Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Mirka D.
      hoemeopatika-bylo mě po nich tak blbě,že jsem to vzdala,a před prácou je brát nebudu-to bych tam nemusela chodit-motání hlavy,brenění ruk…
      a po práci,je mi už tak mizerně,že nemám sílu si přidávat,tak to zjusím ve volnu…

tak zní to sice blbě, ale vypadá to – mým laickým pohledem, že by ti to mohlo paradoxně zabírat. Je totiž u někoho možné, že to dočasně ten stav horší, jako by si člověk musel projít nějakou nárazovou vlnou, pak se to zase vylepší.

Zkus teď udělat pauzu a vnímej sama sebe, jestli ještě ten lék něco dělá s Tebou – a to klidně i na mentální rovině, psychika, zhoršení nálady a tak. Jakmile ucejtíš, že to „vyprchává“ tak pak si vezmi jednu kuličku -ideální je, navečer, když už Tě nečekají žádné aktivity.

Ber moje rady ale prosím Tě čistě jen laicky, jako od někoho, kdo to jen sám bere a má jen osobní zkušenost, kdo se řídil radou homeopata.

že pro přebytečný děti soou děcáky a krabičky…
      svačinový ňáky? 😀 😀

pejskům zavařovalas mozeček včera?
      jo, páč se teď dva dny jen tak loncali bezprizorně, procházkově, tak jsme namáhali šroubečky v mozkovně. Tali překvapila a poprvéé, poprvé do toho označování šla klidně a ne že to převrhla.

normálně mi šla včera pára z uší vztekem,v tom ten mozek…pak sem byla jak rychlovarná konvica…
      je možný, že to je práce toho homoepatika – dej tedy pauzu a pak jen jednu kuličku a zase se klidně tři-čtyři dny pozoruj, vnímej a až uvidíš, že lék zeslabil tak pak další.

Dennyky
      to že ti bylo zle po nich mi nějako neštimuje
      štimuje to, to byla věc, kterou mi p. Hrabák řekl a taky věc, pro kterou do konstitučního léku Brtnik úplně nechtěl jít. Protože se to někdy stane, mně se ta růžovka taky zhoršila, tím že jsem s tím počítala, mě to nerozházelo. Teď to Gelsemium mi taky třeba krapítek hází s psychikou.

Zatimco mít barevnej kabel JE NORMÁLNÍ

páč potřebuješ vědět, která žíla na co je, tak mít jako žena vyhřejvanej pytlik mi přijde prazvláštní 😀 😀
      Dlaždička je spokojená, sehnala krásnou, překrásnou dlažbu, v reálu ešče hezčí a jemnější barva, bude to s největší pravděpodobností v několika různých rozměrech – 30×30, 20×20 a 40×20 , bude to ta modrá a ty dvacítkový v barvě moon whíte, jsou s velmi decentním čistě jen plastickým ornamentem. ňuňu, když to člověk vidí v reálu na podlaze.

kdyby jí střelili,
      kdyby jí střelili, tak už nic do huby nevezme, ne?každopádně ano, její aport by byl přínosným 😀

jak může bejt šála líná?
      protože je po mě, je celá já 😀

Denny

PetraK
        no jo dyť to přece vím, že se to může nejdřív zhoršit..chjo.

žíla
        mám „doma“ elektrikára vyučenýho, tak vím, ne, se jen divím, že vy jste nekoupili fšechny „ŽÍLY“ černý 😀

pytlik mi přijde prazvláštní
        je zima, ne?!

kdyby jí střelili
        kachnu jsem asi myslela voeee, asik střelím tebe 😀

, její aport by byl přínosným
        no ale dyby byly kachny dvě a víc tak by je nosila, páč když mám
        dva balónky, nebo dvě šišky takrtu co má zrovna v hubě taky hned pustí 😀

cernej caj

Petrak
          To je jasny vlevo faze vpravo nulak kdo to nevi tak je cu*** 😀

Mirkad
          Jak pise petrak to muze byt proste jak ockovaji napoprve… je.ki.lito ze mas ale reakci nicmene teda by to taky znamenalo zes mohla trefit spravne

PetraK

Dennyky
            no jo dyť to přece vím, že se to může nejdřív zhoršit..chjo.

já ti to furt řikám – nepi tolik! 😀

fšechny “ŽÍLY” černý
            stačí zhasnout ne? 😀 a nebo přestřihnout drát a černý jé šécko 😀

je zima, ne?!
            na pytlik? ženský? 😀

kachnu jsem asi myslela voeee, asik střelím tebe 😀

„myslet, znamená, miláčku, ho.no vědět“ , řekla by Ti moje máma 😛

no ale dyby byly kachny dvě
            no vona by je předefšim nejdřív ukradla těm vostatnim 😀

černej čaj
            To je jasny vlevo faze vpravo nulak kdo to nevi tak je cu*** 😀

😀 😀 neznám, zkusim nadnést doma 😀

nicmene teda by to taky znamenalo zes mohla trefit spravne
            ano myslím si to, a myslím, že když dá pauzu, třeba týden a pak začne opatrně s menším dávkováním, půjde to.

Mirka D.

taky – jakou máš potenci toho léku?
            https://www.homeoinstitut.com/koronavirus/dulezite-informace-o-uzivani-homeopatik.html

cernej caj

Dneska v praci divocina ale uz se teism az si sednu:D

PetraK

černej čaj
                taky mám v práci divočinu, ale postarala jsem se o ní sama 😀 😀

Maya

u nas taky v praci des, vsichni chtej vsechno predelavat, coz je nejvetsi vopruz a uz mam zavarenej mozek z toho 😀
                  hus mate nakoupeny respiratory? tipuju ze to v patek schvalej, ja jich mam doma jen par a s breljema je to horsi nez rouska

PetraK

nemám respirátory a nechápu proč, když se to teda zlepšuje? Zas potřebujou vosolit prodej ze skladů?

kachna

Kachna-na šroták…proč ne do babyboxu?

Od určitého věku už se ti do bejbyboxu nevejde a holt musíš na šroťák,

PetraK

kachna
                        Od určitého věku už se ti do bejbyboxu nevejde a holt musíš na šroťák,

hele a máš zaplacený šrotovný? 😀

Maya

PetraK
                          prej se bojej britský mutace
                          a ted to pocitaj podle nemocnic a v nemocnicich se to nezlepsuje, to ma dva tejdny vzdycky zpozdeni
                          ale penize hledej za vsim zejo
                          pravda je, ze jinde uz to zavedli taky, to by tak hralo, aby si lidi sili rousky doma z hadru zadara
                          mozna schvalej i chirurgicky rousky, ale tem latkovym bude zrejme odzvoneno, zrovna ted kdyz nam nejaky dali v praci

PetraK

Maya
                            ať jdou do hajzlu
                            pardon.

cernej caj

Maya
                              nevim, o jakejch respiratorech mluvis nebo o co jde?

tak sem dneska zkusila cvicit, 45 minut s vypetim sil, fakt hodne sem se hecla na 50… tvl cvicit hodinu neni proste mozny 😀 😀

cernej caj

par fotek bez povidani

Okolí Brna, leden 2021

kachna

hele a máš zaplacený šrotovný?

šoupnu jí do bioodpadu, ten je u nás zdarma.

Maya

cernejcaj
                                    vláda prohlásila, že zvažuje, že v pátek nařídí respirátory v obchodech a mhd, takže je to téměř jistý, lidi už nakupujou jak diví

cernej caj

Maya
                                      Aha to je super, no… to asi budu porusovat protoze nehodlam mit na 1 pouziti respirator za 300

PetraK

RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem fčéra stihla venčení v lukách ešče trochu za světla,uuuuž se nám to pomalu rozsvěcí! Musím se taky hecnout a uklidit vánoční výzdobu v Domečku a venku, ale si zase říkám, ešče má napadnout sníh….? Tak nevim. Brtnik vrtal traverzu a já přikládala do kotle. Vosum kýblů!! Spotřeba značně stoupla, možná budem muset doobjednat huhlí. S ohařema jsem si poak doma dala ešče skořápky a bombaře a pak šli chrápat na gauč a já vytuhla na druhým gauči po Partičce.

černej čaj
                                        si budu porusovat protoze nehodlam mit na 1 pouziti respirator

přesně tak, potíž ale asi bude, že nás v tom nikam nepustěj FAscinuje mě, že stát nedokáže vymáhat ani to nejzákladnější – tedy aby se ta huba nosila zakrytá tam, kde je to nařízeno a hodlá jít o levl vejš. Kreténismus.

PetraK

kachna
                                          šoupnu jí do bioodpadu, ten je u nás zdarma.

vejde se tam i flekatej jedinec?

Petrs01

vejde se tam

Při tom, kolik práce už sis s ní dala?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.