- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
-
AutorPříspěvky
-
9.12.2020 v 17:40 #112719
Fifi
Zdravicko vespolek! 🙂
Zitra si jdu vyzvednout OP s tou prisernou fotkou. Docela to slo rychle, cca 2 tejdny jim to trvalo a prisla sms, ze hotovo, online termit na vyzvednuti byl taky volnej, takze huf, vyrizeno. 🙂
Taky jsem objednala psiskum Falco maso, jsem zvedava, esli to nacpu do mrozaka. Nejak mi nedoslo, ze jsem brala nedavno maso z jatek, ehm, to budu skladat jak puzzle. Mozna by mrazacek chtel odmrazit, by mu pribylo prostoru… 🙂Dennyky asi sezrali mlzi, plzi, hlavonozci a krevety. 😀
Esusova
Talince popreju vedle, strasne to leti…
Hele, zkouselas uz ten recept koulovatej se zelim? Ja jsem dneska koupila inkredence a zjistuju, ze jsem lina neco slozite patlat. Tudiz jsem namocila fazole a bude fazol gulas, to je minimum prace. 🙂Cajdo
Tak co, natrhla sis zase prdel na tyci? 😀
Brr s alergii, to by me nenapadlo, ze az takhle muze alergik zareagovat na praci prasek/avivaz.9.12.2020 v 17:47 #112720cernej caj
Fifi
Me by to doted taky ennapadlo:DMuzu rict jedijy – desne to bolelo telo neni vubec otlaceny a omackany a svaly uz ztratilo taky:D
Tak to je rychlovka s OP. Prej budes potrebovat kod k tomu… rikal kolega ze mu mama.radila rodny cislo tak jako mazak prej trapny si vymyslim jiny a uz si ho davno nepamatuje a prej blbec ze mel.poslechnout mamku:D budes taky zadavat pin?
9.12.2020 v 18:25 #112721Fifi
Cajdo
Jj, neco po mne budou chtit, pak tam je este neco a to nevim, jestli ja budu chtit.
POZOR – při převzetí OP se zadává bezpečnostní osobní kód (BOK) – 4 až 10 číslic
POZOR – nově je možné při převzetí aktivovat čip (pro identifikaci přes internet) na novém OP zadáním identifikačního osobního kódu (IOK) a deblokačního osobního kódu (DOK) – oba kódy 4 až 10 číslic
K cemu je dobrej ten čip a IOK a DOK? 😀 Vi to nekdo, at to nemusim hledat? BOK mit musim, s tim nebudu mit problem.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
9.12.2020 v 22:04 #112723Fifi
No tak jsem si to nasla sama a IOKy a DOKy nechci. 🙂
Snad nebude problém to pani urednici odhuhlat pres respiratora.Jo a k Troldovi a vareni – uz jsem vyzkoumala, co mu vadi. Prskne kapka vody na sporak – bubak. Povaluje se ve vrouci vode nejaka entita, ktera o hrnec tu a tam tukne – bubak. Kdyz se vari hmota celistva, netukajici a neprskajici vodu, je ok. Pritom smazeni prskajici mu nevadi. 😀 Twe, slozita je ta psi dusicka pruhata. 🙂
9.12.2020 v 22:16 #112724Maya
Fifi
chudák Troldík
s tím čipem jsem někde četla, že je to teď k ničemu, ale do budoucna se počítá s využitím, ale se obávám, že to už pak člověk bude mít několikátou občanku 😀9.12.2020 v 22:30 #112725Fifi
Chudak jsem ja, premejslim, co varit, aniz by to tukalo na hrnec. 😀
9.12.2020 v 22:34 #112726PetraK
Maya – jéé buchty, no to by byla ráááda, a takhle pěkně naservírovaný!! 😀
Petrs01 – jo letí to fakt šíleně, celejch pět let má, ale rozum tak na pět-měsíců 😀
černej čaj
ajo takhle, já si neuměla představit, že si to sama nedokážeš udělat, takhle to je jasný. Tak ať někoho seženeš co nejdřív.ezla.do.postele.a.natekl mi.jazyk, zacala sem.se dusit.a.musela.sem.si vzit prasek a hlidat at se moc nezachumlam:D
no ty blááho!!!!!!!!!!!! to je teda něco! ešče, že máš takhle prášky s sebou!Jee Fifiiii ty už budeš velká holka s vobčankou! a navíc cizí, páč tam máš cizí fotku 😀
Dennyky asi sezrali mlzi, plzi, hlavonozci a krevety. 😀
😀 😀
s mrazákem a objednávkou jsem na tom stejně, ale teda já jednak počítala s tím, že by měla bejt zima – není teda a pak, že to hodím do Domečku, ale tam jsem si uvědomila, že taky moc místa v mrazáčku nemám…….. tak nevim co s tím tetko 😀
Hele, zkouselas uz ten recept koulovatej se zelim?
ne, úplně se mi to vykouřilo z makovice, uložila jsem ten recept vůbec?:D fazole ale taky dobrý.Twe, slozita je ta psi dusicka pruhata
no fakt je to troldík joudík teda, takhle to mít složitý, chudera nebohej. A kdyby to už před tím neslyšel, tak neřeknu, ale takhle? Si to furt vyšperkovává teda.eh…….. právě mě někdo chytil za rameno 😮 😮 😮 tak jako lehce. SEm tu sama, tak nevim.
9.12.2020 v 22:35 #112727PetraK
jeditííí to je ale roztomiloušek!!
dobře, že nezmiznul!
9.12.2020 v 22:38 #112728Maya
jste skvělý pamětník 😀 8 z 10
https://magazin.aktualne.cz/retro-kviz-narodni-technicke-muzeum/r~c48401c0cdfc11e7b6a9ac1f6b220ee8/9.12.2020 v 22:38 #112729PetraK
a moje oblíbená autorka
píše úúúžasně. I jsem jí musela v jejích novinách pochválit 🙂
9.12.2020 v 22:39 #112730Maya
PetraK
co tě chytá za rameno? vopice? 😀9.12.2020 v 22:40 #112731PetraK
Maya
co tě chytá za rameno? vopice? 😀to leda nasucho, dneska jsem nepožila. Nevím co to bylo, ale sem si to nevymyslela, něco mě prostě lehce chytlo za pravý rameno.
Jdu spát broou
9.12.2020 v 23:31 #112732Fifi
Esusova
tak nevim co s tím tetko
Budem skladat puzzliky do mrazaku, tetko. 😀
s vobčankou! a navíc cizí, páč tam máš cizí fotku
Poreferuju zejtra, ale asi mas recht uz ted. 🙂
něco mě prostě lehce chytlo za pravý rameno.
Krec to nebyla? 🙂 Ale za rameno te chyti kde co, mne takhle najednou na zachode. Snesl se ze stropu a Maya by z nej radost nemela. 😀Maya
Ja jen pulku. Ses vetsi nebo technictejsi pametnice 🙂10.12.2020 v 7:23 #112733cernej caj
Fifi
Uz ses.zaskladana v mrazaku?Nwbo varit ve vetsim hrnci? 😀
Maya
Super test ja teda uz su mladsi tak to uplne neznam ale 8/10Petrak
Su lajda a nestiham.cist vubeced clanky pak asi o vikendu jich vemu 10 zaraz:D10.12.2020 v 9:32 #112742Maya
zejtra mam dovolenou, tak jeste stihnu obehnout nejaky obchody
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vlada-chce-znovu-zavrit-cesko-hleda-vyjimku-pro-obchody-133163#dop_ab_variant=0&dop_req_id=difHkbXtYUE-202012100829&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz10.12.2020 v 10:12 #112743PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak sem vám děcka dala k Talinarozeninám aktualizaci 🙂
Včéra jsem odeslala ty PPlkový baliky a jsem zvědavá, jak to půjde.Taky mám zejtra dovolenou, jako Maya, ale nejdu nakupovat páč béme čerpat betóna do Domečku. Jaký má bejt počasí?
Jde čajda zase ně nějakej vejlet? Už se vrátila Dennyky z potápění v akváriju? A co ta pani, co jí má Fifijová ve vopčance? Je pěkná? a viděli ste naše vokna?10.12.2020 v 10:21 #112744cernej caj
Uzijte si.dovcu a obchody!
10.12.2020 v 10:21 #112745PetraK
Nechce ucpaný cévy, mrtvici a žinfárkt? žerte černou čokošku! Já furt řikám, že to je poklad! 😀
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
10.12.2020 v 10:22 #112747PetraK
černej čaj
já vobchody nechci, já chci beton a kontejner!:-)10.12.2020 v 10:28 #112748cernej caj
Kazda podle.jejiho ty do beronu maya do obchodu 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.