodit-motání hlavy,brenění ruk…
                                        a po práci,je mi už tak mizerně,že nemám sílu si přidávat,tak to zjusím ve volnu…
                                        Kachna-na šroták…proč ne do babyboxu?
                                        no,já nemám děti,tak já tomu nerozumím,ale sem myslela,že pro přebytečný děti soou děcáky a krabičky…
                                        před kostel už se nehážou
                                        a po vodě ju pustit nemůžeš-Plaváček byl jen jedn…
                                        byla by Plavačka-což z ní blbě…Plavěnka….-to je lepší…
                                        jo,po vodě bys ušetřila litr….
                                        to je bez poplatku,možná ju někde vyhmátne rybář…
                                        PetraK-hezký věneček,hezký,já mám na dveřích furt rolničku a tři šištičky,v kuchyni zvonek veselý vánoce-nic du ho oddělat…
                                        pejskům zavařovalas mozeček včera?
                                        já mám zavařenej ten můj-už se i vypařuje…normálně mi šla včera pára z uší vztekem,v tom ten mozek…pak sem byla jak rychlovarná konvica…
                                        du něco dělat
                                        umyla bych si vlasy,ale nevylez z vany,do vany…a nemám oddělávací hlavu-bože to by bylo pohodlný….

Denny

Hmmm myslím, že Koněf je taky blízko k háráníčku,
                                          příjde mi taková víc mazlivá…

kachna
                                          koněf děti miluje a dokonce se k nim i chová něžně, né jak magor :-DDD

PetraK
                                          NO NĚKDO MÁ VYHŘEJVANEJ PYTLÍK A NĚKDO BAREVNEJ KABEL :-DDD
                                          (Caps Lock se mi nechce přepisovat.
                                          tak to je hektorór
                                          a co jako voeee? Vona je čikovná, kdyby jí střelili, vona by jí
                                          do huby vzala, nicméně nevydala :-DDD

Denny

MirkaD
                                            hoemeopatika-bylo mě po nich tak blbě,že jsem to vzdala
                                            to že ti bylo zle po nich mi nějako neštimuje

PetraK
                                            a máte dlažbu, dlaždiči?

neskutečně líná.
                                            jak může bejt šála líná? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.