- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15.1.2021 v 18:24 #114468Fifi
Esusova
Tak tys byla ve pri s popelarema, jo? Doufam, ze urednickej blbecek dostal radnej vylagos od hradeckyho bosse. 🙂Maya
veslarsky trenazer je pomerne zabavny ale zas kdyz jsem koukala kolik nejaky slusny stoji, tak to se snad zcvokli
Je to drahy jako prase. Ja mam insportline amazonian, hodne starej model, kamos se ho zbavoval kdysi, tak jsem ho poridila za par slupek. Na my zada a kolena ideal, celej clovek se zapoji. Novej bych si taky nekoupila. Koukam ale, ze treba na Bazosi se daj sehnat starsi za slusnou cenu.
Dorinek – to uz muze bejt starecka kachexie, s tim nic nenadelas. Hlavne, at mu to dobre tape co nejdyl. A nejakej Alavis ci Apotflex na klouby poridit, jestli mu nic nedavas? 🙂Dennyky
Ihned jak se dověděla, že se jí nebude prodlužovat smlouva, tak z toho onemocněla.
Zaneta je sikovne devce, takze je na nemocensky? 😀- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.
15.1.2021 v 18:42 #114470MirkaDuž druehej den poslouchám doma konxcert DAVIDA STYPKY+rozhovory,jeho názory se mi líbí,jeho texty písničky jsem milovala-škoda ho…..
Fifi-to je peklo s tou kamarádkou….
ksdyž to řeknu ted blbě-tak sebevrah by mělpovinně-vím,že to z ní blbě:-((
nechat po sobě dopis-aby ostatní neměli pocit,že že je to jejich vina…třeba
jasně mrtvej bude stejně,s dopisem nebo bez
ale od pr lidí,co se jim zabil-bratr-má nej kamarádka
a jedné vnuk
a ti nevěděli proč-tak myslím,že nevědět je horší než vědět…
protože oni mi říkali-proč,proč,proč?
teda takhle psaný to možná vyzní tak,že kdyby se mi zabil někdo blízký-tak bych si po dopisu-řekla—jééé super…
ale za mě osobně-by mě bylo líp,kdybych věděla ten důvod….
mluvím o sobě….
a ted když to řeknu blbě-já svým způsobem věřím,že jsou lidi kteří ,
jak to říct-prostě už je to tady nerbaví,sere je to,mají toho dost-má mamka třeba…a sice se nazabila,umřela během 2 dní na zánět slinivky,ale rok mi říkala,že to chce zabalit…
umřely jí 3 sestry,pak maminka,x let zdravotní problémy+jiný věci-a prostě měla toho dost…
a u ní si třeba myslím,že to zabalila,že už toho měla v životě dost a něměla na to sílu….
a -chci tím,říct,že někomu se nedá pomoct,když si nehce nechat pomoct,že někteří tady být už prostě nehcou….
a není potom sobectví tady nutit žít někoho,kdo už tady bít nechce?
ale je to můj názor,nikoho ho necpu….
Fifi-co Troldík?je mu líp?15.1.2021 v 19:04 #114471FifiMirko
ksdyž to řeknu ted blbě-tak sebevrah by mělpovinně-vím,že to z ní blbě:-((
nechat po sobě dopis-aby ostatní neměli pocit,že že je to jejich vina…
Rekla si to presne. Taky jsem mela a mam dodneska vycitky, ze jsem ji mohla/mela zavolat atd.
Ty to mas vlastne z „prvni ruky“ s brachou, tak vis, o cem pises, promin, to mi nedoslo. 🙁 Taky nevis do dneska a o to je to horsi. 🙁
Kdyz je clovek nemocnej moc na tele a zabali to, to je neco uplne jinyho. Nez kdyz to zabali zdravej, mladej clovek. U babicky byla smrt vysvobozeni. I kdyz u tech sebevrahu svym zpusobem asi taky, pro jejich dusi. ALE – doprcic, to se dit nema.Troldik je lepsi, dneska jsem nestihla zajet na veterinu, tak mu kloubovku vyzvednu v pondeli.
15.1.2021 v 19:12 #114472MirkaDa tak-brácha se asi nezabil-jako sebevražda…
tak se nemáš za co omlouvat-teda spadl z rampy z drogerie zezadu-jak je náměstí v BK,,
ale….upřímně-mu už se nedalo pomoct,snažily se všichni a dlouho,tatky to stálo nervy+barák…snažil se strýc,je fakt,že já bydlící daleko se teda moc nesnažila,
ale tu co byly blízko,se snažily,ale on byl na dně a už z něj nechtěl-a mě se pak u něj ulevilo,když tu nebyl,že už nemusím myslet na to,kde spí,co jí…
prostě,hypotéka,nemoc,práce páppá,žena pááá+kamošení s alkoholem..15.1.2021 v 20:12 #114473FifiNjn, tak otazka, jestli spadnout nechtel… Nic, nechame toho radsi.
Pevnej nerv na harani Dafci, snad bude z nejhorsiho za chvili venku a bude klid. Ja s tema svyma kastratama uz pozapominam, co to je za peklo.
15.1.2021 v 20:16 #114474cernej cajFifi
to je dobre, ze je to s nim lepsi 🙂MirkaD
ja kdyz mela svoje nejhorsi obdobi a chtela sem to skoncit, tak sem nechtela nic nikomu napsat, bylo mi to uplne jedno a to ze sem to prezila bez nasledku je mozna spis stesti a blba shoda nahod, a bylo mi to uplne jedno… jako vetsinu zivota sem byla „presvedcena“ ze kdybych umrela, chybela bych jenom svoji kamosce, ale ze by po me nestek pes. tak proc se obtezovat?a nerikam, ze mam uplne mizernej zivot ale nevidim zadnou vyhru v tom v nem byt. Proste je. kdyz nebude, nebude. kdyz je, tak je. jasne, nechtela bych mit treba vazny zdravotni problemy co by mi uplne znemoznili normalni zivot a byla bych treba pripoutana na luzko s moznosti tekat ocima po zdi, ale je mi asi jedno jestli budu zit nebo nebudu.
Fifi
nemocna duse je casto mnohem horsi nez nemocny telo.nevim, mam na to jinej nazor, protoze mnoho let sem jen sbirala odvahu to udelat, ale poprve se stalo neco „ezoterickyho“ co mi v tom zabranilo a podruhe sem proste zvolila blbou sadu prasku, protoze internet v plenkach a clovek proste nahodne sezral hromady toho co nasel a zapil poradnym mnozstvim alkoholu a pak se proste za 3 dny vzbudil…
15.1.2021 v 20:34 #114475FifiCajdo
nemocna duse je casto mnohem horsi nez nemocny telo.
O tom zadna, to vubec nezpochybnuju. Vsak jsem vyse neco podobnyho zminila. Jen by se to nemelo stavat, aby clovek takhle odchazel. A kdyz, tak s dopisem pro pozustale.
jako vetsinu zivota sem byla “presvedcena” ze kdybych umrela, chybela bych jenom svoji kamosce, ale ze by po me nestek pes. tak proc se obtezovat?
Neumim si to predstavit, neznam to. Ale jak vidis z prikladu my spoluzacky, vzdycky je nekdo, kdo na tebe mysli a komu bys chybela. Medikace, psychiatr, psycholog, poprat se s tim a mohla za mnou dneska treba jezdit na grilovacky…
A huf, mila Cajdo, jsem rada, ze se ti to ani napodruhy nepovedlo a ses tu s nama!!! 🙂 :*15.1.2021 v 20:36 #114476kachnaTo je karma me je zas vyvazej kdyz nemaj:D
pak to neni karma, ale průměr 😀
15.1.2021 v 20:42 #114477Petrs01sbirala odvahu
Mě udrželo to, že jsem měla jasně vymyšleno JAK. Vědomí, že když bude fakt nejhůř, tak stačí… a rázem se žije o chloupek líp a dáš to. Co bych nedala, tak kdyby Barouš nepřežil když mi ho v Plzni srazilo auto – pohádali jsme se a on se v půlce přechodu otočil a vystřelil pryč. Choďák už na druhé straně a než jsem se s ním vrátila, tak na další silnici už Barda ležel. Tři dny se nevědělo zda to přežije – tam by to bylo jasný, to bych nedala. Ale fakt až zpětně pak člověku dojde, že by tím ublížil jiným.
No a potom už právě vždycky byl někdo, koho tady prostě nemůžeš jen tak nechat.15.1.2021 v 20:45 #114478cernej cajFifi
to ze ale nekomu budes chybet nutne neznamena, ze se mas dalsich x let trapit, protoze se stoprocentne trapis 100x vic nez ten komu pak chybis.Na tohle mam proste jinej nazor, nez vetsina spolecnosti. Mozna je to ale tim, ze castecne patrim na druhej breh. A muzu ti rict, ze medikace dost lidem problemy jen zhorsi, ale protoze je utlumi tak je jim to jedno… medikace tady neni pro to, aby jsi lidem pomohla, ale aby jsi jim utlumila mozek a nemusela se o ne pak starat, protoze jestli bez medikace jsi obcas hluboko dole a obcas ses happy a mas nejaky emoce, tak s medikaci je dost lidi hluboko dole ale protoze sou utlumeny tak je jim to jedno. Ses flegmatik na dne. nemas ani vykyvy nahoru. Medikace je pro psychiatry, aby si te odskrli. Psychology klinicky na pojistovnu zase zajimas hlavne kdyz ses dite fetky, dite kterymu umreli rodice, dite psychicky tyrany, ktery se k tobe nejak dostane. Psychiatra za 600 na hodinu zajimas sice mnohem vic, ale malokdy ses zas v takovy situaci, aby sis ho mohla dovolit na ukor jinych veci, tohle je sluzba pro lidi, kteri jsou zajisteny, maji dobry vyplaty a neresi zakladni veci, ne sluzba pro lidi kteri sou na dne.
mam s tim dost zkusenosti a zadna neni dobra. V realnym svete proste tohle neexistuje, ne pro lidi kteri sou na dne.
kachna
no ale karma je, ze se to zprumerovalo tady u esusky na foru 😀zitra budem spat v jeskyni, tak snad bude prazdna, jinak umrznu 😀
15.1.2021 v 20:48 #114479cernej cajPetrs01
ja tu muzu nechat uplne kohokoli, takze to mam snazsi. nemam zadny deti, ktery by na me byli zavisly nebo nekoho, kdo by to fakt beze mne nedal. Jasne, nerikam, ze by si lidi nerikali, co se stalo, to je skoda, bude mi chybet… ale to je takovy to „sejde z oci, sejde z mysli“ cloveku je to lito, ale nejak razantne mu to zivot nenarusi.Asi je dobre, ze tu mas nekoho, kvuli komu stoji za to byt.
15.1.2021 v 20:48 #114480Petrs01spat v jeskyni
Roverky?
15.1.2021 v 20:56 #114481MirkaDFifi-taky pravda…
Černejčaj-ježíši šmarja:-(((((((((
to je masakr toto….
počkej a to máš tak i ted?
ach jo
mrzí mě,žes měla takovou smůlu na psychology-já měla 3-2 chlapi-několik let a ženskou-a všichni se mi věnovali dlouho a pořádně-spoilupráce skončila jejich přestěhováním,byly zdarma,přes charitu…
Petrs01-no to je taky slušný…
no mě vždycky drželi při životě mí závislí psi-Killy-tam to bylo hrozný,když pak nebyla a pak Gero,kterej byl na mě závislej dost-separační úzkost
no u Dafi a Žeryka vím,že by to zmákli s máti+Martinem,že se beze mě obejdou…15.1.2021 v 21:05 #114482MirkaDČernejčaj-počkej-kamošky,nic
Ferinka,nic
muž nic
tatka
ségra,nikdo nic?vše v rovině???????????15.1.2021 v 21:07 #114483cernej cajPetrs01
Nene, u brna… aktualne se mi nikam 4h vlakem jezdit nechce:DMirkaD
Beru to tak, jak to je. Ze to tak proste je. Ze na svete mas sama sebe a ti ostatni sou fajn bonus k zivotu , tvoji kamaradi, ale vzdycky si na vsechno ve skutecnosti uplne sama.15.1.2021 v 21:10 #114484Petrs01mí závislí psi
Já byla závislá na Bardovi. Ve čtyřech letech a mojí vinou, to bych nedala. Ve třinácti, když už dál nemohl, tak to bylo hodně zlé, ale už to byla jiná situace, jen v podstatě dokud nepřišel Spratek tak jsem víc probrečela než prožila. Stačilo vidět bígla na obrázku, jít místem kudy jsme šli spolu (a že jsme toho prošlapali)… jasně že bulím i teď…
15.1.2021 v 21:17 #114485Petrs01na svete mas sama sebe
Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal.
Pokud nemáš nikoho takového… a navíc se v životě cítíš tak zle, že si myslíš že by lepší bylo nežít… to si ani ráno ve spacáku někde pod skálou neřekneš „jejda to je na světě krásně, to by byla škoda nezažít“? Takové ty okamžiky kdy prostě víš, že za tohle to stojí? Na co se dá vzpomínat když je zrovna hůř?15.1.2021 v 21:21 #114486kachnaJasne, nerikam, ze by si lidi nerikali, co se stalo, to je skoda, bude mi chybet… ale to je takovy to “sejde z oci, sejde z mysli” cloveku je to lito, ale nejak razantne mu to zivot nenarusi.
Mně teda Petr chybí celých těch patnáct let. Posledních 13 tedy jinak, jako kamarád, spřízněná duše. Vím, že to má Net stejně, žijeme oba svoje životy, jasně, šťastný, krásný, naplněný životy, ale Petr v nich prostě chybí. A to nemluvím o extchyni, jak tý musí chybět. A to neodešel úmyslně.
Pokud bych věděla, že pro tu dotyčnou entitu život nebyl potěšení a nebyla naděje na zlepšení, neměla bych problém to akceptovat, ale tyjo, u mladého velmi blízkého života, bych asi měla sakra výčitky, že jsem nedokázala pomoci.15.1.2021 v 21:39 #114487MirkaDČernejčaj-tak ted mi došly slova….je mi to neskutečně líto,že to tak vidíš….
Petrs01-jo,tak já mám 20 výčitky kvůli Killy,už bych si nikdy žádnýho psa nepůjčovala,skazila jsem jí život,když si vezmu,že mě viděla 4krát týdně…pár hodin
3 měsíce máš doma psa-teda fenu,kterou miluješ,pak ju musíš vrátit,za půl roku 2 srpna nebyla-to si nikdy neodpustím a nikdy neodpustím máti,že jsem si ji nemohla nechat
jo a a rovinu-já jsem závislejší na Dafince víc než ona na mě-kromě nemocnice a pohřbu bráchy jsem bez ní nikdy nebyla….Kachna-obdivuju tě,neumím si to představit…
16.1.2021 v 7:46 #114488cernej cajKachna
pro nejblizsi to je asi jinaci, ale ja tim myslela spis takove to kamaradstvi ve smyslu zname se, vime o sobe ale nejsme zrovna partneri, nejblizsi pratele ci ve smyslu rodic – dite.Petrs01
ale jo to si obcas reknu, ze to je krasny, ale neni to duvod kvuli cemu zit, je to spis duvod, kterej to dela snesitelny a tyhle okamziky zmirnujou zbytek zivota, ne ze bych kvuli nim se k zivotu upinala -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.