Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Milena z Prahy

Thielli
      On tady má každej něco za sebou. Mně před dvěma lety umřel jedinej syn a holky mi dost pomohly ❤️.

Kuskusi,
      nebuď zalezlík!!! Poděl se i o ty starosti, to jedný vždycky uleví 😊.

Kromě toho, že Myšici zase násilně dokrmujeme, si teď lebedíme. Na Artu je koncert Phila Collinse 😀.

MirkaD

tak odpolení-milion lidí,nestíhla jsme-jako hoodně jsme nestíhaly,,,,
        takže večer polisovat xxxx košíků,pak slevnit pečivou,maso,sklidit pečivo,
        pak úklid,pak ve čvrt na ddeset v noci!!!!po přecenění vyvézt paletu a doplnovat akce…,ve třičtvretě mě vezla dom mamka kolegyně,,,
        su urvaná jak větev!!!
        ruka bolí,záda bolí nohy bolí….
        a zítra tam čeká 5 palet mlíka -v akci+olej,cukr
        tvl to zas budou hádky,že omezení nečtou nevidí-je to babičce,tetě strýcovi a at to rozmarkuje,,,,,,
        ach jooooo

PetraK+EvaC-děvčata,já jsem neodepisovala,šla jsem už do práce-pochopitelně máte pravdu,že by se na tuhle práci líp hodily chlapi
        PetiK-ale bohužel-se nám sem chlapi nehlásí-když už tak ženský-měsíce a dny kdy tady dělali 3-4!!chlapi bych spočítala na jedné ruce…
        a penězma to podle mě nebylo….
        -jako u nás většinou-to už sem taky psala odchází lidi z důvodu-a i CHLAPI!!!
        -nezblázním se tady z toho….
        a z důvodu,skro žádnej osobní život,,,,
        ono sice máte volno-ale když někdo omarodí tak přehazování směn,telefony,jestli nemůžete jít do práce..
        já si narozky s holkma-to je fuk,jestli moje nebo jejich zamlouvám tak,že třeba březnový narozky kamarádky musím v práci zamluvit do desátýho února a docházka na únor se píše od včera…
        ty lidi mě musí říct,jestli a kdy budou mít za 2 měsíce čas…
        na hovno jako…:-(
        a to mě jjde o pevnej termín 4 krát za rok o víkendu*to slevíme ze čtyřlístkem,a jinak jezdím do BK každej měsíc,ale to se mrknu do rozpisu-řeknu si-2-3 dny volna u sebe mám tady a jedu tam v týdnu,a domluvím si 2-3 kamarádky na prac.týden-oběd,vycházku,kafe….a nějak to střídám…
        no občas chcou rodiče at si zařídím volno na rodinou oslavu….

MirkaD

děvčata-jinak moc krásný kresby,moc jste mě pobavily!!!!!děkuju!!!
          ted večer se to šiklu-nesnáším ty lidi čím dál víc….
          -jo Čajíku,ty si říkala/psala-že vlastně nevíš co s těma rozbitýma/roztrhlýma věcma máš dělat
          napíšu co dělají naší zákazníci-nechají na zemi…dají mezi plátěný tašky!!!zaserou i tašky,nebo vozík!!,když něco někde rozbijí,rozlijí-prášek na praní,kafe,alkohol,křčicu,okurky-jdou pryč….ostatní do toho šlapou,je to špica!!
          slušný by bylo-najít někoho,v případě,že někoho nevidí nma kase je vždy aspon jedna pokladní!a říct-prosím vás rozbil/rozlil jsem to a to tam a tam….běžte to někdo uklidit prosím…
          případně při nákup u kasy-prosím vás mám rozbitý puding,jogurt-můžu to tady nechat?
          my to dáme do sáčkku,a necháme na kase,a pak když jdem z kasy tak pobereme zboží co je rozbitý a dáme to dozadu do ztrát*často to jsou pudingy prasklý a jogurty a tak-to se neplatí nic…
          když ten člověk rozbije něco drahýho tak to platí,,,
          na kase lidem říkáme at si láhve s pivem,vínem dávají na ležato,když to stojí může to spadnout když cukne pás…
          když někdo ně co rozbije u kasy-tak to jde stejně uklidit ta pokladní,protože stejně nemůže markovat-takže ub to utře/zamete,nebo pro mycí stroj dozadu a vytře to-i kdyby to šel udělat někdo jinej,tak stejně by se nemarkovalo,fronta by stála,protiže by v tom akorát šrajdali….
          a jako-rozbít člověk něco může-když se u kasy alušně omluví,řekne jestli nemáme hadr?
          tak většinou řeknu,že se nic neděje,že to uklidím a stát se to může každýmu….
          což je pravda….

MirkaD

Kuskusí-piš,nesed za bukem!!
            dyt si vem o čem píšu furt já-o práci
            o vycházkách-jestli krátká-se cvičením,nebo delším,nebo výletíček pidi a co jsem dělala doma,co Martin vařil a tak….
            však můžeš napsat na cos koukala zajimavýho v telce,cos kde četla…co je u vás novýho….
            se ti nemusí dít v životě převratnosti aby si sem psala…:-)))

MirkaD

Fifi-to je zajimavý s tím pití načuranýho že?
              jsem nikdy neslyšela….

MirkaD

Martin uvažuje že by hrál místo otce v kapele
                no neptěšilo by mě to…
                už tak se málo vidíme…
                když su o víkendech v práci a pak ještě o víkendu jedu do BK..
                a když máme volno,chcem si někam zajet spolu,takhle by dopoledne spal,nevozil by mě do práce,z práce..na hovno by to bylo..:-(((
                jenže on chce kvůli penězům,že jetli se otcovi něco stane,tak že kvůli splácení jejích baráku-ají na něj hypotéku…
                v noci-ze včerejška na dnešek nemohl spát,četl si o té rakovin a že otec má ten nádor 7cm-to je dost…
                no snad !!!trochu zabere ten med a jehlíčí…!!ta čínská medicína…

kachna

Hele Brňačky, co máte: https://www.megabrouci.cz/ závidím vám!

cernej caj

Kachna
                    To mame a 26.1 sme domluveni s kamarady na cumendu!

MirkaD
                    Tak to je blby, bud se vic uskromnit at to utahnete, nebo se neda nic delat…

Proto si myslim, ze je proste blbost brat si velky domy/byty na hypo, co vyzadujou 2 vyplaty, proto sem si vzala mini co slo vyjit z 1… sice kdybych prisla o praci, byl by to taky problem, ale v pripade starsich lidi je uz proste riziko meschopnosti splacet dost velky… a tyhle nemoci bohuzel prichazi taky dost necekane. Kdyz umrela mama, taky museli hupoteku vzit na sebe tatinek se segrou… kdyz tam.chteli zustat bydlet.

Anebo podnajemnika… ale to nekdy neni mozny. Nebo rozlozit na mensi splatky na vic let.

EvaC

Milé dámy, včera jste byly opravdu ve formě 👍- myslím, že to přispělo všeobecně k lepší náladě nebo v to alespoň doufám a přeji všem pohodový víkend ve kterém si najdete chvilku i na odpočinek ( Mirka promine a kávičku si dá až bude mít volno 🥰).

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem EvaC.
                      • Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem EvaC.
                      kachna

kávičku

mě by zajímalo, jak lze docílit nepocintaného talířku pod kávičkou. Rozlévám kávu, rozsýpám kávu… je prakticky zázrak, když se mi podaří zkonzumovat víc než 90% kávy. Jako, jsem zvyklá, ale přesto mě čistá sklenička s kávou vždy udiví 😀
                        Debordelizuju obývák. Jsem nadšená, páč děti jsou pryč a Michal řeže dříví, takže mi do toho nikdo nekecá. Asi toho ale budou dost hledat… Nenajdou, páč, pro dnešek mi všichni kromě Černýho čaje mohou říkat kachna Kondo. Tím nechci říct, že nemám ráda Černej čaj, to jen úpravy textu jejího telefonu ve mně budí oprávněné obavy.

Zlata

Kachna
                          Jak já tě chápu.🤓
                          Co je Kondo???

EvaC

Kachna
                            Jak lze docílit..
                            No těžko, těžko ( obzvlášť v tomto případě, kdy je víc než vrchovatá) 😅 – ale právě když už se mi to povedlo, tak jsem si říkala,že to sem dám jako inspiraci na tu chvilku odpočinku.. 😊
                            Kachna Kondo..
                            👍👍 tak ať se ta čistka dobře povede.. jinak obavy ohledně černého čaje úplně chápu 🙈🙈 – její překlepu jsou nepřekonatelné ..

EvaC

Zlatka
                              https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Marie_Kondo
                              Maria Kondo je “odbornice” přes úklid..

Zlata

EvaC
                                Moc dík za info.Asi začnu taky něco třídit
                                Včera furt o stříhání,tak jsem se odpoledne taky vzala podle kastrolu.A to nevylitý kafe taktéž obdivuju.👍

Petrs01

Tak tady máte tu slibovanou fotku v plavkách 😉

Attachments:
                                  Milena z Prahy

PetroS,
                                    fotka dobrá, leč nějaké nevlídno na mě z ní dýchá 😕 😁.

Černej čaj,
                                    konečně jsme si objednali baráček na letní dovolenou – v Krušnejch horách, 10 kilometrů severně od Chomutova. Už delší dobu si to tam chceme prochodit, tak se chystám znovu si pročíst tvoje vyprávění a odnést si z něj nějaký tipy 😀.

Kachna
                                    Hm, až teď jsem pochopila, jak by to oslovení mohl Čaj zkomolit. Kdo se směje poslední, ten vtipu neporozuměl…

cernej caj

EvaC
                                      krasnou kavicku mas, doufam, ze sis ji uzila celou a nejsi jako kachna 😀

Kachna
                                      no chvili sem se nad tim musela zamyslet, ale rozesmalas me desne:D a jsi sikovna, ze si to vzala od podlahy.

za odmenu vam musim zkopirovat jeden vtip, co jsem nedavno slysela

Učitelka: „Dám vám úkol, když k nějakému zvířeti přidáte písmeno D, vznikne vám část lidského těla.“
                                      Anička: „Laň, laň, je to laň, a když k tomu dáte D, vznikne dlaň.“
                                      Učitelka: „Ano, správně.“
                                      Pepíček si v duchu říká, já věděl, že to nebude kuna.

Petrs01
                                      hustaaaaa! dneska byla ulgra zima, kolik mela voda?

Milena
                                      jeee, moje milovany krusky 🙂 a u chomutova je krasna cesta podel chomutovky po modre, NS bezrucova stezka, nebo tak nejak.

ja dneska nesla na vylet, protoze sem si napred myslela, ze me do kuze u nehtu picha zlomenej nehet, tak sem ten nastiplej „trn“ ustrihla, ale prst natekl, boli, v patek to jeste slo, dneska v noci neslo a tak sem naznala, ze nedam ani 20km, ani minimum 12 a sla jen na rybniky, bohuzel sem to promyslela az cestou, takze bez dlouhyho skla… vite, kde ten lednacek sedel? 2 metry ode me. Akorat bylo asi 7:30 a tma tmouci, dlouhy sklo by me nezachranilo 😀 no a jeste sem videla nutrii, jak ji podkluzujou nozicky na zamrzlym vodnim kanale, byla mega srandovni 😀

coz mi pripomina, ze porad nevim, co je to ta pata na prstu?

Petrs01

nějaké nevlídno

nene, mezi otužilci je vždy velmi vlídno!

Chomutov – zoopark. Pokud je někdo mašinkovej, tak železniční depozitář.
                                        A dál je otázka jak moc chcete vyjíždět okolo a jak jste směrovaní – Jezeří, Fláje (dutá přehrada, zarezervovat prohlídku, stojí za to!), Flájský kanál, Mrtvá trať (Křimov), Březenský drak (+ spousta vyřezávaných soch po Březně).

Petrs01

kolik mela voda?

voda 1,7, vzduch 1. Dala jsem jen 500, takže v pohodě. Kdybych to byla bývala věděla, dala bych 750, mohla jsem být první – po přehláškách tam zbyla jediná žena 😀

EvaC

Petrs01
                                            Obdivuju..velmi..👏😊 Já se ještě pořád nemůžu vzpamatovat z těch mrazů co teď byly.. a to chodím opravdu hodně oblečená..Vím ze je to zdravé, ale nikdy to nedokážu ..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.