Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,574)
  • Autor
    MirkaD

PetraK-noo,proč ty těžký věci nedělají chlapi?
      no tak u nás je to jednoduchý,
      máme 2!!jedn je šéf,a druhej je kolega,a když s tebou není ani jedn na směně??
      nehledě k tomu,že ta hlina,se dá ještě namarkovat s objemných-to je v počítači-cedulka objemné-a tam sou těžký věci,ale ty granule se na pás dát musí…
      u nás dávají chlapi na vybalování kastlů piv a třeba plechovek piv-to je měga těžký…
      ale jinak děláme všechno my a takovej alkohol,když je vrchovatá paleta,tak je taky těžkej+hrozí rozbití…
      a drogerka se všema persilama,perwolama taky těžká-to aspon granule se tam nahází za chvilku…,
      ono ve finále jsou nejlehčí brambůrky,křupky,oplatky,ostatní věci jak jsou balený v krabicích tak jsou těžký dost-třeba sůl po 12….
      Zlatko-no,já furt obdivuju zástupkyně při házení zeleniny-palety vrchovatý a třeba banány,pomeranče-párkrát jsem to s nimi házela a měla jsem co dělat-a všecky palety skoro 2 metry…
      vím jak jsme někdy vytočený,když paleta začíná,nahoře utopencama,nebo jinou skleněnou sterilkou-několik bedýnek s úzkouhranou-jakože v pár centimetrech vysoké bedýnce máš 8 flašek utopenců a mááš to nahoře-to mám fakt nervy,že si to švihnu nahlavu,ještě jak mám ty špatný záěstí….
      dnes raní vycházka nahatá:-)
      lolem nuly,jako mrzlo,ale ne moc,a nefučelo,tak jsem naznala,že když budou psi furt běhat-o co se stejně snažím na každé vycházce,tak jim zima nebude,Dafi jsem nechala jen ten červený roláček,co má hodně přes krk a na záda,boky,tenkej,aby měla zakrytej ten vyholenej krk,
      šly jsme s Martinem-má dnes volno,
      tak jsme ěli ke křížku a kus dozadu mezi polama,nakonec cesty,kde se dá pak jít dolů a směr Kojátky,nebo obejít pole a vyjít u lípy,my se většinou vracíme,protože do kopca před prací se mi nechce,tak jsme tama takový velký okruh dlouho nešli,většinou,když máme oba volno,tak jedm někam autem at je změna…
      tak jsme vylezly na konci té cesty a šly zpět-tam běžely oba-Žeryk úplně tryskal,čuchal,a zpět tryskala Dafina,ona zpět vždy valí jak kdyby ju někdo honil:-)takže trysk ke křížku,tam se ohlídla,jestli jdem?a tryskala si to dál,jen se občas ohlídla jestli dem,před zátočinou jsem ji několikrát přivolala za pochodu k noze,a Žeryk,kterej se vyběhal směrem tam tak zpět se táhl za nohama….
      to je jak u debilů-ta se táhne většinou tam,a zpět běží fakt hodně,Žeryk běží směrem tam,a pak jde celou!!!dobu za nohama 3kroky…
      ale Žeryk to má tak od té doby co ho máme,je to jeho styl vycházek,na začátku se proběhne,a na konci,a pak jde za nohou,nebo u nohy…takže já na začátku vycházky-ježžžíšš Dafinoo pod,kde seš?se z tebe zblázním,tvl to je zas vycházka,a v druhé půlce vycházky-ježíš Dafino čekej!počky n mě!,k noze!a Žeryku běž dopředu,běž dopředu!!šmarja nechod mě furt u noh,dyt tě nevidííím!
      no a když jdem kousek,před mezisměnou,nebo před odpolední-takže se nechcu utahat,takže jdem kousek k lípě,k lavičce,kde dáme nějaký hledání hraček,obíhačky stromů a tak-tak směr tam se nějak doplahočíme,a směr zpět Dafi zdrahá a Žeryk jde u nohy,a číhá jetli nebude hračka??
      ještě,že výlety to narušují,tam jsou oba zvědaví,co je tam novýho tak oba běhají čmuchají:-D,
      Kuskus-neměla by plánovat na jaro kocourja?
      říkala před xx měsíci,že by si kocourka pořídila…

MirkaD

noo za hodinu do práce….

Thielli

EvaC

Ano, jsou dvě vedle sebe. Ale já jsem dospěla právě k opačnému trendu. Menší koberce, menší Vetbed… protože to na dvou místech pevným tenkým provázkem sešiju k sobě, mám na to čalounickou jehlu a když je potřeba, poblitý kus oddělím od ostatních, samostatně strčím do pračky nebo do vany, když je to koberec a vyčistím. Pak to zase za dvě minuty spíchnu k sobě. Ty velké kusy podlahových krytin s těmi dvěma prasaty se vůbec nedaly udržovat…

EvaC

Thielli
            Ale to je super nápad 👍.👍.. Pravda – pětimetrovou vetbedku do pračky bych těžko narvala… Já mám sice prase jenom jedno, ale prát je to prostě potřeba a to je jedna ze super vlastností tohoto materiálu – že se báječně udržuje a rychle schne… čalounickou jehlu sice nemám, ale to nebude takový problém si opatřit.. mooc díky za chytré řešení..🥰

cernej caj

Thielli
              To je luxusni napad!

MirkaD
              A ja myslela ze jsi se sla naha/v plavkach fotit na tu fotku ven jak psala petrs:D

MirkaD

Čajíku-tvl,neblbnííííí,su sice na práškách,ale zase takovej bláázen nejsu,prostě nejsu vůbec nejsuuuuu-jo a plavky ani nemám…bych si mohla někdy koupit,že…..

Petrs01

takovej bláázen

Vydržte do zítřka, já žádnou aktuální nemám. Plavky mám.

cernej caj

Petrs01
                    Tys vymyslela fotky v plavkach tak sem.myslela ze zacnes:D nicemenr nikdo te asi nenasleduje:D brrr me prijde studena voda i kdyz si cistim studeou zuby:D

Thielli

černej čaj

hele čajíčku, jestli ty nejsi taky trochu rozpolcená. Támhle pochoduješ v dešti spoustu kilometrů, zatímco většina populace sedí na pohovce u krbu a televize a pak je ti studená voda na zuby? 😂

…a mám si na to sříhání přivézt kastrol nebo mi na smrček připneš fotku Elvise?

Petrs01

ze zacnes

no dyť jo, akorát sem nechci dávat staré fotky. Ale tak na rozehřátí jednu prosincovou Sázavu?
                        Sázava

Thielli

TADY FAKT NENÍ NIKDO NORMÁLNÍ !
                          asi proto je mi tu tak dobře 😆

cernej caj

Thielli
                            no kdyz ona ma asi 5°C 😀 a nejsu petrs 😀

PetraK

Mirka D.
                              no tak u nás je to jednoduchý
                              máme 2!

no, protože nahoře seděj kreténi, kterým je to fuck a nejsou schopní to zorganizovat a najmout zaměstnance tak, aby to fungovalo. Tohle nepochopím nikdy, nikdy, nikdy.

Eva C.
                              u nás to taky funguje jenom v některých případech
                              u nás především s dobou podávání večeře, jinak nic 😀 😀

Thielli
                              ne, tady normálního člověka nemáš šanci potkat. 😀

Kuskus

Zlata
                                díky za černou šmouhu. 🙂
                                Jsem na značce, pilně vás čtu a sleduji jen mi není nějak do řeči.
                                Zkraje roku se zase nasčítaly návštěvy a kontroly u různých dochtorů tak si na Zrzavce chodím dobít baterky a potěšit se. Ani nemám čím diskuzi obohatit – tak nudný vedu život. O to více mi dělají radost ta vaše štěstíčka.
                                Pikslička jak našla úplně ten nejlepší domov a nové ohaří kámoše, Proužky jak rostou a dychtivě objevují svět a věřím, že nebude dlouho trvat a k Fifi se to oprsklé štěně bude mít stejně jako pověstné hovno ke košili, radost mi dělá miláček Mousísek když si nakráčí spinkat na zakázanou sedačku, jsem unešená z Hnědé která neomylně ví, že je zrovna čtvrtek a třa zaskočit pro dobroty, staroušek Goli, že se drží (klepu na dřevo), chybí mi občasný report Dennyky a fotky jejich ušounků, trochu starost dělá matematik Trixa, tvl ten dírkovaný kabát bude drahý, ale broučci to jsou všichni, mazaná Dafi co zná tisíc a jeden způsob kterak přijít k pamlsku, Charlie – nesmiřitelný k jakémukoliv textilu, radost velikou mi dělá Bubiška svým návratem (taky klepu na dřevo)
                                Na spoustu dalších drahoušků jsem si zrovna nevzpomněla, ale děkuju všem páníkům, že o nich píší a dělají tak radost i nám ostatním.
                                Jo, teď jsem si ještě vzpomněla na nějaké stračeny….. 🙂 mám vás ráda.

PetraK

…a mám si na to sříhání přivézt kastrol nebo mi na smrček připneš fotku Elvise?

Attachments:
                                  cernej caj

Petrsk
                                    Kastrol nevoz! Aby me thieli omylem neostrihala podle kasttolu na esusku!

Podlr kastrolu kmuzu jit ke kadernici. Sice je to zverifikovany (vypada to dobre a bez vad ) ale neprojde validaci (zakazjik to nechtel:D

EvaC

Thielli, PetraK
                                      fotku Elvise…
                                      😂😂😂😂😂 stračenýýýý velký – obě…
                                      Tvl – nebejt dneska sama v kanceláři musím zbaběle zdrhnout na WC..

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci uživatelem EvaC.
                                      Petrs01

ježiš tady je to ale fakt jedna strčena vedle druhý, hééélp, Elvíííís! 😀

PetraK

černej čaj
                                          zverifikovany
                                          jako že to potvrdila sama Vero? 😀

cernej caj

Petrak
                                            Vtpada to trochu jako motyl se dvema sosaky:D tak moc by me snad thielli nezridila:D

Ale.kalhoty od extrementu, to sem umrela smichy:D

Kuskus
                                            Prosimte, vzdyt jde i to se podelit o bezny denni strasti pripadne radosti:)

O kocence porad premyslis, jak pripomela mirka?

Ps: dnes jsem vesela plachtu a no… jako pouzivat pujde ale proc nema okraj hladky, to nevim 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.