- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
-
AutorPříspěvky
-
12.1.2024 v 12:55 #164440PetraK
černej čaj
Vtpada to trochu jako motyl se dvema sosaky:D tak moc by me snad thielli nezridila:Dže ty tam nemáš na telefénu tu hlavu Elvísovu, viď? Že to nevidíš komplet? Asi radši dobře, páč bys mi za trest zakázala vstup na stránky 😀 😀
12.1.2024 v 12:57 #164441PetraKKuskus
Jo, teď jsem si ještě vzpomněla na nějaké stračeny….. 🙂 mám vás ráda.to je dobře, tak nebuď úplně zalezlá. Co ten další článek o úžasným papouškovi? Nešel by napsat? Bylo by to příjemný osvěžení v čoklí smečce. Co?
12.1.2024 v 13:05 #16444212.1.2024 v 13:07 #164444ThielliTvl – nebejt dneska sama v kanceláři musím zbaběle zdrhnout na WC..
No, tak já nejsem sama v kanceláři a všichni se běželi podívat, proč jsem si poprskala monitor.
Díky, Péťo 🙄🤣12.1.2024 v 13:08 #164445PetraKThielli
No, tak já nejsem sama v kanceláři a všichni se běželi podívat, proč jsem si poprskala monitora kolik už máš objednávek na střihání?
12.1.2024 v 13:17 #164446ThielliPetraK
tady jsem v suchu. 😁 Stříhá naše personalistka. Zadara. Víc psát veřejně nebudu, neb by z toho mohl být malheur.
12.1.2024 v 13:20 #164447ThielliHele ty Plachto – TY NEMÁŠ ŽÁDNÉ ZAMĚSTNÁNÍ ?!!!
🤣12.1.2024 v 13:22 #164448PetraKThielli
TY NEMÁŠ ŽÁDNÉ ZAMĚSTNÁNÍ ?!!!
zatim jo, ale je mi jasný, že ešivá …………tak dlouho ne.
Hrabala jsem se tu v takový nimrajdě, nešlo mi to a oči my šly šejdrem, tak jsem si musela „odskočit“12.1.2024 v 14:04 #164449ZlataKuskus
Vono bylo ráno,černej byl po snídani a provozoval hygienu a mě se nechtělo vstávat.
Tak Lucka z toho naštěstí aféru nedělá.Kabát zaplatit nechce,se budu revanšovat jinak.
Škoda že neumím malovat.Esusky voči šejdrem by byl hit😳12.1.2024 v 14:19 #164451AsterisVšechny jste stračenyy!!! Ale těším se až bude mít Petra výstavu svých malůvek.
A Petrsce to ve vodě mooc sluší. S tím stříháním – naposled mě kamarádka stříhala na pařezu uprostřed lesa, naštěstí tam bylo liduprázdno, jelikož jsem byla jen v podprsence. Mno už bych to zase potřebovala, ale asi musím počkat na léto…12.1.2024 v 14:29 #164452Petrs01mooc sluš
že, jo! Žádný vrásky, žádný šedivý vlasy 😉
12.1.2024 v 14:30 #164453cernej cajAsteris
Mohla bys doplnit petrs01 ale galerii v pladle (pla vky pra-dlo) 😀Petrak
Tohonpama co vesis neznam, hlavu elvuse cidi ale na obilu na ni neni nic prazvlastniho:DZlatka
Tak to je moc dobre, nexo upecete?12.1.2024 v 14:31 #164454PetraK12.1.2024 v 14:42 #164456ZlataČernej čaj
Pravděpodobně nějaký dortík to bude.
Trixa kulhá,mě se zdá, že včera zdrhla.Já už pak ven nešla,ale nějakej frmol tu byl.
Tak dneska byla bramborka,holandskej řízek a brkaše,zejtra místo jitrnic asi bude omáčka +rýže.Ale nedělní prase si vzít nenechám!!!.
12.1.2024 v 14:51 #164458PetraKMizim a mám vyřídit vzkaz
12.1.2024 v 15:02 #164459ThielliPetraK
A máš to blbě. Blbě čteš. Byla JEN v podprsence. Nebyla v šatech přes podprsenku. To by tě z akademie výtvarných umění vylili hned v prváku…
Muselo to být nějak takhle…ale teda nechápu, proč si nenechala spodky, asi aby nebyly od smůly, hádám…
12.1.2024 v 15:52 #164461AsterisHele další naivní malířka! Ale notak, samozřejmě od pasu dolů jsem byla plně oblečená (abych si nezadřela třísku přece) 😀 😀 😀
12.1.2024 v 15:57 #164462ThielliHele další naivní malířka!
Tak prrr. Naivni uz davno nejsem. ☝️
A taky nebudu panidomaci fusovat do řemesla. To byla výjimka. ☺️
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
12.1.2024 v 17:37 #164464FifiKrasavej vikend fsem!
Tady bylo dneska hodne vytvarno, veseni plachty rulez. 😀 😀
Zdravim zejmena pani Kuskusovou, taky jsem si uz rikala, kde se flaka. Doufam, ze navstevy u doktor vedy prinesly ulevu a ne dalsi staroste. :*
Thielli
Pokaždé, když vidím vaše hračky, vybavím si ty hračky ve zverexex…
Delim hracky striktne na venkovni (zaflusany hnusaci ovaleny v bahne, vyrazeny rukavy na obranu, pneu apod) a domaci (uzliky, micky, gumovy nesmysle).
Ten pruhovaný pes je najednou nějaký velký?!
Ano, nejak se nam panacek vytahuje. 🙂 Jsem zvedava, kde se to zastavi.Esusova
jo, jak člověk to psí dětství nemá pod kontrolou, vleze tam cokoliv. No aspoň, že on je pinďa malej a máš větší prostor to přepisovat.
On ma zvlastni zkusenosti, si myslim. Treba dela to, ze kdyz se nahodou (nyni uz zcela vyjimecne, nikdy tady za to nejaky bububu nebylo) vycura doma na dlazbu, normalne to po sobe zacne pit. Jak kdyby byl zvyklej si takhle hasit zizen. Pritom curanky od cizich psu nebo Ruzice venku zatim uplne ignoruje. Nebo kdyz prsi, je fakt problem ho vytahnout ven, jak kdyby si myslel, ze ho necham na desti vykoplyho. Treba se pletu, ale takovej to na me dela dojem.12.1.2024 v 17:47 #164465cernej cajThielli
umiram smichy! je to skvely! a to ze kadernik ma misto ruky rovnou hrabe to je dokonalej pocin!PetraK
navic vetsinou sou ruce NAD prsama :D:Dja z vas umru smichy !:D
na rehabce mi trochu uvalnila mega ztuhly rameno, trosku se tim povolil i ten krk a prozradila mi, ze za ten rok, co sme se nevydely (sem chodila do brna po praci, ona je tady o vesnici vedle a nedela odpo), si dodelala kurz na SM system… kdyz sem rekla, ze mam ty lana doma, tak byla nadsenim bez sebe, ze budu jeji pokusnej kralik, protoze su ochotna cvicit a k tomu hodne chodim a nejsu domaci pecka jako vetsina jejich pacientu:D prej se moc tesi, ze ted k ni budu skrz ty volny patky chodit castejc 😀
tak uvidime, su objednana zase za mesic a nezbyva, nez si kazdy den vzpomenout na ty dva cviky a hezky je procvicovat, zatim jen v sede bez pomucek 😀
a zitra jdu na vylet… uz jsem vam psala, jak sem si masakralne priserne ukopla prst tak, ze me v noci pekne bolel a jen strcit nohu do ponozky je neprijemny? 😀
nebudu radsi ani rikat, ze ten fotak na ramenu, to bych mela miniamlne na par tydnu vynechat, nez se mi to spravi 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.