Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 2,832)
  • Autor
    MirkaD

Peti-děkuju-za rady
      co Rumíček,že zlobí?
      musíš mu pohrozit:D
      já třeba-mám tyto hrozby-fakt už tě zmlátím,oba vás zabiju,zabiju vás oba,pak sebe-a budu mít klid
      proč na ty vycházky nechodím sama?
      nejčastější v povelové intonaci-chceš pár facek????

Petrs01

vy jste děsná banda

a Mirka za nás všechny uklízí 😀

cernej caj

Petrs01
          Presne:D mirkad uklizi furt:D

MirkaD
          Tak super ze mas novy boticky:)
          Co martin uz ma tu praci co by mel? Nebo jeste se seznamuje na jijych pracixh?

Maya
          Tak to asi tak dorinek bude mit uz… dobre ze jeste beha za lokinem aspon ze porad se drzi:)

Denny

No vona Ešusová si nalepí na skříňku známku, co má dát na popelnici
            a pak se diví, že jí nevyvezli :-DDDDD

PetraK

Maya
              co mas s popelarema?

s jakejma? Tady v republice už žádný nejsou 😀 😀 😀
              Tvl ten mě vytočil, drzák jeden drzej, nějakej vedoucí směny, nebo co to mohlo bejt a drzej jak veš a hraje si na ředitele zeměkoule. Tak halt má teď problémek. 😀 Já to šla řešit v klidu, spíš mi šlo o vyřešení do budoucna, než o reklamaci jako takovou, protože prostě dřív se tam vyváželo 1x 14 dní, my teď od novýho roku platíme 1x7dní, protože prostě toho popela je moc. Oni to nevzali, tak jsme si říkali, jasně, nejsou zvyklý. Teď jsme na tu popelnici přidělali obří karton se vzkazem, jak to je a aby byli hodní a odvezli i ten pytel vedle, co je tím pádem za minulý týdne. A prt. Takže jsem to chtěla srovnat. Ty dvě ženský v pohodě a u tý druhý asi byl v kanclu na kávičce nějakej předák a rozhodnul se do toho vstoupit. A bohužel to vzal za špatnej konec, myslel si, že se mnou vymete. Taaak krapítek hošík narazil 😀 😀 o to víc, jak se k tomu postavil následně 😀 . Pardon, omlouvám se, ale srááááát mě nebude nikdo 2x denně. Ráno už si to vybrali ohaři, tak on měl smůlu 😀 😀 . Ne dělám si legraci, ale takhle se ke mně jako platícímu zákazníkovi žádný hovado chovat nebude. Takže holt jeho přímej nadřízenej, kterej zrooovinka do tý jejich pobočky jel si s ním pohovoří.

Mirka D.

jinak rotoped měli i u bejvalýho-bikdo ho nepoužíval,balon na cvičení nemám doma kam dát

já jo, já na rotopedu dokonce ujela v předsíni dvě dlaždičky 😀 😀 Gratuluju k novejm botkám vynikajícím. Rumouš nic, prostě si vybral svůj den, ale prostě, když řeknu, že k noze, tak si od tý nohy odskakovat nebude, to ani když je velkej mazák. Tohle nenenene. Že jako někdy v některý situaci může brát to, že se ho to netýká a jest to mířeno na Tali, dobře, ale tady byly karty jasně rozdaný. A tak smolikof. A se teda tvářil 😀 😀

černej čaj

nad to s popelarema dopadne cajk
              s tim jednim teda rozhodně ne 😀

Denny

MirkaD
                ,pak sebe-a budu mít klid
                tvl ty seš dobrý psycho 🙂
                Když se zabiješ, budeš se mít ještě hůř to mi věř.

PetraK

Dennyky

No vona Ešusová si nalepí na skříňku známku, co má dát na popelnici
                  a pak se diví, že jí nevyvezli :-DDDDD

😀 ty seš kretén! Nejsem Žaneta! 😀

souhlas -Mirka uklízí za náš šécky.

Jo a pozorte. Sem si včéra koupila v Lidlu ten vysavač na vokna. Naivně jsem si myslela, že to je šécko v jednom pořístrojku a japa já byla překvapená, dýýš sem rozbalila krabicu a zjistila, že to samo na ty vokna nic neprdí, že je k tomu ešče druhej díl, kterým to tam nastříkám a až pak to následně vysssáju. No nic, tak jako jsem vyloženě inteligentní, co bych chtěla za ty prachy. Ale… hnedle sem to vyzkoušela a dobrý jako, to zasejc jo.

Maya

Petrak
                    ahaa, no to vis, popelari asi profrceli kolem a cedule si nevsimli 😀
                    tak snad to nejvyssi vyresi a budou vam to odvazet a nebudete muset resit kam s tim 😀
                    strojek na vokna mam jednoduchej, nic nestrika, jen stira a i tak je to velmi vyrazna pomoc, tak tipuju, ze tim tvym to bude raz dva

PetraK

Maya
                      popelari asi profrceli kolem a cedule si nevsimli

no to si všimnout museli, páč byla na popelnici, kterou vyváželi – v tom původním termínu, tak jak jsou zvyklý, cedule byla fuč, popelnice prázdná, ale pytel nevzali. A kam jako s tím popelem. Nejsem prase, abych to někde sypala. Máme to zaplacený.

No ten můj to právě taky nestříká, jen stírá. nastříkat se to musí tím rozprašovačem s nástavcem se spešl hadříkem a teprvá pak to vysát. jsem myslela- asi blbě teda- že to je všechno v jednom. každopádně ale mě to fčéra v deset večír bafčilo, chodit si bytem nacákat vodu na dveře a vyssssssááát. I na skříň jsem to zkusila a dobrý, budu tim uvejvat asi i čokle 😀

MirkaD

Denny-ty mýš něco proti sebevraždám-jako ve smyslu-život si nedal,nemáš si ho brát
                        nebo,že je to zbabělost
                        nebo,že jako karma
                        nebo,že jako????
                        já třeba chápu lidi,kteří sou hodněěěěě v pr,že to nedají,fakt jo
                        když slyším některý osudy…br…..
                        jinak ty hrozby u psů nemyslím vážně,že…:d
                        teda,né že by nikdy neslízli nějakou….to zas nejsu pozotivkář za každou cenu,to zas ne….
                        Mirka za nás za všecky uklízí…..
                        noooo dnes mám problém i utřít prach….tak nevím teda….
                        PetraK-jo ty jezdíš doma,tak,že za tebou i kachličky lícou,to si pamatuju:D
                        Denny-nerýpu,jen se ptám….

MirkaD

já si včera doma vůbec nemohla zahřát nohy,tak na zemi lavor s vodou…pod počítačem…
                          bože Dafi je v nejlepším,furt hce sex a za Maxem….
                          jo,máti má taky vysavač na okna a je nadšená…

PetraK
                            PetraK

Mirkoo – když si dáváš takhle pěkně nohy do lavorku – nasyp si tam epsomskou sůl, pomůže Ti od bolesti svalů . Ještě lepší je, když si ji nasypeš do kopupele, ty se ráda koupeš, tak toho využij. . U koupelí postačí nechat rozpustit dvě polévkové lžíce v plné vaně napuštěné vodou. Koupel by neměla přesáhnout 30 minut a měli bychom ji provádět jen jednou za dva až tři dny

MirkaD

Černjčaj-jo Mrtin-tu práci co á dělat dělá-2první dny dělal jinou,ale je hodně složitá,že to není jak na linkách-2,3,4 stejný věci furt dokola,takže 4 dny trvá jedn ta práce…tak neví jestli mu to půjde
                                jinak se mu tam všcko líbí,a vše mu vyhovuje

PetraK

Mirka D.
                                  jinak se mu tam všcko líbí,a vše mu vyhovuje
                                  to je dobře, tak se to všechno stabilizuje.

cernej caj

Mirkad
                                    To se nauci:)

Na prokrveni zensen a gingko. Chvi si koupit v lekarne. Na doma fakt teply tlusty fusekle bez gumicek

Petrak
                                    To je karma me je zas vyvazej kdyz nemaj:D

MirkaD

Černjčaj-no,já doufám…
                                      přirovnávám to k tomu-že já byla ve fabrikách-linky-klávesnice k počítačům,tiskárky,pak plošný spoje,pak káble ke maionům-a všude se dělaly x operací dokola furt stejný
                                      -prostě ti to párkrát ukázaly a šmitec-něco co by se naučila i cvičená opice-jen ta rychlost no…
                                      -jasně,ještě tam musela být přsnost že,jo,na mlilimetry a tak-lepení,stříhání…nebylo to jedno,jak to člověk udělal,ale pak jsem byla ve fabrice,kde se dělali trafa-a na té jedné práci bylo těch úkonů dost+se ty trafa lišily….no,nešlo mi to…měsíc a něco-a pak se se mnou rozloučily…místo 6 za den sem dělala 3 a ani o kousek víc…
                                      -jako-že to není-fabrika jak fabrika no…
                                      ale tak,je tam druhej týden no…
                                      -zas to není opakovací práce,no
                                      někdy by zas zblbl,dělat 3 věci furt dokola…
                                      a není tam tak fyzicky dřina jak u těch automatů co dělal-jako,že se tak nenatahá
                                      tlustý ponožky nosím celoročně v podstatě…teda v práci fakt jo
                                      doma mám i ty fest supr tlustá z beránkem…
                                      sůl do koupele si dávám-su ochotná se koupat bez vody,bez soli ne-:D-jasně kecám….ale fakt na soli do kopele mám závislost-a jediná Čajda to ví…
                                      zbytek lidí kolem mě ne….
                                      jako,že by rodiče koupily k jéžišku vědro soli,co vědro,sud soli,co sud,celý moře soli…

PetraK

Mirka D,

epsomská sůl není obyč sůl do koupele, je to trošku něco mnohem lepšího, pracuje to s tělem, čistí, detoxikuje, zbavuje únavy, bolesti.

Denny

PetraK
                                          to byla Alenka, která si nalepila známku kterou měla nalepit
                                          na popelnici, tak na skříňku :-DD
                                          „Žanda“ nikdy uklizečkou nebyla, ona přece měla maturitu
                                          a Bohužel skončila v listopadu. Ihned jak se dověděla, že se jí nebude prodlužovat smlouva, tak z toho onemocněla.

MirkaD
                                          co se týče sebevražd, jsem přesvědčená o tom, že člověk tu opravdu
                                          nežije jen jeden život. A když se čék zasebevraždí, tak bude ten příští život ještě horší, než vlastně příjde na to, že se tím nic nevyřeší.
                                          Ve zkratce řečeno.
                                          Navíc teda mně to příjde jako to největší sobectví, které člověk může
                                          udělat, vůči lidem, kteří ho mají rádi.
                                          Chápu když to udělá někdo duševně nemocný nebo někdo, kdo má opravdu velké bolesti.
                                          Já vím, že ty nerýpeš.

Jinak na prokrvení střídání co nejvíc teplé a studené vody na hňápy.
                                          Mně teda Ginko nějak nepomohlo.

PetraK

Dennyky
                                            Mně teda Ginko nějak nepomohlo.
                                            protože Tobě, tvl, už nepomůže nic! 😛 😀 to máš za tu známku.
                                            že nebohá Žanda onemocněla vážnou nemocí to mě vůbec nepřekvapuje. to je určitě doživotní alergie na kopřivy. má kopřivku tetkon jen uvidí práci 😀

černej čaj
                                            To je karma me je zas vyvazej kdyz nemaj:D
                                            ať is klidně vodvezou i karmu, hlavně, ať vezmou ten popel. 😀 máš dobrý, že ti vodvážej i když nemaj, když teda nevodvezou popelnici celou 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.