- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15.1.2021 v 13:02 #114444Maya
PetraK
no ja prave u toho vysavace zadnej postrikovac natoz se spesl hadrikem nemam, normalne to vokno vosmidlam jak jindy akorat to pak vysaju a vokno je tim i nalestenys tema sebevrazdama me spis prijde sobecky pozadovat po nekom, aby tu zustal i kdyz nechce, jen proto ze ja to chci a aby me nebylo blbe a ze je jemu blbe opomijet
ten zbytek nekomentuju, to tezko rict jak to je a myslenka vic zivotu mi neprijde spatna15.1.2021 v 13:19 #114445cernej cajPetrak
Ale ja to zas musim platit kdyz nechci 😀A nema to byt o tom co chce ten clovek? A ne o tom co si mysli jeho okoli? V tomhle na to mam jasnej nazor. Kazdyho jeho rozhodjuti a pokud si mysli ze to tak chce… ostatni lidi v jeho zivote nezijou
15.1.2021 v 13:34 #114446PetraKMaya
akorat to pak vysaju a vokno je tim i nalestenyjoo bude to lesk jako blesk? Já měla naivní představu, že s tím prostě budu šmrdlat po ploše a vono si to šécko uďá samo. No tak to před tím prostě našmidlám tim udělátkem – je to prostě rozprašovat a na něm je nainstalovaná hlavice na kterou se navlíkne ten spešl chlupatej hadr,tím to pošmrdláš a pak vycucneš bordel . Bude to supr do kópelky.
ad to vzetí si svýho života a následnýho návratu- tohle podle mě vychází z toho, dle těch teorií o vícero návratech sem, jsme to my, kdo si určíme jakou zátěž v tom následujícím životě poneseme, tedy jaký úkoly a překážky v hrubých obrysech si „naplánujeme“ proto, abychom vyrovnali chyby z těch předcházejících pokusů, kdy už jsme se tady šmrdolili. protože cílem by mělo být – být dobrou bytostí. To jakej ten následujcí návrat bude si tedy kočírujeme my a když to nezvládneme – tak si pak prostě kolikrát naložíme víc, abychom ten neúspěšnej předchozí pokus vylepšili. Leckdy prý svým těžkým osudem i pomáháme těm ve svý blízkosti. Protože pro ně je to taky úkol, vyrovnat se s tím.
Tak nějak ve zkratce a naivně rozpitváno, jak to vnímám já, že je to popisováno.15.1.2021 v 13:35 #114447PetraKčernej čaj
Ale ja to zas musim platit kdyz nechci
jako že Ti vyvážej víc, než chceš? Ty si nemůžeš vybrat jak často?
15.1.2021 v 13:50 #114448cernej cajPetrak
Me treba prijde ze muj nelehkej osud je vsem kolem me u prdele /a byl kdyz sem podporu potrebovala nejvic/ takze.. nevim, no.No prave, vybazej i kdyz nemaj pac inkasujou pejize tak co by nevyvezli prazdnou popelnici kdyz si muzou udelat puntik cernocajova – vybezena prazdna popelnice – plat:D
Uz sem to tu kdysi parkrat psala.
15.1.2021 v 14:28 #114449PetraKčernej čaj
nám ne, nám to jedno není.Doopravdy. Ale vím na co narážíš. to je ovšem pak jednak věc osobního selhání těch z tvýho okolí a pak , pokud by ta teorie byla nejen teorií, tak pak si to zasolej sami sobě příště a pokud ne, protož na to „nebudou mít koule“ tak se to načte zase přespříště a pak už toho bude víc. Ale taky by to bylo hlavně o tom, že sis ten překážkovej běh nastavila sama sobě z nějakýho Tobě známýho důvodu(kterej si bohužel už tady člověk jaksi nemá šanci vyvzpomenout) a pokud ho překonáš nějak smysluplně, tak……….. tak nevim, tak prostě jsi o stupeň vejš v tom, být tou dobrou bytostí. Třeba sis to dala jako úkol proto, žes silná a uneseš to, protože aby si jiný lidi v tvým okolí uvědomili, že jejich problémy jsou naprosto nicotný.
Co já vím?? Jedno ale jo, že kdybych mohla ti pomoct, ráda to udělám, doopravdy.15.1.2021 v 14:29 #114450Mayau nas zdrazili popelnice o pajsku, jeste ze alespon ty psy nechali
PetraK
a tak voni existujou roboti na vokna, ale ja tomu moc neverim, minimalne to vynecha roky a stejne kdyz meju vokna, beru rovnou ramy a tak
nevim, za ty prachy mi to na rozdil od robota na podlahy prijde jako zbytecnost
https://www.roboticky-vysavac.cz/hobot-388?gclid=EAIaIQobChMIwLu1pIWe7gIVjtSyCh1peAD-EAQYBCABEgJbqPD_BwE15.1.2021 v 14:34 #114451Mayacernejcaj
no obecne bych dala ke zvazeni, ze mozna ne vsem z okoli je to jedno, ale ze proste nekteri si to berou az tak hodne, ze to az vytesni do levelu vlastne se to nestalo15.1.2021 v 15:00 #114452PetraKMaya
souhlas- robotickej robot na vokna mi přijde, že to nebude ono – páč jak píšeš, josu tam ty rohy a rámy. Mooožná v případku olbřímích oken – výlohy, ale okna běžný asi ne. ale vysavač miluju mocinkyy moc, to je přítel největší.berou az tak hodne, ze to az vytesni do levelu vlastne se to nestalo
kuwa v tomdle případku jde primárně o ni, a ne o to jak moc si to beru já, mám být oporou, kdyby aspoň držet za ruku obejmout, vybrečet se spolu. Jak si to beru já, coby člověk blízkej je v tomdle případku naprosto vedlejší, páč o mě vůbec nejde. Grrrrr mám steka! velikýho steka, když se na todle dostanu.edit – to nejni na tebe to vztekání se , vím, že se to snažíš vysvětlit, ale pro tohle omluva a vysvětlení není, mám tu být pro toho, kdo je v průšvihu.
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
15.1.2021 v 15:11 #114455MayaPetraK
ja myslim, ze to vytesneni neudela clovek vedome, takze bych to az tak prisne nesoudila, ano melo by to byt jak pises, ale psychika je kolikrat svina a dela si co chce
pokud by nekoho zajimaly hezky, ale dlouhy 😀 prednasky na tema mozku a tak
tak toto je super
https://ceskepodcasty.cz/podcasty/vecery-na-ff-uk-podcast-neurazitelny-cz15.1.2021 v 15:14 #114456Petrs01kuwa
Souhlas. Naprostej.
15.1.2021 v 15:20 #114457PetraKMaya
já vím, že jsem razantní, ale prostě ne – jednou jsem rodič, sourozenec, přítel, přítelkyně. vím co se stalo a měl bych se k tomu postavit a ne se schovávat, protože jááááá. Ne, když nic jinýho, tak prostě zcela přirozeně vím, co by mělo následovat, to vím i jak člověk, který se s tím nesetkal, tak to prostě tak udělám, i kdyby mi to nešlo z hloubi duše. protože prostě mi musí být jasný, že ten kdo v tom průšvihuje , je zatraceně v hajzlu. Ne a ne a ne. prostě mám-li někoho rád, tak vím, že trpí. To vím, to popřít nemůžu, takže?? Se*u na nějakej mozek a psychiku, mám srdce, takže a rozum, vím, že ten druhej potřebuje podporu i kdybych ji nebyl schopen, tak to udělám „uměle“ a ono to pak naskočí. Jen nesmím preferovat sebe.15.1.2021 v 15:40 #114458Mayaono se to lehce rika, ale popravde treba ja nevim, jak bych reagovala na nejakou takovou extremni situaci
„Obranné mechanismy jsou vlastně sebeklamy, jimiž se bráníme poznání pro nás nepříjemných skutečností. Obranných mechanismů je v současné době popsáno zhruba 40; všechny mají společné to, že pracují na úrovni nevědomí (jejich použití si neuvědomujeme) a že nějak překrucují nebo popírají realitu.“- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Maya.
15.1.2021 v 15:43 #114460PetraKa ešče – k vytěsnění – přece to nevytěšním hned, jak se to stane, to takhle neproběhne, už v tom prvním příšerným momentě, kdy se to dozvím, toho člověka přece podpořím, hned! Obejmu utěším, jsem tu pro něj. Pak nemůžu vytěsnit. Pochopím, že to člověk vytěsní třeba časem – může být. Ale rozhodně to mozek nezapře do prvního momentu.
15.1.2021 v 15:43 #114461cernej cajJa jen proste narazim na to, ze je to svobodna vule toho cloveka a on si rozhodl tuhle cestu a kdo su ja ze mam pravo mu to rozmlouvat. na to narazim. a tys psala ze tim ublizis i tem okolo. tak upozornuju na to, ze starat se o ublizeni lidem okolo, kterym ses u zadele, je prece to posledni, co by ty lidi meli delat a pokud to tak citi tak je to proste jejich rozhodnuti.
ze naopak tam, kde ti lidi okolo maji peci, k tomuto zase dojit nemusi, protoze se podari najit jinou cestu. Ale pokud clovek jinou cestu nevidi a toto je jeho jedine prani, ma myslet predevsim na sebe a ne na ostatni.
ze jsou veci kdy mame byt sobecti a jsou veci kdy nemame byt sobecti.
jinak teda venku neni nejaka zima, ale po hodince venku uz teda je brrr! ziminka!!! mam omrzly slapicky, uz se tesim, az se zahreju dnesni davkou cviceni 😀
jinak krasnej vikend vsem, ja du zas porusovat zakon 😀
15.1.2021 v 15:46 #114462PetraK, jak bych reagovala na nejakou takovou extremni situaci
ale já to taky nevím, ale prsotě vím, že bych tady pro toho člověka byla. to je to důležitý . Séřu na obraný mechanismy. jasně budu v šoku, ale budu chtít tomu dotyčnýmu pomoct, jakkoliv. a pak půjdu zabít toho sráče. a pak si můžu spouštět obranný mechanismy. To vytěsnění prostě nepřijde hned. To zas mozek neumí, takovej machr nejni.
15.1.2021 v 15:47 #114463PetraKčajdo porušuj porušuj, hlavně nezapadni v lavině
já taky mažu. Kráásnej víkend.
, ze je to svobodna vule toho cloveka a on si rozhodl tuhle cestu a kdo su ja ze mam pravo mu to rozmlouvat.
to jo, to je jeho vůle, já to nepopírám, já se vyjadřovala k něčemu jinýmu, ešivá jsi to psala mně.
15.1.2021 v 16:09 #114464cernej cajPetraK
ja to myslela tak obecne, ze muzu nabidnout pomocnou ruku ale kdyz o ni nestoji, tak je to proste porad jeho vec.no ja myslim, ze zapadnuti vzhledem ke stavu snehu fakt nehrozi 😀
15.1.2021 v 16:55 #114465MayaJak kde, byla jsem se projit s Lokinem po louce a snehu po kolena a zatimco Lokinek si vesele hopkal jsn zajic, ja myslela ze chcipnu uz v pulce 😀
Chtelo by to sneznice 😀- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Maya.
15.1.2021 v 18:11 #114467FifiZdravicko vespolek,
vy mate smutny tema dneska.
Cajdo
ja to myslela tak obecne, ze muzu nabidnout pomocnou ruku ale kdyz o ni nestoji, tak je to proste porad jeho vec.
Jeste horsi je, kdyz si o pomocnou ruku nekdo ani nerekne. Obesila se mi jedna z nej kamaradek z gymplu, rok jsme spolu stravily na vejsce, ona byla hrozne sectela, chytra, pohodova, uchechtana… Hroznej sok pro vsechny, zejmena pro rodinu. Nerekla nic, nic nenaznacila, nikdo dodneska nevi, co ji vlastne trapilo a proc to udelala, nedala nic najevo. A ne, nevnimam, ze by to byla „jeji vec“. Mozna jsem sobec teda, protoze ona tu byt nechtela a bylo to jeji prani… Mohla ale zavolat sos, poprat se s tim, at uz to bylo cokoliv. A ne takhle odejit beze slova. Ech, no nic. Jdu vas docist.A Cajda, kdyz teda nemuze zapadnout do snehu, tak at se ji dobre brouzda a koleno nezlobi! 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.